تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کارتن خوابی چرا؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
امروز شبکه خبر یه گزارش پخش کرد از گرمخانه های تهران. اینطوری که در گزارش گفته شد، گرمخانه ها یه سری امکانات از قبیل غذای رایگان، جای خواب، بهداشت، سیستم گرمایشی و ... رو در اختیار افراد می گذارند تا بتونند در اونجا زندگی کنند. اما چرا برخی با این وجود ترجیح میدن که در کارتن و قبر و ... بخوابند؟
بسم تعالی

سلام

به نظر بنده یکی از دلایل میتونه عدم آگاهی باشه. خیلی از این عزیزان به اینترنت و تلویزیون و... دسترسی ندارند و امکان دارد از حضور چنین گرمخانه هایی اگاه نباشند.

یکی دیگر از دلایل می تواند ترس باشد. معمولا در بین افراد شایعاتی بوجود می آید که مثلا شاید ما را به زور بفرستند کمپ ! مثلا بگویند گربه محض رضای خدا موش نمی گیرد! نیاز است که اعتماد سازی صورت بگیرد .

بنده اگر اشتباه نکنم در یک گزارشی دیدم که کارت ملی می گرفتند از این افراد! کسی اطلاع دقیق دارد در اینباره؟ خیلی از این افراد مسلما کارت ندارند. یا اگر داشته باشند هم پیرو دلیل دوم ترس از ارائه ی آن دارند.

شاید برخی از این افراد هم خانواده باشند و این گرمخانه ها بخش خانوادگی نداشته باشد.
یک به دلیل عدم آگاهی . دو به دلیل اعتیاد این افراد و ممنوع بودن استعمال در گرمخانه هاDodgy
آدرس های مرجع