تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صافولا، اویلا،فامیلا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام

لطفا اطلاع رسانی جدی کنید تلویزیون و وزارت صنعت و تجارت در خدمت شرکت های سعودی و صهیونیستی است.


مستند صافولا؛ حقایق تکان دهنده از مافیای روغن




این مستند شامل افشاگری هایی جسورانه از واقعیت تلخ روغن نباتی است که به شرح مافیای روغن و انحصار آن و نفوذ سعودی ها از جمله موارد ذیل پرداخته شده است.



– ۹۶ درصد روغن خام مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود.


– بازار ۴ میلیارد دلاری روغن در دست ۶ نفر!
– وزیر جهاد کشاورزی برای صنایع روغن خط و نشان کشید.

– فاجعه ایی که در سال ۱۳۸۲ رقم خورد: واگذاری بخش اعظم سهام روغن نباتی بهشهر، لادن و بهار (گروه صنعتی بهشهر) به یک شرکت سعودی وابسته به دولت عربستان به نام صافولا می باشد و متاسفانه اکثر بازار روغن نباتی ایران در انحصار این شرکت است.

– سود هنگفت بازار روغن نصیب این شرکت سعودی می گردد که روغن پالم را وارد می کند و اصلاً برایش آینده کودکان ما و سلامتی ایرانیان مهم نیست.

– این شرکت نه تنها روغن پالم را برای مجموعه خود (گروه صنعتی بهشهر) عرضه می کند بلکه مواد خام روغن های اکثر کارخانجات روغن گیری ایران را نیز تامین می کند.
– واردات روغن پالم به ایران بعد از آمدن شرکت صافولا به ایران خیلی زیادتر گردید.

– در گذشته گروه صنعتی بهشهر برای پایین تر آوردن قیمت حدود ده درصد پالم به روغن اضافه می کردند ولی اکنون تحت مدیریت صافولا روغن صد درصد پالم هم در این گروه تولید و در ایران عرضه می شود.
– سود سرشار تجارت روغن در جیب خاندان سعودی
– روغن های وارداتی ناسالم و مضر هستند.

– آیا مراجع تصمیم گیر در حوزه تهیه و تولید کالاهای استراتژیکی چون روغن مصرفی خانوارها تدابیری برای قطع سلطه کشورهای بیگانه خصوصاً دولت سعودی اندیشیده اند یا خیر؟!!
قسمت اول مستند را از اینجا مشاهده بفرمایید:

منبع سایت حکیم روازاده


ادامه دارد...
روزی ملانصرالدین کفشی نو خریده بود ٬ آنها را زیر بغل زده و در خیابان ها را می رفت ٬ به ناگاه پایش روی میخی رفته و سوراخ شد از جای جراحت ٬ خون سرازیر شد، ملا، روی زمین نشست پایش را با پارچه ای بست و بعد با خود گفت: خدا را شکر که کفش را پایم نکرده بودم و الا الان سوراخ شده بود.

ما نیز ملانصرالدین با کلاس هستیم. چرا؟

چون هر روز ده ها هزار نفر در ایران به تعویض روغنی می روند وقتی سوال می شود چه روغنی داخل ماشین بریزیم جواب می دهیم : جنس خوب !
همچنین ده ها هزار نفر برای خرید روغن خوراکی به فروشگاه ها می رویم ولی هیچ کس نمی گوید، روغن طبیعی و خوب می خواهم، بلکه از همین روغن های به اصطلاح نباتی! که ارزان تر است می خریم و به خورد خانواده و عزیزانمان می دهیم، این است سکته و بیماری های قلب و عروق مهمترین عامل مرگ و میر در کشور است و عمل قلب باز در کشورمان به اندازه کشور چین است!!

عجیبت تر این است که همه به ملانصرالدین می خندیم!

@antibioterorism

برای اطلاع از محصولات تراریخته و دستکاری ژنتیک شده(از جمله روغن ها) و توطئه یهود حتما در کانال آنتی بیوتروریسم عضو شید.
من دیروز گذرم به بازار خورد، میوه هایی که دیدم تعجب کردم.

گیلاس ها انگار گیلاس نبودن. نقاشی بودن. انقدر رنگشون تیره بود و بزرگ و گرد بدون هیچ کرم خوردگی.
یا تو این وقت سال یه نوع آلوی آبداری می یاد(آلو خاکی) این آلو الان(که هفته آخرش توی شمال باید باشه) باید هسته اش خشک باشه و گوشتش راحت جدا شه
ولی کاملا نوبرانه بودن(یعنی انگار دو هفته بیشتر دوام آوردن)
زرد آلوی های هسته جدا باید آخرای تیر فصلش گذشته باشه الان باید زمان زرد آلوهای نرم باشه

گیلاس مشهدی اینقدر هم درشت و یه دست نبود

لطفا جدی بگیرید این مسائل رو

البته باز فکر نکنم ضرر این میوه ها در حد اون وعده های غذایی باشه که در طول روز می خورید.

من یک سال و خورده ای هست که یک مشکل کبدی دارم و هنوز علتش رو نفهمیدم. اوایل فکر می کردم از مصرف زیاد قهوه هس ولی قهوه نیست. خودم حدس می زنم از اینها باشه.
البته روغن پالم آنقدر هم که درباره آن تبلیغ می شود، بد نیست! پالم مثل زیتون و نارگیل جزء میوه های چرب محسوب می شود و روغن خالص میوه پالم که از گوشت آن تهیه می شود و به رنگ نارنجی مایل به قرمز است، یکی از بهترین روغن ها برای پخت و پز می باشد.

از روغن پالم تصفیه شده بدتر روغن های آفتاب گردان، سویا، ذرت و کلزا است. این روغن های گیاهی به ظاهر کلسترول بد (LDL) را پایین می آورند اما کلسترول خوب (HDL) را کاهش و تری گلیسیرید (کبد چرب) را نیز افزایش می دهند و این باعث ابتلای فرد به سندرم متابولیک می شود که خطرات آن از افزایش LDL خیلی بیشتر است.
حکیم روازاده!!! Big Grin
وضع سلامت توی مملکت ما داغون هست،ولی این حکیم!! روازاده دقیقا همون قورباغه ایه که وقتی آب سربالا بره ابوعطا میخونه!
(۲۱/تیر/۹۵ ۱۵:۱۶)-Ali- نوشته است: [ -> ]البته روغن پالم آنقدر هم که درباره آن تبلیغ می شود، بد نیست! پالم مثل زیتون و نارگیل جزء میوه های چرب محسوب می شود و روغن خالص میوه پالم که از گوشت آن تهیه می شود و به رنگ نارنجی مایل به قرمز است، یکی از بهترین روغن ها برای پخت و پز می باشد.

از روغن پالم تصفیه شده بدتر روغن های آفتاب گردان، سویا، ذرت و کلزا است. این روغن های گیاهی به ظاهر کلسترول بد (LDL) را پایین می آورند اما کلسترول خوب (HDL) را کاهش و تری گلیسیرید (کبد چرب) را نیز افزایش می دهند و این باعث ابتلای فرد به سندرم متابولیک می شود که خطرات آن از افزایش LDL خیلی بیشتر است.


کلا نه فقط روغن پالم، که انواع دیگشون هم مشکل دارن
مخصوصا اونهایی که از دانه های روغنی دستکاری ژنتیکی شده بدست اومده و حتی روی یکی از روغن های اویلا این مورد ذکر شده بود.
مواد تراریخته و فروریخته که الان34 کشور استفاده از اون و کاشت و وارداتش رو ممنوع کردن تو ایران داره گسترش پیدا میکنه و طرفدارای پروپاقرصی هم داره.
باید اگاه سازی و مقابله بشه
روغن پالم قرمز (Red Palm Oil) دارای بالاترین میزان ویتامین E و A در بین تمام روغن ها می باشد. بیش از 50 درصد اسیدهای چرب موجود در این روغن از نوع تری گلیسیریدهای با زنجیره متوسط (MCT) می باشد. تری گلیسیریدهای با زنجیره متوسط، چربی‌های اشباع شده ای هستند که به طور طبیعی در محصولات لبنی بز، گوسفند، گاو علف خوار، روغن نارگیل و روغن پالم قرمز وجود دارند.

این چربی ها بسیار سریع جذب می شوند و مستقیماً وارد جریان خون می‌گردند. این اسیدهای چرب در بافت‌ها ذخیره نشده و به کبد رفته و سریعاً برای مصرف انرژی اکسید می‌شوند. آنها منجر به افزایش متابولیسم، سوزاندن کالری بیشتر، کاهش وزن و افزایش توده عضلانی می شوند. همچنین تری گلیسیریدهای با زنجیره متوسط باعث افزایش جذب املاح و ویتامین‌های محلول در چربی نیز می‌گردند.
سلام
با تشکر از دوستان و استارتر این بحث بابت مطالب مفیدشون
روغن فامیلا فکر نکنم زیر مجموعه شرکت صافولا باشه، مالکش گروه صنعتی گلرنگ هست
روغن آفتاب و مارگارین هم تکذیب کردن
روغن اویلا هم جناب آوا گفتن حرفشون درست هست روی روغن های اویلا نوشته تراریخته (تغییر ژنتیک یافته)، حالا نمیدونم بقیه ندارن یا دارن نمینویسن، مالکش هم گلرنگ هست
البته جناب آفتاب هم تو متنشون اسم برندهای صافولا رو نوشتن
(۲۱/تیر/۹۵ ۱۳:۳۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من دیروز گذرم به بازار خورد، میوه هایی که دیدم تعجب کردم.

گیلاس ها انگار گیلاس نبودن. نقاشی بودن. انقدر رنگشون تیره بود و بزرگ و گرد بدون هیچ کرم خوردگی.
یا تو این وقت سال یه نوع آلوی آبداری می یاد(آلو خاکی) این آلو الان(که هفته آخرش توی شمال باید باشه) باید هسته اش خشک باشه و گوشتش راحت جدا شه
ولی کاملا نوبرانه بودن(یعنی انگار دو هفته بیشتر دوام آوردن)
زرد آلوی های هسته جدا باید آخرای تیر فصلش گذشته باشه الان باید زمان زرد آلوهای نرم باشه

گیلاس مشهدی اینقدر هم درشت و یه دست نبود

لطفا جدی بگیرید این مسائل رو

البته باز فکر نکنم ضرر این میوه ها در حد اون وعده های غذایی باشه که در طول روز می خورید.

من یک سال و خورده ای هست که یک مشکل کبدی دارم و هنوز علتش رو نفهمیدم. اوایل فکر می کردم از مصرف زیاد قهوه هس ولی قهوه نیست. خودم حدس می زنم از اینها باشه.

سلام

بله،جالب اینه این میوه های درشت و خوش قیافه!مزه درست و حسابی هم ندارن.گیلاس بزرگ و سیاه میخری وقتی میذاری دهنت نمیفهمی چیه!مثل هندونه ای که ظاهرا سرخه ولی هیچ مزه ای نداره

انصافا توی میوه های تابستونه فقط آلوی سرخ و سیاه مزه خودشو حفظ کرده(منظورم انواع بزرگ میوه ها هست) ولی اگه اندازه کوچیک میوه ها رو بخورید شاید مزه طبیعیشونو داشته باشن

معلوم نیست چی به چیه

وجدانا خدا چه موجودی ساخته اینهمه سم میخوره و باز زندستWink

فکر کنم اینطوری پیش بره نسل بعد ما تا بیست سالم زنده نمونن
دوستان بهترین روغن که در روایات هم به اون سفارش شده روغن شحم گاوی هست.(روایات رو تو کانال تخصصی آنتی بیوتروریسم خوندم)روغن زرد گاوی هم روغن خیلی خوبیههمینطور روغن زیتونروغن کنجد هم خوبه اما کمتر مصرف بشه بهتره بخاطر اینکه فراموشی میارهلطفا خودتون رو با چیزایی که دشمن براتون برعکس جلوه داده گول نزنید.

‌ @antibioterorism


?کنجاله سویای آمریکایی یکی از گزینه های روی میز است?


وقتی آمریکا دائم اعلام می کند که «همه گزینه ها روی میز است» و وقتی وزیر کشاورزی آمریکا می گوید: باید از غذا به عنوان اسلحه علیه دشمنان خود استفاده کنیم، این یعنی کشتی ۶۰ هزار تنی دانه های روغنی دستکاری شده ژنتیک آمریکایی، بجای ناوهای هواپیما بر آنها امنیت غذایی در ایران را مورد حمله قرار داده است!


هم وطن ! کنجاله سویا یعنی تفاله سویای دستکاری شده ژنتیک که روغن آنرا گرفته و برای استفاده در صنعت غذای دام تهیه شده است نه برای خوراک انسان مسلمان.


کانال تخصصی آنتی بیوتروریسم
@antibioteroris
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع