لیست برندگان اسکار2017
بهترین
بازیگر نقش مکمل مرد : ماهرشالا علی - Moonlight
طراحی لباس: Fantastic Beasts and Where to Find Them
آرایش و مدل مو: Suicide Squad
مستند: O.J: Made in America
تدوین صدا: Arrival
میکس صدا: Hacksaw Ridge
بازیگر نقش مکمل زن: وایولا دیویس - Fences
فیلم خارجی زبان: فروشنده - ایران
انیمیشن کوتاه: Piper
انیمیشن: Zootopia
طراحی صحنه: La La Land
جلوه های ویژه: The Jungle Book
تدوین: Hacksaw Ridge
فیلم کوتاه: Mindenki
مستند کوتاه: The White Helmets
فیلمبرداری: La La Land
موسیقی متن: La La Land
آهنگ: شهر ستارگان - La La Land
فیلمنامه اصلی: Manchester by the Sea
فیلمنامه اقتباسی: Moonlight
کارگردانی: دیمین شزل - La La Land
بازیگر مرد: کیسی افلک - Manchester by the Sea
بازیگر زن: اما استون - La La Land
ماهرشالا علی، بازیگر فیلم Moonlight، با دریافت اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در اسکار 2017، به اولین بازیگر مسلمان برنده اسکار تبدیل شد.
علی در سخنرانی خود در هنگام دریافت جایزه، حرفهای احساسی بسیاری زد. در ابتدا او از اساتید و پروفسورهای خود تشکر کرد و یکی از نصیحتهایی را که از آنها دریافت کرده بود، گفت. ماهرشالا علی گفت که اساتید او به گفتهاند که بازیگری، اصلا درباره تو نیست. تمام بازیگری، درباره شخصیتهایی است که تو نقش آنها را بر عهده داری. تو فقط یک خدمتگذار هستی و باید به این داستانها و شخصیتها، خدمات ارائه کنی.
وی همچنین از همسرش که چند روز پیش وضع حمل کرده بود نیز تشکر کرد و گفت از تو تشکر میکنم که مانند یک سرباز، من را در تمام این فرآیند به جلو بردی.
این اتفاق زمانی مهمتر میشود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا، چندی پیش قانون منع ورود ساکنین ۷ کشور را به آمریکا امضا کرد که همین مسئله باعث شد اعضای فیلم فروشنده اصغر فرهادی که اسکار بهترین فیلم خارجی را در اسکار 2017 برد، مراسم امسال را تحریم کنند.
با اینکه ماهرشالا علی اشارهای به این مسئله نکرد، زمانی که او جایزه SAG را برده بود، با افتخار گفته بود که من یک مسلمان هستم.
محمد جواد ظریف برنده شدن جایزه اسکار 2017 بهترین فیلم خارجی زبان را به عوامل فیلم فروشنده تبریک گفت.
به تمامی عوامل و بازیگران فیلم فروشنده بابت دریافت جایزه اسکار و همچنین ایستادگی در برابر قانون منع مهاجرت مسلمانان به آمریکا تبریک میگویم. ایرانیان ارائه دهنده تمدنی دو هزار ساله هستند.
کارگردانانی که دو اسکار در کارنامه دارند: استیون اسپیلبرگ، فرد زینه من، الخاندرو گونزالس ایناریتو،دیوید لین، کلینت ایستوود و اصغر فرهادی
روزنامه گاردین لحظه گرفتن اسکار اصغر فرهادی را به عنوان لحظه ای که باعث شرمساری حزب جمهوری خواه شد، خوانده است.