تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ماجرای توهین مهران مدیری به اهل سنت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۱۱/شهریور/۹۵ ۱۰:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یک سوال

کسی میتونه به من ثابت کنه مهران مدیری مسلمان است؟

یه نشونه بهم بدید(از ویکی پدیا نباشه)
سلام
این برنامه های مدیری مخصوصا دورهمی رو آدم میبینه حس میکنه مدیری از مسائل دینی فراریه، حتی تو روز میلاد ائمه برنامه هاش رنگ و علامت مذهبی نمیگیرن حتی تو دعوت از مهمونا یا آهنگا یا مثلا فقط میگه عیدتون مبارک، یا مثلا روز پدر و مادر من یادم نمیاد از میلاد حرف خاصی بزنه، مثلا وقتی صحبت اخلاقی میکنه و پیام اخلاقی میده، خوب بهترین وجه اخلاق تو تعالیم دین ماست ولی توجه نمیشه
شبیه ژست بعضی از این روشنفکرا
همونطور که جناب اسلام گفتن مسلمان زاده هست ان شاالله این اسلام رو تو برنامه هاشم ببینیم

با عرض معذرت بابت خارج از موضوع صحبت کردن

تنها جایی که به مهران مدیری آرامش می دهد
مهران مدیری در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی گفت:زیارت امام رضــا(علیه السلام) مملو از خاطرات ریز و درشــتی است که از ابتدای کودکی تا امروز، همراه من است.
پدر و مادرم عشق زندگی ‌شان این بود که تابســتان از راه برسد و ما تعطیل باشیم و در مناســبتی زیبا راهی مشهد شویم تا به قول خودشــان روزهای بــودن در کنار امام هشــتم(علیه السلام) پر از انرژی و روحیه شویم و برگردیم.
کودکی ‌هایم در اراک گذشــت، اما زیارت رفتن یک رویه ثابت در زندگی همه ما بود و البته امروز هم که به مرز پنجاه سالگی رسیده ‌ام، آرامش را تنها متعلق به بهشتی ‌ترین نقطه ایران عزیز، یعنی حرم امام رضا(علیه السلام) می‌دانم.
یکی از شــوق‌ های کودکی ‌ام در هنگام زیارت، دیدن کبوترهای حرم بود. گوشه ‌ای می ‌نشستم و با چشم‌ هایم پرواز آنها را دنبال می ‌کردم که به صورت گروهی از نقطه ‌ای بلند می ‌شدند و پرواز را تا نقطه ‌ای دیگر از حرم ادامه می ‌دادند.
همیشه فکر می‌ کردم که این کبوترها چه رازی با امام هشتم(علیه السلام) دارند، فکر می ‌کردم چه حرف ‌هایی که میان این پرنده ‌هــای نازنین و امام رضا(علیه السلام) رد و بدل نمی ‌شود. هنوز هم این حس و حــال را دارم و اعتقادم بر این اســت که آنها متفاوت ‌تر از همه زائران حرم هستند؛ آنها دلشان را برای آقا باخته ‌اند.

روضه نیوز
(۱۱/شهریور/۹۵ ۱۴:۵۹)Islam نوشته است: [ -> ]فکر می کنم برعکس گفتید.

ایشون مسلمان به دنیا اومده پس اگر قرار بر اثبات باشد باید مسلمان نبودنشون اثبات بشه.

مرد حسابی Big Grin این چه حرفیه

اینطوری که خیلی غیرمسلمونا مسلمون میشن

کجای اسلام گفته اینو؟
(۱۳/شهریور/۹۵ ۸:۳۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مرد حسابی Big Grin این چه حرفیه

اینطوری که خیلی غیرمسلمونا مسلمون میشن

کجای اسلام گفته اینو؟

اولا عروسیت مبارکHeart یادمون نرفته عروسی دعوت نکردی ها....

دوما گذاره عقلی هستش. یک کودکی که در خانواده ی مسلمان به دنیا بیاد مسلمان حساب میشه مگر اینکه بزرگ بشه و خودش خلافش رو اعلام کنه. مهران مدیری هم جایی خلافش رو اعلام نکرده! اتفاقا ضد انقلاب ها هم دل خوشی ازش ندارند.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع