تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا تکامل علم است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
برخی علایق بشر به شدت ضد تکاملی هستند ، رفتارهای ضد تکاملی هیچ شانسی برای پاس شدن به نسل بعد و گسترش این رفتار را ندارند .
همیشه علت علاقه کمک به نیازمندان سالمند برایم جای سوال بود . این سوال را با یکی از کارشناسان (کاهن) تکامل مطرح کردم .
نقل قول:
humankind interested to support together .
this feature can justify by evolution for support from children and the member how have Reproduction ability.
but how evolution justify suppor from old and bedfast sick member ?
(we know natural selection pass only good biological feature)
و جواب ایشان !
نقل قول:



Evolution is about passing on our genes and selecting for the best survival traits. aspects like altruism and caring/nurturing are obviously important but are not always essential.
Caring for the elderly is not directly relevant to the above but are societal norms that are thought to have co-evolved with some of the survival traits. Google or wikipedia are good places to read more about this fascinating subject.


سلام
خب ایشان به نظریه co-evolution یا "هم‌فرگشتی" اشاره کرده‌اند و گفته اند که جواب این سوال بر اساس هم‌فرگشتی با افراد بازمانده توضیح داده میشه. سپس شما را راهنمایی فرموده اند که در این مورد سرچ بفرمایید. این هم مقاله اش در ویکیپدیا:
https://en.wikipedia.org/wiki/Coevolution

در واقع این کارشناس یک سرنخ برای تحقیق بیشتر به شما داده اند که بدونید برای مطالعه در این زمینه باید چه چیزی رو سرچ کنید. حالا اگر سرچ فرمودید و ابهامی باقی موند می تونید موارد ابهام رو از یه متخصص بپرسید.
جواب کاهن درست نبود !
من موردی یافته ام که یک ویژگی منفی زیستی است و توسط انتخاب طبیعی به جلو پاس شده !
انتخاب طبیعی زمانی کار میکند که ویژگی های مثبت و نهایتا ویژگی خنثی را به جلو پاس کند . با فرض انتقال ویژگی منفی کل تکامل نقص میشود !
ایشان به شما سرنخی داده اند برای تحقیق بیشتر. آیا تحقیق کردید؟

زمانی می تونید در مورد نادرستی نظریات بحث کنید که مقالات اونها و نظراتشون رو خونده باشید.
من از کاهن تکامل سرنخ نخواسته بودم ! من دقیقا به دنبال پاسخ قانع کننده بودم .
بر اساس انتخاب طبیعی به علت رقابت برای بقا تنها (جهش های ژنی) قابلیت انتقال به نسل بعدی را دارند که 1.این جهش مفید برای بقا باشد 2. این جهش بی تفاوت برای بقا باشد .
اما روزی ژنی جهش کرد ! و انسان را مجبور ! کرد که از سالمندان رو به موتش هم تا سر حد مرگ مراقبت کند و این جهش ژنی به سوی آینده پاس شد و به ما رسید ! خب چه طور یک کار زیستی بد !(به خطر انداختن جان برای موجودی که ثمری برای گروه ندارد) توسط انتخاب طبیعی انتخاب و به آیندگان منتقل شد !!!
ضمنا حس دیگران (خاص!) متخصص پنداری هم هیچ کمکی به حل مسئله نمیکند و البته میتواند بر اثر (ضعف به نفس ) حاص شود .
اجازه دهید فعلا تکامل را یک عقیده ( و نه علم ) و افراد مروج تکامل را هم کاهن (نه دانشمند) بنامیم .
اگر کاهن توانست به پرسش ما پاسخ درستی بدهد میتوانیم تکامل را علم و پاسخگو را دانشمند بنامیم
با سلام
در تاپیک ذیل روی این فرضیه
کار شده

مقالات جناب خادم الامام .
فرضیه ی تکامل؛ منطقه ی ممنوعه!!!
اگر ترجمه حرفاتون میذاشتین خیلی خوب میبود خو من انگلیسیم ضعیفه... کنجکاو شدم ببینم اصلا چی به چیهHuh
(۲۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۱)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]اگر ترجمه حرفاتون میذاشتین خیلی خوب میبود خو من انگلیسیم ضعیفه... کنجکاو شدم ببینم اصلا چی به چیهHuh


سوال که گفتن
چجوری تکامل نگهداری از سالمندان توجیه میکنه؟؟؟

جواب: (اگه اشتباه نکنم)

گفته تکامل درباره انتقال ژنهاست برای انتخاب بهترین صفت (برای زنده موندن)،چیزهایی مثل بشر دوستی و ...مهم هستند ولی ضروری نیستند..
مراقبت از سالمندان به تکامل ربطی نداره ولی نرم های اجتماعی همکاری تکامل یافته ای با بعضی از این صفاته(اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید)Confused

بعدشم گفته برای مطالعه بیشتر ویکی پدیا و گوگل مراجعه کن....
سلام
ترجمه جواب اینه:

Evolution is about passing on our genes and selecting for the best survival traits. aspects like altruism and caring/nurturing are obviously important but are not always essential.

تکامل در مورد انتقال ژنها و انتخاب بهترین افراد است. جنبه هایی مانند از خود گذشتگی و مراقبت از دیگران مهم اند اما در همه موارد لازم نیستند.

Caring for the elderly is not directly relevant to the above but are societal norms that are thought to have co-evolved with some of the survival traits.

مراقبت از سالمندان به طور مستقیم به آنچه در بالا گفته شد مربوط نیست، اما اینطور تصور می شود که ارزشهای اجتماعی اینچنینی حاصل "هم فرگشتی" با بازماندگان است.

Google or wikipedia are good places to read more about this fascinating subject.

گوگل و ویکیپدیا مکانهای مناسبی برای مطالعه در مورد این موضوع جذاب اند.
خب ظاهرا انتخاب طبیعی در انسانها دچار اخلال شده ! و یک ویژگی بد زیستی رو به جلو پاس کرده!!!
سوال دوم را اینجا مطرح میکنم و سعی میکنم جواب کاهن ها را هم بگیرم .
نقل قول:
اگر حیات در اثر ایجاد شرایط مساعد در جایی از جهان آغاز شده و طی یک فرآیند تصادفی و گنگ حیات شکل گرفته ، چرا انسان هوشمند در ازمایشگاه های پیشرفته با ایجاد این شرایط به طور مصنوعی حیات نوینی را آغاز نمی کند ؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع