تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد راه هایی برای تسکین و آرامش دل مجردها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
سلام دوستان

با توجه به اینکه خداونددر قرآن می فرمایند:
و من آيته ان خلق لكم من انفسكم ازوجا لتسكنوا اليها و جعل بينكم موده و رحمه ان فى ذلك لايات لقوم يتفكرون

"براى شمااز خود شما همسرانى خلق كرد تا به سوى آنان ميل كنيد و آرامش گيريد و بين شما مودت و رحمت قرار داد و در همين آيتها هست براى مردمى كه تفكر و يكى از آيات او خلقت آسمانها و زمين و اختلاف زبانهاى شما و رنگهايتان است كه در اينها آياتى است براى دانايان"

می خواستم ببینم چه راههایی برای مجردهایی که به هر دلیلی امکان ازدواج ندارند، جهت تسکین و آرامش و درک و حس مهربانی در دل پیشنهاد می کنید؟

به نظرم بهترین راه و شاید تنها راه برای آرامش و درک و حس مهربانی, قوی کردن ایمان و ارتباطمون با خدا و غافل نشدن از یاد خدا باشه و همچنین محبت و قوی کردن ارتباطمون با خانواده و پدرو مادر هست که شخصا تجربه کردم خیلی موثر هست. مخصوصا که پدرو مادر خیلی موجب آرامش هستند به همین خاطر میگن مثلا دختری که از پدر و برادرش طعم محبت رو چشیده باشه خیلی سریع دل به کسی نمیبنده چرا که اون نیازمند به این محبت از سوی کسیه که حمایتش کنه و اون به اقتدارش تکیه کنه...

البته این محبت رو با محبت میشه به دست آورد.... وز محبت خارها گل میشود....
ممنونم از شما جناب مهدی
نظر بنده:
اتصال به اولین منبع آرامش و محبت " خداوند"
ارتباط خوب و صمیمی با خانواده
پیدا کردن دوستان همجنس و هم کفو و شرکت کردن در مراسمات و تفریحات یکسان
کمک به هم نوع( بیماران، نیازمندان، کودکان بی سرپرست)
کار داوطلبانه و جهادی و فی سبیل الله
تلاش برای به کمال رسیدن و پرورش ابعاد وجود و انسانیت

و بازم اتصال به اولین منبع آرامش و محبت " خداوند"

لطفا اگر موارد دیگه ایی به ذهنتون میرسه ممنون میشم عنوان کنید
Rose
چون نیست زهر چه هست جز باد بدست
چون هست بهر چه هست نقصان و شکست
انگار هر چه هست در عالم نیست
پندار که هر چه نیست در عالم هست
---

راضی به رضای خدا بودن تنها راه آرامشه. البته نه به این معنی که راضی به ظلم باشیم ، ظالم دقیقا داره تقدیر خدا رو بهم می زنه.
آدرس های مرجع