(۲۲/دی/۹۵ ۹:۵۹)مرتضی اقبالی نوشته است: [ -> ]من طرفدار هاشمی نیستم و اتفاقا نقدهایی هم به عملکرد ایشون دارم ولی اگه کاری کرده بود باید به دادگاه میکشوندنش .
وقتی عفت مرعشی گفت اگه موسوی پیروز نشد بریزید خیابونا پشتش به کی گرم بود

وقتی موسوی قبل اعلام نتایج اعلام پیروزی کرد پشتش به کی گرم بود

وقتی فائزه داشت ساندویج میخورد پشتش به کی گرم بود

وقتی کروبی داشت خزعبل میگفت پشتش به کی گرم بود

وقتی خاتمیه فتنه به سرش رفراندوم زده بود پشتش به کی گرم بود

.......
اگر واقعا نظر توکلی همینه ! مردم تهران با بصیرت بودن که به جای اون به دختر صفدر حسینی رای دادند .
جناب آقای هاشمی اشتباهاتی داشتند و خوبی هایی هم داشتند.
من جام زهر، جریانات 88، رشد تفکر اشرافی گری (تکنوکراسی و نزدیکی به لیبرالیسم) و فرزندانشون رو از بزرگترین نقاط ضعف ایشون میدونم و صد البته سوابق مبارزاتی و زحماتی که ایشون کشیدند رو هم جزو نقاط قوت ایشون میدونم. ارسال جناب آقای اقبالی مطلب خوبی بود.
اما نامه رهبری و نمازی که ایشون خوندند یک دنیا حرف داشت. این نامه و نماز هم نشون میداد که جناب آقای هاشمی سفید سفید یا از اون طرف سیاه سیاه نبود.
(۲۲/دی/۹۵ ۱۱:۲۷)مرتضی اقبالی نوشته است: [ -> ]یه ضرب المثل هست که میگه برادر رو جای برادر دار نمیزنن.
حرف همیشه با مدرک باید باشه

یه موقع جرم هست و مجرم هم به مجازات میرسه ! مثل مثال فوق که این افراد یا حبس شدن یا حصر شدن یا ممنوع التصویر و ...
این خرده جرم ها حول یک محور پدیدار شد و نتیجه شد فتنه ! البته این محور یه ادم و نیست و یک جریان هست . قضیه هم حکم و محکومیت نیست ، بلکه شناخت این محور و پیشگیری از فتنه در اینده هست !
برای مثال بیشتر هم میشه به جریان جام زهر جنگ اشاره کرد .
یا به جریان حکمیت در صدر اسلام . در جریان حکمیت یک جریانی ابتدا خواستار حکمیت شد ، بعد خواستار حکم شدن ابوموسی شد ، بعد خواستار عدم قبول حکمیت از جانب امام(علیه السلام) شد ، بعد خواستار تکفیر امام(علیه السلام) شد ...
(۲۲/دی/۹۵ ۱۱:۰۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]جناب آقای هاشمی اشتباهاتی داشتند و خوبی هایی هم داشتند.
من جام زهر، جریانات 88، رشد تفکر اشرافی گری (تکنوکراسی و نزدیکی به لیبرالیسم) و فرزندانشون رو از بزرگترین نقاط ضعف ایشون میدونم و صد البته سوابق مبارزاتی و زحماتی که ایشون کشیدند رو هم جزو نقاط قوت ایشون میدونم. ارسال جناب آقای اقبالی مطلب خوبی بود.
اما نامه رهبری و نمازی که ایشون خوندند یک دنیا حرف داشت. این نامه و نماز هم نشون میداد که جناب آقای هاشمی سفید سفید یا از اون طرف سیاه سیاه نبود.
به موارد منفی بالا مخالفت با امام خمینی اون رهبر قدسی در مواردی مثل نصب منتظری به عنوان قائم مقام و کوتاهی در جنگ و خیانت به سپاه و مخالفت با توسعه سپاه و باز کردن راه ورود سرمایه داران غارتگر پهلوی به ایران پس از جنگ و غربزدگی و خودباختگی نسبت به آمریکا و غرب و ... انتقادهای سید احمد خمینی رو اضافه کنین.