تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: FATF ربطی به برجام نداره
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام

خلاصه خبرها:

- پیوستن به FATF به پیشنهاد دولت احمدی نژاد بوده و در همون زمان کلید خورده. مشکلی هم برای کشور ایجاد نمی کنه.

http://www.entekhab.ir/fa/news/290249/%D...9%86%D8%AF

http://www.tabnak.ir/fa/news/620664/fatf...8%B1%D8%AF
آره تازه میگن گودال 10 متری ایجاد شده توی تهران هم کار احمدی نژاد بوده! جدایی نادر از سیمین از همین طورSmile
کلا اگه روشون میشد جنگ جهانی اول و کودتای 18 مرداد رو هم گردن احمدی نژاد مینداختند و حتی باخت ایران تو جام جهانی 98 جلو آلمان رو !
هاشمی و روحانی و خاتمی و میرحسین و شهرام جزایری همه خوبن فقط احمدی نژاد بده!
خلاصه این یکی خبر:

میگه اونی که توی دوره احمدی نژاد پیشنهاد شده، یه قانون داخلیه نه یک قرارداد خارجی و با FATF فرق داره:

http://www.seratnews.ir/fa/news/321199/%...8%B3%D8%AA
میفرمایند که FATF جزء برجام نیست .اما اگه نباشه به روح برجام خدشه وارد میکنه !
گویا برجام فقط یک جسدی هست که یک روح حساسی در پشت پرده داره که مدام امکان خدشه بهش وجود داره !!
منتها اینکه روح برجام چی هست تعریف نشده ! خوب روحه دیگه .انتظاری نمیشه ازش داشت !!
و اینکه تقصیر احمدی نژاده دیگه لطیفه ای قدیمی شده و اصلا خنده دار نیست !!
انتخاب چه تیتری میخواد بزنه دیگه مشخصه !!
این کارها توطءه است مشخصا .
قرارداد های محرمانه دولت کم کم داره کار دستمون میده ...
البرجام

ما البرجام

و ما ادراک مالبرجام
به جان خودم اگر یکیتون بدونه این FATF چی هست اصن Big Grin...

[تصویر: y3hnb457mnf1iojpy20d.jpg]

اینکه چیزی نیست من با یه بنده خدایی بحث میکردم،میگفت احمدی نژاد مخالف سرسخت یارانه ها بود Big Grin و با فشار اصلاح طلبها در مجلس و اصرار اونها مجبور شد قانون هدفمندی یارانه ها اجرا کنه...یعنی تا این حد!
نقل قول:به جان خودم اگر یکیتون بدونه این FATF چی هست اصن [تصویر: biggrin.png]...
راسته میگن اگه اجرایی بشه دیگه به حزب الله لبنان نمیشه کمک کرد؟
من کاری به fatf ندارم ولی الان داشتم اخبار می‌دیدم (بعد از عمری ) یه کچل آورده بودن داشت راجع به همین موضوع صحبت میکرد یه حرف خیلی جالبی بین صحبت هاش گفت:
" وزیر حق نداره برا حکومت تصمیم بگیره "

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من این سوال برام پیش اومده که پس ما برا چی رای میدیم ??????
البته من تا حالا همچین خطای بزرگی مرتکب نشدم که برم رای بدم ولی الان که خانواده م این جمله رو از دهن این کچل شنیدن اونا هم تصمیم گرفتن دیگه هیچ وقت رای ندن
مگه ملت مسخره هستن ???
میرن رای میدن که بتونن تو تصمیمات حکومت تاثیر گذار باشن اصلا قانون هم همینو میگه
اونوقت یه کچل مفت خور که نمیدونم کی بود بیاد از تریبون رسمی همچین حرفی بزنه ????
یعنی رسما ملت رو مسخره کرد با این حرفش
خیلی خوشحالم که با حرفاشون خودشون و ذات شون رو به مردم نشون میدن
(۱۶/شهریور/۹۵ ۱۲:۲۴)A L I نوشته است: [ -> ]به جان خودم اگر یکیتون بدونه این FATF چی هست اصن Big Grin...

[تصویر: y3hnb457mnf1iojpy20d.jpg]

اینکه چیزی نیست من با یه بنده خدایی بحث میکردم،میگفت احمدی نژاد مخالف سرسخت یارانه ها بود Big Grin و با فشار اصلاح طلبها در مجلس و اصرار اونها مجبور شد قانون هدفمندی یارانه ها اجرا کنه...یعنی تا این حد!
سلام

تفاوت مصوبه مجلس با FATF به اندازه تفاوت معنی تروریسم از دید ایران و آمریکاست
رسانه های حامی دولت تدبیر و امید، این‌بار تصمیم گرفته اند تئوری «تقصیر دولت قبل است» را درباره FATF‌ نیز پیاده سازی کرده و این فاجعه بزرگ را که تعهد سیاسی برای اجرای آن به امضای وزیر اقتصاد دولت آقای روحانی، گردن گذشتگان بیاندازند.
دو قانون «مبارزه با پولشویی» مصوب سال 89 و «مبارزه با تامین مالی تروریسم»‌ مصوب سال 94، دستاویز این پروژه جدید قرار گرفته است. در حالی که اساسا در هیچ یک از این دو قانون هیچ اشاره‌ای به FATF‌ نشده است و قوانینی مترقی برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در چارچوب قانون اساسی کشور هستند.
[تصویر: 13950616000391_Test_PhotoA.jpg]
از ابتدای دولت یازدهم مقامات این دولت و رسانه‌های همسو با آن همواره سعی داشته اند ناکامی ها و حتی اقدامات خلاف منافع کشور را به دولت گذشته نبست دهند. سوال مهمی که اصلاح طلبان و حامیان دولت اما میان هوچی گری هایشان از پاسخ بدان طفره می‌روند ر اینجاست که اگر این قوانین در راستای دستورات FATF به تصویب رسیده‌اند، چرا FATF‌ خواهان تغییر این قوانین است؟ به گونه ای که وزیر محترم اقتصاد طی نامه‌ای به رئیس FATF از جانب دولت یازدهم تعهد سیاسی داده است که تبصره 2 از ماده 8 قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم را که سازمان‌های آزادی بخش و جنبش‌های مبارزه با اشغالگری را مستثنی کرده،‌ تغییر دهد و تعریف FATF‌ را جایگزین آن نماید!
گفتنی است از طریق ساز و کارهای FATF دولت یازدهم تصمیم گرفته است 178 فرد و نهاد تحریم شده توسط آمریکا و 87 فردو نهاد تحریم شده در قطعنامه مربوط به برجام(2231) را در داخل کشور نیز تحریم نماید که انتقادات گسترده کارشناسان را برانگیخته است. به گونه ای که بسیاری معتقدند حتی در زمان قاجار نیز چنین قراردادی امضا نشده است که دولت ایران وزارتخانه ها و مقامات خودش را تحریم کند

ديگه حامیان دولت زدن تو خاکی
این از سواد این آقایان
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع