(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]من میگم رسوایی فساد شهرداری مثل فیشهای نجومی در ابتدا توسط شبکه های مجازی منتشر شده و بعد مسئولین پیگری کردن و دیدن کاملا درسته،الان هم در شبکه های مجازی بحث فساد در شهرداری منتشر شده آیا این مسئله انقدر کم اهمیته که کسی پیگیری نکنه؟؟؟
سوءتفاهم شده بود
بنده از این نوشته شما :
نقل قول:فیش های نجومی در ابتدا در تلگرام و شبکه های مجازی منتشر شد و بعد از اون سروصدا به پا شد تا اینکه مسئولین پیگیری کردند
الانم شهرداری تهران به همین صورته ولی متاسفانه کسی پیگیری نمیکنه
برداشتم این بود که : الان شهرداری تخلف کرده
متوجه نشدم که منظورتون این بود که : الان در مورد شهرداری شایعات پیچیده
ببخشید . متوجه امکان اشتباه فهمیدن حرفتون نشدم (البته خلاصه هم نوشته بودید)
اما در نوشته دومتون حرفتون این نبود که چرا کسی شایعات رو پیگیری نمیکنه :
نقل قول:(تصویر برگه قوه قضاییه)
خب نمیدونم باز هم دوستان میگن این شایعه اس؟
براساس اون تصویر می گفتید که شایعات راسته
حرف بنده هم این بود که براساس شایعات راجع به کسی حکم صادر نکنید
کی گفتم بی اهمیته ؟ میشه خواهش کنم بگید از کجای حرفم برداشت کردید که من گفتم بی اهمیته ؟ (میخوام ببینم نکنه من دوشخصیتی ای چیزی باشم خودم خبر نداشته باشم چه حرفی زدم

))))) مهمه ها ! لطفا بی شوخی حتما جواب بدید

)) )
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]چطور که برای فیشهای نجومی یک تیکه کاغذ در شبکه های مجازی شده بود سند معتبر
ولی الان این سند نیست و یا حداقل سرنخی نیست برای پیگیری؟!
هیچ عاقلی نگفت تصویر فیش های نجومی در شبکه های اجتماعی سند معتبر بوده (خیلی ها گفتند ولی اگر عاقل بودند نمی گفتند . حتی خودم به همکارم که اولین بار خبرش رو بهم گفت گفتم که کاملا ممکن و محتمله اما هنوز معلوم نیست که آیا کسی علیه صاحب فیش توطءه کرده یا نه )
اینجا هم هیچکس نباید بگه تصویر اون برگه قوه قضاییه سنده . دو دو تا که هیچ وقت پنج تا نمیشه . میشه ؟
تصویرش سرنخ بشه ؟ چی ؟ آخه اون تصویر خودش منتسب به برگه های خود قوه قضاییه هست . یعنی بعد از پیگیری رو نشون میده !!! سرنخ چی بشه ؟ فکر کنم تند نوشتید متوجه اشتباهتون نشدید . درست اینه که بگیم این تصویر برای خیلی از مردم از جمله شما مدرک برای فرض صحت ماجرا شد . که خب این کار اشتباه بود . سند و مدرک باید پس از احراز صحتشون استفاده بشن
به نظرم حتی شایعات هم باید سرنخی برای پیگیری باشه (و شایعات معقول همین الان هم سرنخ سازمانها میشن)
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]واقعا رفتار زشت و بسیار بسیار بدی که مجرمها به دو دسته خودی و غیرخودی تقسیم کنیم...
هرکی هم فکر ماس نباید زیاد پیگیرش بشیم و هرکی مخالف تفکر ما هست باید سخت پیگیرش بشیم! این کجاش عدالته؟
این رو هم لطفا حتما بگید از کجای حرفم برداشت کردید
اصلا !!!!! من که اون همه توضیح دادم که خودم به شهرداری چه اعتراض هایی دارم !!!!!!!!!!!
پس دیگه این چه حرفیه در مورد من الآن ؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]نامه امضا کردن که از شهرداری تحقیق و تفحص بشه ولی فقط 16 تا از اعضا شورای شهر امضا کردن!!!!!
یعنی چی؟؟یعنی خودشون میدونن چه خبره که نمیزارن تحقیق بشه
اولا منبع خبر که فقط 16 تا امضا کردن ؟
ثانیا استنتاجتون مطمءن نیست . یهو بفرمایید توی هر مجلس و شورایی ، در مورد هر تحقیق و تفحصی هر پیشنهادی که شد اصلا به رای گیری گذاشته نشه چون هرکس رای نده حتما دستش تو کاره !!!!! تمام پیشنهادات تحقیق و تفحص به محض اینکه از سوی یک نفر مطرح شد یه راست بره برای تحقیق و تفحص !!!!!!
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]یادمه اون مدیره که فیشش افشا شده بود از منتشر کننده شکایت کرد
الانم این افرادی که جزئیات فسادشون منتشر شده رفتن از روزنامه شکایت کردن! جالبه
درست مثل بالا

))))
اصلا من میگم بیایید یه قانون بذاریم : هرکس بهش تهمت وارد شد حق شکایت از تهمت زننده رو نداره !!!!!!

))) اگر شکایت کرد ، حتما مثل همون یارو که در عین گناهکاری شکایت کرده بود هست

))))))
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]نکنه شما از افرادی هستید که در این مسئله سودی بردید؟
وای خدا.
نمونه کامل تهمت زدن و هوچی گری به شیوه اصلاح طلبا
نمونه مشابه این هوچی گری ها رو در مورد هاشا کردن هم می بینیم .... بله ! صد روزه اقتصاد درست شد و برجام به موفقیت کامل رسید !!! هرچی هم که درست نشد و نرسید ، همه اش بخاطر احمدی نژاده !!!

))))
حرف رییس جمهورتون رو باید قاب کرد زد به دیوار :
همین پریروز
http://www.farhangnews.ir/content/226260
نقل قول:روحانی با اشاره به اینکه اگر دولت کاری جز برجام و یا طرح تحول سلامت نکرده بود، برای دستاورد سه ساله کافی بود، اظهار داشت: معنای برجام این است که قدرت سیاسی مان را به رخ دنیا و قدرتهای بزرگ کشیدیم. اینکه دیپلماتهای کشور موفق شدند قطعنامههای سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران را لغو کنند، برای تاریخ کشور بس است.
در مورد طرح تحول سلامت اخباری که شنیدم مثبت بوده . دستشون درد نکنه
اما در مورد برجام : کجای برجام برای دستاورد سه ساله کافی بود ؟؟؟؟؟؟ اصلا کشور که مشکل نداره که ! تولید کننده ها بدون مشکل فعالیت میکنند و کارگران در اشتغال غوطه میخورند !!
آن ویرانی های بدتر از جنگ !!!!!!!! (کنتور خالی بندی سوخت) رو اومدن تحویل گرفتن از این طرف بلوپ ! گلستان تحویل دادن !!
موفق شدند لغو کنند !!!

)))
قدرت سیاسی مان را به رخ دنیا و قدرتهای بزرگ کشیدیم !!!!

)))))
برای تاریخ کشور بس است !!!!!

))))))))))))
با این سطح از خالی بندی خیلی جای تعجبه که سقف اون مکان پایین نمیاد

))))))
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]ولی حداقل یه خوبی داشته اونم اینکه یه تلنگری زد و سرنخی چه راست چه دروغ دست مردم داد
چه راست چه دروغ ؟
!!
چرا خوبه دروغش ؟ چون هیجان انگیزه ؟؟؟ نمی فهمم خوبی دروغش چیه .