تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انتخابات۹۶
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع :انتخابات 96
۱–ریاست جمهوری۲–شورای محلات
عمر این دولت در حال اتمام است . دولت در وضعیتی سال اخرش را سپری می کند که از نظر اقتصاد عملکرد مطلوبی برجا نگذاشته است. فیشهای نجومی ، تعطیلی کارخانه ها (ارج و همین امروز خبر تعطیلی کارخانه ترانسفو در خبرگزاری دانشجو) افزایش تحریم های اقتصادی با تصویب بیشتر طرح های ضد ایرانی بعد از برجام در کنگره 114امریکا ، ۲برابر شدن وابستگی بودجه ۹۵بر خام فروشی نفت، افزایش واردات ، کارنامه ۱۰۰روزه نه، کارنامه چهار ساله خوبی برجاگذاشته نخواهد شد. این از نظر اقتصادی !
فرض کنید که الان پای صندوق رای هستیم چه کسی را انتخاب کنیم که سابقه های تلخ دوره های قبل تکرار نشود؟!
مقاله۲:
بسم الله الرحمن الرحیم
تحلیل روسای جمهور گذشته :
۱–دولت ۹۲:بسیاری از کارشناسان سیاسی تیکه «من سرهنگ نیستم» حجت الاسلام حسن روحانی را موجب کنار رفتن رقیب اش قالیباف و جلب مردم به خودش ودر نهایت انتخاب به عنوان رییس جمهوری می داند.
در انتخابات ۹۲تمامی کاندیداها مساله اقتصاد را مساله مهم شناختندواز فرهنگ و دیگر مسایل مهم بی توجهی کردند. ولی در همین موضوع اقتصاد برنامه ای در مناظرات بیان نکردند.
ودر بین نامزدها روحانی وعده ای 100روزه حل مشکلات داد.

و در فیلم تبلیغاتی خود مژده به طرفداران خاتمی و رفسنجانی داد.
خب بالاخره حجت الاسلام روحانی رییس جمهور شد.
در سال دوم دولت روحانی نامه ای چهار وزیر درباره ی تشدید رکود به وی ارسال کردند. (ارتباط ضعیف وزرا با رییس جمهور)
در همین سال توافق برجام امضا شد . بعد از توافق برجام تناقض گویی های امریکا موجب نشد تا دل راکتور اراک از سیمان پر نشود
وطبق امار طرح های ضد ایرانی کنگره 114 افزایش چشمگیری به خود گرفت.
امروز ماهیت توافق برجام برای همه روشن شده است.
در اوایل سال 95 بحث قراردادهای نفتی ipc که کارشناسان زیر سوال رفتن استقلال نفتی ما میدانند و سفرهای رییس جمهور به کشور های اروبی و قراردادهای خرید های غیر ضروری صورت گرفت.
وبالاخره فیشهای نجومی
امروز عاقبت توافق با غرب برایمان روشن شد.
حالا برای حفظ ارامش وحل مشکلات تنها کنترل رفتار دولت و همراهی با اقدامات مناسب انها چاره ماست.

کسیو نداریم که بخوایم رای بدیم! من به روحانی رای ندادم،به احمدی نژادم رای ندادم....

ظریف کاندید بشه بهش رای میدم...در غیر اینصورت اسم خودم مینویسم و رای میندازم تو صندوق
روحانی در فیلم تبلیغاتی:اینقدر جیب مردم رو پر از پول میکنم که مردم دیگر نیازی به یارانه نداشته باشن.
.
.
.
.
من که روزا پولام رو با وانت جابه جا میکنم!!!
.
.
.
.
.
هه!عجب!
فقط امیدوارم این کابوس زودتر تموم بشه
البته هر چی بود بهتر از دوره قبلی بود که دلار 800 تومنی رو کرد 3500

علی جان منم به شما رای میدمBig Grin
(۷/مرداد/۹۵ ۰:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]البته هر چی بود بهتر از دوره قبلی بود که دلار 800 تومنی رو کرد 3500

علی جان منم به شما رای میدمBig Grin
رئیس جمهور بشم اولین کاری که میکنم هرکی دزدی کرده اسمش تو تلویزیون میگم هرکی میخواد باشه!Smile

این زالوها دستگیر بشن بخشی از مشکلات اقتصادی مملکت حل میشه،بعدش به حساب ایران خودرو و سایپا میرسمBig Grin
نقل قول:رئیس جمهور بشم اولین کاری که میکنم هرکی دزدی کرده اسمش تو تلویزیون میگم هرکی میخواد باشه![تصویر: happy.png]

این زالوها دستگیر بشن بخشی از مشکلات اقتصادی مملکت حل میشه،بعدش به حساب ایران خودرو و سایپا میرسم[تصویر: biggrin.png]

اگه قول بدی فیش هاشونو پونز کنی روی پیشونیشون بعدشم ولشون کنی وسط شهر منم بهت رای می دم
نقل قول:روحانی در فیلم تبلیغاتی:اینقدر جیب مردم رو پر از پول میکنم که مردم دیگر نیازی به یارانه نداشته باشن.

محمود در فیلم تبلیغاتی : اونقدر مردم رو گدا میکنم که برای 250 هزار تومن بیان به من رای بدن!
(۷/مرداد/۹۵ ۱۱:۲۰)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اگه قول بدی فیش هاشونو پونز کنی روی پیشونیشون بعدشم ولشون کنی وسط شهر منم بهت رای می دم
یه جزیره وسط خلیج فارس پیدا میکنم،تبدیلش میکنم به زندانی مخصوص مجرمان اقتصادی!
اونایم که جرمشون کمتر محکوم میکنم 5سال کارگری کنن و با حقوق ماهی 800 تومن زندگی کننSmile
صبح ساعت 7 بیل دستشون بگیرن تا 3 بعد از ظهر
(۷/مرداد/۹۵ ۱۳:۵۳)Grace نوشته است: [ -> ]محمود در فیلم تبلیغاتی : اونقدر مردم رو گدا میکنم که برای 250 هزار تومن بیان به من رای بدن!

واقعیت ها رو نمیشه با خاک پاشی انکار کرد.کسی از محمود دفاع نکرد.الان هم هیچ چیزی معلوم نیست فقط خدا کنه هر کی میاد به درد مردم برسه نه اینکه جیب پر کن یه مشت مدیر پیر و پاتول باشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع