بسم الله الرحمن الرحیم
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ (1) مِن شَرِّ مَا خَلَقَ (2) وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ (3) وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ (4) وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ (5)
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]سلام دوست گرامی mahdy30na
اولا اینکه شما بین جملات من لحنی شوخی آمیز که همراه با توهین باشه دیدین ؟ پس لطفا فقط مستند صحبت کنین وگرنه من خودم برای خودم یپا جوکر هستم ...
تثلیث درباره مسیح یک جاهایش درسته و یک جاهاییش اشتباه و اون قسمت اشتباهش که روح القدس هستش مثل خیلی چیزهای دیگه برای گمراهی بشر و دست انداختنش بوجود اومده .. شخص مسیح رو اگر از نزدیک ببینی مانند بقیه انسانهاست .. و فقط یه پدر و همچنین مادر داره که روحشه و پسر هم به جسمش گفته میشه.. ولی اگر چشم دلت یا چشم سومت باز باشه اونوقت میفهمی که خدای پسر که جسم هستش اصلا انسان نیست بلکه فقط شبیه انسانه ... یعنی اگر انسانهای دیگر از خاک خلق شده اند ، ایشون از آتش خلق شده اند ...
در فرض بگیریم ک خالق ( ذات شیطانیش ) شکست بخوره چیزی از خالق کم میشه
بله عزیز چیزی کم میشه اولا خدا که منظورم خالق هستیه یک ذات بیشتر نداره و دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن
خو بیا مستقیم بگو من شیطان پرستم و خدام شیطانه دیگه چرا اینقدر اسمون ریسمون میلفی
دوستت گرامی ، انسانها کلا گول خوردند و شیطان اعظم این دنیا چه از میون جن ها و چه از میون انسان ها خود خالق هستی و همینطور پسرشه ..
در ضمن من خدایی رو میپرستم که همه چیز رو خلق کرده و خوب هم میشناسم ذاتشو و برای شما هم بصورت عامیانه تفسیرش کردم ... در ضمن شما از کجا میدونین که من چجور موجودی هستم که که انقدر راحت ندیده درباره نوشته هام قضاوت میکنین ؟ شاید من خیلی چیزها بدونم که شما ندونین و فقط مثل یه معلم اومدم دارم میگم اوضاع از این قراره ... پس بجای مسخره صحبت کردن و مسخره کرده طرف مقابل بدنبال حقیقت باش عزیز شاید اینجا حقیقتی گفته بشه که شما یا نمیخوای بشنویش یا نمیدونیش
جناب Mehdi121212 شما تو صحبتاتون مشتند صحبت کردید ؟ غیر از اینکه گفته باشین :
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲۳:۴۶)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]زوری نیست که باور کردنش
پس هر وقت شما مستند گویی کردی برای کلام بی اساس خودت ( خو اسمش روشه دیگه بنیانش رو هواس پطور میخوای براش مستند کنی ) .
خوبه ک جوکر هستین ، و این تنها چیزیه ک نیاز به اثبات نداره چون تا الان اثبات شده از سخنانتون این جوکر بودن .
تثلیث رو خوب اومدی
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]تثلیث درباره مسیح یک جاهایش درسته و یک جاهاییش اشتباه و اون قسمت اشتباهش که روح القدس هستش مثل خیلی چیزهای دیگه برای گمراهی بشر و دست انداختنش بوجود اومده .. شخص مسیح رو اگر از نزدیک ببینی مانند بقیه انسانهاست .. و فقط یه پدر و همچنین مادر داره که روحشه و پسر هم به جسمش گفته میشه.. ولی اگر چشم دلت یا چشم سومت باز باشه اونوقت میفهمی که خدای پسر که جسم هستش اصلا انسان نیست بلکه فقط شبیه انسانه ... یعنی اگر انسانهای دیگر از خاک خلق شده اند ، ایشون از آتش خلق شده اند ...
تو خوب موردی داری مانور میدی ، افرین بر تو گرامی ؛
شما مسیح رو از نزدیک رویت کردی گرامی ؟ مگه ما گفتیم مسیح غیر انسانه ؟ مگه گفتیم از مجردات هست ؟
پدر داره ؟ من به عقیده شما شک ندارم و فقط میخوام بدونم دینتون چیه ؟
چون اگه مسلم بودید هرگز چنین کلام گزافی رو نمیگفتین و اگه مسیحی هستید که طبق عقیده برادران مسیحی بازم یوسف نجار هم پدر ژنتیکی مسیح نیست که بخوایم بگیم پدر باشه و اگه هم بحث دمیده شدن روح باشه _ این رو اسلام میپذیره _ و این بحث تثلیث هم اگه اطلاع ندارین تو شورای نیقیه اغاز شد گرامی اونم بخاطر مباحثی که در جای خودش اگه خواستین براتون شرح میدم و تدریس میکنم .
گرامی چه تثلیثی زیبایی رو نه ببخشین ، عجب ابداع قشنگی رو مطرح کردی .
الان پدر میشه کی ؟ مادر ؟ پسر ؟پدر و مادر میشه روح و پسر میشه جسم ؟ شما حالتون خوش هست ؟
نقل قول:فقط یه پدر و همچنین مادر داره که روحشه
نقل قول:و پسر هم به جسمش گفته میشه

روح و جسم = پدر و مادر ( جسم ) روح ( پسر) خو اینجا فقط خواستی چیزی بگی ک بگی گفته باشم .
خوب چشم دل رو شما چطور میخوای باز کنی؟ بازم شخصیه ؟یا اینکه راهش تضمینیه؟
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] ولی اگر چشم دلت یا چشم سومت باز باشه اونوقت میفهمی که خدای پسر که جسم هستش اصلا انسان نیست بلکه فقط شبیه انسانه ... یعنی اگر انسانهای دیگر از خاک خلق شده اند ، ایشون از آتش خلق شده اند ...
گرامی اساس و بنیان نگاهت غلطه .
دوستان ایشون چشم سومش باز شده ، هرکی سوال داره بیاد و بپرسه تا درش رو نبستن.
گرامی ، رفتی تو عرفانی که وصل میشه به کارخونه نساجی . ( البته عرفانی ک ایشون نگاهش بهش هست وصل به نساجیه ) گرامی سند بدید برای
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] ایشون از آتش خلق شده اند ...
اگه بگی باید چشم سوم و شخصیو . ... هست رسما میگم شما مشاعرت رفته به فنا . تعارف هم با گرامیان ندارم .
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]بله عزیز چیزی کم میشه اولا خدا که منظورم خالق هستیه یک ذات بیشتر نداره و دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن
فقط ارجاع میدم به کلام خودتون تو ارسال اول
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲:۲۲)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]درست حدس زدید .. خدا همان شیطان است یعنی خدایی که همه چیز را آفریده ذاتی شیطانی دارد
پس خدا ذاتی شیطای داره دیگه ؟؟؟
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن
یه عبارت زیبا داری ک من قبلتر نگفتم گفتم شاید دوستان تذکر بدن
(۱۵/بهمن/۹۵ ۲:۲۲)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]ولی من و خیلی های دیگه که از جریان خبر داریم به شما میگیم که اینطور نیست
معلومه شما هم از اون شوری سر بیرون اوردی ، به اون رتبه اولت بگو بیاد نه اینکه یکی یکی میفرسته تا شاید بتونه کاری کنه . عقل سلیم میدونه پشت این حرفا چیه .
خو برگردیم به دوما :
خو ارواح با هم درگیرن ، خو این بین اون شاه روح ک گفته بودی خودش رو روح + نشون داده ولی در اصل روح - داره دیگه ، خو این خدا که شما متصور شدی ازش ایا لیاقت گردانندگی جهان رو داره ؟ اصلا لیاقت نگاه کردن و حتی مبارزه کردن حتی با اوانس هم نداره گرامی ، این ک میشه شاه روح ترسو . البته همه اینها میرسه به نوع عقیده شما .
اها یه قسمت دیگه فقط تو این فراز ،
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]دوما اینکه گفتم که جنگی بین ارواح هستش و با کلی آوانس این جنگ در حال بر گذار شدنه .. که یکی از مراحل اصلیش که جنگ خاموش بود تموم شد و شیاطین برنده شدند و حالا فقط مونده جنگ روشن
گرامی ارادت خیلی مخلصانه ای داری به شیطان ، شیطان برنده شدند . یعنی اوج احترام .
جنگ خاموش کی بود و چطور بود رو میتونی دقیق بگی؟ از همون منابع چشم سوم و یا از اون گروهی ک شماها خبر دارین ؟
قسمت اخر کلام تون . البته منتظر مستند گویی بودم ولی حیف ک ...
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ]دوستت گرامی ، انسانها کلا گول خوردند و شیطان اعظم این دنیا چه از میون جن ها و چه از میون انسان ها خود خالق هستی و همینطور پسرشه ..
در ضمن من خدایی رو میپرستم که همه چیز رو خلق کرده و خوب هم میشناسم ذاتشو و برای شما هم بصورت عامیانه تفسیرش کردم ... در ضمن شما از کجا میدونین که من چجور موجودی هستم که که انقدر راحت ندیده درباره نوشته هام قضاوت میکنین ؟ شاید من خیلی چیزها بدونم که شما ندونین و فقط مثل یه معلم اومدم دارم میگم اوضاع از این قراره ... پس بجای مسخره صحبت کردن و مسخره کرده طرف مقابل بدنبال حقیقت باش عزیز شاید اینجا حقیقتی گفته بشه که شما یا نمیخوای بشنویش یا نمیدونیش
انسانها کلا ( همه ) گول خوردن ، خو این عیسی ک مخلوق و انسان هست ( اون تثلیثی که خودت ابداع کردی حالا هر اسمی میخوای روش بزار رو نتونستی اثبات کنی ) موسی و ابراهیم و اسحاق و یعقوب و ... علیٰ نبیّنا و آله و علیهما السّلام ک حداقل از خاک خلق شدن ، پس اونها هم ک فرزند نیستن ، پس اونها هم گول خوردن و ... ./
خوبه خدایی ک خالف هست رو میپرستی ولی چطور شما ذات رو فهمیدی در حالی ک کسی اینو نمیتونه بگه چون وقتی شما ذات رو بشناسی دیگه بر خدا مسلط میشی و دیگه اون خدا ببخشین از همه گرامیان 2ریال هم نمی ارزه ، و اینهم بازم تضاد و نقص و نقض در کلام شما هست .یا شما هم ذاتت با ذات خدا یکی هست ک تونستی ذات خدا رو بشناسی. البته تا اینجا ک شخصا مطالبی نو و البته مهم در کلام شما رویت نکردم ک نشون بده شما کلامی نو داشته باشین.
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] در ضمن شما از کجا میدونین که من چجور موجودی هستم که که انقدر راحت ندیده درباره نوشته هام قضاوت میکنین ؟
شخصه و به شما ربطی نداره .

همینقدر که دهان باز کردی و میگی خودش نشون میده چی هستی.
بی کمالیهای انسان از سخن پیدا شود، پسته بی مغز چون لب وا کند رسوا شود.
سعدی شیرازی چه خوب گفتن
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] شاید من خیلی چیزها بدونم که شما ندونین و فقط مثل یه معلم اومدم دارم میگم اوضاع از این قراره .
این معلم نمونه ک اومده داره مارو مثلا راهنمایی میکنه از کجا بدونیم معلمه ؟ شاید چیز دیگه باشه ؟ اصلا شما از کجا خبر داری؟ شوری چند نفره یا چشم سوم و ... ؟؟؟؟؟ اصلا نکنه خدایی و شایدم شاه روح ؟
(۱۶/بهمن/۹۵ ۱۷:۴۳)Mehdi121212 نوشته است: [ -> ] پس بجای مسخره صحبت کردن و مسخره کرده طرف مقابل بدنبال حقیقت باش عزیز شاید اینجا حقیقتی گفته بشه که شما یا نمیخوای بشنویش یا نمیدونیش
اگه حرفی داری با برهان و حجت عقلی و کلام صحیح بیان کن و اگه نمیتونی بگو استادت بیاد بیان کنه . تمسخری درکار نیست گرامی ، ایا شما رو به تمسخر گرفتم بنده؟ اگه چنین مطالبی تمسخر هست پس معنای نقد و پرسش رو هم باید روی چیز ئیگه بزاریم و یا اینکه کربردش رو تعریف مجدد کنیم .
شما هم بیا و بنده رو مثل دیگر دوستان که پیشتر بودن تحریم کن و فرار کن از مباحثه . اخرین کار گرامیان همینه دیگه . گفتم ک اگه تو ذهنت نبود بیاد .
منتظرم مطالب رو مستند بیان کنی و چیزاییم ک گفتی یه سند براش بدی ک بریم ( برم و ببینم شاید راس میگی ) ببینیم چی هست این منبع و اگه هم چشم سوم سرچشمه این مطالب گوهر وار هست دیگه بریم تو کار چشم سوم .