تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ارتباط احتمالی جنگ جهانی دوم با Game Of Thrones
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام بچه ها,
نمیدونم چقدر در مورد وقایع جنگ دوم میدونین اما یه نکته ای اخیرا توجهمو جلب کرد.
ببینین تو سال 1941 وقتی ورماخت از لهستان میگزره و همزمان تصمیم میگیره ک با 1.8 میلون سرباز به سه هدف حمله کنه. کیف تو اوکراین . لنینگراد و بالاخره مسکو. حتی کاخ استالین هم در تیررس هواپیماهای المانی قرار میگیره. همه چیر داره ب نفع المانا پیش میره, استالین تعادل روانی خودشو از دست میده, ژاپن پرل هاربرو میزنه و اوضاع کاملا ب ضرره متفقین ک ناگهان: زمستون از راه میرسه
بله اون زمستونه معروف اون سال ارتش المانو تو خاک شوروی زمین گیر میکنه. المانیا قدرات هجومو از دست میدن . شوروی با کمک های مالی امریکا شروع ب پسگیری زمین ها میکنه و اخره داستانو ک دیگه میدونین. خلاصه بگم اون زمستون معروف هم برای شوروی و هم برای المانا مثه جهنم بود. اما اخرش المانا باختن. این نکته مهم بود
این یه قسمته داستان بود.
قسمته دیگش این ک همه میدونیم ک هالیوود تو این سال ها چقد در صدد تخریب نازی ها بر اومد و اوضاع رو کاملا ب سمته خودش چرخوند.حالا بریم به سریاله Game Of Thrones به نظر من شعار معروف استارک ها Winter Is Coming. زمستان در راه است . نمیتونه بی ربط باشه به اون بحثه قبلی, البته با در نظر گرفتن اینکه وایت واکر ها قد های بلند , لاغر و نه چاق, پوست سفید و چشم های ابی داشتن ک از ویژگی های زنتیکیه بارزه نژاد اراییه و با توجه ب اینکه استارک ها تو یه محیط سرد زندگی میکردن و چشم ابی نداشتن , غالبا موی بلوند نداشتن و تنومند بودن و پوست صاف داشتن ک اینا ویژگی های ژنتیکی مردم امروزی روسیه حساب میشه. احتمالا طبق پیش بینی ها جان اسنو ک از مرگ برمیخیزد و با کمک یقیه ی پادشاهان {امریکا} و دنریس {ملکه انگلیس} وایت واکر ها {المان ها} رو میکشه. {شوروی تا نزدکیه سقوط پایتختش پیش رف اما دوباره بلند شد اما با کمک امریکا و انگلیس }. نظرتون چیه؟
این آقای مارتین نویسنده ی گیم آف ترونز از خیلی چیزها برای نوشتن کتاب هاش الهام گرفته...
حتی تا جایی که یادمه یه جایی خودش گفته بود از کتاب های مذهبی مثل قرآن و انجیل و ... هم کمک گرفتم توی اینکار و در زمان نوشتن کتابم سعی کردم خیلی به رویدادهای جهان توجه کنم و از اونها الهام بگیرم
برای همین خیلی بعید نیست که یه همچین الهامی وجود داشته باشه توی کتابش
ولی شما این تحلیل تون تا حدی آبکی به نظر میرسه چون الان شمال کاملا به دست روس بولتون سقوط کرده و دنریس هم پیش دوثراکی ها گروگان گرفته شده و تضمینی هم وجود نداره که جان اسنو از مرگ بیدار بشه و بجز اون بعید به نظر میاد که بقیه ی قلمروها حاضر باشن که جنگ کنند با این وایت والکر ها و اگر هم مارتین توی کتاب هاش از این ماجراها الهام گرفته احتمالا ارتباطش به این شکلی که شما میگید نیست...
جان اسنو زنده نشه باید دیگه خود نویسنده بیل بگیره دستش بیاد تو فیلمBig Grin
سلام

آدم مجبور نیست هر فیلمی رو ببینه
(۱۲/فروردین/۹۵ ۹:۱۷)amirabdi نوشته است: [ -> ]این آقای مارتین نویسنده ی گیم آف ترونز از خیلی چیزها برای نوشتن کتاب هاش الهام گرفته...
حتی تا جایی که یادمه یه جایی خودش گفته بود از کتاب های مذهبی مثل قرآن و انجیل و ... هم کمک گرفتم توی اینکار و در زمان نوشتن کتابم سعی کردم خیلی به رویدادهای جهان توجه کنم و از اونها الهام بگیرم
برای همین خیلی بعید نیست که یه همچین الهامی وجود داشته باشه توی کتابش
ولی شما این تحلیل تون تا حدی آبکی به نظر میرسه چون الان شمال کاملا به دست روس بولتون سقوط کرده و دنریس هم پیش دوثراکی ها گروگان گرفته شده و تضمینی هم وجود نداره که جان اسنو از مرگ بیدار بشه و بجز اون بعید به نظر میاد که بقیه ی قلمروها حاضر باشن که جنگ کنند با این وایت والکر ها و اگر هم مارتین توی کتاب هاش از این ماجراها الهام گرفته احتمالا ارتباطش به این شکلی که شما میگید نیست...

امیر عزیز,
اولا اینکه من گفتم احتمالش وجود داره ک اقای مارتین از وقایع تاریخی استفاده کرده باشه, نگفتم ک این کتابو از رو جنگ جهانی دو نوشته.دقت کن ب این مسئله. پس انتظار نداشته باش ک تک تک وقایع و رویارویی ها و کاراکتر ها از رو اون جنگ ساخته شده باشه.این فقط یه فرضیس

دوما اینکه هنوز وسط سریالیم. اکثر بیینندگان سریال پیشبینی میکنن ک احتمالا جان اسنو با همراهی دنریس,وایت واکر هارو شکست میده. اگه یه سر به فروم های انگلیسی یا المانی زبان این سریال بزنی متوجه این مسئله میشی.

سوما اینکه ببین تقریبا هممون قبول داریم ک اگه یه مسئله ای از طرف هالیوود خیلی بزرگ بشه {مثه همین سریال} حتما ازش استفاده ابزاری و عقیدتی میکنن. پس بی ربط نیس اگه فک کنیم هجمه ضد المانی یا ضد اسلامی هالیوود به این سریال هم راه پیدا کرده.
جتما همتون متوجه شدین ک توی سریال, مثلا دوتراکی های وحشی تو شرقن. سرزمین های شرقی توشون سیاه پوست زیاده, درضمن تو یکی از قسمتا سکانسی ک دنریس رو تو شهر نشون میده یه جمله فارسی یا عربی شنیده میشه.{فک کنم وسط یه بازاری بودن}. اگه پیداش کردم اون قسمتو دوباره نگاه میکنم تا ثانیه دقیق رو بهتون بگم. همونطور ک میدونی سریالا و فیلما دقیقا از رو کتاباشون ساخته نمیشن. در مورد هری پاتر این مسئله رو شاهد بودیم.
میخام بگم ببین هری پاتر, ارباب حلقه هاو بازی تاج و تخت هر سه موفق بودن. چی ب سره اون دو تای اولی اومد؟ کم تحلیل عقیدتی ازش در اوردن؟ در مورد این یکیم همینه. تنها چیزی ک نیازه زمانه
ممنون از نظرت

(۱۲/فروردین/۹۵ ۱۱:۴۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]جان اسنو زنده نشه باید دیگه خود نویسنده بیل بگیره دستش بیاد تو فیلمBig Grin
سره همون ادارد استارک ک مرد یادته چقد اعتراض شد ب سریال. معلومه ک برمیگردوننش. اصلا برگشتنش رسما تایید شده توسط شبکه

(۱۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۵۰)افشین نوشته است: [ -> ]سلام

آدم مجبور نیست هر فیلمی رو ببینه

اره میتونیم تو جهالت بمیریم. انتخاب خوبیه
(۱۲/فروردین/۹۵ ۱۶:۰۲)ممرضا نوشته است: [ -> ]اره میتونیم تو جهالت بمیریم. انتخاب خوبیه

دیدن فیلمهای ... و تحلیلشون وظیفه امثال بنده نیست جناب ممرضا

کسی تو جهالت میمیره که امام زمانشو نشناسه

"من مات و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه"
والا بنده که به دلایل مشخصی فعلا دارم از روی کتاب های این مجموعه پیش میرم
تا جایی هم که یادمه این نظریه ی زنده شدن جان اسنو رو فقط طرفدارها داده بودن و هیچ جایی تایید نشده بود بلکه چندبار رد شده بود و اعلام شده که توی فصل 6 و کتاب بعدی فقط جسد جان اسنو حضور داره،چونکه مارتین یه نویسنده ای هستش که معمولا خلاف انتظار بیننده ها عمل میکنه(یه نگاه به عروسی خونین و مرگ ند استارک بکنید)
ولی حتی اگه زنده هم بشه معلوم نیست که آیا آذورآهای باشه یا خیر
و هنوز هم معلوم نیست که آیا آدرها و وایت ها(همون وایت والکرهای توی فیلم) دشمن اصلی باشن با توجه به اینکه هنوز هیچ اطلاعات دقیقی راجع به اونها و راجع به شب طولانی که زمستون هم همراهشه در دسترس نیست بجز اینکه شب طولانی خطرات زیادی با خودش داره که زمستان و این موجودات هم جزئی از اونها هستند و اگه سریال و کتاب ها رو با دقت دنبال کرده باشید میفهمید که این موجودات خون سرد هستند و زمستان بزرگ(همون زمستونی که همه ی آدم ها توشون یخ میزنند) براشون مشکلی نیست و از همه ی موجودات خونگرم متنفر هستند(پس این مسئله هم نقص اون حرف شما بود که گفتید زمستون به ضرر آلمان ها تموم شد)
توی جنگ جهانی هم تا جایی که یادمه یه روسیه ای بود،یه فرانسه ای بود،یه انگلیسی بود و یه آمریکایی بودش،ولی درحال حاضر با توجه به اینکه احتمال جنگ بین وحشی ها و بولتون ها وجود داره نمیشه گفت شمالی ها نقش روسیه رو دارن،و چونکه در آینده ای نزدیک پادشاه تامن میمیره پس احتمالا مملکت دچار جنگ داخلی میشه برای همین جای آمریکا و فرانسه هم از بین میره
پس نمیشه گفت که وقایع این سریال ارتباطی با جنگ جهانی(به این شیوه ای که شما گفتید) داشته باشن

به هرحال به نظرم بحث راجع به این سریال مناسب این فروم نیست...

پ.ن:این اشکالاتی که به هری پاتر و ارباب حلقه ها وارد میکنند توی همون کتاب هاشون هم وجود داره
(۱۲/فروردین/۹۵ ۲۰:۵۲)amirabdi نوشته است: [ -> ]والا بنده که به دلایل مشخصی فعلا دارم از روی کتاب های این مجموعه پیش میرم
تا جایی هم که یادمه این نظریه ی زنده شدن جان اسنو رو فقط طرفدارها داده بودن و هیچ جایی تایید نشده بود بلکه چندبار رد شده بود و اعلام شده که توی فصل 6 و کتاب بعدی فقط جسد جان اسنو حضور داره،چونکه مارتین یه نویسنده ای هستش که معمولا خلاف انتظار بیننده ها عمل میکنه(یه نگاه به عروسی خونین و مرگ ند استارک بکنید)
ولی حتی اگه زنده هم بشه معلوم نیست که آیا آذورآهای باشه یا خیر
و هنوز هم معلوم نیست که آیا آدرها و وایت ها(همون وایت والکرهای توی فیلم) دشمن اصلی باشن با توجه به اینکه هنوز هیچ اطلاعات دقیقی راجع به اونها و راجع به شب طولانی که زمستون هم همراهشه در دسترس نیست بجز اینکه شب طولانی خطرات زیادی با خودش داره که زمستان و این موجودات هم جزئی از اونها هستند و اگه سریال و کتاب ها رو با دقت دنبال کرده باشید میفهمید که این موجودات خون سرد هستند و زمستان بزرگ(همون زمستونی که همه ی آدم ها توشون یخ میزنند) براشون مشکلی نیست و از همه ی موجودات خونگرم متنفر هستند(پس این مسئله هم نقص اون حرف شما بود که گفتید زمستون به ضرر آلمان ها تموم شد)
توی جنگ جهانی هم تا جایی که یادمه یه روسیه ای بود،یه فرانسه ای بود،یه انگلیسی بود و یه آمریکایی بودش،ولی درحال حاضر با توجه به اینکه احتمال جنگ بین وحشی ها و بولتون ها وجود داره نمیشه گفت شمالی ها نقش روسیه رو دارن،و چونکه در آینده ای نزدیک پادشاه تامن میمیره پس احتمالا مملکت دچار جنگ داخلی میشه برای همین جای آمریکا و فرانسه هم از بین میره
پس نمیشه گفت که وقایع این سریال ارتباطی با جنگ جهانی(به این شیوه ای که شما گفتید) داشته باشن

به هرحال به نظرم بحث راجع به این سریال مناسب این فروم نیست...

پ.ن:این اشکالاتی که به هری پاتر و ارباب حلقه ها وارد میکنند توی همون کتاب هاشون هم وجود داره

شبکه HBO رسما بازگشت جان اسنو رو تایید کرده. نمیدونم چرا تا حالا شما نشنیدی. در مورد فرضیه هم این احتمالی بود ک من دادم. شایدم اشتباه باشه. ولی چون من در مورد جنگ دوم تحقیق فراوان کردم, وقتی سریالو میدیدم یه تشابهایی پیدا کردم. عزیز میشه دقیقا بگی اگه این مبحث مناسب این فروم نیس, پس چی مناسبه این فرومه؟ میخای رسما تعطیل کنیم فرومو چون شما از موضوعات خوشت نمیاد؟من نمیدونم اگه به یه موضوعی علاقه مند نیستی چرا اصن نظر میزاری؟

(۱۲/فروردین/۹۵ ۲۰:۲۰)افشین نوشته است: [ -> ]دیدن فیلمهای ... و تحلیلشون وظیفه امثال بنده نیست جناب ممرضا

کسی تو جهالت میمیره که امام زمانشو نشناسه

"من مات و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه"

اگه وظیفه شما نیس, اینجا چی کار میکنی برادر من؟ مگه مجبورت کردن هر تایپیکی دیدی کامنت بدی؟
اگه قرار بود هر چیزی ک وظیفه شما نبود , وظیفه کسه دیگم نباشه الان تایپیکمون عربی بود.
ماشالا همه بچه های بیداری طرفدار محصولات فرهنگی غرب هستندBig Grin

من میگم حکومت حق دنریس تارگریان هست Smile

You Know Nothing Jon SnowBig GrinBig Grin
نقل قول: شبکه HBO رسما بازگشت جان اسنو رو تایید کرده. نمیدونم چرا تا حالا شما نشنیدی. در مورد فرضیه هم این احتمالی بود ک من دادم. شایدم اشتباه باشه. ولی چون من در مورد جنگ دوم تحقیق فراوان کردم, وقتی سریالو میدیدم یه تشابهایی پیدا کردم. عزیز میشه دقیقا بگی اگه این مبحث مناسب این فروم نیس, پس چی مناسبه این فرومه؟ میخای رسما تعطیل کنیم فرومو چون شما از موضوعات خوشت نمیاد؟من نمیدونم اگه به یه موضوعی علاقه مند نیستی چرا اصن نظر میزاری؟
درود
میشه منبع تایید شبکه ی HBO رو بدید؟چون تا جایی که یادمه خود شبکه ی HBO هیچ تایید رسمی ای مبنی بر زنده بودن جان اسنو نکرده بود وفقط تایید شده که بازیگر نقش جان اسنو توی فیلم حضور داره و در نقش جسد جان اسنو و توی تریلر ها و صحبت ها هم هیچ جا به صراحت تایید نشده که جان اسنو قراره زنده بشه...
به هرحال خود سریال یک ماه دیگه منتشر میشه و میشه با قطعیت راجع بهش نظر داد
درضمن بنده فن دو آتیشه ی این مجموعه هستم ولی به دلایلی که هممون میدونیم گفتم که راجع بهش توی این فروم بحث نکنیم،حالا شما میخواید راجع به این سریال بحث کنیم مختارید،من هم فقط نظرم رو گفتم...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع