۱۱/دی/۹۵, ۲۲:۲۵
(۱۰/دی/۹۵ ۲۱:۱۰)میثم2 نوشته است: [ -> ]شما کسی هستی که به شدت همیشه از احمدی نژاد طرفداری میکنی و مشخصه که دوست نداری اسطوره ای که ساختی مخدوش بشهاگر ما دنبال اسطوره بودیم، شاه و شاهزاده مملکت زیاد داره، یکی از اینها رو انتخاب می کردیم. طرف خودش میگه نوکر مردم هستم! مقایسه کن با مثلا ژنرال خلبان دکتر شهردار خوشتیب!!! اونها که دنبال اسطوره هستن، اینارو می بینن
(۱۰/دی/۹۵ ۲۱:۱۰)میثم2 نوشته است: [ -> ]من کجا گفتم همه آرا سلبی بود؟ اون بخشی از صحبتام که گذاشتی رو نگاه کنجسارتا شما یه طوری حرف میزنی که به نظر میرسه اون موقع حق رای نداشتی. البته این نقص نیستا ولی تحلیلت خیلی دور از واقع بود. سال 84 هیچکس احمدی نژاد رو نمیشناخت. کسی که همش 2 سال شهردار تهران بود و خیلی از ما تهرانی ها اصلا شناختی ازش نداشتیم!!! چه برسه به بقیه مردم کشور
سال 84 قالیباف بیشتر تریپ روشنفکری داشت و تازه از نظامی وارد سیاسی و حزبی شده بود و نظامی بودنش تاثیر داشت و احمدی نژاد چند برابر اون نماینده برند اصولگرا و انقلابی حساب میشد و عملکرد حدود دو سال شهرداری هم بخش زیادی از رای ایجابی بود
لاریجانی هم نماد محبوبیت صدا و سیما بود
تمام این نماینده مستضعف و حرکات رو احمدی نژاد دور اول هم داشت ولی 5.7 میلیون رای آورد اونم با خرابکاریها و جو منفی از دولت خاتمی غربگرا و تورم 50 درصدی هاشمی
خود من یکبار میدون فردوسی دیدم پارچه زدن که دیدار شهردار تهران محمود احمدی نژاد با مردم منطقه ...
پیش خودم گفتم عجب شهردار بیکاریه که میاد با مردم دیدار میکنه

برخی رخدادهای فرهنگی و دینی هم اسم شهرداری بود ولی چیزی از احمدی نژاد ندیدیم و نشنیدیم. نه من که هیچکس از دوستان و نزدیکانم تا قبل از برنامه های انتخاباتی احمدی نژاد رو در حد یک مقام معمولی کشور نمی شناختیم
حزب اللهی های گنده همه میگفتن قالیباف... حتی شایعه بود که از دفتر ...... هم گفتن که اصلح قالیبافه
یه طوری میگید احمدی نژاد اصولگرا بود، انگار سال 84 هاشمی ضد اصولگرا بود!! خیلی از مردم عادی هاشمی رو تا همون سال یار امام می دونستن... خیلی از مسائل بعد از اون سال و مناظره ها برای مردم آشکار شد!!!
اگر هاشمی 6.2 میلیون رای میاره و احمدی نژاد 5.7 میلیون رای، یعنی یک تازه به دوران رسیده برای استوانه نظام! شاخ شده.... اینو کسی درک میکنه که فضای اون روز یادشه
(۱۰/دی/۹۵ ۲۱:۱۰)میثم2 نوشته است: [ -> ]حرف اصلی و تمام حرف من اینه که برخلاف فضاسازی غلط و توهمی که بعضی علاقه مندان احمدی نژاد دارن گسترش میدن و از اون طرف حامیان روحانی هم ازش به شدت استقبال میکنن که کاندید انتخابات حتما باید از قبل آرای چند ده میلیونی داشته باشه و جلیلی یا کاندیداهای دیگه انقلابی نمیتونن فقط احمدی میتونه و اینکه مثلا احمدی نژاد مادر زاد 20 میلیون رای داشتبرادر عزیز چرا حرف تو دهن مردم میزاری!؟؟؟
کدوم طرفدار احمدی نژاد تا حالا گفته که کاندیدا باید از قبل آرای چند ده میلیونی داشته باشه؟؟ وقتی تحلیل ندارید چرا حرف الکی میسازید و خودتون به خودتون پاسخ میدید؟؟
یکی از مسائلی که من در همین تاپیک گفتم و مثل بقیه مطالب شما نخوندی، شکست افکار جلیلی حتی در مقابل قالیباف بود. یکبار دیگه بخون:
نقل قول:از 50 میلیون نفر واجد شرایط فقط 36 میلیون نفر رای دادن که همش 6 میلیون به قالیباف و 4 میلیون به جلیلی رای دادن
یعنی اگر بگیم از 50 میلیون نفر 10 میلیون نفر اصولگرای خالص هستن، همینها هم 60% به قالیباف رای دادن. در همون سال 92 هم جلیلی در دو انتخابات شکست خورد. در انتخابات کلی و اصولگرایی
مطالب سال 92 من هنوز در همین تالاره. هر چقدر گفتیم باید یکی بیاد که بتونه دل مردم رو بدست بیاره، با مردم بتونه خوب ارتباط برقرار کنه، اصلا آقایون تو این باغا نبودن
با این وضعی که پیش میریم، نه تنها شخص دلسوزی رئیس جمهور نمیشه، بلکه درصد مشارکت هم کاهش پیدا میکنه ... البته به نظر میرسه برای برخی که اینطوری خیلی هم بهتره و همینو می خوان