شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم.
اول شما را به دیدن این کلیپ دعوت می کنم!
کودتا در ترکیه
2-راهکار های برخورد با این دسته کلیپها چگونه باشد : 1-درصدد حذف برآمدن از سایت آپارات
2-برخورد وپاسخ منطفی به کلیپ 3-آمادگی وتربیت برای این دسته کلیپها
سلام
از اونجایی که آپارات تحت قوانین جمهوری اسلامی عمل می کنه، اگر برای حذف درخواست بدید قاعدتاً باید امکانش باشه. اگر حذف نکنه حتی امکان فی*ل*تر شدنش هم هست. اما شخصاً این رو در مواردی که کلیپ خیللی مشکل داری نباشه نمی پسندم. این کلیپ، نظر یک فرده. شما می تونید زیرش کامنت بگذارید یا یک ویدئو از نظرات خودتون منتشر کنید و ... .
اما من اخیرا دیدم کسانی تو آپارات فعالیت میکنن که اسم ویدئو رو مثلا میذاره رزمندگان مقاومت
بعد توش فوش به بشار اسد و سید حسن نصرالله و آقای خامنه ای میده.
بد و بیراه به احمدی نژاد و خاتمی و روحانی و رفسنجانی ایراد نداره.
اما بد و بیراه به مسئولین ایدئولوژی مقاومت خیلی بده.
هر چی هم گزارش میدم اصلا انگار نه انگار.
اخیرا دیدم یه بابایی یه کلیپ گذاشته بود که اسلام شیعه ها دو روئه.
حالا چرا؟
چون مجریهای شبکه های عربی خانوم که بی حجاب بودن از مقاومت و سید حسن نصرالله دفاع کردن یا حتی ایران این شبکه های بی حجاب رو تایید میکنه و ازشون نقل قول میکنه.
پارت سیاسی که برید چند روز یکبار دو سه تا از این کلیپها میبینید.
سایتی که تابع قوانین جمهوری اسلامیه چرا باید اجازه بده تفکر شبکه کلمه تو سایتش کلیپ آپلود کنه و متاسفانه پربازدید هم بشه؟
دوستان
لطف کنید آدرس این کلیپ هایی که میگید همانند پست اول همینجا بذارید تا ان شاء الله آپارات هم یه تکونی بخوره.
چقدر عالی خیلی وقت بود منتظر همچین تاپیکی بودم. اینکه آپارات نمی تونه مسئول ارسال کاربران یا کنترل کامل ویدیوها رو در دست داشته باشه قبول!
اما آیا انتخاب های ویژه اش در صفحه اول هم دست خودش نیست؟ کافیه یک مدت دقت کنید به پیشنهاداتش به کاربران. اون وقت متوجه هجمه شدیدش به مبانی اسلام و جنگ فرهنگی که بر علیه نظام راه انداخته خواهید شد.
فیلیمو چه فیلم های پخش می کنه؟! فیلم های دوبله شده ای که غرب بیشترین بودجه و سرمایه گذاری رو برای تاثیرگذاری عظیم فرهنگی کرده.
عملا هیچ نظارت دقیقی در این دولت روی محتوای وب از نظر فرهنگی نیست.
دوستان در مورد هم کلیات بحث صحبت کنید وهم در مورد کلیپ مورد نظر!
دوستان تا دیشب 95بازدید بدون هیچ نظری داشت کلیپ کودتا در تایپک شماره 1 لطفا در مورد کلیپ صحبت کنید! بحث کلیپ های با این موضوع را بعد از بررسی این کلیپ بحث میکنیم ولی این کلیپ باید کارشناسی بحث شود لطفا از کارشناسان مربوطه سوال فرمایید و در این تایپیک قرار دهید موضوع مهمی است!
(۲۹/تیر/۹۵ ۰:۲۶)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
از اونجایی که آپارات تحت قوانین جمهوری اسلامی عمل می کنه، اگر برای حذف درخواست بدید قاعدتاً باید امکانش باشه. اگر حذف نکنه حتی امکان فی*ل*تر شدنش هم هست. اما شخصاً این رو در مواردی که کلیپ خیللی مشکل داری نباشه نمی پسندم. این کلیپ، نظر یک فرده. شما می تونید زیرش کامنت بگذارید یا یک ویدئو از نظرات خودتون منتشر کنید و ... .
بسم الله الرحمن الرحیم
از سخنان حضرت آقا است فضای مجازی لغزشگاه است.
ما درصداوسیما شاهد تخلفاتی هستیم حالا صداوسیما دارای تخلف است ولی فضای مجازی چه شورای نظارت دارد . بنده سایت اطلاع دارم سابتهای غیر اخلاقی با لینک در سایت های معروف تر ومشهور در گوگل مرتبط می شوند.
موی بای گرامی!
زیاد اصرار نکن که بچه ها برن ببینن.
حرفاش از چرت دو درجه اون ور تر بود.
بعضی تیکه هاش رو درست میگفت.
اما بدیش این بود که یه ذره از حقیقت رو انتخاب کرده بود و یه پاتیل دروغ.
این که از اردوغان دو رو تر خودشه جای هیچ شکی نیست.
مردم ترکیه فوق العاده از اردوغان بیزارن.
اما اگه از اردوغان بیزار باشن به این معنی نیست که از اسلام بدشون بیاد.
اسلامی که اردوغان ارائه میده خیلی اسلام چرتیه.
واسه امام حسین سینه بزنه و زنش محجبه باشه ولی با اسرائیل عقد اخوت ببنده.
ماکزیمم ترکها معتقدن که این فیلم اردوغان بوده برای شناسایی و اعدام مخالفانش.
اما اگه کودتا موفق میشد و لاییک ها موفق میشدن ماکزیمم مردم ترکیه که مسلمون هستن بیشتر در عذاب میبودن.
اگه اپوزوسیونی مبارزه کنه قطعا اعلام میکنه که کار من بوده.
مثلا منافقا یکیو ترور میکنن اعلام میکنن کار ما بود.
یا موسوی میگه من مخالفم و تا دادگاهم علنی نباشه حرف نمیزنم.
این که فتح ا... گولن میگه کودتا کار من نبوده قطعا نبوده.
چون اگه باشه و بگه کار من نبوده که یه بزدله و کسی پیروش نمیشه.
مجتهد میگه پسر ملک سلمان از کودتا با خبر بوده.
سفارت فرانسه دو روز قبل بسته میشه.
اردوغان هم بلافاصله از اسکایپ و غیرت ترک ها استفاده میکنه تا به احزاب دیگه ترکیه قدرت نمایی کنه و اون ها رو خفه کنه.
بلاخره مسلمونی که یکی به نعل میزنه و یکی به تخته قطعا کله پا میشه.
اخوان المسلمین مصر هم دقیقا همینطور.
مردم حکومت سنی خواستند که با یهودیها بیعت نکنه.
اما تو فقه اهل سنت مخالفت و مبارزه با ظالم وجود نداره.
پس مرسی جایگاه مردمیش رو از دست داد و اون وقت ارتش تقریبا اسرائیلی مصر کودتا کرد.
اما اردوغان میخواد با اسلام نمایی و ترسوندن مردم ترکیه جایگاه مردمیش رو حفظ کنه.
ضمن این که به شدت اعتقاد دارم اردوغان وظیفه داره ایران رو از صدر اخبار اسلام بیاره پایین.
در یکسالگی برجام که خبرنگارا از آمریکا و اتحادیه اروپا در مورد عمل نکردن به تعهداتشون سوال میکردن ترکیه باید ظرف ۳ ساعت کودتا بشه و شکست هم بخوره تا موضوع بد عهدی های آمریکا در جوامع بین الملل فراموش بشه.
اینجوری شاید کری بتونه دیگه نگران جان محمد جواد ظریف و روحانی نباشه و خوابش ببره.
تو این فیلم یه بابایی که معلوم نیست کیه داره تصورات شخصیش رو از حکومت اسلامی مطرح میکنه.
توش به آقای خامنه ای هم توهین میکنه.
دری وری هم میگه.
اگه بازدیدش زیاد بشه خوب نیست.
خلاصه این که زیاد اصرار نکن دیده بشه.
ترکیه کودتا شد و اخبار گسترده بهش رسیدگی کردن.
فرداش تو ایروان و دیروز هم تو آلماتی ریختن مراکز پلیس و گروگان گیری...
ماجراهای ۸۸ که شد بعدش تو ۱۰ تا کشور همون اتفاق ها افتاد.
گاهی بهتره اشتباهات دیده نشه که تکرار نشه.
خخخخخخخخ
طرف اومده جلو تلوزیون خونشون وایساده فکر کرده کارشناسه
(۲۹/تیر/۹۵ ۰:۳۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ]اما من اخیرا دیدم کسانی تو آپارات فعالیت میکنن که اسم ویدئو رو مثلا میذاره رزمندگان مقاومت
بعد توش فوش به بشار اسد و سید حسن نصرالله و آقای خامنه ای میده.
بد و بیراه به احمدی نژاد و خاتمی و روحانی و رفسنجانی ایراد نداره.
اما بد و بیراه به مسئولین ایدئولوژی مقاومت خیلی بده.
هر چی هم گزارش میدم اصلا انگار نه انگار.
اخیرا دیدم یه بابایی یه کلیپ گذاشته بود که اسلام شیعه ها دو روئه.
حالا چرا؟
چون مجریهای شبکه های عربی خانوم که بی حجاب بودن از مقاومت و سید حسن نصرالله دفاع کردن یا حتی ایران این شبکه های بی حجاب رو تایید میکنه و ازشون نقل قول میکنه.
پارت سیاسی که برید چند روز یکبار دو سه تا از این کلیپها میبینید.
سایتی که تابع قوانین جمهوری اسلامیه چرا باید اجازه بده تفکر شبکه کلمه تو سایتش کلیپ آپلود کنه و متاسفانه پربازدید هم بشه؟
آدرس صفحه مورد نظرو برای فی*ل*ترینگ ارسال کنید، کمتر از یک هفته بررسی می کنن.