شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
شهيد مطهري در كتاب بسيار ارزشمند جاذبه و دافعه خود، در بخش پيشگفتار در صفحه 13 اين چنين بيان كردهاند:
ای بسا برخی از ما كه مدعی پيروی مكتب او هستيم آنان را كه علی جذب میكند دفع كنيم
و آنان را كه او دفع میكرد جذب كنيم.
ميدانيد بر طبق اين عملكرد چه فاجعه در جامعه شيعي رخ ميدهد كه كم و بيش گرفتارش هستيم و اين طور كه به نظر ميرسد بيشتر نيز گرفتارش خواهيم بود؟
پاسخ را از زبان امام رضا عليه السلام ميشنويم:
اما امام رضا عليه السلام درباره اين فتنه عظيم چه ميفرمايند؟
إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال.
فقلتُ: بماذا؟
قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ.
همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان.
چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود."
درسته دقیقا همینطوره
متاسفانه مطالعه نکردن اثار این بزرگواران این بلارو سر جامعه ما اورده.
با تجربه ای که من دارم ، دیگه کسی اثار ایشون رو مطالعه نمیکنه. تقریبا از همه کتاب های ایشون قسمت هایی هرچند سبک توی تاپیک توی امضا اوردم ولی کو جویایی حقیقت !!!
سلام
گفته های استاد مطهری به خودی ها بوده تا اخلاق اسلامی را رعایت کنند در واقع امت حزباللّهی را نصیحت می کنند
اما بنده ارتباطی بين گفته استاد و حدیث امام رضا علیه السلام که درباره فتنه های آخرالزمان و نزدیک ظهور است نمی بینم
چراکه حدیث امام رضا علیه السلام درباره کسانی است که خود را شیعه می دانند( ادعای شیعه بودن دارند) ولی با دشمنان اهل بیت علیهم السلام و امت حزباللّهی دوستی می کنند و با امت حزباللّهی دشمنی می کنند
که مصداق آن آمریکا دوستان هستند که هم به دنبال دوستی با آمریکا و افراد لامذهب هستند و با امت حزباللّهی و انقلابی و یاران امام خامنه ای حفظ الله و ایشان دشمنی می کنند
مرحوم شهيد مطهري مي فرمايند يك سري مدعي پيروي از مكتب اهل بيت دارند!
با محبين حقيقي حضرت علي كه ايشان هم آنها را دوست دارد دشمني ميكنند
با دشمنان حقيقيق حضرت علي كه ايشان هم با ايشان دشمنند دوستي مي كنند.
امام رضا عليه السلام هم دقيقاً همين مطلب را ميفرمايند:
عدهاي كه مدعي محبت داشتن نسبت به اهل بيت دارند
با دوستان اهل بيت دشمني مي كنند
و با دشمنان اهل بيت دوستي مي كنند.
هر دو دقيقاً به يك مضمون اشاره دارند كه وضوح تام دارد.
اگر به قسمت آنها كه علي را دفع مي كنند جذب مي كنيم دقت كنيم كاملاً تشابه مضمون اين دو مطلب مشخص مي شود.
(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۰:۵۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]درسته دقیقا همینطوره
جناب تراست گرامي!
دشمن حقيقي اهل بيت به نظر شما چه كساني هستند؟!
ببينيم نظر قرآن چيست:
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ ...(آيه 82 - سوره مائده)
يهود را شديدترين دشمن نسبت به كساني كه ايمان آوردهاند مييابي.
مصداق اتم و اكم كساني كه ايمان آوردهاند اميرالمؤمنين و ائمه اطهار عليهم السلامند كه خداوند ميفرمايد بزرگترين و شديدترين دشمن ايشان يهود است!
بزرگترين حامي يهود صهيونيسم در عالم چه كسي است؟
بي شك ايالات متحده آمريكا!
و اظهار دوستي با آمريكا!!!
مسئله بسيار واضح است كه عملكرد چه كساني فتنه بدتر از دجّال است در جامعه شيعي!
و متأسفانه مسئله به اين واضحي را نميخواهند عدهاي كه خود را محب اهل بيت هم ميدانند قبول كنند.
دوستان مقیاس رو بزرگ می گیرید. من وقتی این مطلب رو خوندم تو ذهنم تمام بدرفتاری های جماعت مدعی محبین اهل بیت یادآوری شد.
چه توی مسجد رفتن هام ( بچه برو عقب صف!) ، چه ارتباط با آخوندها و حزب اللهی ها !
در دیدارها خیلی کم تر پیش اومده رفتار متقابل محترمانه ، نرمش بیشتر ، خوش بینی ، پیش داوری نکردن.
به یه بخشی از این رفتارهای حزب اللهی حق میدم ، بخشی دست خودشون نیست اما باید در این مورد روی خودشون کار کنن. مردم همه شبیه هم نیستن ، در افکار متفاوت و اشکال متفاوت! از بالا به مردم نگاه نکنیم.
درسته دین ما مدام داره از نفوذی ها ضربه میخوره اما تو باب آشنایی با افراد ملاک رو روی خوش بینی بذاریم ، همه که مغرض نیستن. خودمون رو دانای کل نگیریم و به قضاوت های ذهنیمون ترتیب اثر ندیم ...شخصا قول میدم 90 درصد مشکلاتمون حل میشه.
(۲۹/فروردین/۹۵ ۱۳:۴۶)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]تو باب آشنایی با افراد ملاک رو روی خوش بینی بذاریم ، همه که مغرض نیستن. خودمون رو دانای کل نگیریم و به قضاوت های ذهنیمون ترتیب اثر ندیم ...شخصا قول میدم 90 درصد مشکلاتمون حل میشه.
خیلی حرف قشنگی زدید.

خیلی از مشکلات آدما بخاطر پیش داوریه.
مخصوصا تو ایران.
بدون اینکه چیزی از زندگی دیگری بدونن راجع بهش قضاوت میکنن..... این خیلی بد و ناراحت کننده است.
اخه دوستان فکر میکنن فقط امام علی در مبارزه با کفر جذبه داشت! نمیگن در کمک کردن به مردم هم جذاب بود!
فعلا فرهنگ جامعه رو هواست به خاطر اینکه بلد نبودیم از جاذبه علی استفاده کنیم و فقط سیاست رو میبینیم و اوضاع فرهنگی میتونم بگم بدترین اوضاع توی کره زمین شده