تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شوخی‌ جنسی در 50 کیلو کپی از آمریکن پای بدون رده بندی سنی .
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۵۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]این جا مجال بحث روی اصل حجاب و غیره نیست ! اما اگر همین زن ها به خیابان های اروپا هم ببرید ، د رآنجا هم خواهند گفت که هرزه اند !(این حرف من نیست میتوانید تحقیق کنید کهآرایش غلیظ و خودنمایی در کشورهای خارج چه مفهومی دارد )

درسته من بودم و ديدم آرايش غليط و حتي آرايش بد خيلي معني بدي داره كسي اين كار رو نمي كنه مگر اينكه منظور خاصي داشته باشه (بعني دنبال مشتري بگرده.)

محض اطلاع دوستان در آمريكا به زوج هاي ايراني ميگن س*ك*س*ي كاپلز (زوج هاي ...) از بس كه ...
(۲۵/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۵)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]درسته من بودم و ديدم آرايش غليط و حتي آرايش بد خيلي معني بدي داره كسي اين كار رو نمي كنه مگر اينكه منظور خاصي داشته باشه (بعني دنبال مشتري بگرده.)

محض اطلاع دوستان در آمريكا به زوج هاي ايراني ميگن س*ك*س*ي كاپلز (زوج هاي ...) از بس كه ...

به نام خدا

و محض اطلاع بیشتر دوستان هیچ میدانید امثال همین دختران ساپورت پوش در کشورهای ترکیه و امارات چه آبرویی از ایران میبرند !!!!!!!!!!!!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع