تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دولت اجازه پرتاب 6 ماهواره را هم نمی دهد.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم

اخبار هزینه های برجام روزبه روز بیشتر می شوند. توجه شما را به یکی دیگر از این اخبار جلب می کنم!

[تصویر: n00173471-b.jpg]
محسن شاطرزاده در گفت‌وگو با خبرنگاربلاغ

، در حاشیه همایش 600 نفری بسیج دانشجویی در ساری، اظهار کرد: امروز دانش و تکنولوژی از مولفه های قدرت نرم یک کشور محسوب می شود و ما برای اینکه زیر سلطه نباشیم و به قدرت برسیم باید رشد علمی خود را ارتقا بدهیم که البته این امر در حال شکل گرفتن بود تا اینکه دولت یازدهم روی کار آمد.

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران
با اشاره به اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده اند، رشد علمی در این دولت متوقف شده است، افزود: این دولت همه زمینه هایی که باعث ایجاد قدرت نرم برای کشور می شد، از جمله هسته ای و فضایی را تعطیل کرد.

وی ادامه داد: دولت پس از تعطیلی صنعت هسته ای، با فشار غرب اقدام به تعطیلی صنعت فضایی کرد و آن را از معاونت ریاست جمهوری به معاونت یک وزارتخانه بی ربط تنزل داد و تمام بودجه های پژوهشی آن را صفر کرد.

شاطرزاده تصریح کرد: متاسفانه 3 سال است که صنعت فضایی ما خوابیده است و نگذاشتند که در حوزه فضایی کاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه ما 6 ماهواره آماده پرتاب داریم و دولت اجازه نداده است که آنها پرتاب شوند، تاکید کرد: صنعت فضایی ما که قرار بود در سال 2015 انسان به فضا پرتاب کند، عملا از بین رفته است.

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه دولت نه‌تنها صنعت فضایی کشور را تعطیل کرد، بلکه دانشمندان این صنعت را هم به حال خود رها کرده است، گفت: در این دو سال 40 نفر از متخصصان صنعت فضایی به آمریکا و اروپا رفته اند و جذب کار شده اند، حتی امارات متخصصان ما را جذب می کند و در حال راه اندازی صنعت فضایی است و می خواهد تا چند سال آینده گردشگر به فضا پرتاب کند.

http://www.bloghnews.com/

از دست دادن 40 متخصصی که جذب کشورهای بزرگ شده اند! فکر کنم یک نسل طول بکشد که اینها جایگزین شود. برخی کارهای اقای روحانی را رئیس جمهورهای 4 دوره ی بعد باید با همکاری یکدیگر جمع کنند!

[تصویر: of9_photo_2017-01-13_20-34-24.jpg]
یه زمانی وزیر ارتباطات هر سال خبر پرتاب ماهواره جدید رو میداد
اونوقت الان وزیر ارتباطات میگه با رئیس جمهور صحبت کردم کلش آف کلنز رو رفع فی*ل*تر کنن :/
خاااااااک بر سر من ! Mat
....
حيف انگشتاني كه بخواهد براي عرض خاك بر سري به اين دولت چيزي تايپ كنه

كجايند سينه چاكان توجيه گندكاري‌هاي اين دولت فخيمه مدبّر

تدبير براي ويراني ايران و اميد براي دشمنان ايران!!!
هردم از این باغ بری میرسد...
اگه این پولی که خرج خرید هواپیما شد خرج خرید قطعات مختلف میشد الان کارخونه ها از این وضع فاجعه وار در اومده بودن
حالا ببینیم حتی با خرید این هواپیماها میتونیم رقیبی برای قطر باشیم که سالانه 20 میلیارد دلار تراکنش ناوگان هوایی ش هست یا نه...
دوستان مدافع تحویل بگیرند.
همون اول دولت که اینا سازمان فضایی رو منحل کردند مشخص بود.
خدا می دونه روزی نیست این دولت ما رو حرص نده و اعصابمون رو خراب نکنه. این اگر اسمش خیانت نیست چیه؟ آقایون لطیف دولت دوست شما جواب بدین ما که فهممون نمی رسه. عربستان داره تولید هواپیمای بومی رو انجام میده آقایون ندید بدید با هواپیمای مرجوعی عکس ذوقی می گیرن. اونم از هسته ای و پیگیری های خفن عراقچی ها. چقدر دروغ؟ چقدر نفهمی؟ مگه رهبر نگفتن تصویبش نقض برجامه؟ کجایند آقایونی که می گفتن این دولت طبق نظر رهبری کار میکنه؟ اینم از فضایی. تمام دانشمندان رو از دست دادیم. از واردات پالم و ریل و توربین و تراکتور و لوازم خانگی و پارچه و ...... چیزی نگم بهتره.

خدایا به حق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)این دولت رو چنان زمین بزن که دیگه نتونه بلند بشه و اینطور به مردم مظلوم ایران خیانت کنه...

امیدوارم مردم اینقدر فهم سیاسی داشته باشن که به هر کسی جز روحانی رأی بدن. فقط منتظرم ببینم سال 96 ملت چه می کنن. فریب مکرهای دولت در کنسرت و ایرباس رو می خورن یا حقیقتا جواب خیانت های دولت رو به خوبی میدن. مردم خطا کردن بهش رأی دادن ولی اونموقع نمی دونستن. بنده هم خیال نمی کردم تا این حد این دولت ضرر به کشور وارد کنه. حالا ما که هر روز حرص می خوریم و دلمون به حال ملتمون می سوزه. اما این خود ملت هستن که تعیین سرنوشت خودشون رو می کنن. دیگه کارنامه نابود دولت مثل روز روشنه. دیگه طرفداران این دولت فخیمه هیچ جایی صداشون در نمیاد. حتی اصلاح طلبان هم چون می دونن رأی نمی یارن مجبورن پشت روحانی صف بکشن وگرنه حتی اونها هم از کارنامه دولت به شدت ناراضی هستن.

منتظرم انتخابات سال دیگه مردم چه می کنن اما خدایا گناهان ما رو ببخش که منجر شد چنین دولتی بر ما حاکم بشه و خداوندا این دولت رو از قدرت ساقط بفرما. آمین.
(۲۶/دی/۹۵ ۸:۱۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]خدا می دونه روزی نیست این دولت ما رو حرص نده و اعصابمون رو خراب نکنه. این اگر اسمش خیانت نیست چیه؟ آقایون لطیف دولت دوست شما جواب بدین ما که فهممون نمی رسه. عربستان داره تولید هواپیمای بومی رو انجام میده آقایون ندید بدید با هواپیمای مرجوعی عکس ذوقی می گیرن. اونم از هسته ای و پیگیری های خفن عراقچی ها. چقدر دروغ؟ چقدر نفهمی؟ مگه رهبر نگفتن تصویبش نقض برجامه؟ کجایند آقایونی که می گفتن این دولت طبق نظر رهبری کار میکنه؟ اینم از فضایی. تمام دانشمندان رو از دست دادیم. از واردات پالم و ریل و توربین و تراکتور و لوازم خانگی و پارچه و ...... چیزی نگم بهتره.

خدایا به حق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)این دولت رو چنان زمین بزن که دیگه نتونه بلند بشه و اینطور به مردم مظلوم ایران خیانت کنه...
همینطوره و آمین

(۲۶/دی/۹۵ ۸:۱۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]امیدوارم مردم اینقدر فهم سیاسی داشته باشن که به هر کسی جز روحانی رأی بدن. فقط منتظرم ببینم سال 96 ملت چه می کنن. فریب مکرهای دولت در کنسرت و ایرباس رو می خورن یا حقیقتا جواب خیانت های دولت رو به خوبی میدن.

متاسفانه مردم به راحتی گرفتار سیاست های پوپولیستی و شوهای دم انتخاباتی اینها میشن.

(۲۶/دی/۹۵ ۸:۱۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]بنده هم خیال نمی کردم تا این حد این دولت ضرر به کشور وارد کنه. حالا ما که هر روز حرص می خوریم و دلمون به حال ملتمون می سوزه. اما این خود ملت هستن که تعیین سرنوشت خودشون رو می کنن. دیگه کارنامه نابود دولت مثل روز روشنه. دیگه طرفداران این دولت فخیمه هیچ جایی صداشون در نمیاد. حتی اصلاح طلبان هم چون می دونن رأی نمی یارن مجبورن پشت روحانی صف بکشن وگرنه حتی اونها هم از کارنامه دولت به شدت ناراضی هستن.

بر خلاف شما من از اون اول تشکیل این دولت می دونستم و لقب ابوموسی اشعری رو برای این انسان کثیف به کار بردم البته اون موقع برجامچای اتفاق نیافتاده بود و من هم باید اعتراف کنم که به عمق فاجعه آگاه نبودم حداقل در این حد نه!

(۲۶/دی/۹۵ ۸:۱۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]منتظرم انتخابات سال دیگه مردم چه می کنن اما خدایا گناهان ما رو ببخش که منجر شد چنین دولتی بر ما حاکم بشه و خداوندا این دولت رو از قدرت ساقط بفرما. آمین.

آمین.

ولی مشکل ملت ما ترک فریضه امر به معروف و نهی از منکره که باعث شده این اراذل بیان سر کار. تا اون فریضه احیا نشه وضعیت روز به روز بدتر خواهد شد. امیدوارم اینها (ابوموسی اشعری و تیم خائنش) نه تنها رای نیارن بلکه برن به درک اسفل السافلین ولی با توجه به اینکه امر به معروف و نهی از منکر ترک شده دولت بعدی هر کسی که باشه من پیش بینی می کنم از این دولت فعلی بدتر خواهد بود. (فکر نکنید من منظورم اینه که به اینها دوباره رای بدیم، خیر و هرگز، خدا به دور. منظورم اینه که برای رهایی از این نکبت، باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر رو زنده کنیم.)

با اون وضعی که توی انتخابات خبرگان و مجلس پایتخت دیده شد اصلا بعید نیست این بابا دوباره رای بیاره. می بینم خیلیارو که وقتی از روحانی انتقاد می کنی رگ گردنشون میزنه بیرون و می خوان حمله کنن سر آدمو از تنش جدا کنن! حالا این که دقیقا چه کاری برای اینا انجام داده من نمی فهمم
البته ثارالله جان منم کسانی رو دیدم که طرفدار و رأی دهنده بودن الان میگن چیکار کرده دوباره بهش رأی بدیم. ولی متاسفانه فکر کنم تعداد کسانیکه شما میگی بیشتر باشن ولی کار من دعا به درگاه خداوند هست ولی نتیجه هر چی شد راضیم به مقدرات خداوند....
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع