مدتی است فعالیت تالار رو به افول گذاشته و مدیران و ناظران نیز چندان پیگیر نیستند.
مدتیه تایپکی رو در بخش سایر موضوعات ایجاد کردم ولی هنوز ناظر بخش مربوطه آنلاین نشده که مطلب رو تایید کنه.
اگر ممکن است اداره بخش هایی که ناظر اونها غیر فعالن به مدیران فعال واگزار شود
کاملا موافقم
منم موضوعی ایجاد کردم که ناظران محترم نیستن که تایید کنن...به نظرم کلا تالار احتیاج به یه تغییر رویه و روند در کارش داره تا دوباره جون بگیره و از این حالت راکد بیرون بیاد
سلام
اگر موضوعی که ایجاد کردید، دیده نشده، بله؛ کمکاری بوده.
فعالیت انجمن ها توسط کاربران صورت می گیره و مدیران فقط ناظر هستن.
درسته؛ مدتیه کمتر بحث می شه و تعداد نوشته ها کم شده.
من و شما هستیم که بر روند انجمن موثرتر هستیم تا مدیران.
من در انجمن های متفاوت بودم و هستم و جز مدیران چند انجمن هم بودم. واقعا مدیران اینجا خوب عمل می کنن. حالا اگر مدتیه کمی وضعیت تغییر کرده، با همین بازخوردها، مدیران ارشدتر مطمئنا اوضاع رو بهبود می دن.
اما در مورد بحث ها و نوشته ها من و شما و مدیران به عنوان کاربران هستیم که می تونیم وضعیت رو بهبود بدیم.
خودم از این که فعالیتم محدود شده به چند موضوع که اونم رونوشت هست از سایر منابع راضی نیستم و چند روزیه احساس مفید بودن در انجمن نمی کنم

(۱۵/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹)soheyl68 نوشته است: [ -> ]سلام
من در انجمن های متفاوت بودم و هستم و جز مدیران چند انجمن هم بودم. واقعا مدیران اینجا خوب عمل می کنن. حالا اگر مدتیه کمی وضعیت تغییر کرده، با همین بازخوردها، مدیران ارشدتر مطمئنا اوضاع رو بهبود می دن.
اما در مورد بحث ها و نوشته ها من و شما و مدیران به عنوان کاربران هستیم که می تونیم وضعیت رو بهبود بدیم.
خودم از این که فعالیتم محدود شده به چند موضوع که اونم رونوشت هست از سایر منابع راضی نیستم و چند روزیه احساس مفید بودن در انجمن نمی کنم 
سهیل عزیز بنده از ارسال در چند بخش فراری ام ! به علت اینکه ارسال میره برای نظارت و ناظر هم چند ماهه نیومده.
درخواست دوستان بیجا نیست خیلی هم ضروری هست. چند روزه از این تاپیک میگذره و دریغ از توجه مدیران. صفحه اصلی که یکساله آپدیت نشده.
اهمیت تولید محتوای تالار هم به کلی فراموش شده ، اگر برای خدا نبود دیگه به تالار سر نمی زدم.
(۱۵/آبان/۹۵ ۲۲:۵۰)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]سهیل عزیز بنده از ارسال در چند بخش فراری ام ! به علت اینکه ارسال میره برای نظارت و ناظر هم چند ماهه نیومده.
درخواست دوستان بیجا نیست خیلی هم ضروری هست. چند روزه از این تاپیک میگذره و دریغ از توجه مدیران. صفحه اصلی که یکساله آپدیت نشده.
اهمیت تولید محتوای تالار هم به کلی فراموش شده ، اگر برای خدا نبود دیگه به تالار سر نمی زدم.
من جسارتی نکردم و اجازه شم ندارم. عرض کردم شاید کمکاری شده و من خبر ندارم و قضاوت نکردم و تذکرات دوستان رو بازخورد نامیدم.
صحبت های من در جهت تایید خواسته های دوستان بود، البته در مورد تولید محتوا، همه ی کاربران موثر هستن و می تونن نقش داشته باشن.
شاید این جا جای گفتن این حرف نباشه، ولی من فکر می کنم تیم مدیریتی تالار باید کلا عوض بشه. نه به خاطر این که دوستان عملکرد خوبی ندارن (که اتفاقا به جز من بقیه همشون کارشون درسته)... به خاطر این که الان اکثرا رفتن دنبال زندگی و زن و بچه. طبیعتا از فردی که خونواده مستقل تشکیل داده و مشکلات و مشغولی های روزانه زیادی داره نمیشه مثل قبل انتظار داشت. این دوستان شاید 5 سال قبل بهترین بودن، ولی الان به دلیل کمبود وقت اونطور که باید و شاید نمیتونن فعالیت داشته باشن.
باید افراد جدیدی بیان که هنوز وارد اون مرحله نشدن و در حال تحصیل هستند... بهتره اینطوری بگم: این اتفاق باید به مرور زمان میفتاده و مدیران و ناظرانی که وقت نداشتن کم کم جایگزین میشدن تا الان اینطوری نشه (حتی سر شاخه های اصلی تالار).
بخش دیگه هم به شبکه های اجتماعی مربوطه که باعث افت محبوبیت همه تالار های گفتگو شده و افراد کمتر سر می زنن.
بسم الله
به نظر من نیازی به تغییر نیست ! دلیلش هم نداشتن نیروهایی مثل مدیران فعلی است. انصافا اگر دقت کنید متوجه می شوید که کیفیت بحث های مطرح شده از سوی افراد بنفشی مثل خودم واقعا پایینه. هنوز هم مدیران قبلی هر از گاهی پا در میانی می کنند تا بعضی بحث ها ختم به خیر بشه!
یک دوره ای واقعا تالار روی بورس بود. حضور افرادی مثل وحید 110 و علی 110 و فعالیت بیشتر سید ابراهیم و مجید املشی و سایر عزیزان واقعا تالار رو غنی کرده بود.
به نظر حقیر بهترین راه اینه که افرادی رو کمک حال مدیران فعلی انتخاب کنند.
(۱۱/آبان/۹۵ ۲۱:۰۷)قاتل مرگ نوشته است: [ -> ]مدتی است فعالیت تالار رو به افول گذاشته و مدیران و ناظران نیز چندان پیگیر نیستند.
مدتیه تایپکی رو در بخش سایر موضوعات ایجاد کردم ولی هنوز ناظر بخش مربوطه آنلاین نشده که مطلب رو تایید کنه.
اگر ممکن است اداره بخش هایی که ناظر اونها غیر فعالن به مدیران فعال واگزار شود
با سلام خدمت گرامیان.
چند نکته هست که دوستان رنگی اطلاع دارن و یا برخی رنگیها هنوز طعمش رو نچشیدن
موضوع تایید و ... جای خودش ( البته شما میتونی به مدیریت و یا مدیران و ناظرینی که برای بخش مربوطه هستن پیام بفرستین و پیگیر باشین.)
(۱۴/آبان/۹۵ ۲۳:۳۹)Anti gods نوشته است: [ -> ]کاملا موافقم
منم موضوعی ایجاد کردم که ناظران محترم نیستن که تایید کنن...به نظرم کلا تالار احتیاج به یه تغییر رویه و روند در کارش داره تا دوباره جون بگیره و از این حالت راکد بیرون بیاد
این راکد بودن ایا تو بخش سایر موضوعا هست؟
اکه مطلبی مرتبط با سایر قسمتها هست چرا مطرح نمیکنین؟ مگه مابقی قسمتها نیاز به تایید داره؟
موضوع نو ایجاد کنید هرچند پرسش باشه یا موضوع جدلی و ...
مطلب نو باشه و یا حداقل اگه کپی هست عنوانا پیستی باشه و جا برای مباحثه داشته باشه.
(۱۵/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹)soheyl68 نوشته است: [ -> ]سلام
قسمتهای ابی شده رو میخواستم بگم ولی شما گفتی، ایننطئری بگم تولید محتوا مهمه اونم منخصر به یک قسمت نیست ، مثلا جناب سعدی و علی اباد و ... مطالب خوبی مطرح میکنن و باعث میشه بحث بشه این کار ممکنه یکسری از دوستان رو درگیر کنه اما باعث میشه تولید مجتوا بشه/
(۱۶/آبان/۹۵ ۰:۰۳)sarallah نوشته است: [ -> ]شاید این جا جای گفتن این حرف نباشه، ولی من فکر می کنم تیم مدیریتی تالار باید کلا عوض بشه. نه به خاطر این که دوستان عملکرد خوبی ندارن (که اتفاقا به جز من بقیه همشون کارشون درسته)... به خاطر این که الان اکثرا رفتن دنبال زندگی و زن و بچه. طبیعتا از فردی که خونواده مستقل تشکیل داده و مشکلات و مشغولی های روزانه زیادی داره نمیشه مثل قبل انتظار داشت. این دوستان شاید 5 سال قبل بهترین بودن، ولی الان به دلیل کمبود وقت اونطور که باید و شاید نمیتونن فعالیت داشته باشن.
باید افراد جدیدی بیان که هنوز وارد اون مرحله نشدن و در حال تحصیل هستند... بهتره اینطوری بگم: این اتفاق باید به مرور زمان میفتاده و مدیران و ناظرانی که وقت نداشتن کم کم جایگزین میشدن تا الان اینطوری نشه (حتی سر شاخه های اصلی تالار).
بخش دیگه هم به شبکه های اجتماعی مربوطه که باعث افت محبوبیت همه تالار های گفتگو شده و افراد کمتر سر می زنن.
داداش گلم
حرفت درسته ، الان این شبکه های اجتماعی هم بجز بوغ هاش دارن از دور خارج میشن . البته تالار ها خواستار های خودش رو داره ولی همون داستان کتاب هست که سرانش کم شده الان مباحثه و ... هم سرانش داره کم میشه و اب میره.
الان کسی دنبال 5 صفحه بحث نیست ، دنبال 2 کلمه حوابه. جالا چطئر به حواب رسیده مهم نیست فقط میزنه نتیحه : ...
(۱۶/آبان/۹۵ ۱:۴۳)Islam نوشته است: [ -> ]بسم الله
به نظر من نیازی به تغییر نیست ! دلیلش هم نداشتن نیروهایی مثل مدیران فعلی است. انصافا اگر دقت کنید متوجه می شوید که کیفیت بحث های مطرح شده از سوی افراد بنفشی مثل خودم واقعا پایینه. هنوز هم مدیران قبلی هر از گاهی پا در میانی می کنند تا بعضی بحث ها ختم به خیر بشه!
یک دوره ای واقعا تالار روی بورس بود. حضور افرادی مثل وحید 110 و علی 110 و فعالیت بیشتر سید ابراهیم و مجید املشی و سایر عزیزان واقعا تالار رو غنی کرده بود.
به نظر حقیر بهترین راه اینه که افرادی رو کمک حال مدیران فعلی انتخاب کنند.
اعتماد به دوستان جدید خوبه و نتیجه میده اما دوستان جدید بیان و محتوا همون باشه بازم تاثیر نداره . الان دوستانی که دانشجو . ... هستن مباحث روز روبیان و مطرخ کنن و مثل همون سالهای پیشین کم کم بریم به بالا.
دوستانی که مثلاین برادرشون اولین ادرسایی رو که با ورود به مجاز باز میکنن اینجاست ، بجای اینکه ببینن کی پست جدید گذاشته به این فکر کنن که اگه مطلب مفیدی هست حالا از اطلاعیه و ... تا پرسش و پاسخ و معرفی کتاب و ... حتما بیان و شرکت کنن و نگن من چرا بگم و .... . اگه اختلاف ارا موجوده این باعث میشه بحثا قوام داشته باشه وگرنه مثلا یکی از دوستان یه مطلب بگه و زیرش 9 خط تشکر بخوره اثرش کمتر هست تا 9 صفحه بحث درست علمی بشه.
تشکر جای خودش ولی مختوا . ... هم جای خودش.
پست 8 بودیم و به همین علت با نام امام رضا هم ختم میکنم.
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
التماس دعا از همه دوستان رنگی
سلام مجدد ، اول اینکه به شما عزیزان بگم این موضوع رو به زن و بچه نباید ربط داد. خیلی ها بودن از ابتدا مثل آقای عزتی که در کنار خانوادشون فعالیت های مختلفی چه در تالار و خارج از این محیط انجام میدادن.
اگه بخاطر زن و بچه آدم بخواد از همه چی بزنه (منظورم تالار نیست) که دیگه اون دین نیست. اون یه خودسرکاری دوره ای بوده و بعدم تموم شده.
---
نکته بعدی اینکه محتوای شبکه های اجتماعی رو همین سایت ها تولید می کنن و منبع هستن.
---
علت خلوت شدن فضای تالار دو علت ویژه داره ، یکی اختلاف درون خود مدیران هست که ما ازش بی خبریم و یکی اجازه دادن به کاربرهای معلوم الحال!
تو این سالها از هر دوستی می پرسیدم چرا تالار میای میگفت فضای مثبت و دوستانش رو می پسندم ، یک سری کاربر بصورت گروهی و سازماندهی شده اومدن فضای تالار رو دست گرفتن ، انقدر بمباران تاپیک هاشون ادامه پیدا کرد که جو تالار متشنج و تیره شد. دیگه هر چقدرم ارسال های مثبت میذاشتیم تو صدم ثانیه میرفت زیر ، توجهم بهشون نمی شد چون یک دوقطبی مصنوعی تمرکز کاربرای اصلی تالار رو گرفت.
مسئول این وضعیت خود مدیریت تالار هست.
بیداری یک پروژه ای بوده که تموم شده زیاد ذهنتون رو درگیرش نکنید. تو همون بخش هایی که میشه کار کرد ادامه بدید بقیشم فکر کنید از اول نبوده. اینطوری آدم خودخوری نمی کنه ، وقتی خود مدیران دغدغه ندارن ما چرا بشیم کاسه داغ تر از آش.
دیگه من دلیل رکود کنونی تالارو گفتم...حالا اینکه من چرا تو بخش سایر موضوعات موضوع جدید ایجاد کردم و تو بقیه قسمتها نکردم نمیفهمم چه ربطی داره دقیقا؟مدیرا به سایت سر نمیزنن و این مشکل فعلیه تالاره...زیاد گردن کاربرا نیست...بیاید قبول کنیم