۲۴/فروردین/۹۵, ۱۱:۴۸
(۲۴/فروردین/۹۵ ۹:۵۳)Silence نوشته است: [ -> ]سلام عمار عزیز
بزار یک خاطره ای رو برات تعریف کنم
چند سال پیش درشهر ما یک اختلاس نسبتا بزرگی شد که چون شخصیت های مهمی هم بودند زیاد سر صدا نکردن...چند ماه قبل این اختلاس در جایی یادواره شهدا بود و چون سخنرانش آدم نسبتا مشهوری بود منم تصمیم گرفتم برم...متاسفانه این سخنران ما اون روز بخاطر یک حادثه ای پاش می شکنه و نمی تونه بیاد سخنرانی و این اتفاق درست روز یادواره رخ داد..
به همین دلیل کسانی که مسئول اجرایی بودن از یک مقام مسئول شهر خواستن بیاد سخنرانی کنه....
ایشون اومد و سخرانی کرد با یه چفیه دور گردنش...
خلاصه کنم تمام حرفش این بود که خواهر من شهدا خونشون برای حجاب تو ریخته شده پس حجابتو رعایت کن بعدش هم کلی خاطره از دوران جنگش گفت..منم وسط سخرانی پاشدم رفتم
چند ماه بعد خبرش اومد بیرون همین بابا چندین میلیارد اختلاس کرده و رفته اون سر دنیا داره به ریش ما میخنده...
(اگه بخوای میتونم جزئیات بیشتری تو پ خ در این باره بهت بدم)
از همون موقع بود که برای من سوال پیش اومد که واقعا برای بعضیا حجاب مهمتره یا اختلاس؟؟؟؟
مسئولین ما اونقدری که از خون شهدا برای حجاب مایه میزارن برای فساد هم میزارن؟
من شمال زندگی میکنم..تک تک مسئولین اینجا ویلاهایی دارن که نگو و نپرس...
همین عزیزانی که روز و شب دغدغه فرهنگی دارن ...
جالبه هر وقت کسی تو روستایی ویلایی میسازن چن روز بعد جاده های اون روستا آسفالت میشه!
.......
به نام خدا
این افرادی که شما نام بردید ((منافق)) هستند یعنی از کفار بدتر هستند و متاسفانه در کشور به وفور وجود دارند و با آنها برخورد نمیشود و باعث نود درصد مشکلات هم همین منافقین هستند.