۳/مرداد/۹۵, ۲۰:۵۴
صفحه: 1 2
۴/مرداد/۹۵, ۵:۰۰
(۲۹/تیر/۹۵ ۲۳:۱۱)انتصـار نوشته است: [ -> ]میشه بفرمایید ایرادش چیه؟بعضیا با خودشون با اسمون با زمین با هوا کلا با همه مشکل دارن
حالا که دارن به وظیفشون عمل میکنن شما نمیزاری
کار فرهنگی واقعا مهمه ، امیدوارم موفق باشن
اگه این طلبه ها پاشون کج بذارن چرا کج رفتی پاشونو راست بذارنم باز چرا راست رفتی بابا چش نداری طلبه جماعت ببینی خب درویشش کن چشاتو
والا
الحق که اینا طلبه واقعین۷/مرداد/۹۵, ۱۲:۱۲
البته چون اسم این کار تبلیغ هست حوزه علمیه پایه حقوقی براش در نظر میگیره.
بعدم به طلبه های عزیز میگن شما برای تبلیغ کجا میخواید برید؟؟؟
خب اونم جای خوش آب و هوا رو انتخاب میکنن دیگه.
انتخاب جایی که برای تبلیغ میرن با خود طلبه هاست.
یعنی شغل بهترین از این تو دنیا پیدا نمیکنید هااا.
هم میری مسافرت(جاشم خودت تعیین میکنی و طبیعتا جاهای خوش آب و هوا رو انتخاب میکنی نه مناطق محروم) هم حقوق میگیری هم از طبیعت لذت میبری هم مردم مجبورن بهت احترام بذارن و ......
من برم آخوند شم.
هم میری مسافرت(جاشم خودت تعیین میکنی و طبیعتا جاهای خوش آب و هوا رو انتخاب میکنی نه مناطق محروم) هم حقوق میگیری هم از طبیعت لذت میبری هم مردم مجبورن بهت احترام بذارن و ......
من برم آخوند شم.

۷/مرداد/۹۵, ۱۶:۵۱
(۷/مرداد/۹۵ ۱۲:۱۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]البته چون اسم این کار تبلیغ هست حوزه علمیه پایه حقوقی براش در نظر میگیره.
من برم آخوند شم.
سلام پارمیس جان.

عزیزم خوب نیست پیش داوری کنی!مگه دستگاه نیت سنج داری؟؟؟؟؟؟
چه طور با قاطعیت در مورد همه ی طلبه ها یکسان صحبت می کنی و همه ی اون هارو به یک رفتار محکوم میکنی؟!!
به نظرت درسته!!!!؟؟؟؟؟؟؟
۷/مرداد/۹۵, ۲۳:۰۰
(۷/مرداد/۹۵ ۱۲:۱۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]البته چون اسم این کار تبلیغ هست حوزه علمیه پایه حقوقی براش در نظر میگیره.
من برم آخوند شم.
من به شخصه آدم مذهبی نیستم ولی از حضور در این اماکن خوشم نمی یاد. هروقت مجبوری با دوستام می رم سعی می کنم شارژ موبایلمو پر نگه دارم و یه بازی فکری طولانی توش نصب باشه
الان شخصیت های مثل من که علاقه ای به این جاهای به اصطلاح "خوش آب و هوا" ندارن چه با دلایل مذهبی چه غیر مذهبی
اینا کجای جامعه ی مطالعاتی و قضاوت های نسنجیده ی شما قرار می گیرند؟
۷/مرداد/۹۵, ۲۳:۳۹
سلام
به هر حال اسلام باید ترویج شود، چه در مناطق محروم، چه لب ساحل و چه در اروپا.
اصلاً چه اشکالی داره که محل کار آدم یه جای خوش آب و هوا باشه؟ مگر یک مهندس یا دکتر ترجیح نمیده توی یه جای خوب کار کنه؟
به هر حال اسلام باید ترویج شود، چه در مناطق محروم، چه لب ساحل و چه در اروپا.
اصلاً چه اشکالی داره که محل کار آدم یه جای خوش آب و هوا باشه؟ مگر یک مهندس یا دکتر ترجیح نمیده توی یه جای خوب کار کنه؟
صفحه: 1 2