تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من حجاب را دوست دارم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
به نام خدا

سلام

قرار نیست چون من و تو چادر به سر داریم نگاهمان به هم جنس هایمان رنگ غرور داشته باشد.جنس برتری و خود بینی بگیرد

قرار نیست چون من و تو حجابمان (فقط حجابمان) برتر است تماما و از همه نظر برتر باشیم

قرار نیست دید خودمان به وضعیتمان را بالا و بالا تر ببریم
مامور شده ایم که با خلق و خوی خوبمان خواهرهایمان را هم تشویق کنیم

قرار نیست چون خودمان روی یک تار مو حساسیم با آنهایی که هنوز (درک نکرده اند فلسفه ی حجاب را) قطع رابطه کنیم

[تصویر: iefmuvzlir1861xedkf3.jpg]

قرار نیست دوستمان را رها کنیم .مامور نشدیم که مغرور شویم

مامور شدیم که اگر لایق بودیم پند دهیم

مامور نشدیم که قاضی شویم و حکم صادر کنیم

مامور شدیم که از عواقب بد بگوییم

نکند میان پند و اندرزهایی که به خواهرت میکنی اخم بر چهره بیندازی و صدایت را کلفت کنی و دم بزنی

این جور اگر عمل کنی خدا لیاقتِ هدایتِ دیگران را به ما نمیدهد

چه قدر زیبا میشود اگر زمینه ای فراهم کنی برای یک انقلاب جدید

انقلابی از جنسِ اسلامی

با رنگ و بو و منشِ یک بانوی ایرانی

پیج منبع

ان شاا... روزانه تاپیک بروز میشه
شهید می نامند تو را ،

و من احساس میکنم اینجا و در این سرزمین ،‌‌‌‌️

دختران زیادی هستند که هر روز ‌‌پشتِ سنگر ِسیاه ِساده ی سنگینِ خود دفاع میکنند از نجابتشان...

و هر لحظه شهید می شوند انگار ..‌‌‌. پس شهید زنده حواست به حجابت باشد ‌‌‌‌

اصلاچادر ... لباس ... رزمه ...‌‌

توی این جنگ باید سفت و سخت باشی ..‌‌‌‌

اون وقت اگه طاقت آوردی و فاطمی موندی؛

شیرینی چادرت رو با هیچ مارک و مدلی عوض نمیکنی...

[تصویر: jqfbcfial73thq65v5m3.jpg]

ما را مدافعان حرم نامیده اند
‌‌‌‌ ‌‌‌
قسم به چادرتان محو این حجابم من‌‌‌‌‌‌‌
تجلی همه خوبان شدی با این چادر

با آرزوی موفقیت برای تک تک ورزشکاران.

[تصویر: 58jmis2mgi7pfqzmlw7p.jpg]

چادر ارزش بود، یک نشانه اعتقادی و ارزشی و که انگار این روزها وجودش برای خیلی ها سنگین شده که اینطوری همه جا کامنت های کم و زیاد توهین به چادر و یه خانوم چادری توی این رژه میبینم......

اعتقاد و انتخاب هرکسی براش محترمه و البته ارزشمند...... ولی نمیدونم چه اتفاقی افتاده که این روزها نکوهش و انتقاد و توهین به چادر و چادری نشانه کلاس و روشنفکریه....

البته بد برداشت نشه لطفا..... من قصد انتقاد به هیچ نوع حجابی ندارم..... اما تا جایی که دیدم و خوندم برای حفظ حرمت چادر و زن و حجاب خیلی از جوانان ما رفتند و وصیت کردند که اگر ما نبودیم و اگر رفتیم برای حفظ همین ارزشها رفتیم......

خیلی چیزها رو فراموش کردیم..... خیلی ارزش ها کمرنگ شدن..... اینکه کسی برای انتخاب حجابش آزاد باشه حسابش ازین توهین ها ازین اداهای روشنفکری جداست..... کاش به گذشته رجوع کنیم..... و کمی هم به آداب و فرهنگ احترام به اعتقادات همدیگه Rose

پ.ن: چرا هیچ کسی به بانوی محجبه کاروان امریکا نگفت که نظم کاروان رو بهم زدی ؟ چون که اینها همه بهانه ست ...

[تصویر: mh9maht41429fw2kxqu1.jpg]
میدانی؟

ترجیح می دهم RoseخالقمRose مرا بپسندد...

دیگر به نگاه دیگری نیاز ندارم...

[تصویر: j7v8f5w68hsrollf0the.jpg]

از من میشنوی،

تو هم خودت را حرام چشم های خیابانی نکن...
یه حجاب کامل و زیبا به شرطی که هی از اینور و اونورش زده نشه. نظر شما چیه دوستان؟

[تصویر: qqnx86jroblih6luxk9m.jpg]
(۲۰/مرداد/۹۵ ۴:۳۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]یه حجاب کامل و زیبا به شرطی که هی از اینور و اونورش زده نشه. نظر شما چیه دوستان؟

[تصویر: qqnx86jroblih6luxk9m.jpg]

حجابی که کامل باشه قابل ستایشه ولی پوشش نباید جلب توجه کنه...!
حجاب این بانوان در عین پوشیدگی کامل به نظر من کامل نیست و با غایت حجاب مغایرت داره.
البته نظر شخصیه منه درست و نادرستش رو نمیدونم.
نماز خواندن خبرنگار ایرانی در سالن والیبال المپیک ریو
[تصویر: JamNewsImage06201716.JPG]

کاری بسیار قابل ستایس
(۲۰/مرداد/۹۵ ۲۲:۲۰)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]حجابی که کامل باشه قابل ستایشه ولی پوشش نباید جلب توجه کنه...!
حجاب این بانوان در عین پوشیدگی کامل به نظر من کامل نیست و با غایت حجاب مغایرت داره.
البته نظر شخصیه منه درست و نادرستش رو نمیدونم.

ببخشید که باهاتون مخالفم.
مادامی که فقط از زن حجاب خواسته بشه، حتی یه گونی سیاه هم محرکه و باعث تجاوز میشه.
مثل عربستان و افغانستان در زمان طالبان.
اتفاقا پوشش سیاه مکروهه.
زنها خیلی هم خوبه که چنین پوششهایی داشته باشن به شرط این که مردها چشماشون رو درویش کنن و هیزی نکنن.
مردها باید چشمانشون رو بپوشونن و زنها هم بدنشون رو.
(۲۱/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]ببخشید که باهاتون مخالفم.
مادامی که فقط از زن حجاب خواسته بشه، حتی یه گونی سیاه هم محرکه و باعث تجاوز میشه.
مثل عربستان و افغانستان در زمان طالبان.
اتفاقا پوشش سیاه مکروهه.
زنها خیلی هم خوبه که چنین پوششهایی داشته باشن به شرط این که مردها چشماشون رو درویش کنن و هیزی نکنن.
مردها باید چشمانشون رو بپوشونن و زنها هم بدنشون رو.
خواهش میکنم نیازی به عذرخواهی نبودBlush
البته طبق روایات و احادیثی که داریم پوشش سیاه در حجاب نه تنها مکروه نیست بلکه توصیه شده.
بله خیلی خوبه که بانوانی که دوست دارند بتونند یک هم چین حجابی داشته باشن ولی نمیشه همه ی چشم ها رو درویش کرد!
به علاوه حجاب برای پوشاندن زیبایی هاست نه زیبا تر نشان دادن.
من که اون تصویر رو ذخیره کردم... از پوششون خوشم اومد ولی خب یه چیزایی هم هست که نمیذاره صد در صد این نوع از حجاب رو بپذیرم...حد اقل برای خودمWink
سلام
این جمله خانم ام ابیها کاملا درسته و مردها باید چشمشون رو بپوشون و ضمن احترام کامل به نظر ایشون در مورد جلب توجه، طبق نظر علما حجاب نباید طوری باشه که جلب توجه کنه و زینت باشه اگه حجاب زینت شد باید پوشیده بشه
نظر علما رو به طور کامل از لینک زیر میتونید بخونید:
http://www.mehrnews.com/news/1648768
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع