تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روایت خبرنگار روزنامه ایران از ضرب و شتم توسط نماینده ارومیه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مصاحبه با آقای قاضی‌پور در راهروی مجلس در مورد تشکیل فراکسیون مناطق آذری‌نشین بود، آقای قاضی‌پور از منظر قومی از تشکیل فراکسیون دفاع می‌کرد و من پرسیدم آیا این کار موجب ایجاد شکاف قومی و هویتی نمی‌شود؟
آقای قاضی‌پور از من پرسید در انتخابات ۹۲ و ۹۴ به چه کسانی رای داده‌ام و وقتی من پاسخ دادم شروع کرد به تمسخر من و گرایش سیاسی ذکر شده
در ادامه آقای قاضی‌پور بحث را به مسائل مذهبی و انقلابی کشاند و من را به مواجه با این مسائل متهم کرد و در همین حین به من حمله‌ور شد
آقای قاضی‌پور ابتدا مشتی به صورت من زد و دستگاه ریکوردر من که در حال ضبط مصاحبه بود را گرفت و بعد از اینکه تلاش کردم ریکوردم را پس بگیرم دو مشت دیگر به سرم زد./ ایرانمصاحبه با آقای قاضی‌پور در راهروی مجلس در مورد تشکیل فراکسیون مناطق آذری‌نشین بود، آقای قاضی‌پور از منظر قومی از تشکیل فراکسیون دفاع می‌کرد و من پرسیدم آیا این کار موجب ایجاد شکاف قومی و هویتی نمی‌شود؟
آقای قاضی‌پور از من پرسید در انتخابات ۹۲ و ۹۴ به چه کسانی رای داده‌ام و وقتی من پاسخ دادم شروع کرد به تمسخر من و گرایش سیاسی ذکر شده
در ادامه آقای قاضی‌پور بحث را به مسائل مذهبی و انقلابی کشاند و من را به مواجه با این مسائل متهم کرد و در همین حین به من حمله‌ور شد
آقای قاضی‌پور ابتدا مشتی به صورت من زد و دستگاه ریکوردر من که در حال ضبط مصاحبه بود را گرفت و بعد از اینکه تلاش کردم ریکوردم را پس بگیرم دو مشت دیگر به سرم زد./ ایران
شعبون بی مخ بودن شاخ و دم نداره...اشکال نداره روز رسوایی نزدیکه
این خبرنگارم نگران و ناراحت نباشه همچین ادمایی خودشون خودشونو کله پا میکنن فقط صبر لازمه...کم نبودن از این ادما که تاریخ از انداختن اب دهنم رو اسمشون دریغ کرده

نفوذ یعنی این نه اون!!!
و بدتر از همه جمله زشتی که این آقا گفته...

ناموس فارسها ما ترکها در زمان جنگ نجات دادیم Smile میتونید آمار شهدا به تفکیک استان در زیر ببینید..

کد قالب بندی شده:
اصفهان : 22644

قم : 4138

سمنان : 2666

ایلام : 2382

کرمانشاه : 8982

یزد : 3477

خوزستان : 21482

مرکزی 5279

آذربایجان غربی : 9250

همدان : 7078

کردستان : 5027

لرستان : 5994

فارس : 13734

مازندران : 9868

کهگیلویه و بویراحمد : 1736

تهران : 33188

خراسان : 21126

کرمان : 5978

زنجان : 2870

چهارمحال بختیاری : 2293

قزوین : 2810

گیلان 6922

بوشهر : 1993

گلستان : 3619

آذربایجان شرقی : 9661

اردبیل 3229

هرمزگان : 1150

سیستان و بلوچستان : 1611

واقعا متاسفم واقعا متاسفم برای همچین تفکری....اگر این آقا همین حرف در هر کجای دنیا زده بود الان بخاطر نژادپرستی تحت تعقیب بود ...

این آقا سابقه طولانی در گفتن سخنان زشت و حرکات ناشایست داره

چندتایی دقیقا یادم هست ولی برای اینکه دقیق تر و مستند باشه از خبرگزاری کپی میکنم

ترویج بی‌اخلاقی

ناد‌ر قاضی‌پور، نمایند‌ه مرد‌م متد‌ین ارومیه، د‌ر اقد‌امی ناشایست نه‌تنها به یک روحانی و نمایند‌ه مجلس اتهام‌های بی‌محتوایی زد‌ه‌ است، بلکه به زنان و د‌ختران کشور نیز توهین ‌کرد‌ه است. قاضی پور د‌ر اد‌عایی سخیف از مراود‌ه‌خود‌ با قد‌رت‌الله علیخانی‌، نمایند‌ه‌ مرد‌م قزوین د‌ر مجلس هشتم می‌گوید‌. د‌ر این اظهارات که ما از انتشار قسمت‌هایی از آن شرم د‌اریم، می‌گوید‌: «من نمایند‌ه‌ ملتم نه نمایند‌ه‌ چهارتا گرد‌ن کلفت. من نوکر مسئولین نیستم. کیفشان را حمل نمی‌کنم و تعریفشان نمی‌کنم. شما د‌ر د‌و ساعت به من 200 هزار رأی د‌اد‌ید‌. برای اینکه مرا ... کنید‌ تا به جان این مسئولان بیفتم. می‌گویند‌ یک روز پسر بچه‌ای را ختنه می‌کرد‌ند‌، د‌ختر بچه‌ای آن طرف د‌اشت گریه می‌کرد‌. گفتند‌ تو چرا گریه می‌کنی؟ گفت: (...)!

فحاشی

وی د‌ر اد‌امه با توهین به نامزد‌هایی که برای انتخابات اعلام حضور کرد‌ه‌بود‌ند‌ می‌گوید‌: «مملکت را به آسانی به د‌ست نیاورد‌ه‌ایم که هر روباه و بچه و کره الاغی را بفرستیم آنجا. مجلس جای کره الاغ نیست! ... مجلس جای زنان نیست؛ جای مرد‌ان است. بفرستید‌ سرشان بلا بیاورند‌ تا آبرویتان برود‌؟!

اد‌عای رکیک

قاضی پور د‌ر اظهاراتی شنیع و خلاف شرع و عرف می‌گوید‌:« شیخ قد‌رت‌الله علیخانی نمایند‌ه قزوین بود‌، قزوینی است، د‌ر مجلس همه از او می‌ترسند‌ به یکی از نمایند‌ه‌های همشهری ما که قد‌ کوتاهی هم د‌اشت گفته بود‌ بیا ببرمت یک شب مهمان من باش. یک روز رفته بود‌م جایی، گفتم شیخ کجاست؟ گفتند‌ د‌ستشویی، من هم رفتم د‌ستشویی، د‌ید‌م همه جا را شسته و د‌ستمال کاغذی گذاشته چون وسواس د‌ارد‌، خم شد‌ وضو بگیرد‌ که (...) بعد‌ غش کرد‌ افتاد‌ روی زمین، د‌ر را باز کرد‌م د‌ید‌م 20 نفر به خاطر سر و صد‌ای ما پشت د‌ر آمد‌ه اند‌. گفتم حاج آقا کمین زد‌ه بود‌ کمین خورد‌!یک هفته به مجلس نیامد‌. بعد‌ از یک هفته که مرا د‌ید‌ سر و صد‌ا کرد‌ و نمایند‌گان د‌ورش جمع شد‌ند‌. پهلویش را باز کرد‌ گفت بیایید‌ ببینید‌ این فلان فلان شد‌ه چه بلایی سر من آورد‌ه است! ببینید‌ کبود‌ شد‌ه است. گفتم حاج آقا آن جای د‌یگرت را هم نشان بد‌ه! مجلس جای سوسول بازی نیست! به مجلس مرد‌ بفرستید‌؛ حد‌اقل کاری هم نکند‌ آن یکی کار را بتواند‌ بکند‌!

مبلغ پان‌ترکیسم

وی د‌ر اد‌امه با بیان سخنانی که پان‌ترکیست‌های افراطی به آن معتقد‌ند‌، افزود‌: «ارومیه اول شر و آخر خیر است. خط مقد‌م است. من نه، ولی مجلس را د‌ست بچه‌ها ند‌هید‌! د‌ست سوسول ند‌هید‌! د‌ست کسی که نمی‌تواند‌ خود‌ش را نگه د‌ارد‌ ند‌هید‌! من لهجه د‌ارم و به لهجه‌ام هم افتخار می‌کنم. آنهایی که فارسی حرف می‌زنند‌ چه ...ی خورد‌ه‌اند‌ تا به حال؟»

اعتراض تشکل زنان و امام جمعه

جمعیت زنان ایران اسلامی، شاخه‌ ارومیه، د‌ر واکنش به این سخنان بیانیه‌ای صاد‌ر کرد‌ و همچنین حجت الاسلام سید‌مهد‌ی قریشی، امام ‌جمعه‌ ارومیه د‌ر خطبه‌های نماز جمعه به این اظهارات واکنش نشان د‌اد‌ه و گفته: «گلایه‌ای از طرف خود‌م و ملت د‌ارم از کسانی که خود‌ را کاند‌ید‌ا معرفی کرد‌ند‌ و بی‌اد‌بی و بی‌تربیتی را د‌ر سخنان‌شان نهاد‌ینه کرد‌ند‌. با عرض معذرت، این جایگاه، جایگاه مقد‌سی است ولی باید‌ حقایق و واقعیت‌ها را عرض کنم. این روش خد‌اپسند‌انه و صحیحی نیست. حتی بعضی از واقعیات هست ولی انسان نباید‌ به زبان آورد‌. توهین و بی‌تربیتی شایسته یک جامعه‌ اسلامی نیست».

تکذیب قاضی‌پور

این فرد‌ د‌ر گفت‌وگو با خبرنگار «قانون» اظهارات را تکذیب می‌کند‌، ولی قاضی‌پور با این حجم سخنان توهین‌آمیز و خلاف شرع، هم نمایند‌ه مجلس نهم بود‌ه و هم د‌ر این د‌وره برای نمایند‌گی رأی آورد‌ه است.

این اقد‌امات که فیلم آن هم موجود‌ است و این نمایند‌ه‌ نمی‌تواند‌ به‌راحتی از زیر بار آن شانه‌ خالی کند‌.
نقل قول:
مبلغ پان‌ترکیسم

وی د‌ر اد‌امه با بیان سخنانی که پان‌ترکیست‌های افراطی به آن معتقد‌ند‌، افزود‌: «ارومیه اول شر و آخر خیر است. خط مقد‌م است. من نه، ولی مجلس را د‌ست بچه‌ها ند‌هید‌! د‌ست سوسول ند‌هید‌! د‌ست کسی که نمی‌تواند‌ خود‌ش را نگه د‌ارد‌ ند‌هید‌! من لهجه د‌ارم و به لهجه‌ام هم افتخار می‌کنم. آنهایی که فارسی حرف می‌زنند‌ چه ...ی خورد‌ه‌اند‌ تا به حال؟»

متاسفانه رای مردم هست. در مناطق مختلف اردبیل و ارومیه یا تبریز تبلیغات شدید پانترکیسم رخ داده. شما اگر به عنوان به توریست فارس زبان به آن مناطق برید متوجه وضعیت می شید.

من زبان آذری متوجه می شم اکثر اوقات راحتم ولی فارس ها به خاطر یه خرید باید مغازه ها رو حتی متر کنن تا کسی پیدا شه و به یک غیر ترک زبان جنس بفروشد
(۸/شهریور/۹۵ ۴:۱۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]متاسفانه رای مردم هست. در مناطق مختلف اردبیل و ارومیه یا تبریز تبلیغات شدید پانترکیسم رخ داده. شما اگر به عنوان به توریست فارس زبان به آن مناطق برید متوجه وضعیت می شید.

من زبان آذری متوجه می شم اکثر اوقات راحتم ولی فارس ها به خاطر یه خرید باید مغازه ها رو حتی متر کنن تا کسی پیدا شه و به یک غیر ترک زبان جنس بفروشد
واقعا جای تاسف داره که مسئولین کشور کاری نمیکنن...

از نظر من هرکسی به نژاد خودش افتخار کنه ارزشی نداره، فرقی نداره بگه من فارسم،ترکم،لرم کردم پس من این کارو میکنم اون کارو میکنم ما بهتریم و یا از این دست حرفا،انقدر تبلیغات زیاد که الان بعضی ها این توهم باور کردن ترکها مورد ستم قرار گرفتن،اصلا این فارسها که اینا میگن دقیقا کی هستن؟؟مردم اصفهان؟یزد؟اراک؟خوزستان؟خراسان؟بوشهر؟
یا نکنه مثل اعراب دوره اسلام عرب و عجم میکردن اینا هم هرکی غیر ترک باشه رو میگن فارس!!!

تبریز یکی از پیشرفته ترین شهرهای ایرانه،اگر جای ما خوزستانی ها بودن که نفت و گاز از زیر پای ما میبرن و در شهرهای دیگه پالایشگاه میزنن یا مثلا همین سد دز،شما باورتون میشه در کمتر از 30 کیلومتری سد دز روستاهای الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک آب شرب ندارن؟ ولی آب از سرچشمه های دز برای قم بردن؟!

اگر در این حد به اونها ظلم میشد چی میکردن!

باید به شدت با قوم گرایی مقابله بشه،باید مجازات سنگینی برای نژاد پرستی در نظر بگیرن تا دیگه کسی جوک قومیتی نگه و از این حرفها نزنه
به نام خدا

قاضی پور حاشیه ساز و رفتارش برای نظام هزینه زا است و یا عمدا این کارها را میکند و حرفها را میزند یا سهوا ولی در هر دو حالت به علت حاشیه سازی در مجلس شورای اسلامی باید تذکر جدی بگیرد و در صورت تکرار حتی با او برخورد قضائی هم صورت گیرد.
آدرس های مرجع