تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"●
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
یکی از دوستان زحمت بکشه تاپیک جدید رو ایجاد کنه.
این هم پوستر چله هفدهم که به مناسبت تقارن با میلاد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شاد طراحی شدهBlushRose

[تصویر: Chele17.gif]
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۰۰)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]وقتی هم مدیر حضور دارن هم سر گروه دیگه چرا؟Smile

(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۲۱:۴۵)sarallah نوشته است: [ -> ]یکی از دوستان زحمت بکشه تاپیک جدید رو ایجاد کنه.
این هم پوستر چله هفدهم که به مناسبت تقارن با میلاد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شاد طراحی شدهBlushRose

[تصویر: Chele17.gif]
آقا ثارلله ماهم دیگه ترکونده هااااCool
دم شما گرم که طرحی نو درانداختی...

حالا فقط میمونه تاپیک! میدونید چرا اینطور شد؟ چون من فکر میکنم خانم مهپاره حالا که هستن قراره تاپیکو بزنن.ولی فکر کنم ایشون چنین فکری نمیکننBig Grin

ضمنا عید همگی مبارک
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]آقا ثارلله ماهم دیگه ترکونده هااااCool
دم شما گرم که طرحی نو درانداختی...

حالا فقط میمونه تاپیک! میدونید چرا اینطور شد؟ چون من فکر میکنم خانم مهپاره حالا که هستن قراره تاپیکو بزنن.ولی فکر کنم ایشون چنین فکری نمیکننBig Grin

ضمنا عید همگی مبارک

بچه ها من نت ندارم...خیلیییییییی ببخشید . همینم ب زور دارم مینویسم. اگه تا فردا تاپیکو نزدم زحمتشو بکشید....
یا علی
حیف که از یه کاربر عادی عادی ترم وگرنه تاپیک چله رو میزدم.Confusedهمینجا اعلام حضور میکنم چون در طول هفته شاید نتونم به تالار سر بزنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا
ما هم منتظریمSmileHeart
هرکی تاپیکو زد فقط لطفا اینجا ادرسشو بزاره ما هم مطلع شیم چون شاید فرصت نکنم به سایت سر بزنم...ممنون التماس دعاRoseRoseRose
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع