۱/خرداد/۹۵, ۲۰:۰۴
۱/خرداد/۹۵, ۲۱:۲۰
حالا چرا آنگلا مرکل؟
چرا مثلا نتانیاهو یا کس دیگه ای؟؟
۱/خرداد/۹۵, ۲۱:۴۲
(۱/خرداد/۹۵ ۲۱:۲۰)Truth Seeker نوشته است: [ -> ]حالا چرا آنگلا مرکل؟این عکس فتوشاپ که نیست...واقعیه...
۲/خرداد/۹۵, ۹:۰۰
نظر من اینه که یا انجلا مرکل لباس عربی پوشیده
یا این یارو ماسک مرکل رو زده
اما با این حال عربه لاغر تره دقت کنید!
.....................
اما جدای از این حرفا جفتشون گرگ هایی هستن تو لباس گوسفند.دم از حقوق بشر می زنن جلوی دوربین هزارتا ادا در میارن اما تو واقعیت برای منافعشون از هیچ جنایتی فرو گذار نیستن

یا این یارو ماسک مرکل رو زده

اما با این حال عربه لاغر تره دقت کنید!

.....................
اما جدای از این حرفا جفتشون گرگ هایی هستن تو لباس گوسفند.دم از حقوق بشر می زنن جلوی دوربین هزارتا ادا در میارن اما تو واقعیت برای منافعشون از هیچ جنایتی فرو گذار نیستن
۲/خرداد/۹۵, ۱۱:۱۷
نه فتوشاپه و نه مرکل لباس عربی پوشیده!!..
اگه دقت کنین میبینین کنار هم وایستادن.. قد مرکل هم یه نموره از اون عرب کنارش بلندتره..
عکس از زاویه ایی عکس گرفته که ممکنه آدم رو به اشتباه بندازه.
اگه دقت کنین میبینین کنار هم وایستادن.. قد مرکل هم یه نموره از اون عرب کنارش بلندتره..
عکس از زاویه ایی عکس گرفته که ممکنه آدم رو به اشتباه بندازه.
۲/خرداد/۹۵, ۲۰:۲۴
سلام دوستان جالبه به قول شاعر خداگو با خداجو فرق دارد/حقیقت با هیاهو فرق دارد/بسا مشرک که خود قران بدست است /نداند درحقیقت بت پرست است/البته من مطمئن نیستم که صعودی ها خودشون روخداپرست بدونند وبه قول حق تعالی که می فرماید:وهنگامیکه مومنان را ملاقات میکنند میگویند ایمان اوردیم ولی درخلوت به شیاطین میگویند ما با شما هستیم و انها را مسخره میکنیم (ایه 14 سوره مبارکه بقره)
۳/خرداد/۹۵, ۱۱:۴۵
هیچ فرقی بین عرب متحجر و مرتجع و انگلا مرکل صهیونیسم وجود نداره ،هر دو برای دجال و شیطان کار میکنند و عمله صهیونیسم هستند
۴/خرداد/۹۵, ۱۷:۴۳
(۱/خرداد/۹۵ ۲۰:۰۴)علی املشی نوشته است: [ -> ]
یه عکس اتفاقی با جلوه حقیقت.
۹/خرداد/۹۵, ۱۰:۵۱
چه جالب ، واقعا تو نگاه اول نفهمیدم . بامزه بود .
با شخصیتشون کاری ندارم چون من تو مقام قاضی نیستم .
با شخصیتشون کاری ندارم چون من تو مقام قاضی نیستم .