تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا آقای قالیباف در حادثه پلاسکو مقصر است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۷/بهمن/۹۵ ۲:۰۹)قلب نوشته است: [ -> ]

سلام

اول اینکه بر چه اساسی میگید مغازه دارها خبر نداشتن؟

مشخصه چون اخطار رو به رییس ساختمان میدن مثل واحدهای مسکونی نه به تک تک مغازه دارها

(۷/بهمن/۹۵ ۲:۰۹)قلب نوشته است: [ -> ]نه بنده و نه هم فکران بنده هیچ تعهدی به هیچ شخصی نداریم غیر از مراجع تقلید و ولی فقیه

مراجع تقلید هم به همون نسبت به شما متعهد هستن ؟/
والا زمان شاه اگه پای یه مورچه میشکست مراجع دستور اعتراض و اعتصاب بر ضد طاغوت رو میدادن Big Grin
الان این همه نفر زنده زنده تو آتیش سوختن (Sad) مراجع فقط تسلیت میگن
البته تنها این بی تفاوتی نیست ..... خیلی از موارد در کشور وجود داره که مراجع موظف هستن نسبت بهش واکنش نشون بدن ولی نمیدن یا واکنش دلخواه حکومت رو نشون میدن

(۷/بهمن/۹۵ ۲:۰۹)قلب نوشته است: [ -> ]هروقت هم فکران شما با وزیر راه به خاطر حوادثی مانند تصادف قطار یا تعطیل کردن مسکن مهر و بلاتکلیفی چند میلیون نفر در مسکن مهر برخورد کردن آنوقت بیا پز روشنفکری بده

وزیر راه کیه دیگه؟؟؟
یعنی شما واقعا فک میکنی من طرفدار اینا هستم؟

(۷/بهمن/۹۵ ۸:۰۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]چرا دعوای حزبی راه می اندازین. خوب یه کم منصف باشیم. چیکار داریم شهردار الان اصولگراست یا اصلاح طلب.
دعوای حزبی نیست
آقای قالیباف تا حالا خیلی اشتباهات داشتن و جالبه هنوز همچین مسئولیت مهمی دارن
حوادث کوی دانشگاه دستپخت ایشون بود
مناظره های انتخاباتی که یادتون هست
(۷/بهمن/۹۵ ۸:۵۰)پارمیس نوشته است: [ -> ]مشخصه چون اخطار رو به رییس ساختمان میدن مثل واحدهای مسکونی نه به تک تک مغازه دارها

والا زمان شاه اگه پای یه مورچه میشکست مراجع دستور اعتراض و اعتصاب بر ضد طاغوت رو میدادن Big Grin
البته تنها این بی تفاوتی نیست ..... خیلی از موارد در کشور وجود داره که مراجع موظف هستن نسبت بهش واکنش نشون بدن ولی نمیدن یا واکنش دلخواه حکومت رو نشون میدن

وزیر راه کیه دیگه؟؟؟

دعوای حزبی نیست
سلام

یعنی الان من بيام به این.... شما جواب بدم!!!!!!

شما که اصلا هیچ تفکرت به بیداری اندیشه نمی خوره برای چی میای اینجا!!
والا سایت هایی که همفکران شما هستن کم نیست برید همونجا بی خود نيايد این حرفهای تکراری که بارها به شما جواب دادیم رو تکرار کنید
به نام خدا

کاری به فراافکنیهای بنفشها برای لاپوشونی بی لیاقتیشون ندارم ولی ما هم نباید جناحی فکر کنیم و حقیقت را باید بگوییم :

قالیباف نه تنها برای فاجعه پلاسکو بلکه برای وضعیت وحشتناکی که در زمان شهرداری ایشان بر تهران حکمفرما شده و نابودی باغات و ساخت مالهای تجاری عظیم در نقاط تاریخی شهر و نابودی محیط زیست تهران و رشوه های کلانی که در شهرداری میگیرند، مقصر است و باید پاسخگو باشد یا استعفا کند و برکنار شود.

یادم میاد زمانی که احمدی نژاد شهردار تهران بود، جلوی تمام ساخت و سازهای بی رویه در شیمران را گرفته بود جلوی ساخت برجهایی که در منطقه نخجوان در شمال نیاوران ساخته شده بود آنهم در دامنه کوه را گرفته بود و حتی دستور تخریب هم داده بود که به علت اینکه سازندگان دارای لابیهای قدرتمند بودند موفق به تتخریب نشد که سر همین ماجرا خیلیها هم دشمنش شدند سر همین جلوگیری از ساخت و ساز غیر قانونی و بی رویه ولی اکنون زمانی که قالیباف شده شهردار، تا بالاتر از دامنه کوه هم در نخجوان و سعادت آباد برج سازی و حتی هتل سازی کرده اند و پولهای کلانی به عنوان فروش تراکم ( بخوانید رشوه ساخت و ساز غیرقانونی که به صورت قانونی درآورده اند )
که مقصر اصلی آن شهردار تهران است و باید جوابگوی این اقدامات اشتباهش باشد.
(۷/بهمن/۹۵ ۸:۵۰)پارمیس نوشته است: [ -> ]مشخصه چون اخطار رو به رییس ساختمان میدن مثل واحدهای مسکونی نه به تک تک مغازه دارها

وزیر راه کیه دیگه؟؟؟

دعوای حزبی نیست

شما یا از جریان اخطار دادن و چگونگی آن خبر دارید که باید منبع خودتون رو اعلام کنید و اگر خبر ندارید خیر مشخص نیست
پس بی خود تز ندید

مراجع تقلید فقط نسبت به اسلام متعهد هستن نه من و شما

شما توقع دارید مراجع تقلید بر ضد نظام اسلامی قیام کنن!!!! اونوقت با چه دلیلی!

مراجع تقلید بارها به امثال شما گفتن به جای ایراد گرفتن خودتون هر مشکلی رو که می تونید حل کنید به جای ایراد گیری

الان شما توقع دارید مراجع تقلید حکم قتل قالیباف رو بدن!!!!! چه حرفايي آدم خندش میگیره
مراجع تقلید هر وظیفه ای که دارن خودشون بیشتر بهش واقف هستن و شما و امثال شما بهتره به وظایف خودتون برسید و به چیزى که ازش آگاهی ندارید وارد نشید

برکناری یا ابقای شهرداری ها مربوط به شورای شهر ميشه و ربطی به مراجع تقلید نداره

مراجع تقلید هم چنانچه در هر مسئله ای انتقادی داشته باشن بدون رسانه ای کردن انتقاد رو به اشخاص منتقل می کنن تا امثال شما که منتظريد حکومت دینی نباشه از آب گل آلود ماهی نگیرید

وزیر راه یکی از مهمترین اعضای ستاد مير حسين موسوی هست همون کسی که تا اسمش مياد شما طرفداری می کنید ازش
وقتی شما وزیر راه رو نمی دونی کیه اونوقت میای اظهار نظر سیاسی هم می کنی!!
خوبه امثال شما نشون ميدن که چه اطلاعات و آگاهي پایینی دارن نسبت به مسایل و افراد
تعجب اینجاست که خودتون از جهل خودتون آگاهی ندارید و فکر میکنید خیلی....

بنده بحثی درباره آقای قالیباف ندارم
قالیباف هرکسی که باشه خوبیها و بدی هایی هم داره

بحث سر حرفهای بی ربط شما و امثال شما نسبت به مسائل هست نه قالیباف
نقل قول:
الان این همه نفر زنده زنده تو آتیش سوختن (
[تصویر: sad.png]
) مراجع فقط تسلیت میگن
ینی دلم میخواد از بی ربطی این حرف سرمو بکوبم به دیوار.
آخه شما چه انتظاری از مراجع داری.چرا مقام مراجع رو تا سطح تفکر خودتون میارین پایین؟؟
مراجع چکار بکنن؟؟اینقدر که شما کاسه داغ تر از آشی به خدا خانواده خود آتشنشان ها نیستن.
نکنه انتظار داری مراجع پاشن بیان آوار برداری کنن؟؟
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بایاد ونام خدا
چه کسانی دررویداد پلاسکد سود میبرند؟
متاسفانه بعلت شرایط سیاسی کشور مردم ما عادت کرده اند که هررویدادی را جنبه امنیتی وسیاسی دهند وبه مسایل اقتصادی کمتر توجه کنند.شاید این هم بعلت آموزشی است که بما داده اند که دنیا ارزشی ندارد بگذاریم وبرویم .درهرحال بنده کاری به علت وقوع رویداد یادشده ندارم ومساله را بدون توجه به مالک یا مستاجران وعوامل دیگر مورد تحلیل قرار میدهم .
در رویداد یادشده شاهد بودیم که دستگاه های ذیربط سریعا وارد عمل شده وتلاش بسیاری برای نجات ماندگان زیر آوار میکنند دولت وملت وارد صحنه شده وبیاری ستمدیدگان شتافت بیمه کار خودرا شروع کرد بمرور مستاجران وستمدیدگان وخانواده شهدا سهم خودرا گرفته واز گردونه خارج میشوند و خاکبرداری هم توسط شهرداری بزودی تمام میشود . خوب همه رفتند وتنها مکانی آماده برای بهره برداری بعدی بجا ماند . چه کسی درمیانه سود برده است جز مالک زمین بقول آن ضرب المثل نه چک زدیم نه چونه عروس وبردیم بخونه. وچه کسی ضرر کرد همه چیز ازجیب ملت داده شد.
حال آیاسوداگران بازار به طمع نمیافتند که اینگونه ملک ازدست رفته را دوباره بدست آورند بی آنکه هزینه ای کنند؟
سلام جناب فروتقه
زمین و ساختمان که مالک دولتی داره. اگر خصوصی بود، خود مالک باید اون رو بازسازی میکرد.
با نام ویاد خدا
درود برشما بله ملک متعلق به بنیاد مستضعفان است وقصد بازسازی هم دارد اما بنده در نوشته ام نکته ای باریکتر ازمورا مطرح کردم که چگونه میتوان ملک خودرا از دست مستاجران رهانید شاید یک راه هم همین باشد .
خب وقتی اجاره داده حتماً بابتش کرایه می گرفته و درآمد داشته. الآن هم بسازنش باید دوباره بدن اجاره.
بنام ویاد خدادرود برشما در پست دیگری پیشنهاد بهتری داده ام
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid375683
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع