تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بازیگر فیلم های غیراخلاقی در ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱۰/مرداد/۹۵ ۱۴:۳۷)A L I نوشته است: [ -> ]شما که با ما نبودی،با هم فکرای خودت بودی
ظریف بیکاره بشینه ببین کی میاد کی میره...وزارت اطلاعات چیکارس!
بعدشم چی شده تروریست اومده؟؟یه خانم بوده جدای از بحث شغلشBig Grin اومده ایران برای عمل و برگشته!
بدبخت روسری هم که سرش کرده

چطور ظریف بیکاره و تمام مهمونای افق نو نادر طالب زاده رو بررسی میکنه و ویرا نمیده؟؟؟
اینجا هم بیکار شه و به یه بدکاره ویزا نده.
اصلا مهم نبودااا.
اما وقتی بی ربط و جانب دارانه از ظریف حمایت میکنین، آدم مجبور میشه اشتباهاتش رو بهتون یادآوری کنه که خیلی باور نکنین ظریف خیلی آدم خوبی بوده.
این آدم دیگه به مخالفان هلوکاست و مخالفان سیاستهای اسرائیل و آمریکا که سابقا به ایران میومدن و اکثرا با طالب زاده میگشتن ویزا نمیده.
بعله...
حالا یه همچین آدمی بهتر نبود به جای سرچ " آدمای خوب" تو گوگل واسه ویزا ندادن بزنه "آدم بدا" و اسماشونو بده به سفارت خونه ها که ویزا ندن؟؟؟
نقل قول:حالا يه سوال اگر این خانوم عمل جراحی بینی انجام داده پس چرا بینیش پانسمان نداره یا چسب یا بخيه!!!!
خوب شاید قبل از عمل از خودش عکس گرفته.
نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردمConfused

نقل قول:شما دایم میگی اصل خبر درسته یعنی چی درسته از کجا می دونی که میگی!!؟؟!!
پیج شخصیش بوده و از اونجا بازیگر هست حتما یه پیج official هست و از اون ستاره آبیا بقلش داره - نرفتم و نمی دونم-
مسلما اگر همچین پیجی هک بشه خود اینستاگرام اطلاع رسانی و می کنه در اسرع وقت جلوشو می گیره
همونطور که وقتی یه بازیگری حساب باز می کنه اینستاگرام اونو آنونس می کنه

نقل قول:در ضمن ایران جزو 10 کشور اول جراحی زیبایی هم نیست چه برسه به اینکه اول باشه بر عکس شما که همينجوری آمار ميدي بهتره يه سرچ بکنی تا آمار دستت بیاد
موقعی که دلتون می خواد ایران بالاترین آمار مصرف اقلام آرایشی و عمل زیبایی رو داره وقتی دلتون نمی خواد ...

من نمی فهمم چرا اینقدر بولد می شه ورود و خروج این افراد؟ چرا اصلا خبر می شه؟ حتی توی اینستا هم جز چندتا صفحه طنز جای دیگه ای ذکر نشدهDodgy
تلخندهای پیشنهادی!
.
.
از اونجایی که عادت داریم به هر چیزی بخندیم، از کمک عده ای مستضعف گرفته به مقدساتشون تا اسم فلان امامزاده که بیجن بوده یا بیژن!
.
.

میخوایم سوژه های جدیدی پیشنهاد بدیم که هم بخندید هم کمی فکر کنید!
.
من به حال مردمی که از فساد و کاهش سن فحشا مینالند ولی در جشن تعطیل کردن صنعت هسته ای درخواست آوردن فلان پورن استار رو دارن و از اومدن فلان یکی پورن استار خوشحالن و فن پیج براش میزنن تلخند میزنم!
.
.
من به حال مردمی که تا دیروز به شکم رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح که ارتش و سپاه زیر نظرشون بود میخندیدند، مسخره اش میکردن و ازش جوک میساختن و حالا برای ارتش قهرمان کشورم سینه چاک میدن تلخند میزنم!جماعتی که حسی راجع به ترور شهید صیاد شیرازی ارتشی هم نداشتند!
.
.
من به مردمی که از فساد و اختلاس و دزدی مینالند ولی دهها هزار نفره از یک اختلاس گر و محکوم مالی حمایت میکنن و ازش التماس دعا دارن تلخند میزنم!
.
.
من به حال مردمی که تا دیروز عربستان رو حامی داعش مینامیدند و حج رو حرام اعلام میکردن ولی الان تو ترکیه حامی داعش لب ساحل آفتاب میگیرن تلخند میزنم!!! .
.
.
پ.ن؛ من تلخند میزنم شما خواستین بخندین، خواستین گریه کنین!
ولی پیشنهاد میکنم شما هم تلخند بزنید
ولی قیافه اش خیلی مثل پلنگ های خودمونه. لابد وقتی تو تهران بوده گفته چقدر اینجا همکار دارم من.
چرا اجازه میدن دخترا بیان خودشون رو شبیه اون قشر بکنن؟
(۱۰/مرداد/۹۵ ۲۱:۰۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]خوب شاید قبل از عمل از خودش عکس گرفته.
نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردمConfused

پیج شخصیش بوده و از اونجا بازیگر هست حتما یه پیج official هست و از اون ستاره آبیا بقلش داره - نرفتم و نمی دونم-
مسلما اگر همچین پیجی هک بشه خود اینستاگرام اطلاع رسانی و می کنه در اسرع وقت جلوشو می گیره
همونطور که وقتی یه بازیگری حساب باز می کنه اینستاگرام اونو آنونس می کنه

موقعی که دلتون می خواد ایران بالاترین آمار مصرف اقلام آرایشی و عمل زیبایی رو داره وقتی دلتون نمی خواد ...

من نمی فهمم چرا اینقدر بولد می شه ورود و خروج این افراد؟ چرا اصلا خبر می شه؟ حتی توی اینستا هم جز چندتا صفحه طنز جای دیگه ای ذکر نشدهDodgy
سلام

خب منم همينو ميگم نميشه درست فهمید

این علی آقا هم سریع بلند شده اومده از دولت دفاع می کنه آقا کاره اشتباه اشتباهه ديگه اين دولت و اون دولت نداره
همه می دونن مسایلی که مربوط به مسافر خارجی ميشه مربوط به سفارتخانه ها و وزارت خارجه و البته وزارت اطلاعات مربوط ميشه که متاسفانه اراده ای برای جلوگیری از این موارد در این دولت وجود نداره

شماهم اطلاع دقیق نداری پس اینایی که گفتید هم احتماله

من نگفتم ایران بیشترین عمل زیبایی رو داره و آمار هم نگفته
وقتی سرچ کردم ایران جزو 10 کشور برتر جراحی زیبایی نبود

حالا یکی اومده ميگه ما در دماغ اوليم ولی آمار رسمی لازمه تا معلوم بشه

وسایل آرایش هم ربطی به جراحی زیبایی نداره

منم موافقم با شما زیاد نباید روی این چیزا مانور داد چون تف سربالاست!!

متاسفانه اینستاگرام فی*ل*تر نیست در حالی که این سایت به درد مدلینگ می خوره
این فی*ل*تر هوشمند هم که ميگن به درد اینستاگرام نمی خوره و باید این سایت فی*ل*تر بشه اما انگار ولنگاری فرهنگی برای هیچکس مهم نیست!

(۱۰/مرداد/۹۵ ۲۳:۴۹)Grace نوشته است: [ -> ]ولی قیافه اش خیلی مثل پلنگ های خودمونه. لابد وقتی تو تهران بوده گفته چقدر اینجا همکار دارم من.
چرا اجازه میدن دخترا بیان خودشون رو شبیه اون قشر بکنن؟

سلام
100 درصد موافقم با شما
دفعه اول که این تصویر رو دیدم ياده بعضی از دختراي ایرانی افتادم!

جز تاسف چی ميشه گفت

(۱۰/مرداد/۹۵ ۲۱:۳۶)vahrakan نوشته است: [ -> ]تلخندهای پیشنهادی!
.
.
از اونجایی که عادت داریم به هر چیزی بخندیم، از کمک عده ای مستضعف گرفته به مقدساتشون تا اسم فلان امامزاده که بیجن بوده یا بیژن!
.
.

میخوایم سوژه های جدیدی پیشنهاد بدیم که هم بخندید هم کمی فکر کنید!
.
من به حال مردمی که از فساد و کاهش سن فحشا مینالند ولی در جشن تعطیل کردن صنعت هسته ای درخواست آوردن فلان پورن استار رو دارن و از اومدن فلان یکی پورن استار خوشحالن و فن پیج براش میزنن تلخند میزنم!
.
.
من به حال مردمی که تا دیروز به شکم رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح که ارتش و سپاه زیر نظرشون بود میخندیدند، مسخره اش میکردن و ازش جوک میساختن و حالا برای ارتش قهرمان کشورم سینه چاک میدن تلخند میزنم!جماعتی که حسی راجع به ترور شهید صیاد شیرازی ارتشی هم نداشتند!
.
.
من به مردمی که از فساد و اختلاس و دزدی مینالند ولی دهها هزار نفره از یک اختلاس گر و محکوم مالی حمایت میکنن و ازش التماس دعا دارن تلخند میزنم!
.
.
من به حال مردمی که تا دیروز عربستان رو حامی داعش مینامیدند و حج رو حرام اعلام میکردن ولی الان تو ترکیه حامی داعش لب ساحل آفتاب میگیرن تلخند میزنم!!! .
.
.
پ.ن؛ من تلخند میزنم شما خواستین بخندین، خواستین گریه کنین!
ولی پیشنهاد میکنم شما هم تلخند بزنید

سلام

تو این شبکه های اجتماعی مثل تلگرام چه افتخار و خوشحالی که نمی کنن و چه جکهایی که نساختن و عکس های این خانوم تو تلگرام داره دست به دست ميشه و انگار به جوان و نوجوانان ما يه مدل جدید معرفی کردن تا مشغول باشن!!!

برای نمونه ميگم اينو تا عمق فاجعه معلوم بشه
عکس رابعه اسکویی بازیگر که به شبکه جم پیوسته و کشف حجاب کرده رو با عکس این خانوم می فرستن و روش هم نوشتن دیو چو بیرون رود فرشته در آید!!!!!

اوج انحطاط فرهنگی رو میشه اینجا دید که البته نیازی هم به مثال نبود چون دوستان خبر دارن

اینه اون فتنه بزرگی که اتفاق افتاده و متاسفانه مسولانی که فیش های چند میلیونی دارن اصلا اهمیتی قایل نیستن و به فکر رای آوردن در چهار سال بعدی هستن

افسوس که عبرت گيران چه اندک هستند
دوست عزیز جناب قلب

من به اقتضای شغلم در جریان ریز این مسائل هستم و از سوژه های مطبوعاتی کاملا با خبر هستم. البته گوشزد کنم فقط باخبر هستم و این دال بر صحت اونها نیست.

جامعه ی ما همینی هست که می بینی. ملتی هستیم کاملا حالی به حولی.

شاید باورت نشه. اسفند پارسال یه ژونالیست ازم مشاوره گرفت که فلان اتفاق(ذکر نکنم بهتره. دقیقا مشابه همین بود) چندساعت دیگه تیتر می شه من گفتم تا 4 ساعت دیگه تیتر می شه و تا یه هفته می مونه اگه چیز دیگه ای پخش نشه.

جالبی اش این بود که اون واقعه یه پست جنجالی بود توی اینستاگرام که شاید 20 دقیقه قبل از مشاوره من پست شده بود.

وضعیت جامعه مجازی ما در این حد اسف بار هست. یه خبر در عرض چندساعت تیتر می شه. فکرشو بکنید تصاویر شخصی یه نفر چجوری پخش می شه چقدر سریع

چه این خبر چه خبر دیگه چه صحت داشته باشه چه صحت نداشته باشه ما رو از این واقعیت دور نمی کنه.

این نوسان شدید شایعات در فضای مجازی نه فقط اینستا و تلگرام بلکه سایت های مجاز و زرد ایرانی و... خیلی عجیب و درهمه. خیلی کثیفه و خیلی تاسف باره.

جریانی که توی مطبوعات غرب شاید دو هفته طول بکشه تا به انقضا برسه اینجا توی 24 ساعت فیتیله اش رو می پیچن.
می گی نه؟

فردا ساعت 9 شب یه سری به اینترنت بزن ببین خبری از این خانم هست یا نهWink
نقل قول:
ظریف بیکاره بشینه ببین کی میاد کی میره...وزارت اطلاعات چیکارس!

با رعایت احترام باید بگم که این حرفتون چند درجه هم پایین تر از عوامانه استSmile
جهت اطلاع...
این خانم با یک اسم دیگه و تحت نام آرایشگر به ایران سفر کردن!
سلام

یک مقام کنسولی ایران در مورد اخبار منتشر شده در رسانه‌ها در خصوص سفر بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی گفت: وی با نام کندی به ایران سفر نکرده است.

یک مقام آگاه در وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم در خصوص سفر بازیگر بریتانیایی به ایران و حواشی به راه افتاده در این خصوص گفت: طبق آنچه ما بررسی کرده‌ایم این خانم با نام واقعی به ایران سفر نکرده بلکه از طریق یکی از آژانس‌های مسافرتی با نام و شهرت دیگری و به عنوان آرایشگر درخواست سفر به ایران را ارائه داده است.

وی افزود: کندی شغل خود را آرایشگری معرفی کرده و با کسب مجوزهای معمول و متعارف قانونی به ایران سفر کرده است.

حالا از این خبر چند نتیجه حاصل ميشه :

1_ مسوليت سفر مسافران خارجی با وزارت خارجه است و کنسولگری
و هرگونه نقص در آن مربوط به وزارت خارجه است

2_ سفر چنین اشخاصی به کشور کاری خلاف تلقی شده و ایراد دارد و چيزه معمولی نیست که بعضی آن را امر معمولی می دانند!

3_ کم کاری وزارت خارجه باعث چنین اتفاقاتی میشود و در این دولت بارها تکرار شده است و اشخاص صهیونیستی هم از آن نمونه هستند

به این خبر در عرف رسانه ای خبر تایید شده می گویند
به خبری که از مراجع رسمی تایید شود خبر تایید شده می گویند

کاربر علی متوجه شدید خبر تایید شده یعنی این
حالا من به مشاور احتیاج دارم یا شما!!!

این همه مارو مسخره کردی حالا دیدی این موارد به کجا مربوط ميشه
نقل قول:من به حال مردمی که از فساد و کاهش سن فحشا مینالند ولی در جشن تعطیل کردن صنعت هسته ای درخواست آوردن فلان پورن استار رو دارن و از اومدن فلان یکی پورن استار خوشحالن و فن پیج براش میزنن تلخند میزنم!
سلام جناب vahrakan
اینکه برخی دخترهای کم سن و سال به خاطر فقر مجبور به تن فروشی میشن خیلی ناراحت کنندست. ناراحت کنندگیش به خاطر دیدن اون فقره.

اما یک پورن استار میلیاردر آدمو به یاد فقر نمی اندازه و در نتیجه حس دلسوزی آدمو بر نمی انگیزه. البته از کارش دفاع نمی کنم و خوب بود که شغلشو تغییر میداد. اما طرف مجبور به داشتن این شغل نیست.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع