تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تجزیه و تحلیل تئوری داروین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
موضوع دارد جالبتر میشود .
من فکر میکردم پشه ی کهربا کشف خودم است ! البته عکس هایی را که هم از پشه ی کهربا دارم نه از کتاب هارون یحیی بلکه از سایت های تبلیغ فروش کهربای تراش خورده تهییه کرده ام !
چه استدلال جالبی ! چون هارون یحیی هم چنین ادعایی کرده پس باطل است ! اما از کجا بفهمیم که هارون یحیی هرچه گفت باطل است ! مثلا اگر گفت برف سفید است ما ان را باطل بدانیم چون او گفته !!!
ضمنا در محیط علمی اشکال بزرگی که به کتاب اطلس افرینش گرفته اند این بود که چاپ کتاب نفیس است !!!!!!!!!!
بعد از سایت اسک بیولوژیست نوبت به هارون یحیی رسید ......
این نعل اسبی هم ظاهرا آلمان ها کشف کرده اند و ربطی به هارون یحیی ندارد !
ضمنا اگر واقعا فسیل ها سلکت شده اند هم کار بیراهی انجام نداده اند چون به دنبال شبیه ها هستیم نه نا شبیه ها ..
یه نظریه میگم به اسم نظریه ی مرغ ماشینی
نقل قول:
میدانیم که مرغ های ماشینی تفاوت های ظاهری با مرغ های محلی دارد و مرغ های ماشینی نژاد اصلاح یافته مرغ محلی است !
اقایی به نام دانشمند ادعا کرده که مرغ ماشینی مرغ نیست و درخت است ! حالا چون اسمش دانشمند است حرفش را بپذیریم ! یا چون واقعا میبینیم که اینها یکسان هستند در دانشمند بودنش شک کنیم !!!
(۲۴/اسفند/۹۴ ۲۰:۴۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]موضوع دارد جالبتر میشود .
من فکر میکردم پشه ی کهربا کشف خودم است ! البته عکس هایی را که هم از پشه ی کهربا دارم نه از کتاب هارون یحیی بلکه از سایت های تبلیغ فروش کهربای تراش خورده تهییه کرده ام !
چه استدلال جالبی ! چون هارون یحیی هم چنین ادعایی کرده پس باطل است ! اما از کجا بفهمیم که هارون یحیی هرچه گفت باطل است ! مثلا اگر گفت برف سفید است ما ان را باطل بدانیم چون او گفته !!!
ضمنا در محیط علمی اشکال بزرگی که به کتاب اطلس افرینش گرفته اند این بود که چاپ کتاب نفیس است !!!!!!!!!!
بعد از سایت اسک بیولوژیست نوبت به هارون یحیی رسید ......
این نعل اسبی هم ظاهرا آلمان ها کشف کرده اند و ربطی به هارون یحیی ندارد !
ضمنا اگر واقعا فسیل ها سلکت شده اند هم کار بیراهی انجام نداده اند چون به دنبال شبیه ها هستیم نه نا شبیه ها ..
یه نظریه میگم به اسم نظریه ی مرغ ماشینی
سایت های تبلیغ فروش کهربای تراش خورده!بعد میشه بپرسم چطور این کهرباها رو قدمت سنجی کردید؟
من کجا گفتم چون هارون یحیی این حرف رو زده پس غلطه ؟!

تمام فسیل هایی که هارون بهشون استناد میکرده کشف یه سری دانشمند بوده،نه فقط خرچنگ نعل اسبی.منتها هارون یحیی از خرچنگ نعل اسبی به عنوان نمونه هایی در رد فرگشت نام میبرد که توضیح دادم
کهربا ی تزینی 2 تا ویژگی عمده دارد
1.کسی که ان را تهیه کرده در رابطه با (فرگشت ) بیطرف است
2.کهربا چیزی جز شیره ی گیاهان نیست که در شرایط خاص و بعد از گذشت میلیون ها سال تبدیل به نوعی سنگ شده ! بنابر این هر کهربایی که اصل باشد به قدر کافی (کهن) هم است .
در مورد نعل اسبی هم ظاهرا بین دانشمندان این توافق وجود دارد که این نعل اسبی همان نعل اسبی 300 میلیون سال پیش است و بهتر است بحث روی این باشد که چرا در طول زیست نعل اسبی موجوداتی مانند دایناسور فرگشت یافته منقرض شده و فسیل هم شده اند اما نعل اسبی تغییر خاصی نکرده .

به نظرم جعبه سیاه فرگشت (جهش ژنی) است و اگر نشان داده شود که جهش ژنی مطلوب به میزان کافی در میان جانداران شایع است میتوان درستی فرگش را پذیرفت .
موجوداتی وجود دارند(مثلا مگس میوه) که در طی یک روز به دنیا می ایند بالغ میشوند و تولید مثل هم میکنند با انتخاب مصنوعی میتوان سرعت فرگشت را چند ده برابر هم کرد و شاهد پیدایش گونه های جدیدی از گونه ی والد بود که کاملا با نیای خود متفاوت باشد . توجه کنید که قسمت اعظم تکامل در ابتدای دوران انفجار کامبرین که حدود 20 ملیون سال طول کشیده به وجود آمده است .
قاعده ی منطقی این است که جهش های ژنی مفید را در ازمایشگاه نشان دهیم بعد بتوانیم ان را به محیط خارج از ازمایشگاه هم نسبت دهیم بعد در مورد درستی فرگشت نظر دهیم .
اما الان قاعده ی فرگشت به این صورت است که میگویند :
موجودات با هم تشابه ژنتیکی دارند پس حتما این تفاوت ها حاصل جهش های مفید است (که اصولا معنی جهش تفاوت نیست ! بلکه بریدن قسمتی از اطلاعات و چسباندن ان در جای دیگر است) پس فرگشت درست است ! بدون انکه نیاز باشد درستی نظریه ی جهش را نشان دهیم
صبح بخیر
بنده پیشنهادی دارم اگر ممکنه دوستانی که با نظریه تکامل آشنائی دارند بطور خلاصه در چند سطر اونو بنویسند تا اول بدونیم که درباره چه چیز بحث می کنیم ؟ چند سطر کوتاه وبترتیب ممنون
(۴/مهر/۹۶ ۸:۵۹)mbanki نوشته است: [ -> ]صبح بخیر
بنده پیشنهادی دارم اگر ممکنه دوستانی که با نظریه تکامل آشنائی دارند بطور خلاصه در چند سطر اونو بنویسند تا اول بدونیم که درباره چه چیز بحث می کنیم ؟ چند سطر کوتاه وبترتیب ممنون
وقتی تو دو سال نفهمیدی جریان چی بوده تا بیست دیگه هم متوجه نمیشی .....
پیشنهاد میکنم هر کس به مبحث تکامل علاقه داره،سلسله مقالات جناب خادم الرضا (علیه السلام) رو توی سایت وعده صادق مطالعه کنه.ایشون به صورت کاملا علمی و با رفرنسهای معتبر این مسئله رو بررسی کردن.

فرضیه تکامل،منطقه ممنوعه
http://www.alvadossadegh.com/fa/vijhe-13...16106.html
(۴/مهر/۹۶ ۱۰:۳۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]وقتی تو دو سال نفهمیدی جریان چی بوده تا بیست دیگه هم متوجه نمیشی .....

برادرم خواستم اززبون شما یاد بگیرم اگر بلد نیستیدبروید کنار تا دیگری بنویسد
(۴/مهر/۹۶ ۸:۵۹)mbanki نوشته است: [ -> ]صبح بخیر

امیدوارم کمک کنه
(۴/مهر/۹۶ ۱۰:۳۶)yahya63 نوشته است: [ -> ]پیشنهاد میکنم هر کس به مبحث تکامل علاقه داره،سلسله مقالات جناب خادم الرضا (علیه السلام) رو توی سایت وعده صادق مطالعه کنه.ایشون به صورت کاملا علمی و با رفرنسهای معتبر این مسئله رو بررسی کردن.

فرضیه تکامل،منطقه ممنوعه
http://www.alvadossadegh.com/fa/vijhe-13...16106.html

اینجا چیزیکه شما بخوای یاد نمیدن .
این بحث هم احساس نمیکنم توی چند خط اینقدر بشه کلی و کامل گفت که دوستان ازش داستان تراشی نکنن.
شما اگه میتونین توی چند خط چیزی ک خودتون درک کردین و میدونین رو بگید تا ما یاد بگیریم .
با تشکر
وقت بخیر
ظاهرا تاپیک را آقای حقیقتجو نوشته اند از ایشان تقاضا کردم که بطور خلاصه تکامل داروین رو بنویسندمثلا در3 یا 4 خط اگر مایل نیستند مساله ای نیست . اگر دوستان دیگرهم مایلند بنده مطلب بنویسم خودم بلدم تاپیک بزنم واگرزدم برایتان تکامل رو توضیح میدم پس یا شما بنویسید ویا منتظر بمونید
(۴/مهر/۹۶ ۱۷:۴۲)mbanki نوشته است: [ -> ]وقت بخیر
ظاهرا تاپیک را آقای حقیقتجو نوشته اند از ایشان تقاضا کردم که بطور خلاصه تکامل داروین رو بنویسندمثلا در3 یا 4 خط اگر مایل نیستند مساله ای نیست . اگر دوستان دیگرهم مایلند بنده مطلب بنویسم خودم بلدم تاپیک بزنم واگرزدم برایتان تکامل رو توضیح میدم پس یا شما بنویسید ویا منتظر بمونید

خوب گرامی دقت کن .
کسی نگفت شما بلد نیستی که گفتیم ؟
خوشحال میشیم توی این مورد هم ببینیم شما چه در انبار دارین و اگه قابل استفاده بود استفاده و دعای خیری برای اون طرف برای خودتون بجا بزارین .
مطالب درباره این مطالب کم نیست گرامی ، شما هم بگو ببینیم چطور بیان میکنی .
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع