تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چک‌های میلیاردی در وجه همسر حسین فریدون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
به نام خدا

این شخص همونی نیست که در ماه های پایانی دولت قبل، یک صرافی تاسیس کرد و ناگهان قیمت دلار به شدت بالا رفت و باعث تخریب چهره احمدی نژاد در چشم مردم شد ؟؟؟؟؟؟ در واقع تحریمهای فلج کننده همراه با کارشکنی داخلی مسبب نارضایتی مردم از احمدی و آماده سازی زمینه برای ننگنامه برجام و روی کار آمدن دولت کلید زنگ زده شد !!
یه جمله هم از خاله عروس ...!!!!!!!!!!




جدیدترین واکنش محمود صادقی به اتهامات فریدون



محمود صادقی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون شفاف‌سازی مجلس در توییت جدید خود اظهار داشته که رسانه‌ها و گروه‌ها فشار اصرار دارند در مورد ادعایشان در خصوص برادر رئیس جمهور اظهار نظر کنند.

به گزارش ایسنا، محمود صادقی در حساب توییتری خود نوشت:
«رسانه‌ها و گروه‌های فشار اصرار دارند در مورد ادعاهایشان در مورد برادر رئیس جمهور اظهار نظر کنند. با وجود قوه قضائیه مستقل چه نیازی به جوسازی است؟! »

[تصویر: 365079_422.jpg]

[تصویر: 555x130xb00001129.jpg.pagespeed.ic.ek_5WNRqMG.jpg]



رییس جمهور و فریدون/ تصمیمی که روحانی باید بگیرد

رضا الیاسی، ۶ بهمن ۹۵


همواره همراه برادرش است؛ حتی در مجلس خبرگان. عضو حاضر اکثر جلسه‌های هیات دولت است با این که معاون رئیس‌جمهور یا وزیر نیست. در بسیاری از برنامه‌ها شرکت می‌کنند؛ از مذاکرات هسته‌ای گرفته تا مراسم رسمی مشهد به‌عنوان “پایتخت فرهنگی جهان اسلام” در سال 2017.

برخی می‌گویند تأثیر زیادی بر برادر رئیس‌جمهورش دارد. همانند مشایی و احمدی نژاد!

اخیراً هم علاوه بر موضوع استفاده از رانت تحصیلی و نقش وی درانتصابات بانکی، در ارتباط بودن با یکی از بدهکاران کلان بانکی از سوی قوه قضائیه اعلام شده است. هرچند که سخنگوی دولت از او حمایت کرده و می‌گوید اتهام افکنی قبل از اثبات بر افکار عمومی تأثیر دارد و اگر قوه قضاییه به این نتیجه برسد که آن اتهامات درست نبوده چه پاسخی به افکار عمومی خواهیم داد.

منتقدان دولت می‌گویند چرا باید فردی با این حواشی تا این اندازه به رئیس‌جمهور نزدیک باشد و امضا خود را کم از امضا شخص اول قوه مجریه نداند.

در همین رابطه جمعی از نمایندگان در تذکری به رئیس‌جمهور پیرامون ارتباط حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور با برخی از بدهکاران کلان بانکی توضیحاتی خواسته‌اند و معتقدند ریاست‌جمهوری و جایگاه یک رئیس‌جمهور بسیار مهم است و نباید چنین حواشی در مورد برادر شخص رئیس‌جمهور مطرح باشد.

نمایندگان منتقد دولت می‌گویند پیش از اینکه آقای اژه‌ای این موضوع را اعلام کند و این مسائل به صورت رسانه‌ای انعکاس یابد در تذکری از آقای رئیس‌جمهور درخواست کردیم تا به این موضوع رسیدگی کند و اجازه ندهند تا چنین شائبه‌ها پیرامون برادر ایشان مطرح شود، چرا که به جایگاه رئیس‌جمهور لطمه وارد می‌شود. همچنین سندی همراه با این تذکر برای رئیس‌جمهور ارسال کردیم که نشان می‌داد یک واحد مسکونی به ارزش 14 میلیارد تومان توسط آقای دانیال‌زاده به اسم همسر آقای فریدون خریداری شده و ما اسناد آن را به پیوست تذکر برای رئیس‌جمهور ارسال کردیم.

همچنین این نمایندگان از رئیس‌جمهور خواسته‌اند تا شفاف‌سازی کنند که به چه دلیل یک واحد مسکونی به مبلغ 14 میلیارد تومان برای همسر برادر رئیس‌جمهور خریداری شده، اما هنوز از سوی رئیس‌جمهور پاسخی به این نامه و تذکر داده نشده و نمایندگان همچنان پیگیر این موضوع هستند.

منتقدان بر این باورند که نزدیک بودن فردی با این حواشی به رئیس‌جمهور آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هزینه‌های غیر قابل جبرانی را به همراه دارد.

در این شرایط اما حسن روحانی همچنان موضع سکوت را درباره پرونده‌های برادرش در پیش گرفته است. البته در گذشته نیز محمود احمدی نژاد این سیاست را درباره مشایی در پیش گرفته بود و این موضوع باعث شد تا گروه‌های سیاسی و مردم حمایت خود را از او پس بگیرند و در نهایت او این روزها جایگاهی در سیاست ایران ندارد.

این موضوع در مورد حسن روحانی نیز صدق می‌کند. بسیاری این روزها از حواشی برادر رئیس‌جمهور و روند رو به رشد آن اعلام‌خطر کرده و می‌گویند در صورتی که رئیس‌جمهور مرزبندی خود با برادرش را مشخص نکند به طور حتم با ریزش رأی در انتخابات 96 مواجه است. چرا که مردم سال 92 به حسن روحانی رأی دادند نه حسین فریدون و اگر امروز رئیس‌جمهور اقدام به موقع و مناسبی در این خصوص انجام ندهد بخشی از سبد رأی خود را در اردیبهشت 96 از دست داده است.
نامه این شخص شخیص رو که خوندید. این هم نامه ایشون در مجلس موکول شد به بررسی مستندات تا در صورت صحت ادعا نامه خوانده شود. طرف طلبکاره!!!!
قرائت نامه «فریدون» در صحن مجلس پس از بررسی مستندات نمایندگان
عضو هیئت‌رئیسه مجلس گفت: قرائت نامه «حسین فریدون» در صحن مجلس به پس از بررسی مستندات نمایندگان مجلس در هیئت‌رئیسه موکول شد.

اکبر رنجبرزاده عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به نامه «حسین فریدون» برادر رئیس‌جمهور به رئیس مجلس، گفت: آقای فریدون در نامه‌ای به رئیس مجلس نسبت به مواردی که در تذکر برخی نمایندگان مجلس به آقای روحانی، به وی نسبت داده شده بود، اعتراض کرد که این نامه در هیئت‌رئیسه مجلس بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه آقای فریدون در نامه‌‌ به آقای لاریجانی از وی خواسته که متن نامه‌اش در صحن پارلمان قرائت شود، افزود: تعدادی از نمایندگان مجلس مستنداتی پیرامون برخی اتهامات وارد شده به برادر رئیس‌جمهور دارند که قرائت این نامه در صحن مجلس به بعد از بررسی مستندات نمایندگان در این باره موکول شده است.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: نمایندگانی که نامه تذکر به رئیس‌جمهور درباره اتهامات برادرش را امضا کرده‌اند، می‌گویند که اتهاماتی به آقای فریدون وارد است و قوه‌ قضائیه هم به صراحت آنها را اعلام کرده و این نسب سوء و ناروا قلمداد نمی‌شود.

رنجبرزاده گفت: این مستندات در هیئت‌رئیسه مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورتی که اظهارات نمایندگان منطبق با مستندات باشد، طبق ماده 78 آیین‌نامه داخلی مجلس، نامه آقای فریدون در صحن مجلس قرائت نمی‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مستندات نمایندگان تذکردهنده به رئیس‌جمهور درباره رسیدگی به اتهامات «حسین فریدون» امروز به هیئت‌رئیسه واصل شود، آن را بررسی می‌کنیم، در غیر اینصورت در اولین جلسه هیئت‌رئیسه مجلس این کار انجام می‌شود.

به گزارش تسنیم، طبق ماده 78 آیین‌نامه داخلی مجلس، چنانچه هیئت‌رئیسه مجلس تشخیص دهد، نمایندگان تذکر دهنده نسبت ناروا به شخصی وارد کرده‌اند، نامه وی قرائت می‌شود.
شکایت حسین فریدون از 34 نماینده مجلس
سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت:‌ نامه جدید حسین فریدون و شکایت از 34 نماینده که اواخر هفته گذشته به این هیأت ارسال شده را ممکن است خارج از دستور بررسی کنیم.

به گزارش فارس، محمدجواد جمالی نوبندگانی نماینده مردم فسا و سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان درباره شکایت نمایندگان در این هیأت، اظهار داشت: اخیرا نامه شکایت حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور از علیرضا زاکانی، الیاس نادران و جواد کریمی‌قدوسی به این هیأت ارسال شده است.

وی افزود: به گفته هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی نامه دیگر حسین فریدون که هفته گذشته در صحن علنی مجلس قرائت شد اواخر هفته گذشته به این هیأت ارسال شده که به دلیل پایان هفته هنوز فرصت بررسی آن و اینکه به این هیأت ارسال شده است یا خیر را نداشتیم.

سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: در صورت ارسال نامه جدید حسین فریدون و شکایت وی از 34 نماینده مجلس دهم، احتمال دارد نامه وی را خارج از دستور هیأت نظارت بررسی کنیم.

جمالی‌نوبندگانی در خاتمه عنوان کرد که جلسات هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان به صورت مرتب چهارشنبه هر هفته برگزار می‌شود.

پ.ن.
طلبکار هم هست. راستی هنوز اون دکترای خودش رو تو دانشگاه شهید بهشتی تموم نکرده؟؟؟؟؟!!!!!

راستی من شخصاً حاضرم در یک برنامه زنده ایشون رو به یک مناظره علمی دعوت کنم ببینیم این دانشجوی دکتی چقدر سواد داره.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع