تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حتي انگليس بيشتر از اين دولت اقتصاد مقاومتي رو اجرا مي‌كنه!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
موارد مشابه همه مث خودروهای داخلی هستن...Wink

این شرکتهای خودرو سازی در این همه سال انحصار بازار دقیقا چه غلطی کردن؟Smile ببخشید یکم تند حرف میزنم ولی دقیقا چه غلطی کردن؟

ما هیچی نداریم در زمینه تولید خودرو هیچی...پراید و پژو 405 و سمند در تمام خیابانهای ایران هست با کمترین امنیت و بالاترین مصرف سوخت و الایندگی

منم مث شما خیلی دوس دارم چرخ اقتصاد مملکت بچرخه،ولی وقتی اینها(شرکتها) قدمی در جهت بهبود کیفیت برنمیدارن صد در صد منم کم کم علاقه ی به حمایت از اونها ندارم.

شرکت جی ال ایکس در این چند سال چه پیشرفتی در زمینه تولید گوشی با کیفیت داشته؟

شرکتی مثل هواوی در این 4 سال ببینید چه پیشرفتی کرده!

شرکتهای خودرو سازی کره ای الان ببینید چه پیشرفتی کردن....

تورو خدا یک چیز همینطور طوطی وار تکرار نکنید! بخدا حالمون از شعار دادن بهم خورد همش شعار همش حرف همش همایش و...

ماشین لباسشویی ما بی کیفیت،تلویزیون بی کیفیت،خودرو بی کیفیت ،تلفن همراه بی کیفیت...

نکنه این حرفها زمینه ساز انحصاری کردن باقی صنایع و محصولات هست! که اگر اینطور باشه باید فاتحه صنعت خوند...

شرکتهای خودرو سازی زیر چتر حمایتی دولت هرکاری دلشون میخواد میکنن
قیمت بالا میبرن،ماشینها روز به روز بی کیفیت تر میشه ایمنی میاد پایین...
این همه کشته تو جادها درصد زیادیش بخاطر خرید خودرو تولید داخله!

اگر واقعا راست میگن بیان یه برنامه جامع بزارن و بگن مثلا تا فلان سال ما کیفیت محصولات میبریم بالا والا من خودم اولین نفر میرم تمام محصولات ایرانی میخرم...ولی میدونم اینا تغییری نمیکنن همین هستن! همین...بهتر نمیشن و بدتر میشن
(۲۰/شهریور/۹۵ ۲۱:۰۶)Unleashed نوشته است: [ -> ]سلام
فقط به این دولت مربوط نمیشه این اوضاع سالیان دراز است که وضع به همین منوال میگذره. در ضمن در مقاله اول نوشته که وقتی کتان از هند و بنگال وارد نشد کارخانه داران بریتانیا اختراعاتی کردند و هم کیفیت کالای خود را بالا بردند اما در ایران که این موقعیت برای صنعت خودرو سازی فراهم بوده است فقط رو به عقب حرکت کردیم پس مشکل فقط در یک چیز و یک جا نیست. در تمام این 15 سال که بنده خاطرم هست کیفیت روز به روز بدتر شده و نه این که فقط به این دولت ارتباط داشته باشه.
سلام
در مورد خودرو درسته
اما تعمیم دادنش به همه شرکتها و صنایع یه تعمیم غیرمنطقیه و در حقیقت یه تهمت بزرگه چون خیانت ایران خودرو و سایپا یه خیانت بزرگه
و برعکس هم استدلال نکنید ! اینطور نیست که چون دولتهای قبل هم اون کار رو اشتباه انجام می دادند ، کار این دولت به این دولت ارتباط نداشته باشه ! همه شون بخاطر اشتباهاتشون مقصرند و بهشون اشکال وارده

(۲۰/شهریور/۹۵ ۲۲:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]موارد مشابه همه مث خودروهای داخلی هستن...Wink

این شرکتهای خودرو سازی در این همه سال انحصار بازار دقیقا چه غلطی کردن؟Smile ببخشید یکم تند حرف میزنم ولی دقیقا چه غلطی کردن؟

ما هیچی نداریم در زمینه تولید خودرو هیچی...پراید و پژو 405 و سمند در تمام خیابانهای ایران هست با کمترین امنیت و بالاترین مصرف سوخت و الایندگی

منم مث شما خیلی دوس دارم چرخ اقتصاد مملکت بچرخه،ولی وقتی اینها(شرکتها) قدمی در جهت بهبود کیفیت برنمیدارن صد در صد منم کم کم علاقه ی به حمایت از اونها ندارم.

شرکت جی ال ایکس در این چند سال چه پیشرفتی در زمینه تولید گوشی با کیفیت داشته؟

شرکتی مثل هواوی در این 4 سال ببینید چه پیشرفتی کرده!

شرکتهای خودرو سازی کره ای الان ببینید چه پیشرفتی کردن....

تورو خدا یک چیز همینطور طوطی وار تکرار نکنید! بخدا حالمون از شعار دادن بهم خورد همش شعار همش حرف همش همایش و...

ماشین لباسشویی ما بی کیفیت،تلویزیون بی کیفیت،خودرو بی کیفیت ،تلفن همراه بی کیفیت...

نکنه این حرفها زمینه ساز انحصاری کردن باقی صنایع و محصولات هست! که اگر اینطور باشه باید فاتحه صنعت خوند...

شرکتهای خودرو سازی زیر چتر حمایتی دولت هرکاری دلشون میخواد میکنن
قیمت بالا میبرن،ماشینها روز به روز بی کیفیت تر میشه ایمنی میاد پایین...
این همه کشته تو جادها درصد زیادیش بخاطر خرید خودرو تولید داخله!

اگر واقعا راست میگن بیان یه برنامه جامع بزارن و بگن مثلا تا فلان سال ما کیفیت محصولات میبریم بالا والا من خودم اولین نفر میرم تمام محصولات ایرانی میخرم...ولی میدونم اینا تغییری نمیکنن همین هستن! همین...بهتر نمیشن و بدتر میشن
در مورد خودرو درسته
اما تعمیم دادنش به همه شرکتها و صنایع یه تعمیم غیرمنطقیه و در حقیقت یه تهمت بزرگه چون خیانت ایران خودرو و سایپا یه خیانت بزرگه
(۲۰/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من طرفداری از همه ی کارهای این دولت نمیکنم! بحث من در این زمینه علمیه ، حالا شما میتونید تهمت بزنید ، جلو دهن ملت رو نمیشه گرفت.

آخه چقدر يك شخص مي تونه پر رو باشه البته وقتي يكي محبوبش وقيح خائني باشه كه مثل آب خوردن به ملت دروغ ميگه جز اين نميشه انتظار داشت.

چقدر مثل اين كسايي كه نه ناموس مي فهمن چيه نه شرف در نهايت وفاحت و بي غيريتي هر ياوه و دروغي رو ميگن حمايت مي كنن؟

جواب من رو به اين دو سوال بدن تا بعد در مورد توربين صحبت كنم كه اطلاعاتشون در حد...
چقدر ماله بكشن آخه روي گندهاي اين دولت سه نقطه؟!

سوال اول:

آيا قبول دارن فقط يه آدم وقيح كه سر سوزني شرف در وجودش نيست اينقدر راحت به ملت دروغ ميگه
خدا لعنتش كنه إن شاء الله هر كي كه به ملت اين قدر راحت دروغ ميگه:

[تصویر: DORUQ-359x450.jpg]

دوم:
چقدر يك شخص به مي تونه وقيح و گستاخ و بي غيرت و به قول آقاي جواي آملي سه نقطه سياسي باشه كه به دزد بيت المال بگه ذخيره نظام؟!

يعني وقتي اينها از اين موجودات سخيف و بي مقدار و پست و دورغ گو و بي غيرت اينقدر حمايت مي كنن، حالت سه نقطه به من دست ميده مخصوصاً‌ كه ديدم از دين هم حرف ميزنن و خودشون رو طرفدار دين هم ميدونن...

(۲۰/شهریور/۹۵ ۲۲:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]موارد مشابه همه مث خودروهای داخلی هستن...Wink

خوب يكي خيلي بايد نادان باشه كه بگه چون يك كار درستي به شكل درست انجام نميشه پس اصلش رو بايد منكر شد!
حمايت از توليد داخلي ولو كه در مقايسه با توليد خارجي ضعيفتر باشه يه اصل بديهي هست كه هر كس منكرش بشه شدت ناداني خودش رو نشون داده؛ اين بديهي رو همه كشور ها مثل انگليس كه اينجا مثالش ذكر شده قبول كه دارن هيچ بهشم عمل ميكن
حالا يه عده خائن وطن فوروش و دزد، پول بيت المال رو هدر ميدن، از اينهمه استعداد وطن براي ارتقاي كيفيت استفاده نميكنن و سيستمهاي نظارتي هم دور ميزنن (البته برخي سيستمهاي نظارتي هم فاسدند!) دليل ميشه كه ما منكر درست بودن يه اصل بديهي بشيم! اين خيلي حماقت مي خواد

دقيقاً اين دولت سه نقطه چه غلطي كرده جز سه نقطه؟Smile

در ضمن اگر كسي سر سوزني اطلاعات از كيفيت و سطح كار شركت مپنا به خصوص در بخش نيروگاهي و توربين داشته باشه ميفهمه كه كيفيتش با بسياري از موارد مشابه خارجي برابري كه مي كنه هيچ برتر هم هست!
(۲۱/شهریور/۹۵ ۸:۱۱)III I III نوشته است: [ -> ]چقدر مثل اين كسايي كه نه ناموس مي فهمن چيه نه شرف در نهايت وفاحت و بي غيريتي هر ياوه و دروغي رو ميگن حمايت مي كنن؟
اصلاح می کنم
به نظرم منظورشون " چقدر مثل اين كسايي كه " نبود . منظورشون " چقدر از اين كسايي كه " بود چون فقط اینطوری با آخر جمله جور درمیاد
منتهی این رو هم باید یادآور شد که بدیهیه که حمایت از هر کار بد یا خوب ، باعث شریک شدن در اون میشه

از نظر منطقی سه حالت بیشتر نمیشه متصور شد :

1. یا طرفداران روحانی اقرار میکنن که در اون کلیپی که اینجا آوردم pid370515 روحانی دروغ گفته و خیانت کرده .

2. یا اقرار میکنن که بعدا تعهدی که در اون جمله داده بود رو زیر پا گذاشته و خیانت کرده .

3. یا دارن بی منطق توجیه میکنن و شریک کارهاش هستن .

(۲۱/شهریور/۹۵ ۸:۱۱)III I III نوشته است: [ -> ]سوال اول:

آيا قبول دارن فقط يه آدم وقيح كه سر سوزني شرف در وجودش نيست اينقدر راحت به ملت دروغ ميگه
خدا لعنتش كنه إن شاء الله هر كي كه به ملت اين قدر راحت دروغ ميگه:

[تصویر: DORUQ-359x450.jpg]
فکر کنم جمله ظریف در اون تصویر براشون قابل انکارتر از جملات روحانی در کلیپ صفحه قبل باشه چون به صورت عکس هست و میتونن انکارش کنن .
کلیپ صفحه قبل pid370515 رو به همین خاطر گذاشتم چون دروغ روحانی رو با مدرک نشون میده

(۲۱/شهریور/۹۵ ۸:۱۱)III I III نوشته است: [ -> ]دوم:
چقدر يك شخص به مي تونه وقيح و گستاخ و بي غيرت و به قول آقاي جوادي آملي سه نقطه سياسي باشه كه به دزد بيت المال بگه ذخيره نظام؟!
واقعا مدرک برای پی بردن به ذات این دولت واضحتر از این نمیتونست باشه
اما متاسفانه نمی ببینن
ما واقعا امید شنیدن چه جوابی از اینا داریم جز فرافکنی با حرف زدن از احمدی نژاد یا دیگران ؟ چند ساله که خسته نمیشن از فرافکنی و توجیه Sad(((( چرا ما باید با اینا هفتاد میلیون باشیم ؟؟؟؟ یعنی اگر یک صدم این جمعیت بودیم ولی از دزدها از سر هوای نفس حمایت نمی شد و نیروی مردمی که میخوان تولید کنن و ایران رو بسازن گرفته نمی شد ، ایران گلستان می شد

(۲۱/شهریور/۹۵ ۸:۱۱)III I III نوشته است: [ -> ]خوب يكي خيلي بايد نادان باشه كه بگه چون يك كار درستي به شكل درست انجام نميشه پس اصلش رو بايد منكر شد!
حمايت از توليد داخلي ولو كه در مقايسه با توليد خارجي ضعيفتر باشه يه اصل بديهي هست كه هر كس منكرش بشه شدت ناداني خودش رو نشون داده؛ اين بديهي رو همه كشور ها مثل انگليس كه اينجا مثالش ذكر شده قبول كه دارن هيچ بهشم عمل ميكن
حالا يه عده خائن وطن فوروش و دزد، پول بيت المال رو هدر ميدن، از اينهمه استعداد وطن براي ارتقاي كيفيت استفاده نميكنن و سيستمهاي نظارتي هم دور ميزنن (البته برخي سيستمهاي نظارتي هم فاسدند!) دليل ميشه كه ما منكر درست بودن يه اصل بديهي بشيم! اين خيلي حماقت مي خواد
دوست عزیز ، من هم خیلی با اینجور بی منطقی ها که در بحث های سیاسی شاهدش میشیم مشکل دارم و اگر احساس می کردم که با اینطور گفتن متوجه میشن مشکلی نمی دیدم چون ناحق نیست . اما هیچ امیدی ندارم که هرجور هم بگیم متوجه بشن . بنابراین حرص نخورین و بهونه مظلوم نمایی هم به این جماعت بی منطق که صرفا هوچی گری بلدن ندین . نگران فهم اینا نباشین . اینا خودشون هم میفهمن حرفاشون غلطه اما در تبعیت از نفسشون دروغ و هوچی گری رو انتخاب میکنن
پيرو نفهمي‌هاي دولت (كه از دولت انگليس هم كمتر مي‌فهمد) و اجراي وارونه اقتصاد مقاومتي كه يا از روي جهالت است يا از روي خيانت، جالب توجه هواداران دولت سه نقطه:
نوبخت: واردات به مراتب برای ما ارزان‌تر تمام می‌شود/ کشاورزان ما را درک کنند! منبع

منتظر توجيهات شاخدار هواداران اين دولت سه نقطه هستيم!
پيرو نفهمي‌هاي دولت (كه از دولت انگليس هم كمتر مي‌فهمد) و اجراي وارونه اقتصاد مقاومتي كه يا از روي جهالت است يا از روي خيانت، جالب توجه هواداران دولت سه نقطه:

اشک مدیرعامل ایزوایکو درآمد! توان اجرایی صنعت کشتی‌سازی بر زمین مانده است!

در حالی امروز شرکت کشتیرانی از امضای قرارداد ساخت ۸ فروند کشتی با کره خبر داد که خبرنگاران اعزامی به بندرعباس دیروز شاهد اشک‌های مدیرعامل بزرگترین مجتمع کشتی‌سازی و فراساحل کشور بودند که با ۵۳۰۰ کارگر توان و ظرفیت‌های عظیم صنعت خود در کشتی‌سازی را بر زمین مانده می‌دید.
منبع:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950919000174
درخواست: روش های اشتغالزایی را بگذاریدو کسب وکار
درخواست :این جمله کاملش چیه <<علاج مشکلات ، اقتصاد مقاومتی است>>
چقدر دلم می خواد با مشت بزنم تو دهن این دولتی های ... وقتی ژست تهوع آور اقتصاد مقاومتی به خودشون می گیرند.

گفت: تازه چه خبر؟!
گفتم: گمرک اعلام کرده که طی سال گذشته 4 هزار میلیارد تومان خودرو وارد کشور شده است!
گفت: قرار بود برای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید داخلی، جلوی واردات خودرو را بگیرند، نه اینکه 4 هزار میلیارد تومان برای واردات 24 هزار خودرو هزینه شود.
گفتم: خب! درست است که به جای مردم خودمان، برای خارجی‌ها شغل ایجاد کرده‌اند و به تولید ملی لطمه شدید زده‌اند و... اما در عوض ترافیک سنگین، بیکاری جوانان، تعطیلی کارگاه‌های تولید، اتلاف وقت مردم در ترافیک و آلودگی هوا و بیماری‌های ناشی از آن و... را به کشور وارد کرده‌اند!
گفت: یعنی مسئولان محترم، اینهمه مشکلات را نمی‌بینند؟! دیگر با چه زبانی باید به آقایان گفت که امکانات کشور را برای خودمان هزینه کنید و اجازه ندهید این امکانات را خارجی‌ها ببرند و بخورند!
گفتم: کو گوش شنوا...؟! یارو زنگ زد به کلانتری و گفت؛ دزد به خانه‌مان آمده و دارد همه اسباب و اثاثیه را می‌برد. افسرنگهبان پرسید واقعاً؟! و یارو گفت: اگر قبول نداری گوشی را بدهم دست خود دزد!!
(۱۴/بهمن/۹۵ ۱۲:۴۹)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]چقدر دلم می خواد با مشت بزنم تو دهن این دولتی های ... وقتی ژست تهوع آور اقتصادی به خودشون می گیرند.

گفت: تازه چه خبر؟!
گفتم: گمرک اعلام کرده که طی سال گذشته 4 هزار میلیارد تومان خودرو وارد کشور شده است!
گفت: قرار بود برای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید داخلی، جلوی واردات خودرو را بگیرند، نه اینکه 4 هزار میلیارد تومان برای واردات 24 هزار خودرو هزینه شود.
گفتم: خب! درست است که به جای مردم خودمان، برای خارجی‌ها شغل ایجاد کرده‌اند و به تولید ملی لطمه شدید زده‌اند و... اما در عوض ترافیک سنگین، بیکاری جوانان، تعطیلی کارگاه‌های تولید، اتلاف وقت مردم در ترافیک و آلودگی هوا و بیماری‌های ناشی از آن و... را به کشور وارد کرده‌اند!
گفت: یعنی مسئولان محترم، اینهمه مشکلات را نمی‌بینند؟! دیگر با چه زبانی باید به آقایان گفت که امکانات کشور را برای خودمان هزینه کنید و اجازه ندهید این امکانات را خارجی‌ها ببرند و بخورند!
گفتم: کو گوش شنوا...؟! یارو زنگ زد به کلانتری و گفت؛ دزد به خانه‌مان آمده و دارد همه اسباب و اثاثیه را می‌برد. افسرنگهبان پرسید واقعاً؟! و یارو گفت: اگر قبول نداری گوشی را بدهم دست خود دزد!!
سناریویی که شما میگید یعنی محدودیت واردات خودرو و انحصارگرایی موجب منقرض شدن ایرانیا توسط ماشینای ساخت داخل میشه.
همین که خودروهایی که میسازن 4 تا چرخ دارن علتش واردات خودرو از خارجه وگرنه با انحصار گرایی گاری بهمون میدن.
اتفاقا کار درست پایین اوردن هزینه گمرکه تا خودروساز ها وارد رقابت واقعی بشن و شروع به ساخت ماشین خوب بکنن.
(۱۴/بهمن/۹۵ ۱۹:۱۳)truthfinder نوشته است: [ -> ]سناریویی که شما میگید یعنی محدودیت واردات خودرو و انحصارگرایی موجب منقرض شدن ایرانیا توسط ماشینای ساخت داخل میشه.
همین که خودروهایی که میسازن 4 تا چرخ دارن علتش واردات خودرو از خارجه وگرنه با انحصار گرایی گاری بهمون میدن.
اتفاقا کار درست پایین اوردن هزینه گمرکه تا خودروساز ها وارد رقابت واقعی بشن و شروع به ساخت ماشین خوب بکنن.
سلام
حرف شما به نوعی درسته اما نه در این بازه ی زمانی و نه در این تاریخ!
این کار احتیاج به یک برنامه بلند مدت داره و اون هم در شرایطی که کشور از نظر اقتصادی حالت عادی داشته باشه .
نه الان که از همه طرف تحریم هستیم و بازار هم دچار رکود شدید شده .
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع