فی*ل*ترینگ محض بی قاعده عقلانی تره یا فی*ل*ترینگ هوشمند؟ تا حالا هزار تا نرم افزار پیام رسان مسدود شد ولی شما یه اپسیلون تاثیر مثبت دیدید؟
دیگه قرار نشد رشته های مارو پنبه کنید! بخونید پست هارو خواهشا
اتفاقا فکر میکنم بحث به نتیجه نسبی رسیده باشه و اینکه کسی خارجه یا داخله هم صرفا حاشیه نگاریه
به نام خدا
دوستان به نظر کمی از بحث اصلی یعنی تاثیر شبکه های مجازی در قتل طفل معصوم ستایش منحرف شده ایم.
یک سوال از دوستان دارم, که سوال بسیار مهمی هست.
به نظر شما یک پسر یا حتی دخترخانوم که قصد انتخاب همسر در شرایط فعلی را دارند باید چکار کنند ؟؟؟؟؟ واقعا با این وضع اسفناک جامعه و فضای مجازی باید چه کرد؟؟؟؟؟؟
افراد جوان یا حتی بزرگسالی که قصد ازدواج دارند و میخواهد میل جنسی خود را از راه مشروع ارضاء کند و حتی فقط کمی میخواهند پایبند به اصول و اخلاق و شرف و حجب و حیا باشد (( دقت کنید گفتم حتی فقط کمی !!)) واقعا با این وضع تلگرام و اینستاگرام و پس از آن فضای واقعی جامعه و امواج ماهواره و موج وحشتناک سکس و پورن و صحنه های جنسی و نیمه جنسی در همه جا حتی در بازیهای کنسولی و کامپیوتری, باید چکار کنند و چطور میتوانند همسر مناسب خود را در این وضع انتخاب کنند که متاسفانه بخش زیادی از دخترها با اون وضع تصاویر خودشان را در اینستا منتشر میکنند و با آن وضع به خیابان میایند و خیلی از پسران هم مانند آنها اما به طریق دیگری مشغول متلک پرانی و به قول خودشان دختر بازی هستند و مشروبخوری و شیشه زدن و امثال اینکارها هم که براشون شده مزه زندگی, با این وضع چه باید کرد ؟؟؟؟
این مطلب را هم کاملا قبول دارم که در شرایط کنونی جامعه امکان فی*ل*ترینگ همه جانبه وجود ندارد چون راه های دسترسی فراوانی پیش روی افراد وجود دارد که به راحتی میتوانند دوباره همان محتوای جنسی را نشر یا کسب کنند.
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۲۹)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
دوستان به نظر کمی از بحث اصلی یعنی تاثیر شبکه های مجازی در قتل طفل معصوم ستایش منحرف شده ایم.
یک سوال از دوستان دارم, که سوال بسیار مهمی هست.
به نظر شما یک پسر یا حتی دخترخانوم که قصد انتخاب همسر در شرایط فعلی را دارند باید چکار کنند ؟؟؟؟؟ واقعا با این وضع اسفناک جامعه و فضای مجازی باید چه کرد؟؟؟؟؟؟
افراد جوان یا حتی بزرگسالی که قصد ازدواج دارند و میخواهد میل جنسی خود را از راه مشروع ارضاء کند و حتی فقط کمی میخواهند پایبند به اصول و اخلاق و شرف و حجب و حیا باشد (( دقت کنید گفتم حتی فقط کمی !!)) واقعا با این وضع تلگرام و اینستاگرام و پس از آن فضای واقعی جامعه و امواج ماهواره و موج وحشتناک سکس و پورن و صحنه های جنسی و نیمه جنسی در همه جا حتی در بازیهای کنسولی و کامپیوتری, باید چکار کنند و چطور میتوانند همسر مناسب خود را در این وضع انتخاب کنند که متاسفانه بخش زیادی از دخترها با اون وضع تصاویر خودشان را در اینستا منتشر میکنند و با آن وضع به خیابان میایند و خیلی از پسران هم مانند آنها اما به طریق دیگری مشغول متلک پرانی و به قول خودشان دختر بازی هستند و مشروبخوری و شیشه زدن و امثال اینکارها هم که براشون شده مزه زندگی, با این وضع چه باید کرد ؟؟؟؟
این مطلب را هم کاملا قبول دارم که در شرایط کنونی جامعه امکان فی*ل*ترینگ همه جانبه وجود ندارد چون راه های دسترسی فراوانی پیش روی افراد وجود دارد که به راحتی میتوانند دوباره همان محتوای جنسی را نشر یا کسب کنند.
من فکر میکردم بحث شروع شده و تموم شده و راه حل هم ارائه شده!
اینکه یه نفر در شرایط فعلی چطور باید انتخاب همسر بکنه ، مبحث ارزشمندی میتونه باشه اما ارتباطش به تاپیک چیه
اگه راه در رویی هم از این ماجرا وجود داشته باشه ، دست خود خانوادست.خانواده ها دسترسی رو آزاد گذاشتن و بیخیالی به خرج دادن
سایر مسائل در رده های بعدی قرار میگیره
نقل قول:قاتل ستایش صبح فیلم پورن دیده و شب ستایش را بعد از تجاوز کشته.
اینها دارند مغزهای جوانان را در سراسر جهان به نام آزادی شستشوی شیطانی میدهند و پرچمهای مخالف را یکی یکی میاندازند که آخرینش کشور کوبا بود.
این صحنه های جنسی متاسفانه باعث بلوغ جنسی
زود رس شده و از آنطرف باعث ازدواج دیر رس
. خوب مشکل همین است دیگر.
یکی از عوارض اعتیاد به پورن ، گرایش به خشونت هست! احتمالش هست که این قاتل، پورن خشن دوست داشته!
ولی یه سوال! شما چه پیشنهادی میدید؟ کلا بیایم در اینترنت رو تخته کنیم؟
سلام
کسی نگفت اینترنت رو تخته کنیم!
بحث سر این بود که بهتره از شبکه های اجتماعی داخلی استفاده بشه
فی*ل*ترينگ هم امری لازمه
از کار انداختن آنتی فی*ل*تر هم امری لازمه
وی پی ان هم فقط باید به قشر خاصی مثلا دانشجویان داده بشه
(۱۶/اردیبهشت/۹۵ ۰:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
کسی نگفت اینترنت رو تخته کنیم!
بحث سر این بود که بهتره از شبکه های اجتماعی داخلی استفاده بشه
فی*ل*ترينگ هم امری لازمه
از کار انداختن آنتی فی*ل*تر هم امری لازمه
وی پی ان هم فقط باید به قشر خاصی مثلا دانشجویان داده بشه
هیچکس از شبکه داخلی استفاده نمیکنه! خیالت راحت...
اصلا یکی از دلایل محبوبیت این شبکه ها مجازی بین ایرانیها همین ناشناس بودن و غیرقابل دسترس بودن از سمت نهادهای امنیتی هستش

هر شبکه داخلی ایجاد بشه صد در صد شنود میشه و هیچکس اصلا سمت این شبکه ها نمیره!
یکی دو بار قبلا گفتم...خیلی از مشکلات با ایجاد شغل حل میشه
حالا این قاتل ستایش یک مورد خاص بود که سنش پایینه!
ولی وقتی یک جوان که مراحل اولیه زندگی رفته،درسش خونده سربازیشم رفته(در بهترین حالت!) باید مشغول به کار بشه
اگر خودمون مشغولش نکنیم،از اونور مشغولش میکنن،یکی با پورن دیدن،یکی دیگه اعتیاد به بازی های آنلاین میگیره! یکی دیگه معتاد اینستاگرام و فیسبوک میشه که هرکدوم از این آسیبهای خودش داره،نیاز جنسی شوخی نیست و یه چیزی نیست که بگی خب کنترلش کن! شاید همه نتونن کنترل کنند! خودتون حتما بهتر از من میدونید که داشتیم افرادی که عالم بوده کلی عبادت کرده ولی یک لحظه نتونسته جلوی شهوتش بگیره و کل زندگیش و عبادتش و همه چیز به فنا رفته
ولی وقتی جوانی شغل داشت بعد یکی دو سال نهایتش ازدواج میکنه! تقریبا نصف روزش سر کاره،باقی روزش مجبوره برای همسرش و فرزندنش وقت بزاره و خود به خود از این دنیای مجازی و آسیبهاش دور میشه.
(۱۶/اردیبهشت/۹۵ ۰:۴۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
متاسفانه همین فضای مجازی در کنار اشتغال بی رویه خانومها باعث ایجاد فسادهای گسترده در بین زنان و مردان متاهل شده و خیانت دیگر قبحی بین خیلیها ندارد.
کافیه در هر اداره و شرکتی چه دولتی و چه خصوصی کمی روی رفتار برخی زنان و مردان دقت کنید تا متوجه خیلی چیزها شوید.
بنده صبح تا شب شاهد این صحنه در محیط کار خود هستم و کاری هم از دستم برنمیاید.
اتفاقا برعکس نظر شما باید بگویم که خیانت و فساد اخلاقی در بین افراد متاهل اگر بیشتر از افراد مجرد نباشد قطعا کمتر نیست.
اون شخص متاهل حتما مشکلی داره که به این سمت رفته! البته در این بین افرادی هستن که هیچ مشکلی ندارن
فقط مرض دارن...از این کارا خوششون میاد این دسته هیچ کاری نمیشه کرد
(۱۶/اردیبهشت/۹۵ ۰:۴۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
متاسفانه همین فضای مجازی در کنار اشتغال بی رویه خانومها باعث ایجاد فسادهای گسترده در بین زنان و مردان متاهل شده و خیانت دیگر قبحی بین خیلیها ندارد.
کافیه در هر اداره و شرکتی چه دولتی و چه خصوصی کمی روی رفتار برخی زنان و مردان دقت کنید تا متوجه خیلی چیزها شوید.
بنده صبح تا شب شاهد این صحنه در محیط کار خود هستم و کاری هم از دستم برنمیاید.
اتفاقا برعکس نظر شما باید بگویم که خیانت و فساد اخلاقی در بین افراد متاهل اگر بیشتر از افراد مجرد نباشد قطعا کمتر نیست.
کاملا درسته اون ساده لوحی که میگه با اقتصاد ازدواج بیشتر میشه و با ازدواج فساد کمتر میشه هنوز دنیارو خوب نشناخته !!
اتفاقا بچه پولدارا هم دیرتر ازدواج میکنن هم فسادشون بیشتره
خیلی از متاهلا هم که خوب میپرن کلا ! بیشتر از مجردا نباشه کمتر نیست
دور زمونه همینه تا آمریکا و صهیونیست هست این بساط فساد تمامی نداره. ایرانی جماعت هم که تو چشم هم چشمی نظیر نداره ..... بد ببینه بدتر میشه