تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلاهی که دیگر بودن یا نبودنش مهم نیست ( عملیات انجام شد )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱۵/بهمن/۹۵ ۱۵:۴۳)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]کجایی علی 110
ای بزرگ استدلال گر
ای فنای فی الله !!
Blush
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
درست نیست با کنایه برادر بزرگوار علی110 رو مسخره کنی !!
مخصوصا که دیگه از دست دوستان نمیاد و سری نمیزنه تا از خودش دفاع کنه
علی110 بسیار کار درست هستن منتها نتونستن ببینن
خوب همیشه به محبوب حسادت میشده تازگی هم نداره
طبق اراده خدا در آیه 96 سوره مریم خودش هرکی رو بخواد محبوب میکنه
قطعا متن فوق حربه شیطان از راه جدید
خوب خیلی ها گول خواهند خورد ریزش میکنن همه که یکجور به خدا نگاه نمیکنن
خدا این دوست گلمون رو هدایت کنه
یاعلی
صلوات
کلاهی که دیگر بودن یا نبودنش مهم نیست ( عملیات انجام شد ) .. برای همین بعد از برد خدا این نوشته ها نوشته شد برای چزاندن
نقل قول:در ضمن حقیقت همیشه حقیقت میمونه و هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه !
خود شما از چه طریقی صحت این ادعا رو بررسی کردید؟ از کجا مطمئنی اون چیزی که میگی حقیقته؟ چه روشی رو برای تشخیص حقیقت استفاده کردی؟
کلاهی که دیگر بودن یا نبودنش مهم نیست ( عملیات انجام شد ) .. برای همین بعد از برد خدا این نوشته ها نوشته شد برای چزاندن
نقل قول:فکر کن یه تئوریه ..
تئوری یعنی نظریه. ارائه نظریه نیاز به دلیل و مدرک داره.

اما اگر دلیل و مدرکی نداشته باشید می تونید این رو یه فرضیه بدونید. در این صورت باید یه سری قیدها توی جمله بیاری که نشون بده این فقط یه فرضیه است. مثلاً بگو "شاید اینطور باشه ... " یا بگو "من اینطوری تصور می کنم که ... " .

در دو تا آدرس زیر به این سوال پرداخته شده که از کجا می دونیم خدا دروغ نگفته است. تا حدی مرتبطه به این تاپیک:
http://www.askdin.com/showthread.php?t=55969

http://www.askdin.com/showthread.php?t=30028
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۳۷)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]
الان اون تصویر بالایی احتمالا مسیح نیست ؟ اون پایینم احتمالا همون خدای شیطان پرستا ؟ نکنه همون داستان مسیحیت تحریف شده ک میگه مسیح همون خدا هست و اومده تو کالبد انسانی تا درد بچشه و فدا بشه تا گناه نخستین رو بیخیال بشه و

عزیز جان درسته که عکس شبیه مسیحه ولی منظور من مسیح نبود ، گفتم یه چیزی نظیر این عکس با خوندن قرآن در ذهن ها ایجاد میشه ...
مسیح واقعا وجود داره و پسر یا جسم شیطان یا همون خدا هستش .. و برای درد و زجز کشیدن قبلا متولد نشده بود و این کلکی بیش نبود جریان زجر کشیدن مسیح تا اسمشو برای پرستش سر زبونا بندازه خدا و در آخرالزمان هم برای درد و رنج کشیدن نمیاد بلکه برای حال و حول و تفریح و زجر دادن هر کی که دوست داشته باشه متولد شده و بزودی هم ظهور میکنه و رفقای خودیش بهش میگن :
[b]punisher یعنی تنبیه کننده یا مجازات گر البته دراکولا هم بهش نسبت داده میشه[/i]
در ضمن حقیقت همیشه حقیقت میمونه و هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه ! این حرفها چه صحیح باشند چه غلط چون در دوره آخرالزمان هستیم بزودی همه چیز به همه کس ثابت خواهد شد که جریان این دنیا چیست ... پیشنهاد میکنم اگر واقعا میدانید جریان چیست پس جنگ بی مورد نکنید و اگرم واقعا نمیدانید صبر چیز خوبیست .. و همینطور تحقیقات که البته چیز زیادی با تحقیقات دستگیرتون نمیشه

دوست عزیز مثل اینکه باید دقیقتر بخونی مطلب رو .. مخلوق خالق رو شکست نمیده .. بلکه خالق مخلوق رو شکست میده در نهایت .. چون قدرت یه فرشته در مقابل قدرت بی نهایت خدا که به حساب نمیاد ... اگه دقیق خونده باشی تو 300 سطر ( استعاره ) توضیح دادم که خدا ذاتش شیطانی هستش و خیلی چیزها که ازش گفته میشه رو خودش خواسته یعنی خودش خواسته خوب جلوه داده بیشه در دید مردم .. در کل انسانها در بازی خیر و شر گول خالقشون رو خوردن ...Smile

با سلام
شما اعتقاد به تثلیث داری؟
تثلیثی که خودش خودش رو رد میکنه و بافته کلیسا هست اونم چند قرن بعد از مسیح اونم بخاطر اینکه یسری حاشیه ها رو بخوابونه ایجاد شد ولی خودش کلی حرف در مسیحیت منحرفه ایجاد کرد. دقت کن بحث فدا رو کلیسا و ابای اون تو اذهان انداختن و این موضوع از نگاه بنده و امثال من رد شده هست پس اینقدر با جدیت اینو نگو ک :
و برای درد و زجز کشیدن قبلا متولد نشده بود و این کلکی بیش نبود جریان زجر کشیدن مسیح تا اسمشو برای پرستش سر زبونا بندازه خدا

عزیزم دارم میگم من ک این حرف بخشش و .. از تحریفات هست ، چرا دقت نمیکنی ؟؟؟؟ کاربرمعلوم الحال گرامی
میشه بفرمایی الان خدا دارای دو ذات هست یا نه؟
بحث درباره پدر و پسر و بحث کلک زدن بمونه که سر وقتش اگه حالی بود باهات صحبت میکنم . البته چون موضوع خاضی نیست و هر عقل سلیمی متوجه میشه شاید اصلا با شما که تو قوه دماغی داشتن و یا ضعف دراون داری بحث نکردم چون چشمت رو بستی.
میشه بگی چطور به این نتیجه رسیدی مسیح میاد برای :
در آخرالزمان هم برای درد و رنج کشیدن نمیاد بلکه برای حال و حول و تفریح و زجر دادن هر کی که دوست داشته باشه متولد شده و بزودی هم ظهور میکنه

(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۲:۳۷)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز مثل اینکه باید دقیقتر بخونی مطلب رو .. مخلوق خالق رو شکست نمیده .. بلکه خالق مخلوق رو شکست میده در نهایت .. چون قدرت یه فرشته در مقابل قدرت بی نهایت خدا که به حساب نمیاد ... اگه دقیق خونده باشی تو 300 سطر ( استعاره ) توضیح دادم که خدا ذاتش شیطانی هستش و خیلی چیزها که ازش گفته میشه رو خودش خواسته یعنی خودش خواسته خوب جلوه داده بیشه در دید مردم .. در کل انسانها در بازی خیر و شر گول خالقشون رو خوردن ...Smile
در فرض بگیریم ک خالق ( ذات شیطانیش ) شکست بخوره چیزی از خالق کم میشه؟
گرامی اینو ب بچه کلاس اولم بگی بهت میگه ... ( دیگه ساسور کردم ) . Dodgy

(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۶)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]شخصیه عزیز.. میتونی باورش نکنی .. زوری نیست که باور کردنش .. فکر کن یه تئوریه .. ولی اگه واقعیت داشته باشه این موضوع برای همه انسانهایی که روح های فرشته ای و انسانی دارند یا داشتند بد خواهد شد ...

چیزی ک شخصیه رو دیگه چرا میای میگی ؟ خو وقتی نمیتونی اثباتش کنی از کجا معلوم برای خودت هم اثبات شده باشه ؟ ایا از بدیهیات هست ک بگیم نیاز به اثبات نداره ؟ چه حالب ک کم میارن برخی ( البته ایشون یکیشون هستن ) اقا این عقیده منه زور نیست که ، تخم شبهه رو میکارن بعد میگن زور نیست که برمن یقین شده شما به اون شعور نرسیدی . ادمو یاد این عرفانهای منحرف میندازه تا تو این راه قرار نگیری و محو در ... نشی به حقایق دست پیدا نمیکنی ، حالا کی بهش دسترسی پیدا میکنیم؟ معلوم نیس شاید امروز شاید هیچوقت . چرا؟ چون شاید لایق نباشی . پس به چه پشتوانه بیام ؟ شخصیه و باید خودت لیاقت بخرج بدی و من فقط راه رو میگم و توهم باید بگی چشم . کاری ک یه بنده خدا ( البته خودش میگه من خدام ) به پیروانش میگه بکنین :
نقل قول:ای پسر تراب
کور شو تا جمالم بينی و کر شو تا لحن و صوت مليحم را شنوی و جاهل شو تا از علمم نصيب بری و فقير شو تا از بحر غنای لا يزالم قسمت بيزوال برداری. ... ( منبعش رو کسی خواست بگه )
خداییش ما تو اعتقادات خودمون اینو نداریم الحمدالله

خودت میگی اگه واقعیت داشته باشه :
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۶)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]ولی اگه واقعیت داشته باشه
اذا جاء الاحتمال بطل الاستدلال

کلامت کلا رو هواست مگر اینکه وزنه ای چیزی بهش وصل کنی تا ثبات پیدا کنه
فرض کنیم فرضیه باشه یا تئوری و ... مسیر رو به پاسخ سوال ابتدایی نرسوندی ک ! شاید اومدی اینجا به نتیجه برسی ولی اساس سوال باطله .

(۱۶/بهمن/۹۵ ۴:۲۲)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]دوست گرامی یکی از تصاویر که شکوه عرش الهی و بودش خدا رو با فرشتگانی پاک رو نشون میده واقعیتی فیک یا تقلبی درباره خداست .. ولی عکسی که خدا رو با شیاطین نشون میده واقعیت اصلی رو درباره خدا بیان میکنه .. در ضمن همین موجودی که شما تجسم شدشو ذلیل و بدبخت خطابش میکنید از تمام دارایی هاتون تا دست و پا و زبانتون متعلق به اونه و میتونه با یه بشکن زندگیتون رو دستخوش بد تغییراتی کنه ... فقط جهت اطلاع گفتم

دادا شما تکلیفت رو روشن کن ، خدای سفید فیکه یا اون قرمزه ؟ ذات باید یکی باشه نمیشه دو ذاته باشه ک /
هم ناریک هم روشن . جمع نقیضین ؟؟؟ محال . این رو ک دیگه باید بفهمی .
خو بیا مستقیم بگو من شیطان پرستم و خدام شیطانه دیگه چرا اینقدر اسمون ریسمون میلفی .
تبریک میگم یکی دیگه از پیروان حق شیطان اومده داره حرف میزنه و تبلیغ شیخی میکنه . دوستان هرکی از باباش سوال داره بیاد بپرسه فقط تذکر بدم که حرفا و نظرات شخصیه فقط چند خط بالاتر رو حتما بخونین .
راسی اخر سر دوباره تذکر بدم که بنده هرگز ( خدای ) این جناب
Mehdi121212 رو و هم مسیح و خدای او را تصویر و تصور نمیکنم . شما ایا تصور میکنین ؟ بر چه اساس میشه چیزی رو ک درک نمیشه کرد رو تصویر کنین ؟ الان به شما گفته بشه بیا جن رو تصویر سازی کن چه میکنی ؟ اصلا دیو رو بیا بکش . نه اصلا بیا ذات درونت رو بکش ایا میتونی بکشی ؟ این که دیگه از خودته.
پرسشهایی ک مطرح کردم رو پاسخ بدی هم بد نیست . البته با دقت بخون و درست و منطقی پاسخ بده .
سلام
چه مبحث خوبیWink
چندتا از بزرگان و دوستان قدیمی رو هم دیدیم
ممنون مهدیBig Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ (1) مِن شَرِّ مَا خَلَقَ (2) وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ (3) وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ (4) وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ (5)
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]سلام دوست گرامی mahdy30na
اولا اینکه شما بین جملات من لحنی شوخی آمیز که همراه با توهین باشه دیدین ؟ پس لطفا فقط مستند صحبت کنین وگرنه من خودم برای خودم یپا جوکر هستم ...

تثلیث درباره مسیح یک جاهایش درسته و یک جاهاییش اشتباه و اون قسمت اشتباهش که روح القدس هستش مثل خیلی چیزهای دیگه برای گمراهی بشر و دست انداختنش بوجود اومده .. شخص مسیح رو اگر از نزدیک ببینی مانند بقیه انسانهاست .. و فقط یه پدر و همچنین مادر داره که روحشه و پسر هم به جسمش گفته میشه.. ولی اگر چشم دلت یا چشم سومت باز باشه اونوقت میفهمی که خدای پسر که جسم هستش اصلا انسان نیست بلکه فقط شبیه انسانه ... یعنی اگر انسانهای دیگر از خاک خلق شده اند ، ایشون از آتش خلق شده اند ...

در فرض بگیریم ک خالق ( ذات شیطانیش ) شکست بخوره چیزی از خالق کم میشه

بله عزیز چیزی کم میشه اولا خدا که منظورم خالق هستیه یک ذات بیشتر نداره و دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن

خو بیا مستقیم بگو من شیطان پرستم و خدام شیطانه دیگه چرا اینقدر اسمون ریسمون میلفی

دوستت گرامی ، انسانها کلا گول خوردند و شیطان اعظم این دنیا چه از میون جن ها و چه از میون انسان ها خود خالق هستی و همینطور پسرشه ..
در ضمن من خدایی رو میپرستم که همه چیز رو خلق کرده و خوب هم میشناسم ذاتشو و برای شما هم بصورت عامیانه تفسیرش کردم ... در ضمن شما از کجا میدونین که من چجور موجودی هستم که که انقدر راحت ندیده درباره نوشته هام قضاوت میکنین ؟ شاید من خیلی چیزها بدونم که شما ندونین و فقط مثل یه معلم اومدم دارم میگم اوضاع از این قراره ... پس بجای مسخره صحبت کردن و مسخره کرده طرف مقابل بدنبال حقیقت باش عزیز شاید اینجا حقیقتی گفته بشه که شما یا نمیخوای بشنویش یا نمیدونیش
جناب Mehdi121212 شما تو صحبتاتون مشتند صحبت کردید ؟ غیر از اینکه گفته باشین :
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۶)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]زوری نیست که باور کردنش
پس هر وقت شما مستند گویی کردی برای کلام بی اساس خودت ( خو اسمش روشه دیگه بنیانش رو هواس پطور میخوای براش مستند کنی ) .
خوبه ک جوکر هستین ، و این تنها چیزیه ک نیاز به اثبات نداره چون تا الان اثبات شده از سخنانتون این جوکر بودن .

تثلیث رو خوب اومدی
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]تثلیث درباره مسیح یک جاهایش درسته و یک جاهاییش اشتباه و اون قسمت اشتباهش که روح القدس هستش مثل خیلی چیزهای دیگه برای گمراهی بشر و دست انداختنش بوجود اومده .. شخص مسیح رو اگر از نزدیک ببینی مانند بقیه انسانهاست .. و فقط یه پدر و همچنین مادر داره که روحشه و پسر هم به جسمش گفته میشه.. ولی اگر چشم دلت یا چشم سومت باز باشه اونوقت میفهمی که خدای پسر که جسم هستش اصلا انسان نیست بلکه فقط شبیه انسانه ... یعنی اگر انسانهای دیگر از خاک خلق شده اند ، ایشون از آتش خلق شده اند ...
تو خوب موردی داری مانور میدی ، افرین بر تو گرامی ؛
شما مسیح رو از نزدیک رویت کردی گرامی ؟ مگه ما گفتیم مسیح غیر انسانه ؟ مگه گفتیم از مجردات هست ؟
پدر داره ؟ من به عقیده شما شک ندارم و فقط میخوام بدونم دینتون چیه ؟
چون اگه مسلم بودید هرگز چنین کلام گزافی رو نمیگفتین و اگه مسیحی هستید که طبق عقیده برادران مسیحی بازم یوسف نجار هم پدر ژنتیکی مسیح نیست که بخوایم بگیم پدر باشه و اگه هم بحث دمیده شدن روح باشه _ این رو اسلام میپذیره _ و این بحث تثلیث هم اگه اطلاع ندارین تو شورای نیقیه اغاز شد گرامی اونم بخاطر مباحثی که در جای خودش اگه خواستین براتون شرح میدم و تدریس میکنم .
گرامی چه تثلیثی زیبایی رو نه ببخشین ، عجب ابداع قشنگی رو مطرح کردی .
الان پدر میشه کی ؟ مادر ؟ پسر ؟پدر و مادر میشه روح و پسر میشه جسم ؟ شما حالتون خوش هست ؟
نقل قول:فقط یه پدر و همچنین مادر داره که روحشه
نقل قول:و پسر هم به جسمش گفته میشه
Huh
روح و جسم = پدر و مادر ( جسم ) روح ( پسر) خو اینجا فقط خواستی چیزی بگی ک بگی گفته باشم .
خوب چشم دل رو شما چطور میخوای باز کنی؟ بازم شخصیه ؟یا اینکه راهش تضمینیه؟
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] ولی اگر چشم دلت یا چشم سومت باز باشه اونوقت میفهمی که خدای پسر که جسم هستش اصلا انسان نیست بلکه فقط شبیه انسانه ... یعنی اگر انسانهای دیگر از خاک خلق شده اند ، ایشون از آتش خلق شده اند ...
گرامی اساس و بنیان نگاهت غلطه .
دوستان ایشون چشم سومش باز شده ، هرکی سوال داره بیاد و بپرسه تا درش رو نبستن.
گرامی ، رفتی تو عرفانی که وصل میشه به کارخونه نساجی . ( البته عرفانی ک ایشون نگاهش بهش هست وصل به نساجیه ) گرامی سند بدید برای
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] ایشون از آتش خلق شده اند ...
اگه بگی باید چشم سوم و شخصیو . ... هست رسما میگم شما مشاعرت رفته به فنا . تعارف هم با گرامیان ندارم .

(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]بله عزیز چیزی کم میشه اولا خدا که منظورم خالق هستیه یک ذات بیشتر نداره و دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن
فقط ارجاع میدم به کلام خودتون تو ارسال اول
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲:۲۲)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]درست حدس زدید .. خدا همان شیطان است یعنی خدایی که همه چیز را آفریده ذاتی شیطانی دارد
پس خدا ذاتی شیطای داره دیگه ؟؟؟

(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن
یه عبارت زیبا داری ک من قبلتر نگفتم گفتم شاید دوستان تذکر بدن
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲:۲۲)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]ولی من و خیلی های دیگه که از جریان خبر داریم به شما میگیم که اینطور نیست
معلومه شما هم از اون شوری سر بیرون اوردی ، به اون رتبه اولت بگو بیاد نه اینکه یکی یکی میفرسته تا شاید بتونه کاری کنه . عقل سلیم میدونه پشت این حرفا چیه .
خو برگردیم به دوما :
خو ارواح با هم درگیرن ، خو این بین اون شاه روح ک گفته بودی خودش رو روح + نشون داده ولی در اصل روح - داره دیگه ، خو این خدا که شما متصور شدی ازش ایا لیاقت گردانندگی جهان رو داره ؟ اصلا لیاقت نگاه کردن و حتی مبارزه کردن حتی با اوانس هم نداره گرامی ، این ک میشه شاه روح ترسو . البته همه اینها میرسه به نوع عقیده شما .
اها یه قسمت دیگه فقط تو این فراز ،
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن
گرامی ارادت خیلی مخلصانه ای داری به شیطان ، شیطان برنده شدند . یعنی اوج احترام .
جنگ خاموش کی بود و چطور بود رو میتونی دقیق بگی؟ از همون منابع چشم سوم و یا از اون گروهی ک شماها خبر دارین ؟

قسمت اخر کلام تون . البته منتظر مستند گویی بودم ولی حیف ک ...
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]دوستت گرامی ، انسانها کلا گول خوردند و شیطان اعظم این دنیا چه از میون جن ها و چه از میون انسان ها خود خالق هستی و همینطور پسرشه ..
در ضمن من خدایی رو میپرستم که همه چیز رو خلق کرده و خوب هم میشناسم ذاتشو و برای شما هم بصورت عامیانه تفسیرش کردم ... در ضمن شما از کجا میدونین که من چجور موجودی هستم که که انقدر راحت ندیده درباره نوشته هام قضاوت میکنین ؟ شاید من خیلی چیزها بدونم که شما ندونین و فقط مثل یه معلم اومدم دارم میگم اوضاع از این قراره ... پس بجای مسخره صحبت کردن و مسخره کرده طرف مقابل بدنبال حقیقت باش عزیز شاید اینجا حقیقتی گفته بشه که شما یا نمیخوای بشنویش یا نمیدونیش
انسانها کلا ( همه ) گول خوردن ، خو این عیسی ک مخلوق و انسان هست ( اون تثلیثی که خودت ابداع کردی حالا هر اسمی میخوای روش بزار رو نتونستی اثبات کنی ) موسی و ابراهیم و اسحاق و یعقوب و ... علیٰ نبیّنا و آله و علیهما السّلام ک حداقل از خاک خلق شدن ، پس اونها هم ک فرزند نیستن ، پس اونها هم گول خوردن و ... ./
خوبه خدایی ک خالف هست رو میپرستی ولی چطور شما ذات رو فهمیدی در حالی ک کسی اینو نمیتونه بگه چون وقتی شما ذات رو بشناسی دیگه بر خدا مسلط میشی و دیگه اون خدا ببخشین از همه گرامیان 2ریال هم نمی ارزه ، و اینهم بازم تضاد و نقص و نقض در کلام شما هست .یا شما هم ذاتت با ذات خدا یکی هست ک تونستی ذات خدا رو بشناسی. البته تا اینجا ک شخصا مطالبی نو و البته مهم در کلام شما رویت نکردم ک نشون بده شما کلامی نو داشته باشین.
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] در ضمن شما از کجا میدونین که من چجور موجودی هستم که که انقدر راحت ندیده درباره نوشته هام قضاوت میکنین ؟
شخصه و به شما ربطی نداره . Dodgy همینقدر که دهان باز کردی و میگی خودش نشون میده چی هستی.
بی کمالیهای انسان از سخن پیدا شود، پسته بی مغز چون لب وا کند رسوا شود.
سعدی شیرازی چه خوب گفتن
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] شاید من خیلی چیزها بدونم که شما ندونین و فقط مثل یه معلم اومدم دارم میگم اوضاع از این قراره .
این معلم نمونه ک اومده داره مارو مثلا راهنمایی میکنه از کجا بدونیم معلمه ؟ شاید چیز دیگه باشه ؟ اصلا شما از کجا خبر داری؟ شوری چند نفره یا چشم سوم و ... ؟؟؟؟؟ اصلا نکنه خدایی و شایدم شاه روح ؟
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] پس بجای مسخره صحبت کردن و مسخره کرده طرف مقابل بدنبال حقیقت باش عزیز شاید اینجا حقیقتی گفته بشه که شما یا نمیخوای بشنویش یا نمیدونیش
اگه حرفی داری با برهان و حجت عقلی و کلام صحیح بیان کن و اگه نمیتونی بگو استادت بیاد بیان کنه . تمسخری درکار نیست گرامی ، ایا شما رو به تمسخر گرفتم بنده؟ اگه چنین مطالبی تمسخر هست پس معنای نقد و پرسش رو هم باید روی چیز ئیگه بزاریم و یا اینکه کربردش رو تعریف مجدد کنیم .
شما هم بیا و بنده رو مثل دیگر دوستان که پیشتر بودن تحریم کن و فرار کن از مباحثه . اخرین کار گرامیان همینه دیگه . گفتم ک اگه تو ذهنت نبود بیاد .

منتظرم مطالب رو مستند بیان کنی و چیزاییم ک گفتی یه سند براش بدی ک بریم ( برم و ببینم شاید راس میگی ) ببینیم چی هست این منبع و اگه هم چشم سوم سرچشمه این مطالب گوهر وار هست دیگه بریم تو کار چشم سوم .
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع