تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فساد مالی در شهرداری و شورای شهر تهران(شایعه یا حقیقت؟)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
میدونید من چقدر به شهرداری اعتراض کرده ام ؟ چرا میرید سر موارد گم ؟ شهرداری توی هزارتا چیز از جمله رشوه خواری بشدت افتضاح هست . به اون جاها اعتراض کنید . به حرف شهردار توی شورای شهر اعتراض کنید که تفکرش این بود که افزایش املاک شهرداری از فلان هزار میلیارد تومان به فلان مقدار پیشرفته !!!! چرا حرفش بده ؟ چون این افزایش غیر از مقداری که بخاطر ساخت و ساز تولید ثروت شده باشه ، به معنی اینه که از جیب مردم کنده شده رفته تو جیب شهرداری !!! البته اینجا منظور تفکر غلط شهردار هست و نه اینکه مدرکی از عمل غلط (که خیلی بوده ، مثل رشوه خواری ها) بدست آورده باشیم . به اینگونه موارد که نشون از تفکر یا عمل غلط هست و براشون مدرک داریم اعتراض کنید ! نه به چیزی که هنوز اثری از راستی اش به چشمتون نخورده !

به این میگن طرفدار حقیقت و تحقیق بودن .

هرانسانی بی گناهه مگر اینکه خلافش ثابت بشه و اول باید تخلف اثبات بشه تا بعد اتهام بزنید و محکوم کنید .

(۱۰/شهریور/۹۵ ۲:۵۶)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]هیچ‌کس برای کسی حکم صادر نکرده و شروع به فحاشی نکرده. پس واقعا این حرف‌هایی که جناب‌عالی می‌زنید موضوعیتی نداره.
راستی اونجا که گفتم حکم صادر کردند و پیشاپیش حمله کردند یادم رفت بگم که نوشته هایی که نقل قول کرده بودم رو نگاه کنید (البته واضح بود) یعنی اینها :

(۹/شهریور/۹۵ ۱۱:۳۵)A L I نوشته است: [ -> ]الانم شهرداری تهران به همین صورته ولی متاسفانه کسی پیگیری نمیکنه
بعد باز براساس یه تصویر بی هویت :
(۹/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۲)A L I نوشته است: [ -> ]خب نمیدونم باز هم دوستان میگن این شایعه اس؟
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۲:۰۶)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]میدونید من چقدر به شهرداری اعتراض کرده ام ؟ چرا میرید سر موارد گم ؟ شهرداری توی هزارتا چیز از جمله رشوه خواری بشدت افتضاح هست . به اون جاها اعتراض کنید . به حرف شهردار توی شورای شهر اعتراض کنید که تفکرش این بود که افزایش املاک شهرداری از فلان هزار میلیارد تومان به فلان مقدار پیشرفته !!!! چرا حرفش بده ؟ چون این افزایش غیر از مقداری که بخاطر ساخت و ساز تولید ثروت شده باشه ، به معنی اینه که از جیب مردم کنده شده رفته تو جیب شهرداری !!! البته اینجا منظور تفکر غلط شهردار هست و نه اینکه مدرکی از عمل غلط (که خیلی بوده ، مثل رشوه خواری ها) بدست آورده باشیم . به اینگونه موارد که نشون از تفکر یا عمل غلط هست و براشون مدرک داریم اعتراض کنید ! نه به چیزی که هنوز اثری از راستی اش به چشمتون نخورده !

به این میگن طرفدار حقیقت و تحقیق بودن .

هرانسانی بی گناهه مگر اینکه خلافش ثابت بشه و اول باید تخلف اثبات بشه تا بعد اتهام بزنید و محکوم کنید .

راستی اونجا که گفتم حکم صادر کردند و پیشاپیش حمله کردند یادم رفت بگم که نوشته هایی که نقل قول کرده بودم رو نگاه کنید (البته واضح بود) یعنی اینها :

بعد باز براساس یه تصویر بی هویت :
نکنه شما از افرادی هستید که در این مسئله سودی بردید؟
من میگم رسوایی فساد شهرداری مثل فیشهای نجومی در ابتدا توسط شبکه های مجازی منتشر شده و بعد مسئولین پیگری کردن و دیدن کاملا درسته،الان هم در شبکه های مجازی بحث فساد در شهرداری منتشر شده آیا این مسئله انقدر کم اهمیته که کسی پیگیری نکنه؟؟؟
چطور که برای فیشهای نجومی یک تیکه کاغذ در شبکه های مجازی شده بود سند معتبرDodgy ولی الان این سند نیست و یا حداقل سرنخی نیست برای پیگیری؟!

واقعا رفتار زشت و بسیار بسیار بدی که مجرمها به دو دسته خودی و غیرخودی تقسیم کنیم...

هرکی هم فکر ماس نباید زیاد پیگیرش بشیم و هرکی مخالف تفکر ما هست باید سخت پیگیرش بشیم! این کجاش عدالته؟

نامه امضا کردن که از شهرداری تحقیق و تفحص بشه ولی فقط 16 تا از اعضا شورای شهر امضا کردن!!!!!
یعنی چی؟؟یعنی خودشون میدونن چه خبره که نمیزارن تحقیق بشه

یادمه اون مدیره که فیشش افشا شده بود از منتشر کننده شکایت کردBig Grin الانم این افرادی که جزئیات فسادشون منتشر شده رفتن از روزنامه شکایت کردن! جالبه
سایت معماری نیوز فی*ل*تر شد

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ به گفته مدیر مسئول سایت معماری نیوز این سایت از صبح امروز فی*ل*تر شده است.

یاشار سلطانی (مدیر مسئول سایت معماری نیوز) در گفتگو با خبرنگار ایلنا؛ با تایید فی*ل*تر شدن این سایت گفت: به دستور کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه؛ سایت معماری نیوز فی*ل*تر شده است.

وی ادامه داد: البته هیچ حکمی به ما اعلام نشده است و دادگاه هم نرفتیم بلکه به سرویس‌دهنده سرور و سایت اعلام شده است که باید سایت معماری نیوز از دسترس خارج شود.

براساس گفته سلطانی؛ دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در یک ایمیل از مدیرعامل شاتل (شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی به سایت معماری نیوز) درخواست کرده فورا به مسدودسازی سایت اقدام کنند.

در این ایمیل به شاتل هشدار داده شده در صورت تاخیر در اجرای دستور کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، برای این شرکت خدمات اینترنتی نیز اعلام جرم خواهد شد.

سایت معماری نیوز در روزهای گذشته لیست واگذاری‌های شهردار تهران به برخی اعضای شورای شهر تهران را اعلام و بلافاصله سردبیر سایت به شعبه دو بازپرسی رسانه تهران احضار شد.

شاکیان این پرونده محمدباقر قالیباف و مهدی چمران بوده‌اند.
نقل قول:یادمه اون مدیره که فیشش افشا شده بود از منتشر کننده شکایت کرد[تصویر: biggrin.png] الانم این افرادی که جزئیات فسادشون منتشر شده رفتن از روزنامه شکایت کردن! جالبه
نکته دیگه اینکه سایت معمار نیوز به دنبال راه انداختن یه بازی سیاسی پشت سر خاطیان اون فساد هست و در اصل سود خودشو می بره.

ولی حداقل یه خوبی داشته اونم اینکه یه تلنگری زد و سرنخی چه راست چه دروغ دست مردم داد
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]من میگم رسوایی فساد شهرداری مثل فیشهای نجومی در ابتدا توسط شبکه های مجازی منتشر شده و بعد مسئولین پیگری کردن و دیدن کاملا درسته،الان هم در شبکه های مجازی بحث فساد در شهرداری منتشر شده آیا این مسئله انقدر کم اهمیته که کسی پیگیری نکنه؟؟؟
سوءتفاهم شده بود

بنده از این نوشته شما :
نقل قول:فیش های نجومی در ابتدا در تلگرام و شبکه های مجازی منتشر شد و بعد از اون سروصدا به پا شد تا اینکه مسئولین پیگیری کردند

الانم شهرداری تهران به همین صورته ولی متاسفانه کسی پیگیری نمیکنه
برداشتم این بود که : الان شهرداری تخلف کرده
متوجه نشدم که منظورتون این بود که : الان در مورد شهرداری شایعات پیچیده

ببخشید . متوجه امکان اشتباه فهمیدن حرفتون نشدم (البته خلاصه هم نوشته بودید)

اما در نوشته دومتون حرفتون این نبود که چرا کسی شایعات رو پیگیری نمیکنه :
نقل قول:(تصویر برگه قوه قضاییه)
خب نمیدونم باز هم دوستان میگن این شایعه اس؟
براساس اون تصویر می گفتید که شایعات راسته

حرف بنده هم این بود که براساس شایعات راجع به کسی حکم صادر نکنید

کی گفتم بی اهمیته ؟ میشه خواهش کنم بگید از کجای حرفم برداشت کردید که من گفتم بی اهمیته ؟ (میخوام ببینم نکنه من دوشخصیتی ای چیزی باشم خودم خبر نداشته باشم چه حرفی زدم Smile))))) مهمه ها ! لطفا بی شوخی حتما جواب بدید Smile)) )

(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]چطور که برای فیشهای نجومی یک تیکه کاغذ در شبکه های مجازی شده بود سند معتبرDodgy ولی الان این سند نیست و یا حداقل سرنخی نیست برای پیگیری؟!
هیچ عاقلی نگفت تصویر فیش های نجومی در شبکه های اجتماعی سند معتبر بوده (خیلی ها گفتند ولی اگر عاقل بودند نمی گفتند . حتی خودم به همکارم که اولین بار خبرش رو بهم گفت گفتم که کاملا ممکن و محتمله اما هنوز معلوم نیست که آیا کسی علیه صاحب فیش توطءه کرده یا نه )

اینجا هم هیچکس نباید بگه تصویر اون برگه قوه قضاییه سنده . دو دو تا که هیچ وقت پنج تا نمیشه . میشه ؟

تصویرش سرنخ بشه ؟ چی ؟ آخه اون تصویر خودش منتسب به برگه های خود قوه قضاییه هست . یعنی بعد از پیگیری رو نشون میده !!! سرنخ چی بشه ؟ فکر کنم تند نوشتید متوجه اشتباهتون نشدید . درست اینه که بگیم این تصویر برای خیلی از مردم از جمله شما مدرک برای فرض صحت ماجرا شد . که خب این کار اشتباه بود . سند و مدرک باید پس از احراز صحتشون استفاده بشن

به نظرم حتی شایعات هم باید سرنخی برای پیگیری باشه (و شایعات معقول همین الان هم سرنخ سازمانها میشن)

(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]واقعا رفتار زشت و بسیار بسیار بدی که مجرمها به دو دسته خودی و غیرخودی تقسیم کنیم...

هرکی هم فکر ماس نباید زیاد پیگیرش بشیم و هرکی مخالف تفکر ما هست باید سخت پیگیرش بشیم! این کجاش عدالته؟
این رو هم لطفا حتما بگید از کجای حرفم برداشت کردید
اصلا !!!!! من که اون همه توضیح دادم که خودم به شهرداری چه اعتراض هایی دارم !!!!!!!!!!!
پس دیگه این چه حرفیه در مورد من الآن ؟؟؟؟؟؟

!!!!!!!!!!!

(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]نامه امضا کردن که از شهرداری تحقیق و تفحص بشه ولی فقط 16 تا از اعضا شورای شهر امضا کردن!!!!!
یعنی چی؟؟یعنی خودشون میدونن چه خبره که نمیزارن تحقیق بشه
اولا منبع خبر که فقط 16 تا امضا کردن ؟
ثانیا استنتاجتون مطمءن نیست . یهو بفرمایید توی هر مجلس و شورایی ، در مورد هر تحقیق و تفحصی هر پیشنهادی که شد اصلا به رای گیری گذاشته نشه چون هرکس رای نده حتما دستش تو کاره !!!!! تمام پیشنهادات تحقیق و تفحص به محض اینکه از سوی یک نفر مطرح شد یه راست بره برای تحقیق و تفحص !!!!!!

(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]یادمه اون مدیره که فیشش افشا شده بود از منتشر کننده شکایت کردBig Grin الانم این افرادی که جزئیات فسادشون منتشر شده رفتن از روزنامه شکایت کردن! جالبه
درست مثل بالا Smile))))
اصلا من میگم بیایید یه قانون بذاریم : هرکس بهش تهمت وارد شد حق شکایت از تهمت زننده رو نداره !!!!!! Smile))) اگر شکایت کرد ، حتما مثل همون یارو که در عین گناهکاری شکایت کرده بود هست Smile))))))

(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]نکنه شما از افرادی هستید که در این مسئله سودی بردید؟
وای خدا.
نمونه کامل تهمت زدن و هوچی گری به شیوه اصلاح طلبا

نمونه مشابه این هوچی گری ها رو در مورد هاشا کردن هم می بینیم .... بله ! صد روزه اقتصاد درست شد و برجام به موفقیت کامل رسید !!! هرچی هم که درست نشد و نرسید ، همه اش بخاطر احمدی نژاده !!! Smile))))

حرف رییس جمهورتون رو باید قاب کرد زد به دیوار :
همین پریروز
http://www.farhangnews.ir/content/226260
نقل قول:روحانی با اشاره به اینکه اگر دولت کاری جز برجام و یا طرح تحول سلامت نکرده بود، برای دستاورد سه ساله کافی بود، اظهار داشت: معنای برجام این است که قدرت سیاسی مان را به رخ دنیا و قدرت‌های بزرگ کشیدیم. اینکه دیپلمات‌های کشور موفق شدند قطعنامه‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران را لغو کنند، برای تاریخ کشور بس است.
در مورد طرح تحول سلامت اخباری که شنیدم مثبت بوده . دستشون درد نکنه
اما در مورد برجام : کجای برجام برای دستاورد سه ساله کافی بود ؟؟؟؟؟؟ اصلا کشور که مشکل نداره که ! تولید کننده ها بدون مشکل فعالیت میکنند و کارگران در اشتغال غوطه میخورند !!
آن ویرانی های بدتر از جنگ !!!!!!!! (کنتور خالی بندی سوخت) رو اومدن تحویل گرفتن از این طرف بلوپ ! گلستان تحویل دادن !!
موفق شدند لغو کنند !!! Smile)))
قدرت سیاسی مان را به رخ دنیا و قدرت‌های بزرگ کشیدیم !!!! Smile)))))
برای تاریخ کشور بس است !!!!! Smile))))))))))))
با این سطح از خالی بندی خیلی جای تعجبه که سقف اون مکان پایین نمیاد Smile))))))

(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]ولی حداقل یه خوبی داشته اونم اینکه یه تلنگری زد و سرنخی چه راست چه دروغ دست مردم داد
چه راست چه دروغ ؟
!!
چرا خوبه دروغش ؟ چون هیجان انگیزه ؟؟؟ نمی فهمم خوبی دروغش چیه .
ابعاد جدید تخلف شهرداری تهران رونمایی شد؛
ارائه تسهیلات بانکی ۴۰۰ میلیونی به مدیران شهرداری و اعضای شورا/برای فرزندانشان هم تعاونی مسکن تشکیل داده‌اند

رحمت‌اله حافظی درگفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره واگذاری املاک و مستغلات به برخی از اعضای شورای شهر تهران گفت: خطایی که شورای شهر در گذشته داشته؛ اعتماد بیش از اندازه به شهردار بوده است. ابتدای دوره چهارم به برخی دوستان پیشنهاد دادم در قالب یک طرح، تمامی اختیارات تفویض شده به شهردار را ابطال کرده و از شهردار بخواهیم که در اولین جلسه صحن تمامی اختیارات مورد نیاز خود را به صحن ارائه کند تا ما بدانیم چه اختیاراتی به شهرداری تفویض شده است.

وی ادامه داد: من به عنوان عضو جدیدالورود به شورا نمی‌دانم؛ چه اختیاراتی به شورا تفویض شده است، لذا با این کار می‌توانیم؛ اختیارات تفویض شده را به روز کرده و بدانیم کدام اختیارات به وی تفویض شده است، اما متاسفانه جو حاکم بر شورا آمادگی لازم برای پذیرش چنین پیشنهادی را نداشت.

لغو فوریت کاهش اختیارات شهرداری با لابی‌گری

حافظی با یادآوری امضای طرح کاهش اختیارات شهرداری توسط ۲۲ نفر از اعضای شورای شهر طی چند ماه گذشته، اظهار کرد: با لابی‌های سنگینی که توسط شهرداری انجام شد؛ ۱۱ نفر رای خود را پس گرفتند و این طرح از یک فوریت خارج شد و به طور عادی در دستور کار کمیسیون برنامه و بودجه قرار گرفت.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تصریح کرد: یکی از ایرادات مربوط به اتفاقات اخیر و مباحث مربوط به واگذاری املاک، ناشی از آن است که در شورای سوم مصوبه‌ای درباره چگونگی واگذاری امکانات رفاهی به تصویب رسید که در یکی از بندهای آن مقرر شده بود؛ آئین‌نامه اجرایی مصوبه توسط شهرداری تنظیم شود. یعنی این موضوع به طور کامل و یکطرفه به شهرداری تفویض شد؛ بدون اینکه بخواهند شهرداری پیشنهاد خود درباره آئین‌نامه اجرایی را برای تصویب به شورا ارائه کند.

وی با بیان این که شهردار هم در یکی از بندهای دستورالعمل تفویض شده، ارائه تخفیف تا ۵۰ درصد را در واگذاری املاک پیش‌بینی کرده است، خاطر نشان کرد: اعتماد بیش از حد به شهرداری زمینه‌ساز این انحرافات بوده است. چنین ظرفیتی را شهردار به استناد اختیار تفویض شده برای خود ایجاد کرده است و می‌گوید؛ واگذاری املاک براساس مر قانون انجام شده است که سخنی درست است، اما آیا شورا اجازه داشته است که چنین کاری کند؟

این عضو شورای شهر عنوان کرد: اگر همزمان هر شهروند تهرانی که فاقد مسکن است به شهرداری مراجعه کرده و آقای شهردار برهمین اساس ملک واگذار کند، ما مشکلی نداریم اما این آئین‌نامه ابزاری شده است؛ برای ویژه‌خواری مدیران ارشد شهرداری و متاسفانه برخی از اعضای شورای شهر هم در این دام گرفتار شده‌اند.

رانت‌خواری باعث دغدغه شهروندان شده‌است

حافظی اضافه کرد: مشکل دیگر آن است که کارشناسی املاک واگذار شده به کارشناس دادگستری محول شده است، اما می‌بینیم در تعداد زیادی از این واگذاری‌‌ها کارشناس رسمی دادگستری هم قیمت منطقه را لحاظ نکرده است و تا ۵۰ درصد زیر قیمت منطقه قیمت‌گذاری کرده است، یعنی ۵۰ درصد در اینجا شاهد کاهش قیمت هستید؛ و شهردار نیز می‌تواند تا ۵۰ درصد از این قیمت نیز تخفیف دهد و در حقیقت قیمت زمین به یک چهارم تقلیل می‌یابد. بعد هم ۲۵ درصد قیمت را نقد گرفته و مابقی را اقساط. این اتفاق افتاده است و کسی هم نمی‌تواند؛ منکر آن شود و عمدتا هم مدیران ارشد شهرداری از این موضوع بهره برده‌اند.

وی با بیان اینکه موضوع دیگر که قابل تامل بوده و انتظار دارم؛ مجلس شورای اسلامی در قالب تحقیق و تفحص از واگذاری املاک وارد این موضوع نیز بشود، گفت: موضوع مربوط به ارائه تسهیلات بانکی به مدیران ارشد شهرداری با سودهای بسیار ناچیز است.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر ادامه داد: این تسهیلات سنگین و تا ۴۰۰ میلیون تومان بوده و سودهای آن ناچیز و شبه قرض‌الحسنه است. ظاهرا آقایان گفته‌اند؛ ما قائل به این هستیم که اعضای شورا هم همسطح معاونان شهردار می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند که متاسفانه برخی از اعضای شورا هم در این دام افتادند.

وی با تاکید براینکه این رانت‌ها و ویژه‌خواری‌ها باعث دغدغه و واکنش شهروندان شده است، خاطرنشان کرد: بهمن ماه سال گذشته مجموعه شورا، تعاونی مسکنی برای اعضای شورای شهر تشکیل داد، حال یک نفر از اعضا را پیدا کنید که مسکن نداشته باشد؛ دوستان گفتند برای فرزندانمان است!! قرار نیست که برای فرزندانتان از این ظرفیت و فضایی که ایجاد شده سوء استفاده کنید.

حافظی ادامه داد: تعاونی را تشکیل دادند و به همه اعضا هم نامه دادند که فرم‌های پیوست را تکمیل کنید؛ این شماره حساب بانک است؛ ۴۵۰ هزار تومان به این حساب واریز کنید تا عضویت شما ثبت شود، من نیز یادداشتی گذاشتم و تاکید کردم که این اقدام در شان اعضای شورا و به صلاح آنان نیست و باید افرادی که در این سطح کار می‌کنند؛ هوشیار بوده و بدانند که چه دام‌هایی سر راه آنان است.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران همچنین درباره سخنان شهردار در روز کارمند مبنی براینکه در بحث خدمات؛ کارمند و کارگر و عضو شورای شهر فرقی نمی‌کند،‌ اظهار کرد: اینکه شهردار می‌گوید؛ برای من هیچ تفاوتی میان اعضا نیست و همه را تکریم می‌کنم؛ این سخنان واقعا گزاف است و با واقعیت سازگار نیست.
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۰)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]نمونه کامل تهمت زدن و هوچی گری به شیوه اصلاح طلبا
خواستم جواب بدم ولی رسیدم به این تیکه اش دیگه حسش پریدBig Grin چون شما منو نمیشناسید و با عقاید من آشنایی ندارید
منم حال و حوصله ندارم بشینم کلی تایپ کنم! داداچ هرطور دوس داری فک کنWink
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۸)A L I نوشته است: [ -> ]خواستم جواب بدم ولی رسیدم به این تیکه اش دیگه حسش پریدBig Grin چون شما منو نمیشناسید و با عقاید من آشنایی ندارید
منم حال و حوصله ندارم بشینم کلی تایپ کنم! داداچ هرطور دوس داری فک کنWink
اِ اِ اِ اِ ؟
شما من رو میشناختید که گفتید نکنه از افرادی هستم که در این مسءله سودی می برم ؟

آیا اگر من معتقد به مبانی انقلاب باشم ولی خودم بگم اصولگرا نیستم ، اون وقت من اصولگرا نیستم ؟ چرا هستم ، اما یک نوع خاص از اصولگرا خواهم بود که خودش فکر میکنه اصولگرا نیست !
شما هم همینطور . شما معتقد به لزوم اصلاح در همراهی دین با سیاست هستید ، درست مثل اصلاح طلبا . در بحث هم طرف مقابلتون رو بدون شواهد و قراین در مقابل عبارت " کاسب شرایط " قرار میدید . خب اینکه فکر میکنید اصلاح طلب نیستید باعث نمیشه اصلاح طلب نباشید ! شما یک نوع خاص از اصلاح طلب هستید که خودش فکر میکنه اصلاح طلب نیست !
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۰)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]چه راست چه دروغ ؟
!!
چرا خوبه دروغش ؟ چون هیجان انگیزه ؟؟؟ نمی فهمم خوبی دروغش چیه .
کلا دنبال این هستی با بقیه دعوا کنی نه؟

چه راست چه دروغ. شایعه اس ممکنه راست باشه ممکنه دروغ باشه. مردم نباید از جو فساد مالی مملکت بیرون بیان
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع