۲۰/مرداد/۹۵, ۸:۰۸
(۲۰/مرداد/۹۵ ۱:۰۱)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]اصلا خوندید چی گفتم ؟
گفتم :
اگر اینطور فکر میکنید : متاسفم . کاری از دست بنده ساخته نیست .
برفرض که نامه راست هست و طرف هم نیکوکار نیست و مسءول هست . درخواست قانونی کمک از یک مسءول برای ساختن مدرسه و کتابخونه رو با چی مقایسه میکنید ؟ با اختلاس برای گذاشتن توی جیب شخصی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساختن ساختمان یک مرکز با ده میلیارد تومن اسرافه یا دزدیه یا چیه ؟؟؟
بابا ! یک همایش چند میلیارد تومن خرجشه ! سه چهارسال پیش (اواسط دوره احمدی نژاد) یکبار تلویزیون نشون میداد که وزارت (فکر کنم) نیرو بجای همایش از ویدیوکنفرانس استفاده کرده بودن و خود وزارتخونه ای ها میگفتن (در حقیقت اعتراف میکردن) که با ویدیوکنفرانس از سه تا همایش جلوگیری شده و 6 میلیارد تومن صرفه جویی کرده اند ، یعنی خودشون داشتن اعتراف میکردن که برای هر همایش دو میلیارد تومن خرج میشه (همه اش خرج سالن نیست بلکه خرج بلیط هواپیما و هتل و ... هم هست)
بعد شما میاید یقه کسانی رو میگیرید که میرن برای کاری که نیاز دارن ساختمان میسازن ؟؟ چرا یقه کسانی رو نمیگیرید که از سر بی مدیریتی دنبال ویدیوکنفرانس نمیرن و میلیاردها تومن رو دو میلیارد دو میلیارد دود میکنن بره هوا ؟؟؟؟
کرسنت رو نمیشه مقایسه کرد ، نه بخاطر بزرگی اش ، بلکه بخاطر اینکه اصلا کسی نمیدونه در واقع چه مقدار خسارت بر اثرش به کشور وارد شده !!!!
خبر پیارسال:
پس بنده از متن فوق میخوام بگم :
بابا ! ملت فقیر نیست ! ملت فقیر نیست ! ملت پولداره ! منتهی موش هم توی انبار بسیاره ! (شعر شد!)
اصلا نخوندید چی گفتم
که اگر خونده بودید ، میدونستید که اتفاقا این دزدها برای دزدی هاشون به آب گل آلود بشدت نیاز دارند
یک چالش مراکز مذهبی (بر وزن چالش فیش حقوقی) راه میندازن تا کسانی که سرشون توی عدد و رقم نیست رو گول بزنن که :
" آره ! ایراد کار اینجاست ! "
بعد که اونا با مراکز مذهبی ضدیت نشون دادن ، نیروی یک بخش دیگری از جامعه هم در مقابل اونا مصرف میشه تا بگن :
" مراکز مذهبی لازمه و واجبه و از نون شب واجب تره "
در حالی که غافلند که اصلا مسءله ربطی به اینکه مراکز مذهبی از نون شب واجب تره نداره و بلکه ربط به تهمت دزدی و بیت المال خوری داره و دفاعشون بی ربط به اصل اتهام و بلکه در جهت تثبیت تفکر طرف مقابل هست
و هر دو طرف غافل خواهند بود که در واقع دارن درون یک بحران ساختگی در جهت گل آلود موندن آب فعالیت میکنن تا اون دزده راحت تر و بی سر و صدا تر دزدی اش رو بکنه و حتی کسانی که متوجه میشن و سر و صدا میکنن در قعر اخبار قرار میگیرن و بنابراین راحت میشه خفه شون کرد .
من که حرفی نزدم. باشه اصلا شما خوب. همایش های ما 6 میلیارد هزینه داره.
ولی من دوست دارم یخه ی اون طلبه ای رو بگیرم که با 4 میلیارد تومن می خواد ریاضت بکشه، علم دین پاس کنه و 10 سال بعد بیاد بالاسر من بهش بگم "حاج آقا" که بله با 4 میلیارد تومن شما چه سختی هایی کشیدی تو این مدت که به این درجه از عرفان و فضل رسیدی.
البته بماند ولی ما هم از پشت کوه نیومدیم. می دونیم همایش و کنفرانس چقدر هزینه داره حداقل یکی برگزار کردیم و تعدادی هم جزو کادر بودیم با زیر 100 میلیون هم همایشی برگزار شده که تا سال بعدش همه تحسینش کنن.
شما هم برید نگران پول کرسنت باشید اگر حقمون رو ازشون گرفتید دعاتون می کنم کار خیلی خوبی می کنید، از طرف من یه پس گردنی هم به صفدر حسینی بزنید

یکبار با یکی از ضدولایت فقیه ها صحبت میکردم ، که میدونید بهش فحش های بد هم میدن و بی ادبی زیاد میکنن . اولش وقتی دید من موافق ولایت فقیه هستم فکر کرد که میخوام مشکلات کشور رو توجیه کنم اما در آخر وقتی بهش گفتم که رهبر به بهونه اینکه تفرقه نیفته نمیذاره ما با کسانی که فتنه میکنن برخورد کنیم و به دارودسته رفسنجانی (شامل دولت فعلی) که سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، به عوامل فیلم هایی که اباحه گری و شوخی جنسی میکنن و سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، به فروشندگان و تولیدکنندگان لباسهای سکسیستی که سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، و ... و مشکل کشور اینه که نمیذاره که ما سر جاشون بشونیمشون ، وقتی این رو گفتم ، همون شخص که در ابتدا بی ادبی و نفرین میکرد ، وقتی دید که رهبر داره اونا رو از دست ماها حفظ میکنه ، برای سلامتی و طول عمر رهبر دعا کرد 
اروپایی یا آمریکایی نیستن که. بهتره بگم آدم نیستن که