(۳۰/شهریور/۹۵ ۱۵:۲۸)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام متاسفم برای شما که تا این حد بی ادب هستید .برای اثبات سخنم نیازی به چرت و چرت آقای وزیر ندارم ایشان هر نمره ای به آمریکا میدهند بدهند برای شما جذاب است . شما هم میتوانید نمره بدهید .من براساس سند رسمی موجود درسازمان ملل وآژانس برایتان نوشتم قبول ندارید بروید بپرسید .نمره برجام 20 است .آن کلیپ واخبار موجود ارزانی افرادی مانند شماست . متاسفم برای امثال شما که بجای سخن منطقی بر اباطیل چسبیده اند موفق باشید.
چون شما علاقمند به اخبار هستید این لینک را هم ببینید که الان دریافت کردم
آمریکا همه تعهداتش را بر اساس برجام انجام داده است!
کجا بی ادبی کردم ؟!!!!!!!!!!!!!!
اگر یه نفر مثل شما ، خیلی محترمانه بیاد سلام کنه و بعد حقایق رو کتمان کنه در مورد اون توافق بشدت یه طرفه و ننگ بار و سازشکارانه که یک عده زیر تهدید و تحریم تن به ذلت دادند و کرنش کردند ، آیا این کار محترمانه است یا دشمنی با حقیقته ؟؟؟؟؟
اگر یه نفر خیلی محترمانه سلام کنه و بعد با دروغگویی سعی کنه حقایق رو وارونه جلوه بده که کرنشی که زیر سیاست چماق و هویج انجام دادند ، یه توافق منطقی و عزتمندانه بوده ، به نتیجه اش هم رسیده و چماقش برداشته شده و هویجش هم داده شده ، آیا این محترمانه است یا دشمنی با حقیقته ؟؟؟؟؟
سیاست چماق و هویج در شان موجودات شرطی شونده است ، و کرنش کنندگان ما حتی آخر سر از سوی طرف توافق ، لایق همین سیاست چماق و هویج هم تشخیص داده نشدند که چماق از سرشون برداشته بشه و هویج بهشون داده بشه . اگر به نظر شما این کرنش بی اشکاله ، لااقل دروغ نگید که کرنش نیست ، و دروغ نگید که چماقش برداشته شده و هویجش هم داده شده .
اگر یه نفر خیلی محترمانه بیاد سلام کنه و بعد حقیقت رو در مورد یه عده جنایتکار خبیث که در قرن اخیر ، هر نوع اهریمنی ای رو قانونی کرده اند و به ناموس و جان ملتهای متعدد تعرض کرده اند و به هیچ وعده ای پایبند نبوده اند و هنوز هم نیستند ، وارونه جلوه بده ، و بگه که اینها انسانند و اهل پذیرش منطق ، و بلکه اهل تعامل صلح آمیز ، آیا این کار محترمانه است یا نهایت رذالته ؟؟؟؟؟؟
نهایت رذالته .
معامله منطقی و عزتمندانه با کفار ، حتی کفار حربی ، آزاد هست ، اما کرنش ذلیلانه ای که با یه قرارداد یه طرفه اتفاق میفته ، مال مومنین نیست
تازه ، معامله منطقی و عزتمندانه با کفار ، با "دست دوستی دادن" زمین تا آسمون فرق داره .
"دست دوستی دادن" و "دست دوستی دراز کردن" به سمت کفار حربی که ناموس و جان بی گناهان رو مورد تعرض قرار میدن ، فقط
فقط فقط از کثافت ها برمیاد . کسانی که روحشون اونقدر کثیف شده باشه که از تعرض کفار حربی به ناموس و جان بی گناهان حالت تهوع نگیرند ، و لذا بتونن بهشون دست دوستی بدن .
اگر شما خیلی محترمانه میایید سلام می کنید و بعد ، خیلی نامحترمانه برای من از انسانیت و منطق دشمنی میگید که خودش و کسانی که ازشون حمایت میکنه خونها ریخته اند و همین الان هم دارن می ریزند ، وضعتون چطور میشه ؟؟؟ باید چکارتون کنیم ؟؟؟ بگید !!!
(۳۰/شهریور/۹۵ ۱۵:۲۸)aliabad نوشته است: [ -> ]برای اثبات سخنم نیازی به چرت و چرت آقای وزیر ندارم ایشان هر نمره ای به آمریکا میدهند بدهند برای شما جذاب است
...
آن کلیپ واخبار موجود ارزانی افرادی مانند شماست . متاسفم برای امثال شما که بجای سخن منطقی بر اباطیل چسبیده اند
مخاطب عام :
جملاتی که نقل قول شده رو بخونید و پاسخ بدید :
کدوم یکی از شما میخواد اونقدر به فهم و شعور این کاربر توهین کنه که بگه نمی فهمه داره مزخرف میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکسی که بگه که این حرفای این کاربر از غرض ورزی اش نشات نگرفته ، داره به فهم و شعور این کاربر توهین بزرگی میکنه .
(۳۰/شهریور/۹۵ ۱۵:۲۸)aliabad نوشته است: [ -> ]چون شما علاقمند به اخبار هستید این لینک را هم ببینید که الان دریافت کردم
آمریکا همه تعهداتش را بر اساس برجام انجام داده است!
مخاطب عام :
این لینک که آورده اند ، مربوط به یه خبر از سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هست که گفته آمریکا همه تعهداتش رو نسبت به برجام انجام داده .
میخوام ببینم کیه که نمی فهمه که این خودش اونقدر فهم و شعور داره که می فهمه که حرف خود آمریکا نمیتونه به عنوان مدرک پذیرفته بشه .
میخوام ببینم کیه .