تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حسن حائری شیرازی خطاب به علم‌الهدی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۶/شهریور/۹۵ ۱۵:۰۷)Islam نوشته است: [ -> ]عجیبه..از یک عالم اینگونه پاسخ گفتن عجیبه. معمولا این اختلافات علمی رو با نامه نگاری های محرمانه و... مورد بحث قرار می دهند.از آیت الله حائری بعید بود.
سلام

بعد از چند سال اومدم تالار دارم نظر میدم قبلنا یادش بخیر... چه جنب و جوشی چه بحثایی ....SmileAngel

دوست گرامی آقای محمد حسن حائری همچین حرفی رو زده نه ایت الله محی الدین حائری
این پسر اون ایت الله هست

متشکر
(۶/شهریور/۹۵ ۱۵:۰۰)Ali#59 نوشته است: [ -> ]اون بیل بیلک بقل تشکر رو میزنی نقل قول میشه...
من دنبال حدیث برای حرام بودن موسیقی نبودم،این که زیاده.
دنبال حدیث برای «حلال» بودن موسیقی ام!
این که بر مبنای چی اون موسیقی غیرلهوی حلال تشخیص داده شده توی فقه «جدید»!؟
به نقل از:
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/401
نقل قول:د. از آن جایی که واژه غنا به معنای: "کشیدن صدا" بلکه به معنای هر گونه صدا و آواز است و به تعبیر شیخ انصاری (رحمة الله علیه): کاملا روشن و بدیهی است که هیچ یک از این مفاهیم حرام نیستند.. به همین جهت، همه فقها لهوی بودن را قید غنای حرام می دانند؛ یعنی غنای لهوی حرام است. واژه "لهو" را به فراموشی یاد خداوند و فرو غلطیدن در ابتذال معنا نموده اند. و گفته اند غنا و آوازی حرام است که مناسب مجالس لهو و لعب و فساد و خوش گذرانی باشد. بعضی از فقها علاوه بر "لهوی بودن" قید "مطرب" را نیز بر آن افزوده اند. "طرب" به حالت سبک عقلی گفته می شود که در اثر شنیدن آواز یا آهنگ در نفس آدمی پدید می آید و او را از حد اعتدال خارج می کند و در مورد موسیقی (آهنگی که از آلات پدید آید) نیز اکثر فقها نوعی را که "لهوی" باشد حرام می دانند. بعضی هم استماع موسیقی مطرب را حرام می دانند.

نکته پایانی: همان طوری که قبلا تذکر دادیم، بررسی دقیق این مباحث، در حوزه تخصصی فقه انجام می شود و کسانی که در این زمینه قدرت اجتهاد ندارند باید از مراجع تقلید خودپیروی کنند.
بنام خدا
سلام بهAli#59
ببینید اصل حلالیت است یعنی هرجا شک بحرمت کنید اصل حلالیت است الان هم که صدا وسیما هرچه منتشر میکند در دولت ولائی مشکلی ندارد بنابراین بدنبال چه هستید ؟ تشخیص لهوی ومطرب بودن موسیقی برعهده صدا وسیما ودولت است . وامری است تخصصی .شاید اگر دیدید موزیک شمارا به شهوت میکشاند قطعا حرام است چون محصول آن حرام است .بیش از این نیازی نیست مگر آنکه مدتی بروید قم وطلبه شوید وبیاموزید وبما هم منتقل کنید موفق باشید
(۶/شهریور/۹۵ ۱۹:۰۹)آزرم‌شاه نوشته است: [ -> ]سلام

بعد از چند سال اومدم تالار دارم نظر میدم قبلنا یادش بخیر... چه جنب و جوشی چه بحثایی ....SmileAngel

دوست گرامی آقای محمد حسن حائری همچین حرفی رو زده نه ایت الله محی الدین حائری
این پسر اون ایت الله هست

متشکر

خدا خیرت بده....اصلا انتظار همچین حرفی از ایشون نداشتم...باید بیشتر دقت کنم!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع