تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تدارک گسترده تلگرام برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاست‌جم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
شاید در انتخابات بعدی چپ ، راست ، کارگزار و البته تلگرام تاثیر زیادی نداشته باشند
رشد اجتماعی‏

یکی دیگر از مسائلی که بشر باید در آن آزاد باشد، نه از نظر این که اصلا قابل اجبار نیست بلکه از جنبه‏های دیگری، رشد بشر است. بشر اگر بخواهد رشد پیدا کند باید در کار خودش آزاد باشد، در انتخاب خودش آزاد باشد. شما بچه‏تان را تربیت می‏کنید، خیلی هم علاقه‏مند هستید که او آن طوری که دلتان می‏خواهد از آب دربیاید. ولی اگر همیشه از روی کمال علاقه‏ای که به او دارید در تمام کارها از او سرپرستی کنید، یعنی مرتب به او یاد بدهید، فرمان بدهید که این کار را بکن، از اینجا برو؛ اگر می‏خواهد چیزی بخرد همراهش بروید، همواره به او دستور بدهید که این را بخر، آن را نخر؛ محال است که این بچه شما یک آدم باشخصیت از آب دربیاید. در حدودی برای شما لازم است بچه‏تان را هدایت کنید و در حدودی هم لازم است او را آزاد بگذارید، یعنی هم هدایت و هم آزاد گذاشتن. وقتی ایندو با یکدیگر توأم شد، آنوقت بچه شما اگر یک استعدادی هم داشته باشد، ممکن است که یک بچه با تربیت کاملی از آب درآید.
در یکی از کتابهای حیوان‏شناسی خواندم که بعضی از پرندگان [به روش‏ خاصی پرواز را به بچه‏هایشان یاد می‏دهند.] گویا کرکس را مثال زده بود. نوشته بود این حیوان وقتی می‏خواهد پرواز را به بچه‏اش یاد بدهد بعد از این که این بچه پر درآورد یعنی جهازش از نظر جسمانی کامل شد- ولی چون هنوز پرواز نکرده پرواز کردن را بلد نیست- او را با نوک خودش برمی‏دارد می‏اندازد روی بال خودش و پرواز می‏کند. یک مقدار که بالا رفت، یکدفعه این بچه را رها می‏کند. او به حکم اجبار شروع می‏کند به پر و بال زدن ولی پر و بال‏های نامنظم، گاهی بالا می‏رود گاهی پایین، گاهی افقی می‏رود گاهی عمودی. مادر هم مراقب و مواظب اوست تا وقتی که احساس می‏کند خسته شده که اگر او را نگیرد سقوط می‏کند، آنوقت او را می‏گیرد و دومرتبه روی بال خود می‏گذارد. باز مقداری او را می‏برد و ضمنا به او ارائه می‏دهد که این طور باید حرکت کرد و بال زد. همین که رفع خستگی‏اش شد دومرتبه آزادش می‏گذارد. باز مدتی پر و بال می‏زند، و همین طور مدتها بچه خودش را این طور تربیت می‏کند تا پرواز کردن را به او یاد بدهد، یعنی راهنمایی را با به خود واگذاشتن توأم می‏کند تا آن بچه پرواز کردن را یاد بگیرد.

بسیاری از مسائل اجتماعی است که اگر سرپرستهای اجتماع افراد بشر را هدایت و سرپرستی نکنند گمراه می‏شوند، اگر هم بخواهند ولو با حسن نیت (تا چه رسد به این که سوء نیت داشته باشند) به بهانه این که مردم قابل و لایق نیستند و خودشان نمی‏فهمند و لیاقت ندارند آزادی را از آنها بگیرند این مردم تا ابد بی‏لیاقت باقی می‏مانند.

مثلا انتخابی مانند انتخاب وکیل مجلس می‏خواهد صورت بگیرد. ممکن است شما که در فوق این جمعیت قرار گرفته ‏اید حسن نیت هم داشته باشید و واقعا تشخیص شما این باشد که خوب است این ملت فلان فرد را انتخاب کند، و فرض می‏کنیم واقعا هم آن فرد شایسته‏ تر است. اما اگر شما بخواهید این را به مردم تحمیل کنید و بگویید شما نمی ‏فهمید و باید حتما فلان شخص را انتخاب کنید، اینها تا دامنه قیامت مردمی نخواهند شد که این رشد اجتماعی را پیدا کنند. باید آزادشان گذاشت تا فکر کنند، تلاش کنند، آن که می‏خواهد وکیل شود تبلیغات کند، آن کسی هم که می‏خواهد انتخاب کند مدتی مردّد باشد که او را انتخاب کنم یا دیگری را، او فلان خوبی را دارد، دیگری فلان بدی را دارد. یک دفعه انتخاب کند، به اشتباه خودش پی ببرد، باز دفعه دوم و سوم تا تجربیاتش کامل شود و بعد آن ملت به صورت ملتی‏ در بیاید که رشد اجتماعی دارد. والّا اگر به بهانه این که این ملت رشد ندارد و باید به او تحمیل کرد، آزادی را برای همیشه از او بگیرند، این ملت تا ابد غیر رشید باقی می‏ماند. رشدش به این است که آزادش بگذاریم ولو در آن آزادی ابتدا اشتباه هم بکند. صد بار هم اگر اشتباه کند باز باید آزاد باشد.

مَثَلش مَثَل آدمی است که می‏خواهد به بچه‏اش شناگری یاد بدهد. بچه‏ای که می‏خواهد شناگری یاد بگیرد آیا با درس دادن و گفتن به او ممکن است شناگری را یاد بگیرد؟ اگر شما انسانی را ده سال هم ببرید سر کلاس، پیوسته به او بگویید اگر می‏خواهی شناگری را یاد بگیری اول که می‏خواهی خودت را در آب بیندازی به این شکل بینداز، دستهایت را این طور بگیر پاهایت را این طور، بعد دستهایت را این طور حرکت بده پاهایت را این طور، امکان ندارد که او شناگری را یاد بگیرد.
باید ضمن این که قانون شناگری را به او یاد می‏دهید، رهایش کنید برود داخل آب، و قهرا در ابتدا چند دفعه می‏رود زیر آب، مقداری آب هم در حلقش خواهد رفت، ناراحت هم خواهد شد ولی دستور را که می‏گیرد ضمن عملْ شناگری را یاد می‏گیرد والّا با دستورِ فقط بدون عمل، آنهم عمل آزاد، ممکن نیست شناگری را یاد بگیرد؛ یعنی حتی اگر او را ببرید در آب ولی آزادش نگذارید و همواره روی دست خودتان بگیرید، او هرگز شناگر نمی‏شود.

اینها هم یک سلسله مسائل است که اصلا بشر را باید در این مسائل آزاد گذاشت تا به حد رشد و بلوغ اجتماعی لازم برسد.

منبع: مجموعه آثار استاد شهید مطهری، ج ‏24، ص 389 و 391
یعنی خوشم میاد این شبکه های ضاله مجازی و ماهواره ای عنان مملکت رو به دست گرفتنا Cool
لیست انتخابات مجلس،تبلیغات فیلم های سینمایی، الان هم که انتخابات ریاست جمهوری!!
یه مثلی هست: کافر همه را به کیش خویش پندارد(درست گفتم؟)

ما یه داستان های مفصلی در رابطه توهم توطئه داریم. متاسفانه خودمون همواره در حال توطئه چینی هستیم

حالا باز دم نخعی ها گرم - واقعا دمش گرم، مشکلی که ما 3 سال با دولت داشتیم رو در یک حرکت سه هفته ای پیچید - اهل دلاش می فهمن #موبوگرام

مشکلی که با این کارشناس عزیز دارم منابعش هست. در مواقعی که ما دنبال سند می گردیم که حاج آقا! از کجا آمارو گرفتی؟ کی گفته 80 درصد ایرانی؟ کی گفته 13 درصد کانال ها پورنوگافی
می گه فلان وبسایت خبری! خوب این وبسایت خبری در حد یه ملیت و یک کشور معتبره ولی خوب همین وبسایت از کجا آورده؟ مگه رسانه ها معصوم هستن؟ تلگرام یه بار گفت به سقف 200 میلیون کاربر رسیده که اونم قدیمی هست
باز 200 میلیون چطوری 18 میلیون ایرانی توی تلگرام رو قراره توجیه کنه؟

ته ته توجیهش فلان صفحه سایته، در حالی که ما همیشه می گیم «وبسایت یه روز هست، یه روز نیست»

پ.ن: بحث رو اگه می شه منحرف نکنید که الان واتساپ مجبوب تره یا تلگرام. بحث اصلی سازماندهی گروه ها و جریان های سیاسی و عقیدتی توی این فضا ها هست. من خودم به شخصه ایمان دارم توی اینستاگرام، دقیقا واسه دولت ایران، به صورت سازماندهی شده داره فعالیت می شه(ممکنه از طرف اینستاگرام حمایت نشه)
(۲۹/خرداد/۹۵ ۲۱:۵۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]یه مثلی هست: کافر همه را به کیش خویش پندارد(درست گفتم؟)

ما یه داستان های مفصلی در رابطه توهم توطئه داریم. متاسفانه خودمون همواره در حال توطئه چینی هستیم

حالا باز دم نخعی ها گرم - واقعا دمش گرم، مشکلی که ما 3 سال با دولت داشتیم رو در یک حرکت سه هفته ای پیچید - اهل دلاش می فهمن #موبوگرام

مشکلی که با این کارشناس عزیز دارم منابعش هست. در مواقعی که ما دنبال سند می گردیم که حاج آقا! از کجا آمارو گرفتی؟ کی گفته 80 درصد ایرانی؟ کی گفته 13 درصد کانال ها پورنوگافی
می گه فلان وبسایت خبری! خوب این وبسایت خبری در حد یه ملیت و یک کشور معتبره ولی خوب همین وبسایت از کجا آورده؟ مگه رسانه ها معصوم هستن؟ تلگرام یه بار گفت به سقف 200 میلیون کاربر رسیده که اونم قدیمی هست
باز 200 میلیون چطوری 18 میلیون ایرانی توی تلگرام رو قراره توجیه کنه؟

ته ته توجیهش فلان صفحه سایته، در حالی که ما همیشه می گیم «وبسایت یه روز هست، یه روز نیست»

پ.ن: بحث رو اگه می شه منحرف نکنید که الان واتساپ مجبوب تره یا تلگرام. بحث اصلی سازماندهی گروه ها و جریان های سیاسی و عقیدتی توی این فضا ها هست. من خودم به شخصه ایمان دارم توی اینستاگرام، دقیقا واسه دولت ایران، به صورت سازماندهی شده داره فعالیت می شه(ممکنه از طرف اینستاگرام حمایت نشه)
سلام

دوست عزیز ببینید حالا من بقیه آمارشو نمیدونم ولی اون 80% رو دیشب جستجو کردم
منبع این شخص سایت Alexa هست همونطور که شما بهتر از بنده میدونید این سایت در سطح جهانی در زمینه آمار اینترنت جزو معتبرترین سایتهاست و این آمار نفع سیاسی هم براشون نداره
اگه وضعیت سایت telegram.me رو در سایت alexa بررسی کنیم نوشته شده که 81.7 درصد بازدیدکننده ها ایرانی هستن
http://www.alexa.com/siteinfo/telegram.me

حالا ممکنه یه آمار دیگه از یه زاویه دیگه و با مشخصات دیگه هم در این مورد باشه ولی خوب این شخص هم دلیل و منبع معتبری داره و از اون جهتی که درنظر گرفته حرفش درسته
(شبیه این تو قضیه آمار پولهای بلوکه شده بود)

در مورد اینستاگرام هم حرفتون درسته هم این سایت و هر سایت غربی دیگه تا جایی که بتونن درجهت نفع خودشون یا ضرر نظام استفاده میکنن
امار تلگرام رو من هم نگاه کردم ظاهرا بحث 80 درصد زیاد پرت نیست .
اینکه چرا تو ایران اینقدر طرفدار داره 2 حالت داره :
1.چون برخی از شبکه ها فی*ل*تر هستند (که البته روزی که تلگرام اومد وایبر و چند تا دیگه هم داشتند کار میکردند )
2.طبق سلیقه مردم و زیر ساخت شبکه ی ایران طراحی شده
به نظر من همه اینها ذلایل متفرقه س

مهم ترین دلیلش اینه که مجانیه

یه اینترنت دو زاری رو میدن خدا تومن ، یه شبکه مجانی که باشه ، مردم طرفدارش میشن. خیلی ها هم دعا مکینن مخابرات ورشکست بشه.
(۳۰/خرداد/۹۵ ۰:۰۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]به نظر من همه اینها ذلایل متفرقه س

مهم ترین دلیلش اینه که مجانیه

یه اینترنت دو زاری رو میدن خدا تومن ، یه شبکه مجانی که باشه ، مردم طرفدارش میشن. خیلی ها هم دعا مکینن مخابرات ورشکست بشه.

تقریبا تمام مسنجر ها رایگان هستند . اما چرا تلگرام ؟
(۳۰/خرداد/۹۵ ۰:۳۹)عمار94 نوشته است: [ -> ]تقریبا تمام مسنجر ها رایگان هستند . اما چرا تلگرام ؟
بقیه فی*ل*ترن یا امکانات ندارن
نقل قول:تقریبا تمام مسنجر ها رایگان هستند . اما چرا تلگرام ؟

این رو من می تونم برات یه کتاب داستان خیلی تمیز بنویسم. تلگرام حدود 4 ماه بود اومده بود اما کسی از ایران سمتش نرفت
همزمان فی*ل*ترینگ نامحسوس روی وایبر اعمال می شد

این فی*ل*ترینگ نامحسوس عبارته از چند عمل فنی و زیرساختی که نتیجه اش می شه پایین اومدن پهنای باید وایبر.
همین عمل داشت روی واستاپ انجام می شد

این باعث شد همه برن سمت تلگرام
همزمان تلگرام تحت حمایت GPL بود(کلا اثرش اینه که سرعت پیشرفت پروژه تحت حمایت GPL بالاس)

تلگرام محبوب شد
اما رمز موفقیت تلگرام توی پروتکلش بود که باعث می شه فی*ل*ترینگش سخت باشه ولی شدنی

خواستن فی*ل*ترینگ رو روش اعمال کنن که شخص بزرگواری، که اسمشو بردم توی پست قبلیم ایده ای داد بسیار زیبا و حالا دیگه دولت دوس نداره فی*ل*تر بشهSmile

بعید می دونم فی*ل*تر کنن تلگرامو
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع