?من انقلابی ام ?
[/b]
[b]?یک انقلابی به مردم خیانت نمی کند.
?یک انقلابی با ضد انقلاب و فتنه گر برادر نمی شود و جای «نجیب» را به ثمن بخس به «نا نجیب» نمی فروشد.
?یک انقلابی گوشش به دهان رهبر است، چون ایشان گوششان به دهان حجت ابن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف)است
(علامه حسن زاده آملی).
?یک انقلابی، زندگیش ساده و بی آلایش است. «پهنای باند» اشرافیگری و تجمل گرایی او حاصل اشک دیده
من و خون دل یتیمان نیست.
?یک انقلابی طرفدار عدالت اجتماعی و مستضعفان است. واژه مستضعفان شاید یکی از پر تکرارترین
مطالب امام راحل(رحمة الله علیه) باشد.
?یک انقلابی، مکرر با سران فتنه و زندانیان مجرم، در جماران که محبط فرشتگان است، برنامه ملاقات نمی چیند.
[/b]
[b]?یک انقلابی، یزد، «حسینییه ایران» را پایگاه اصلاحات نمی داند و پیوسته به تنور دو دستگی عاریتی «تندرو ـ میانه رو» در بین مردم مومن به انقلاب کشورش نمی دمد.
?یک انقلابی به خوبی درک می کند که جان سردار سلیمانیش، سپر برادران سنی شده است نه شیعه کردن آنها.
?یک انقلابی وقتی می شنود که در یک منطقه آلوده به تکفیر و تکفیریان، دو هزار نفر زن جوان مسلمان را در بین خود خرید و فروش جنسی می کند، باید از غصه دق کند و بمیرد.
[/b]
[b]?یک انقلابی دفاع از جان و مال و ناموس مسلمین را در برابر شیاطین داعشی، ماجراجویی نمی پندارد.
?یک مسئول انقلابی که در کشتی انقلاب آرمیده است، سخنان گاه و بیگاهش سرشار از متلک و کنایه و نافرمانی نسبت به «مصباح هدایتش» نیست.
?یک انقلابی باید از اعترافات تکان دهنده آقای ابطحی، رئیس وقت دفتر پرزیدنت اسبق، درس عبرت بگیرد که
می گوید:
«موسوی از سر نافرمانی، خاتمی از سر خیانت و هاشمی از سر انتقام گیری وارد فتنه ۸۸ شدند».
[/b]
[b]?یک مسئول انقلابی همواره دغدغه هدایت مردم به سوی جاودانگی دارد. او مثل بنی صدر نمی گوید:
«مردم را با زور روانه بهشت نکنید.»
?یک انقلابی، مقاومت را رمز پیروزی می داند و برای استخر شیشه ای ریموت دار خانه اش در بهترین
جغرافیای شهر تهران،
از جیب مردم هزینه نمی کند.
?یک انقلابی، بی خط و بی ریشه نیست. او صاحب خط و خط قرمز است. او باید بداند که جایی که خط قرمز ندارد،
جنگل است. در قانون جنگل نوشته است:«هر منعی ممنوع»
?یک انقلابی به مانند مقتدایش، نه از گفتن حقیقت خسته می شود و نه از تکرار واژه نفوذ.
?یک انقلابی، انسان نجیب منتقد خود را بزدل، بی شناسنامه، همصدا با اسرائیل، تند رو، افراطی، بی عقل و خائن نمی داند.
او انتقاد را ارج می نهد و منتقد را تکریم.
[/b]
[b]?یک انقلابی به معیشت و اقتصاد، نگاه درون نگر دارد و برای خوش آمد هیات های اروپایی که به نیت
چپاول دندان تیز کرده اند
تا برداشتن باری از دوش ملت، دانه نمی پاشد.
?یک انقلابی هر چه فریاد دارد بر سر « امریکا»می کشد نه بر سر «مرگ بر امریکا»
?یک انقلابی، علی الدوام، هر توافقی را بهتر از عدم توافق نمی داند تا طمع دشمن را تحریک کند.
او محتوای توافق را مهمتر از توافق می داند. توافق به هر قیمتی یعنی ترکمنچای و وطن فروشی.
?یک انقلابی جمله فاخر «من انقلابی ام» را یک مدال افتخار برای خویش می داند، مدالی که بر گردن
مردان انقلابی یعنی «خمینی و خامنه ای» و آن بسیجی شهید جبهه شام خوش می درخشد.
?یک انقلابی، گفتن و تکرار جمله
«من انقلابیم» را مخالف وحدت ملی نمی داند.[/b]
[b]?یک انقلابی همچون سید نصرالله می اندیشد که: «اگر احتمال بدهیم ایشان (رهبری) چیزی را دوست دارند،
به دنبال آن اقدام می رویم، چه برسد به اینکه دستور بدهد. شما خیال نکنید ما منتظریم آقا امر کنند تا ما یک کاری را انجام دهیم.»[/b]
[b]♦️من یک انقلابیم ....!!!
.
.
.
?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.?