(۳۰/دی/۹۵ ۱۱:۲۴)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]متاسفانه این مشکل از بی عدالتی های موجود در جامعه نشات می گیره. الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم.
همینطور که شما فرمودید توجه بیش از اندازه به اصفهان و تهران کار رو به جایی می رسونه که برخی می خوان فراکسون مستقل داشته باشند و در برخی شهرهای غربی اون قومیت خاص کار رو به جایی می رسونه که ارتش و سپاه برای مقابله با اونها تانک به منطقه ارسال می کنه. (همین یکی دو ماه پیش.) ما هر هفته یکی دو شهید از مرزهای این بخش از کشور داریم که عزیزان خبر ندارند و صداش در نمیاد.
اصفهانی جماعت (با عرض پوزش از عزیزان پاکی که در اصفهان میشناسم و بهشون ارادت دارم اما روی کلام با همون اصفهانی هایی هست که شما هم میشناسید) چنان ناسیونالیستی و تمامیت خواهانه تمام امکانات و بودجه ها رو به سمت این استان کشوندند که باقی استانها واقعاً در شرایط بدی قرار دارند. چندی پیش به نظرم در همین تالار عکس منزلی رو در مناطق جنگ زده دیدم که با منازل حلب مقایسه شده بود، بعد از ربع قرن از جنگ. خوب انتطار دارید این آدمها وقتی خودشون رو با تهران و اصفهان مقایسه می کنند چه حسی داشته باشند و چطور عمل کنند. تمام صنایع سنگین، تمام صنایع نظامی، و ... جذب اصفهان شده برخی حتی بدون توجیه های فنی و فقط با زور نماینده های ...شون. فولاد و ...
تشکیل فراکسیون واقعاً مودبانه ترین کاری که میشه کرد (مقایسه کنید با اون کاری که قومیت خاص تو غرب و شمال غرب از اول انقلاب تا همین اواخر کردند).
تنها نکته ای که من گفتم اینه که الان و در این موقعیت زمانی که دشمن به دنبال پر رنگ کردن شکاف هاست کار درستی نیست.
اما در کشوری که جماعتی اصفهانی با اون ویژگی های به شدت ...شون در حال جذب حق باقی استان ها و مردم هستند تشکیل فراکسون بسیار کار خوبیه. در مقابل دولتی که (منظور تنها ابوموسی اشعری نیست بلکه تمام دولت ها از اول انقلاب) نتونه عدالت رو برقرار کنه و تمام امکانات و بودجه هاش در دو بخش تهران و اصفهان متمرکز بشه باید منتظر یه همچین فراکسیون ها و خدای نکرده از اون عکس العمل های قومیت خاص باشه. من عکس العمل اونها رو درست نمی دونم ولی این دولت ها در اون مشکلات مقصرند.
دوست عزیز این فراکسیون ها حاصل همفکری یه عده 1 درصدی شکم پاره هست
هیچ به فکر امکانات مناطق خودشون نیستن
فقط می خوان شعار تبلیغاتی داشته باشن و با استفاده بنیه فرهنگی اقوام خودشون حمایت بیشتری جذب کنند
یه بررسی بکنید متوجه می شید
ما چندین قوم مختلف تو این مملکت داریم، چندین قوم ترک و آذری داریم، بلوچ و کرد
اما یه مسئله کاملا واضحی هست، اقوام ترک و کرد از همه بیشتر به فرهنگ خودشون پایبند بودند و خواهند بود
این مسئله شده ملعبه دست عده ای
سلام
بنده به نمایندگی از اصفهان ميگم که این چیزهایی که درباره اصفهان میگید رو باید ثابت کنید
این حرفها ديگه چيه پشت سر اصفهانی ها میزنید!!!!!!
واقعاً باعث خجالته!!!!!
به دلیل وجود کارخانه فولاد مبارکه بیماری های نخاعی به خصوص ام اس در اصفهان زیاد شده و اصفهان بیشترین بیماری ام اس رو داره
برنجش که از بین رفته آبش هم گچ داره ما مجبوريم از تصويه آب استفاده کنیم
درباره بودجه هم بنده اطلاع ندارم ولی بودجه بر اساس شاخص هایی داده ميشه
مگه اصفهان چندتا نماینده داره که اینجوری حرف میزنید!!
وقتی سیستم مدیریت اصفهان خوبه نتیجش هم خوب ميشه
اين وصله ها به اصفهان نمی چسبه
اصلا توقع نداشتم چنین تاپیکی با این حرفا زده بشه!!!!!
در عجبم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه بنده شنیدم ترک ها تهران رو گرفتن!!!
با 100 تا نماینده قراره چی بشه!!! تجزیه کشور!!!!
مثل اینکه نقشه تجزیه ایران داره خوب پیش ميره!!!!
(۱/بهمن/۹۵ ۰:۱۵)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
بنده به نمایندگی از اصفهان ميگم که این چیزهایی که درباره اصفهان میگید رو باید ثابت کنید
این حرفها ديگه چيه پشت سر اصفهانی ها میزنید!!!!!!
واقعاً باعث خجالته!!!!!
به دلیل وجود کارخانه فولاد مبارکه بیماری های نخاعی به خصوص ام اس در اصفهان زیاد شده و اصفهان بیشترین بیماری ام اس رو داره
برنجش که از بین رفته آبش هم گچ داره ما مجبوريم از تصويه آب استفاده کنیم
درباره بودجه هم بنده اطلاع ندارم ولی بودجه بر اساس شاخص هایی داده ميشه
مگه اصفهان چندتا نماینده داره که اینجوری حرف میزنید!!
وقتی سیستم مدیریت اصفهان خوبه نتیجش هم خوب ميشه
اين وصله ها به اصفهان نمی چسبه
اصلا توقع نداشتم چنین تاپیکی با این حرفا زده بشه!!!!!
در عجبم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه بنده شنیدم ترک ها تهران رو گرفتن!!!
با 100 تا نماینده قراره چی بشه!!! تجزیه کشور!!!!
مثل اینکه نقشه تجزیه ایران داره خوب پیش ميره!!!!
جوش نزن داداش حرف هایی که زدم درست بود.
من تجربیات شخصی خودم رو نمی تونم تو سایت بیارم ولی بدونید از این جماعت اصفهانی زیاد جفا دیدیم و برای گفته خودم دلیل زیاد هست. باز هم می گم من تمام اصفهانی ها رو از اون قماش نمی دونم ولی متاسفانه در بین صنایع و مخصوصاً مدیران به شدت رفتارهای ناسیونالیستی وجود داره.
فقط یه نمونه کوچیک خدمتتون عرض کنم که اگر کسی کاری یا پروژه ای از صنایع محترم موجود در اصفهان بگیره تقریباً می تونه مطمئن باشه که هیچ اصفهانی دیگه ای روی زمین نبوده که بتونه اون کار رو انجام بده. به قول خودشون (اصفهانی هایی که گفتم) گوشتش مال اونهاست استخونش مال بقیه.
بارها و بارها در مناقصه ها شرکت کردیم ولی با کمال تعجب با وجود قیمت خوب بازنده شدیم. تصمیم گرفتیم یک باز زیر قیمت تمام شده در مناقصه شرکت کنیم تا ببینیم آیا اینها اصلاً مشتری هستند یا نه ولی باز هم ما بازنده بودیم. این تستی که خدمتتون عرض کردم رو یکی دیگه از شرکت های رفیق من هم انجام داده بود.
بازهم میگم من بین اصفهانی ها دوستان خیلی خوبی دارم اما رفتارهای نامناسب در برخی جاها وجود داره.
خواهی نخواهی انگلیس کثیف در کاشتن تخم اختلاف در کشور ما خوب عمل کرده این رفتار ناسیونالیستی بین قومیتها زیاد دیده میشه همون اندازه که بین اون قومیت خاص شمال غرب و غرب وجود داشته و باعث اونهمه خون ریزی شده و همونطور که بین ترکها وجود داره و هرچند باعث خون ریزی نشده اما تبعاتی داشته بین اصفهانی ها هم هست و ...
پ.ن.
ترک ها هرگز به دنبال تجزیه کشور نبودند و نیستند.اون قومیت خاص (نه همشون ولی متاسفانه تعداد زیادشون) علاقه به تجزیه ایران دارند. تشکیل فراکسیون به معنای تجزیه کشور نیست. این یه اقدام کاملاً قانونی و مشروعه. به جز تلاش های تفرقه افکنانه خارجی دلیل دیگه ای برای نگرانی نیست.
داداش الان وقتش نیست ولی از جفایی که به قومیت ها شده حرف های زیادی هست که میشه گفت ولی به نظر من الان نباید راجع به این چیزیها حرفی زد.
اول باید از شر آمریکا و انگلیس خلاص شد بعدش با هم بحث می کنیم. (با هم یعنی بین خودمون، هموطنها)
(۳۰/دی/۹۵ ۲۳:۵۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]دوست عزیز این فراکسیون ها حاصل همفکری یه عده 1 درصدی شکم پاره هست
هیچ به فکر امکانات مناطق خودشون نیستن
فقط می خوان شعار تبلیغاتی داشته باشن و با استفاده بنیه فرهنگی اقوام خودشون حمایت بیشتری جذب کنند
یه بررسی بکنید متوجه می شید
ما چندین قوم مختلف تو این مملکت داریم، چندین قوم ترک و آذری داریم، بلوچ و کرد
اما یه مسئله کاملا واضحی هست، اقوام ترک و کرد از همه بیشتر به فرهنگ خودشون پایبند بودند و خواهند بود
این مسئله شده ملعبه دست عده ای
من این نظر رو در مورد کل مجلس دارم نه فقط فراکسیون. چون کسانی که با خرج های میلیاردی میرن مجلس، جوری که حقوق ماهی بیست میلیون تومنی هم بعد از دوره چهار ساله کفاف سرمایه اولیشون رو نمیده، مسلماً انقلابی نیستند.
پ.ن.
به چند ارسال قبلی من دقت کنید. به نظرم مطالعه نکردید. من مخالف تشکیل این فراکسون در این برهه زمانی هستم.
متاسفانه سرازیر شدن سرمایه مملکت به سمت اصفهان و تهران درسته برای اونها کار و فرصت شغلی و کلی امکانات دیگه به همراه داشته ولی باعث دردسر مردم بومی اون مناطق شده
بخاطر وجود امکانات خوب در این استانهای سیل مهاجرت به سمت این دو استان هست و باعث مشکلاتی شده
الان تقریبا بیشتر صنایع و کارخونه ها ما در تهران یا اصفهان هستند و باقیشونم یا در اراک یا تبریز
باقی استانها هم هیچ!
من کاری به وضع داغون ایلام و لرستان و سیستان بلوچستان و چهارمحال و هرمزگان و....ندارم!
همین خوزستان خودمون میگم الان خوزستان هیچی نداره! هیچی ...تمام ذخایر انرژی مملکت از اینجاس بیشتر درآمد ممکت از اینجاس بیشترین سدهای ایران و قطب تولید برق ایران در شمال خوزستان(کرخه و دز در اندیمشک) ولی در همین اندیمشک و در کمتر از 20 کیلومتری سد دز مردم آب تصفیه شدن ندارن

ولی دولت و مجلس عزیز دارن لوله میکشن و آب میبرن برای اصفهان
مگه نمیگن آب مازاد میخوایم ببریم؟چرا میایید از بالا دست میبرید برید از پایین دست ببرید،آبی که قراره بعدش ریخته بشه تو خلیج فارس از اون آب ببرن
در همین خوزستان کلی از مناطقش هنوز گاز شهری ندارن!
چهارتا جاده درست و حسابی نداره!
شاهراه اصلی راه آهن ایران و محور تهران جنوب راه آهن زاگرس(اندیمشک) و لرستان(دورود) هستش ولی هنوز یک خطه و با ریلهای قدیمی و فرسوده و بعضی جاها تراورس های چوبی!!!! و جزو پر ترافیک ترین خطوط ایرانه اما هنوز کسی نیومده اینجا دو خطه کنه! ولی در عوض مسیرهایی که اصلا بار و مسافر ندارن دو خطه میشن و سی تی سی میشن
چهارتا بیمارستان درست نداریم!
بیکاری وحشتناک شده همه لیسانسه و بیکارن و بعد مدتی یا سرخورده میشن و یا به سمت شهرهای دیگه برای کارمهاجرت میکنن
آب و هوا گرمه درست،ولی میشه فکری به حال گردو خاکش کرد! میشه درستش کرد اما چه فایده...
نقل قول:پ.ن.
به چند ارسال قبلی من دقت کنید. به نظرم مطالعه نکردید. من مخالف تشکیل این فراکسون در این برهه زمانی هستم.
شما می گی این برهه. یعنی مشکلت زمان هست
من می گم این نماینده ها یعنی مشکلم اشخاصه.
فکر کنم اختلاف نظرمون روشن شد دیگه
جالبه!آدم خندش میگیره
کارخانه فولاد و ذوب آهن به این خاطر تو اصفهان ساخته شد چون وسط بود از لحاظ امنیتی و اینکه یه موقع جنگ بشه در امان باشه.اینکه دیگه لابی نداشت؟؟
در حال حاضر هم فقط دودش مال ما اصفهانیاست.شما برید بپرسید منطقه فولاد مبارکه مردمش چه وضعیتی دارن از نظر سلامتی.
الان از کشاورزای شرق اصفهان بپرسید دلشون خونه از این وضعیت.چون آب کشاورزیشون رو دارن میدن به فولاد و ذوب آهن.اگه ازشون بپرسید میگن ای کاش اینجا نبود.
جالبه بعضی ما اصفهانیا هم میگم فعلا پول فقط تو تهرانه و مناطق نفتی جنوب.دولت فقط داره تهرانو میسازه
عجیبه نه؟؟
(۱/بهمن/۹۵ ۱۰:۳۲)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]جالبه!آدم خندش میگیره
کارخانه فولاد و ذوب آهن به این خاطر تو اصفهان ساخته شد چون وسط بود از لحاظ امنیتی و اینکه یه موقع جنگ بشه در امان باشه.اینکه دیگه لابی نداشت؟؟
در حال حاضر هم فقط دودش مال ما اصفهانیاست.شما برید بپرسید منطقه فولاد مبارکه مردمش چه وضعیتی دارن از نظر سلامتی.
الان از کشاورزای شرق اصفهان بپرسید دلشون خونه از این وضعیت.چون آب کشاورزیشون رو دارن میدن به فولاد و ذوب آهن.اگه ازشون بپرسید میگن ای کاش اینجا نبود.
جالبه بعضی ما اصفهانیا هم میگم فعلا پول فقط تو تهرانه و مناطق نفتی جنوب.دولت فقط داره تهرانو میسازه
عجیبه نه؟؟
داداش از مناطق نفتی جنوب از من بپرس
هیچی اینجا خرج نمیشه،متروی مرکز استان ما کلا تعطیل شد! نصف تونلهاش حفر نکردن
هرچی هم اونجا خرج کنن فقط برای ساخت تاسیسات،کارمنداش که اصلا بومی نیستن
اینکه دیگه دست ما نیست نفت زیرپای ما در اومده،نکنه انتظار دارید بیان از اصفهان چاه بزنن و نفت از زیر پای ما در بیارن؟

تو این کشور، به جاش کاری ندارم، عدالت برقرار نشده. همین بی عدالتی باعث شده داد همه در بیاد.
(۱۵/دی/۹۵ ۰:۲۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]=))))))))))))))))
جناب قاتل مرگ
نمی دونم از روی تعصب هست یا غرض
اگر از روی تعصب هست که بهتون پیشنهاد می کنم از این گروه ها دوری کنید. اصطلاح "تورک" همونقدر زننده هست که کل استقلال شما رو زیر سوال می بره
اگر در یکی از شهر های ترک زبان مستقر هستید لطفا رابطه اتون با مرشد ها رو قطع کنید.
در راس این تفکرات تعداد محدودی هستن که از رگ غیرت شما استفاده می کنن و جیب خودشونو پر می کنن. بازیچه دستشون نشید. مرشد هایی که دم گوشتون لالایی مرگ می خونن بازیچه هستن.
اگر از روی غرض هست و دستتون توی کاره که دیگه حرفی ندارم. فقط امیدوارم اونی که داره تغذیه اتون می کنه اینقدری چپش پر باشه که از مرز ها فراریتون بده
پارتیزان هاتون هم با چهارتا تیر ترقه می رن دنبال سوراخ موش. ادامه دادن این جریان شما و تمام هم آخور هاتون رو به سرنوشت آل وردی دچار می کنه
تورک و کورد نداریم. برای وجب به وجب این خاک خون و عشق داده شده.
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
تغذیه !!!!!!

مرشد؟!!!!!!!

چی میگی واسه خودت
من فقط یه متن از یه خبر گزاری کپی کردم. مطمئن باش اگه این فراکسیون به ضرر مملکت و به ضرر تورکها بود تصویبش نمیکردن. در واقع برای دیانت از حقوق تورکهای ایران تشکیل شده که سالهاست پایمال میشه.
من هم اصالا آذری هستم اما اصلا از این کار خوشحال نشدم