(۲۷/شهریور/۹۶ ۱۲:۴۷)Hedayat نوشته است: [ -> ]ممیزی هم باید مدیران تالار بگن
مثلا همین مدت چند تاپیک قفل شده ؟
من احساس می کنم خیلی از این قفل شدنها بی مورد بود ،نمی شودبه صرف چند تا سوال بادیدگاه مخالف پست را حذف و تاپیک قفل کرد (مثال تاپیک شهید حججی)
بهتره بگید در زمان اصولگرایان
نمی شه تمام اتفاقات سالها 84-92 به احمدی نژاد ربط داد
اگه هم موردی هست بدون ترس و نگرانی _ بابا ماهم ادمیم فقط ریزتر نگاه میکنیم وگرنه لولو نیستیم که - یاد هتل ترانسیلوانیا افتادم - _ بیان کنین . اگه نیاز به توضیح بود توسط مدیریت بخش یا ناظر محترم براتون اگه الزم باشه توضیح میدن و همینطور میتونین از معاونت هم بپرسید .
این رو هم دقت داشته باشین مطالب اگه خلاف قوانین حذف شدن حق باشما هست اما خلافش ؟؟؟؟
(۲۷/شهریور/۹۶ ۱۲:۴۷)Hedayat نوشته است: [ -> ]ممیزی هم باید مدیران تالار بگن
مثلا همین مدت چند تاپیک قفل شده ؟
من احساس می کنم خیلی از این قفل شدنها بی مورد بود ،نمی شودبه صرف چند تا سوال بادیدگاه مخالف پست را حذف و تاپیک قفل کرد (مثال تاپیک شهید حججی)
بهتره بگید در زمان اصولگرایان
نمی شه تمام اتفاقات سالها 84-92 به احمدی نژاد ربط داد
در مورد تایپیک شهید حججی باید بگم که من از مدیر خواستم ارسال های بی ارتباط حتی یکی از ارسال های خودم رو حذف کنه..برای همین یه مدت قفل بود...
(۲۷/شهریور/۹۶ ۲۱:۱۶)علی املشی نوشته است: [ -> ]در مورد تایپیک شهید حججی باید بگم که من از مدیر خواستم ارسال های بی ارتباط حتی یکی از ارسال های خودم رو حذف کنه..برای همین یه مدت قفل بود...
دلیل نمیشه چون حرف حق به مذاق شما خوش نمیاد و جواب منطقی براش ندارین از مدیران بخواین اونها را حذف کنن.(گرچه مدیران هم خودشون در حذف موارد خلاف میلشون و ... پیشتاز هستن)
البته واقعا من دیگه تمایلی به ارسال پست در این تالار ندارم..
این همه وقت بذاری بعد بیان الکی و فقط بخاطر اینکه به مذاقشون خوش نمیاد و جواب منطقی ندارن حذفش می کنن. یه جور توهین به شخصیت ادمه
یکی از مشکلات کاربران موردیه که اخیرا بااون برخورد کرده ام. وقتی چند پست میزنم بلافاصله امکان ارسال متوقف میشه .این عمل یک بحث رو دچار توقف میکنه این مشکل باید حل بشه
اخیرا هم یاد گرفته اید مطالب افرادرو ممیزی وسانسور کنید وانتشاررو منوط به موافقت مدیر کنید اینها کاربران رو می تارونه
(۲۸/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۸)mbanki نوشته است: [ -> ]یکی از مشکلات کاربران موردیه که اخیرا بااون برخورد کرده ام. وقتی چند پست میزنم بلافاصله امکان ارسال متوقف میشه .این عمل یک بحث رو دچار توقف میکنه این مشکل باید حل بشه
کاربر گرامی ، نگران تعداد پست نباشید . بجای اینکه ستهای 1 خطی بزنین میتونید از هر ازسال نهایت استفاده رو ببرید .
البته تا یه مدت فعالیت کنید تعداد ارسالهای شما بیشتر خواهد شد .
این مسکل نیست ان برای مواردی پیش بینی شده که لازم به باز شدن علتش نیست .
البته بشرط اینکه شما هم سوال یک خطی نکنید همه سوالات رو با هم بنویسید