۳/اردیبهشت/۹۵, ۰:۰۲
مطمئنا رای بیاره احمدی نژاد ازش حمایت میکنیم، از منتخب مردم من همیشه حمایت کردم چون معتقدم جمع بیشتر فرد میفمه
ببینیم چی میشه
الله اعلم
ببینیم چی میشه
الله اعلم
(۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۵۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]به نظر من احمدی نژاد مرد شریفی بود ولی یه شوخی بود که ملت با خودش کرد. توهم و دروغ اینا نبود. شوخی بود.
این دیالوگ مخصوص مسعود شصت چی یا محمود شصت چیه ...
چه دفاعی از خودم بکنم جناب قاضی من بی دفاعم... من شریف تربیت شدم من شریف بزرگ شدم... نه کسی منو میشناخت... نه کسی بنده رو میدید... نه ثروتمند بودم و نه هیچ چیز دیگر... همهٔ سهم بنده از زندگی کار کردن در زیر زمین ادارهٔ بایگانی بود لای پروندهها... من ساده بودم من همه چیز رو باور میکردم، من با هیچکس مخالفت نمیکردم... سرم به کار خودم بود و شریف بودم... من نمیخواستم به بانک برم، من نمی تونستم طبابت کنم، من نمی تونستم سرهنگ باشم، من نمیخواستم شعر بگم، من مقاومت کردم تا حد توانم... اما من توانم کم بود... بنده ضعیف بودم، برای خودم ضعیف بودم و برای دیگران... و من به همه احترام میگذاشتم... من به همه احترام میگذاشتم، و من شروع کردم به بازی کردن... و من شروع کردم به سرگرم شدن... و بعضی وقتها یادم رفت که کجام... و همهٔ اینهایی که می گند مال من نیست، حق من نیست... و من اشتباهی ام... من از اولش هم اشتباهی بودم... بله من یادم رفت که اینها مال من نیست و من اشتباهی ام، تقصیر من بود... تقصیر دیگران هم بود... اما خدایا تو شاهدی که من هیچ چیزی رو برای خودم برنداشتم... من هیچ چیز رو توی جیبم نذاشتم... من از سهم کسی نزدم... من فقط اشتباهی بودم... خدایا تو شاهدی که من چیزی رو خراب نکردم... خدایا تو شاهدی که من کسی رو اذیت نکردم... من فقط اشتباهی بودم... چه دفاعی از خودم بکنم؟... من بی دفاعم... حالا من ماندهام و تقاص این همه اشتباه دیگران و بازیگوشی خودم... جناب قاضی من از هیچکس توقعی ندارم... خدایا تو منو ببخش... من اشتباهی بودم!!!
من اشتباهی بودم ...
پ.ن کلیپ پخش نمیشه
همه احمدی نژاد مینوشتن و تو صندوق مینداختن...
خب همین خوبه به این رای میدم!! حالا نمیدونست داره چه بلایی سر خودش میاره!! بعدا همین کارهای احمدی نژاد چه بدبختی های براش درست میکنه!
اولش همه افرادی که اجاره نشین بودن خیلی خوش و خرم خوشحال بودن که صاحاب خونه شدن و رفتن اونجا زندگی کردن(نمونه اش عمه خودم!) اما بعد دو سه سال همه فرار کردن....
خونه ها فروختن یا اجاره دادن به آدمهای بدبختتر از خودشون که چاره ی جزو مسکن مهر اومدن نداشتن...و خود اون مالکان اصلی الان تو شهر دارن زندگی میکنن و دوباره اجاره نشین شدن
...
عددش بزرگه نمیتونم بنویسم!نقل قول:الان دوست دارم بدونم این تاپیک چه سودی داره کدوم یک از مشکلاتامارو حل میکنه نه واقعا بگین اینکه گذشته چی شد رئیس جمهور قبلی چه خطایی مرتکب شد چه ارزشی داره ؟!سوالمو جدی وبدون طعنه زدن پرسیدم
نقل قول:یه سوال که ذهن منو مشغول میکنه اینه که اغلب میگن چهار سال اول احمدی نژاد عالی بود.بعدش میگن یه سری بی سواد دوره دوم تو سال 88 بهش رأی دادن.وقتی چهار سال اولش خوب بوده چرا ملت بیدار باید برن به یکی دیگه رأی
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۲:۰۳)A L I نوشته است: [ -> ]قبلا گفتم بازم میگم،سال 88 من اپراتور رایانه بودم در یکی از شعبه ها،اتفاقا در محله ی بودم که فقیرنشن بود...
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۱:۱۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]به هر حال احمدی نژاد کارنامه ی مشخصی دارد و نظرات هم مختلف هست ، در مورد مسکن مهر هم کسانی که از این تسهیلات استفاده کردند میتوانند در موردش نظر دهند که تسهیلات فعلی مزخرف است یا مسکن مهر !من اون موقع هرکی میپرسید میگفتم من تقلب ندیدم....شعبه ی که من بودم هیچ تقلبی صورت نگرفت که رای جا به جا بشه!
آنچه که اهمیت دارد( رسالت خود ما در برخورد با حوادث است ). مهم این است که بتوانیم به خودمان نمره ی قبولی بدهیم .
مثلا خود شما که سر صندوق بودید آیا وقتی دیدید که هیچ تقلبی (به معنای جابجایی رای ) رخ نداده ، هنگام معرکه گیری فتنه گران هم موضع گرفتید ؟ آیا تا جایی که میتوانستید دست به روشن گری و رسوا کردن فتنه گران زدید ! یا در آن معرکه تصمیم گرفتید سکوت اختیار کنید و پایتان را از ماجرا کنار بکشید ؟ در معرکه ی صفین زمان به عمار نزدیک تر بودید یا به عمر و عاص و یا به ابوموسی ؟؟؟

(۳/اردیبهشت/۹۵ ۰:۰۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]مطمئنا رای بیاره احمدی نژاد ازش حمایت میکنیم، از منتخب مردم من همیشه حمایت کردم چون معتقدم جمع بیشتر فرد میفمه
ببینیم چی میشه
الله اعلم
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۳:۰۱)A.E نوشته است: [ -> ]الان دوست دارم بدونم این تاپیک چه سودی داره کدوم یک از مشکلات مارو حل میکنه نه واقعا بگین اینکه گذشته چی شد رئیس جمهور قبلی چه خطایی مرتکب شد چه ارزشی داره ؟!سوالمو جدی وبدون طعنه زدن پرسیدم
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۹:۲۴)افشین نوشته است: [ -> ]یه سوال که ذهن منو مشغول میکنه اینه که اغلب میگن چهار سال اول احمدی نژاد عالی بود.بعدش میگن یه سری بی سواد دوره دوم تو سال 88 بهش رأی دادن.وقتی چهار سال اولش خوب بوده چرا ملت بیدار باید برن به یکی دیگه رأی بدن؟