شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان خدا قوت خوب چندتن از دوستانم تعدادی از بچه محلمان را جمع کردن و براشون کلاس تربیتی گذاشتن،سنشون بین 8سال تا 13 سال هست فعلا خوب بوده اما کم کم با ریزش مواجه شدن مشکل اصلی کمبود محتوا و آشنای نداشتن با فنون کلاس داریه.بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که دست به دامن اینترنت بشیم خوب چیزی ازش در نیومد...
دوستان کسی در این مورد میتونه کمک کنه؟
محتوای اسلامی برای این رنج سنی میخوام.
در مورد بحث: حتما مستند "کوچه مقدس" رو نگاه کنید. خیلی بهتون کمک می کنه.
---
بدم میاد خارج از درخواست تاپیک حرفی زده بشه اما تجربه خودم رو بیان می کنم.
مهم اخلاق ، اخلاق و اخلاقه. اگه بچه ها یک ذره احساس تعمدی بودن در شما بکنن دیگه سراغتون نمیان. اخلاص و رفتار محترمانه خیلی تو این جلسات مهمه.
همین دو تا رو داشته باشید بشینید باهاشون بازی هم بکنید و روزی یک حدیث هم بهشون بگید این تا آخر عمرشون اثر داره.
من معلم پرورشی دبستانم هیچ چیز خاصی بهم نگفت ، ولی بعنوان یک شیعه اخلاق خوبی داشت. خوبی های منو بلد می کرد ، در آغوشم می گرفت و مثل یک پدر میشد روش حساب کرد. هنوزم که هنوزه دوست دارم پیداش کنم و باهاش در ارتباط باشم.
اگر هم فکر می کنید کلاس تون خروجیش بی اعتمادی به دین میشه با شجاعت و بدون تعارف جمعش کنید.
---
بعضی اوقات به محیط هایی که وارد میشم ، مشاهده بی اخلاقی ها خیلی شعف دینی منو به عقب می بره و خودمو لعنت می کنم که به هر محیط ظاهرا مذهبی و ظاهرا انقلابی ای وارد نشم.
هیچ چیز منو به اندازه رفتار سکولار و بی وجدانی در کنار ظاهر موقر اسلامی آزار نداده.
باسمه تعالی
با توجه به تجربه ای در مورد این سنین از بچه ها دارم .یکی از مهم ترین مسایل در مورد این سنین این است که حوصله ی حرف گوش کردن ندارند وبازیگوش هستند پس باید با یک کار انها را سرگرم کرد وضمنا باید برای بچه های سنین 12و 13 سال برنامه جداگانه طرح کنید .بچه های کمتر از این سنین رو با جوک و داستان و بازی سرگرم کنید که به بسیج و مسجد علاقه مند شوند.
اما بچه های حدود 12 الی 13 سال باید عوض اینکه براشون صحبت کنید کاری دستشون بدهید .اگر پسر هستند کارهای صنایع دستی و یا تعمیرات وسایل و یا آموزش انیمیشن .برای دختران نیز آموزش کیک وژله و صنایع دستی مثل آموزش دستبند و درست کردن کارت پستال برای شهدا و یا بهشون تحقیق خیلی آسان یاد بدهید موضوع بدهید تحقیق کنند مثلا چند کتاب حدیث بزارید جلوی آنها و بگویید باهم بگردید در مورد مثلا موضوع سپاسگزاری چند حدیث پیدا کنید بعد به گروه برتر جایزه بدهید و.. کلا هیجان برای آنها به وجود بیاورید با یک جوان با حال و با مزه
سلام
ممنون از همه دوستان خوب بود.یه توضیحی اینکه همشون پسر هستن قسمت دختر یه مدیریت مجزا داره.
دوستان محتوا مدیا برای این رنج سنی لازم دارم.مثالش شاهزاده روم براشون تو برنامه گذاشتم.مثل این زیاد میخوام...
مهمترین چیز این هست که بچه ها علاقه به بازی کردن دارند .
بیشتر آموزشها ا باید در خلال بازی کردن صورت بگیره .
و اینکه کارها و تحقیقات گروهی کوچک داشته باشید .لازم نیست جامع الاطراف باشه . از آموزش مفاهیم کوچیک استفاده کنید .
کلاسهای نظری باید کوتاه مدت باشه و بچه ها توش مشارکت داشته باشم. سوال هایی بپرسید تا جواب بدن.
و حتما جایزه های کوچکی برای تشویق براشون در نظر بگیرید .
به قول برادر سدره المنتهی همین که بتونید علاقمند شون کنید و با اخلاق خودتون روشون تاثیر بگذارید ،خودش کلی هست .
(۲۰/شهریور/۹۵ ۱۶:۴۱)hamed313 نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از همه دوستان خوب بود.یه توضیحی اینکه همشون پسر هستن قسمت دختر یه مدیریت مجزا داره.
دوستان محتوا مدیا برای این رنج سنی لازم دارم.مثالش شاهزاده روم براشون تو برنامه گذاشتم.مثل این زیاد میخوام...
در مورد فیلم
عجالتا فیلم حمله به اچ 3 رو خاطرم هست. هم بعد جنگیشو بچه ها دوست دارن هم حافظه تاریخی شون قوی میشه.
اگر میتونید تدوینش کنید فیلم تو 15 دقیقه تموم بشه. چیز دیگه ام بخاطرم اومد میگم بهتون.فکر می کنم خیلی از بزرگسالان هم نمی دونن قضیه حمله به اچ 3 چیه.
---
در مورد کارتون این لینک بسیار به درد شما میخوره:
http://film.tebyan.net/film/Category/13956
داستان های حضرت ابراهیم رو توی نوجوانی دیدم، خیلی دوست داشتم.
موفق باشید

سلام
من هم یه تجربه موقت ولی موفق داشتم. اول باید با بچه ها هم دیالوگ بشی ببین چه بازی دوست دارن اصطلاحاشو یاد بگیر مثل بازی DOTA کانتر و ازین جور حرفا . اول با این جور چیزا سرگرمشون کن . در مورد چیزای که دوست دارن هم باهاشون حرف بزن مثل رونالدو، دوست شو باهاشون ، اخت شو باهاشون بخندونشون . گل کوچیک ابدا یادت نره . بعدا مضامین دینی رو با استفاده از اصطلاحای خودشون بهشون یاد بده یواش یواش و در ضمن حرف زدن در مورد بازی. مخصوصا بازی DOTA2 برای این کار واقعا عالی هستش . مثلا قدر وقت رو دونستن و همکاری داشتن ، ایثار ، و از جان خود گذشتن برای کسی که بهتر از ماست . این بازی خیلی جای این کار رو داره .
ولی یه چیزیم که یادت باشه همیشه بدی این جور بازی ها رو بهشون بگی و بعد از اینکه نتیجتو گرفتی یواش یواش از این فضا دورشون کنی. من که جواب گرفتم و اینجوری با بچه ها خوب ارتباط گرفتم.