تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ضرورت آموزش جنسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نقل قول:البته در دید شما نقص هست
نه این به هیچ عنوان نقص نیست. این عضو قرار نیست کار مهمی انجام بده. معیاری هم برای قضاوت در مورد فرد نمی تونه باشه. دیدگاه جامعه باید در این موضوع اصلاح بشه.

در کل خانمها این درخواست رو توهین در نظر می گیرند. پس بهتره این درخواست انجام نشه.
(۸/تیر/۹۵ ۱۸:۱۵)سعدی نوشته است: [ -> ]نه این به هیچ عنوان نقص نیست. این عضو قرار نیست کار مهمی انجام بده. معیاری هم برای قضاوت در مورد فرد نمی تونه باشه. دیدگاه جامعه باید در این موضوع اصلاح بشه.

در کل خانمها این درخواست رو توهین در نظر می گیرند. پس بهتره این درخواست انجام نشه.

باسلام
اگه نقص نیست چرا پس اینقدر مهمه نداشتنش؟ البته از نگاه شما .
این عبارت شما نشون میده این عضو کلا یه جیزی بی فایده و غیر ضرور یهست که الکی ایجاد شده ؟
دید جامعه با دید شما و من خیلی فرق داره ، ننکنه جامعه راست بگه و من و شما غلط ! ایا چنین نیست؟ بعدشم شما به بقیه مطالب که قرار دادم هم دقت نکردی وگرنه مطلب روشن بود.
حالا ایتکه به خانمه بر بخوره یا اینکه نه به جامعه نسوان بر میکرده و خودشون باید پریشکر و پاسخگو باشن نه شما که از جامعه نسوان نیستین ، این احتمالش هست باشین .
(۷/تیر/۹۵ ۱۲:۲۱)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
متاسفانه در جامعه ما، آموزشهای جنسی نه در مدرسه و نه در خانواده به صورت صحیح ارائه نمیشن. اما ندونستن این مسائل می تونه مشکلات جدی در مورد آینده یک زوج جوان به وجود بیاره.

به طور مثال، بسیاری از افراد جامعه مطلع نیستند که برخی خانمها بدون پرده بکارت بدنیا میان:
http://www.dr-moghtaderi.ir/index.php?To...&AID=12722
ندونستن این مسئله می تونه باعث بشه یک مرد به همسرش یک عمر بدبین بشه یا کارشون به طلاق کشیده بشه. وجود این پرده به هیچ وجه معیار صحیحی برای قضاوت در مورد یک فرد نیست. خوبه از این موضوع اطلاع داشته باشیم و به دیگران هم اطلاع بدیم.
سلام
شما مسئله رو خیلی بد مطرح می کنید. انگار که در هر جا قراره ازدواجی صورت بگیره، اصل اساسی دوشیزگی دخترخانم قلمداد میشه!!!
همین الان خانم هایی که به صورت رسمی و قانونی ازدواج کردن و بیوه شدن (بر اثر طلاق یا فوت همسر) و دارن با پسرهایی که ازدواج نکردن، ازدواج میکنن
پس اگر هم فرهنگ غلطی در یک قسمتی از جامعه بوده، داره کمرنگ تر میشه( فرهنگ غلط=دست دوم قلمداد شدن...)

اما اینکه این موضوع به کلی بی ارزش باشه هم کمی زیاده رویه. حالا در غرب به دلایل مختلف این مسئله بی اهمیت شده و براش جوک هم میسازن. ولی قبله ما که غرب نیست
خیلی وقتا خانواده خود دختر روی دوشیزگی تاکید دارن. اینو نشونه شرافت و پاکدامنی دخترشون معرفی میکنن. در عرف جامعه هم به دلیل وجود برخی احکام اسلامی، این مسئله برجسته شده ولی برخی زیاده روی ها ربطی به اسلام نداره
به هر حال مثل هر ادعایی که باید اثبات بشه، خوبه جایی باشه که صحت این ادعا رو تا حدودی تایید کنه

به نظرم اگر خانمی درخواست بررسی صحت ادعا رو توهین میدونه، پس بهتره همون اول به خواستگارش جواب نه بگه و خودشو خلاص کنه. دلیلی نداره چنین تفاوت فرهنگی بزرگی نادیده گرفته بشه
اصلا هم نمیشه گفت یکی از دو طرف حتما حق است و طرف مقابل باطل. بالاخره افراد برای خودشون اولویت ها و اصولی دارن!
البته اینو باید حواسمون باشه حتی پزشکی قانونی هم نمی تونه سند پاکدامنی کامل شخصی باشه. اون چیزی که خیلی بیشتر میشه روش حساب کرد، اصالت خانوادگی، تدین و اخلاق و رفتار دختر هست. حتی در مورد پسر هم این موارد صادقه... برای پسر که دیگه بررسی فیزیکی نداریم!
چه جالب
آقای دکتر نظری توکلی استاد تاریخ اسلام ما در دانشگاه فردوسی که خیلی هم در جذب مخاطب ضد دین موفق بود
کلام آخرش سر کلاس برای مرد ها یک همچین چیزی بود.
نقل قول:اگه نقص نیست چرا پس اینقدر مهمه نداشتنش؟
به دلیل اینکه جامعه آموزش کافی رو در این زمینه ندیده، تصور می کنه که این راهی مطمئن برای سنجش پاکدامنی یک فرده. برای همین خیلی مهم فرضش می کنه.

این مشکلات رو باید با آموزش تصحیح کرد. باید این آموزش ها ارائه بشه اون هم از طرف مردها. نمیشه از خانمها انتظار داشت که به مردها در این موارد آموزش بدن.
نقل قول:چه جالب
آقای دکتر نظری توکلی استاد تاریخ اسلام ما در دانشگاه فردوسی که خیلی هم در جذب مخاطب ضد دین موفق بود
کلام آخرش سر کلاس برای مرد ها یک همچین چیزی بود.
ممنون دل خسته گرامی
آفرین به این استاد
سلام
به نظر من اگه منظور از اموزش مسائل جنسی اون چیزی باشه که توی دنیای غرب هست،به هیچ وجه قابل تایید نیست.حتی اگه برای موارد استثنایی مثل همین مسئله تی که شما گفتین هم مفید باشه ضررش به مراتب بیشتر هست.
اما در مورد اصل اموزش،مسلما همه قبول دارن که باید یک اموزشی باشه،اما اینکه این اموزش توی چه دوره ای و به چه صورتی اتفاق بیوفته که اسیبهای بعدیش به حداقل برسه و حتی اشسب نداشته باشه،جای بحث داره.
به نظر من بهترین موقع اموزش مسائل جنسی قبل از ازدواج هست،یعنی یه چیزی مثل کلاسهایی که همین الان هم برای زوجین میزارن و اجباری هست،منتهی خیلی تکمیلتر و با شفافیت بیشتر،به طوری که تمام مسائل مورد نیاز یک زوج جوان رو پوشش بده.
این نوع اموزش و این زمان اموزش اسیبهای احتمالی اموزش مسائل جنسی رو به حداقل میرسونه.حتی میتونه همین مسئله ای که شما توی پست اول مطرح کردین رو هم پوشش بده.
بنده هم چندان موافق این بحث ها تو چنین محیطی نیستم.

راه های اموزش مثل کتاب و اینترنت و.. هست.

اما جمله ای رو دیدم که نکته ای رو به نظرم رسوند.

اگر مردی فهمید که همسرش باکره نیست، به هیچ وجه نباید حتی به روی خانم بیاره. حالا چه از بچگی باکره نبوده و چه در طول زندگی از دستش داده!

حتی نباید در اینباره تحقیق بکنه.

آبروی یک انسان رو حفظ کنید تا خدا ابروتون رو حفظ کنه. بودند افرادی که با حفظ ابرو به مقامات بالا رسیدند.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع