۱۴/شهریور/۹۵, ۹:۰۴
بسم الله الرحمن الرحیم
5 سال پیش بود که برای اولین بار اومدم توی این تالار. بعد از دیدن مستند arrivals بود ، دوست داشتم بفهمم مترجمینش کیا هستند.دفعه اول که اومدم ساعت ها از فروم بازدید کردم.انگار یک جایی پر از آدمای همفکر رو پیدا کرده بودم .حسابی درگیر تالار شدم
یادش بخیر..هر روز میومدم .هر روز مطالب جدید رو چک می کردم.
کم کم از مطالب ضد فراماسونری به سمت مطالب دینی روی اوردم و رفتم تو گروه 40 نفری که قرار بود تو قنوت نماز شب واسه هم دعا بخونن . تنها دوره زندگیم بود که نماز شب خون شده بودم. یادش بخیر ...
این لیست کسایی بود که قرار گذاشتن واسه هم دعا بخونند
1-علی 110
2- 7zahra7
3- تازه مسلمان
4- meshkat
5- یا ثارلله
6- سید احمد
7- محمد tust
8- انصارالمهدی
9- meily
10- somayyeh
11- مسافر
12-در جستجوی سختي
13-yami
14- rastin
15-منتقم زهرا
16 - am_po
17- سید ابراهیم
18- saloomeh
19- الهه.ع
20- fazel
21-سعدیه
22--only_y2d
23-اسیر انتظار
24-xmontazer
25-جشم انتظار
26- یا صاحب الزمان
27-mehrnaz
28-neda
29- Meraj
30-nina
31-سارا سلطانی
32- sadegh-a
Agha sayyed- 33
freewish - 34
35-نسیم
36- امید
37.مهدی
38- Mohamad
39- نـور
40 . خادمة الزهرا
رو یک کاغذ اسمارو نوشته بودم و تو قنوت نماز از روش می خوندم "اللهم اغفر علی110 " "اللهم اغفر سون زهرا سون" و ...
گاهی خودم از اسامی لبخند میزدم. فکر کنم خدا هم بهمون لبخند میزد.
یادش بخیر.
بعدا اسمشون شد گردان بقیه الله
توی گردان سعی می کردیم گناه نکنیم. پستای علی110 رو بخونیم که از استادش تعریف کنه و ما مسائل جدید دینی ازش یاد بگیریم.
یادش بخیر اول هر پستی که میذاشتیم بسم الله مگفتیم و قرار بود سعی کنیم با وضو بیایم تالار
یادش بخیر...اون وقتا هر پستی تو تاپیکای مذهبی مثل گفتگوی منتظران، درد دلی با کربلا ، تاپیک امام حسن (علیه السلام) و ... بود رو میخوندم.
به حال و روز اون روزهام غبطه می خورم.به اینکه بعد از 3 سال سر نزدن به تالار ، الان که اومدم حوصله خوندن پست های دینی رو ندارم.
توی گردان یک قراری گذاشته بودیم که جمعه ها سر یک وقت معین دعای فرج بخونیم.بعدا این گردان ها اضافه شد
یادش بخیر...یک کاربری بود که با اسمای مختلف ثبت نام می کرد تو تالار و پستای ضد دینی میذاشت. همه می رفتیم جوابش رو میدادیم.کاملا که جوابش رو می گرفت از تالار اخراجش می کردن
این تالار برای من خیلی خاطره داره
یادآور دوره ای از زندگیمه که خیلی دوستش دارم.
این تاپیکو ایجاد کردم برای کسایی که مثل من تالار بیداری اندیشه فقط براشون یک فروم معمولی نیست.
اگر خاطره ای دارید یا پستی از گذشته بوده که خیلی دوست داشتید اینجا بذارید...
ببخشید سرتونو درد آوردم.حلال کنید...
5 سال پیش بود که برای اولین بار اومدم توی این تالار. بعد از دیدن مستند arrivals بود ، دوست داشتم بفهمم مترجمینش کیا هستند.دفعه اول که اومدم ساعت ها از فروم بازدید کردم.انگار یک جایی پر از آدمای همفکر رو پیدا کرده بودم .حسابی درگیر تالار شدم
یادش بخیر..هر روز میومدم .هر روز مطالب جدید رو چک می کردم.
کم کم از مطالب ضد فراماسونری به سمت مطالب دینی روی اوردم و رفتم تو گروه 40 نفری که قرار بود تو قنوت نماز شب واسه هم دعا بخونن . تنها دوره زندگیم بود که نماز شب خون شده بودم. یادش بخیر ...
این لیست کسایی بود که قرار گذاشتن واسه هم دعا بخونند
1-علی 110
2- 7zahra7
3- تازه مسلمان
4- meshkat
5- یا ثارلله
6- سید احمد
7- محمد tust
8- انصارالمهدی
9- meily
10- somayyeh
11- مسافر
12-در جستجوی سختي
13-yami
14- rastin
15-منتقم زهرا
16 - am_po
17- سید ابراهیم
18- saloomeh
19- الهه.ع
20- fazel
21-سعدیه
22--only_y2d
23-اسیر انتظار
24-xmontazer
25-جشم انتظار
26- یا صاحب الزمان
27-mehrnaz
28-neda
29- Meraj
30-nina
31-سارا سلطانی
32- sadegh-a
Agha sayyed- 33
freewish - 34
35-نسیم
36- امید
37.مهدی
38- Mohamad
39- نـور
40 . خادمة الزهرا
رو یک کاغذ اسمارو نوشته بودم و تو قنوت نماز از روش می خوندم "اللهم اغفر علی110 " "اللهم اغفر سون زهرا سون" و ...
گاهی خودم از اسامی لبخند میزدم. فکر کنم خدا هم بهمون لبخند میزد.
یادش بخیر.
بعدا اسمشون شد گردان بقیه الله
توی گردان سعی می کردیم گناه نکنیم. پستای علی110 رو بخونیم که از استادش تعریف کنه و ما مسائل جدید دینی ازش یاد بگیریم.
یادش بخیر اول هر پستی که میذاشتیم بسم الله مگفتیم و قرار بود سعی کنیم با وضو بیایم تالار
یادش بخیر...اون وقتا هر پستی تو تاپیکای مذهبی مثل گفتگوی منتظران، درد دلی با کربلا ، تاپیک امام حسن (علیه السلام) و ... بود رو میخوندم.
به حال و روز اون روزهام غبطه می خورم.به اینکه بعد از 3 سال سر نزدن به تالار ، الان که اومدم حوصله خوندن پست های دینی رو ندارم.
توی گردان یک قراری گذاشته بودیم که جمعه ها سر یک وقت معین دعای فرج بخونیم.بعدا این گردان ها اضافه شد
یادش بخیر...یک کاربری بود که با اسمای مختلف ثبت نام می کرد تو تالار و پستای ضد دینی میذاشت. همه می رفتیم جوابش رو میدادیم.کاملا که جوابش رو می گرفت از تالار اخراجش می کردن

این تالار برای من خیلی خاطره داره
یادآور دوره ای از زندگیمه که خیلی دوستش دارم.
این تاپیکو ایجاد کردم برای کسایی که مثل من تالار بیداری اندیشه فقط براشون یک فروم معمولی نیست.

اگر خاطره ای دارید یا پستی از گذشته بوده که خیلی دوست داشتید اینجا بذارید...
ببخشید سرتونو درد آوردم.حلال کنید...