تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دکتر احمدی نژاد به ترامپ نامه نوشت!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنْ جاءَکُمْ فاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصيبُوا قَوْماً بِجَهالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلي‏ ما فَعَلْتُمْ نادِمينَ

ای کسانی که ایمان آورده اید ، اگر فاسقی برای شما خبری آورد بررسی و تحقیق کنید تا مبادا گروهی را به نادانی آسیب رسانید ، آن گاه از کرده خود پشیمان گردید.
حجرات 6
(۲۱/اسفند/۹۵ ۱۲:۲۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]واقعا فک نمی‌کردم آی کیو ها تو این تالار تا این حد پایین باشه
پست قبلی من یه کنایه بود به حرف های خود شما ها که هر جابه نفع تون باشه از ویکی منبع میارید ولی وقتی من ویکی رو به عنوان منبع حرفم ارائه میدم میگید دروغه و ویکی منبع معتبر نیست
آخرش کدومش ?? ویکی خوبه یا نه ?? دروغ میگه یا راست ???
دلمون برای این کاراتون تنگ شده بود و خوب شد نزاشتین که یکسالی بگذره و اینکار را رو نکرده باشین .
دیگه حالا بالا و پایین و راست و محکم به چپ و از این مسخره بازیا دیگه دورش تموم شده خانم محترم.
خیلی جالبه که وقتی من حرفی نزدم مخاطب قرار گرفتم Big Grin مرسی IQ و مرسی EQ Blush مرسی توقع بیجا = تعصب ناشی از .... .
از قدیم این قاعده بود و البته چون شما از گذشته و قدیم ندیما فقط کوروش و زرتشت رو میشناسین و بقیه براتون پوسیده هستن و مزخرفات حق دارین که اینها رو ندونین که کسی که پیرو یک چیزی هست از همون براش مدک و سند میارن نه از غیر . Cool
شما که دوتا کتاب ادرس نمیتونی بدی پس باید از ویکی بگردی و ما هم ( البته بنده که از کتاب میارم ولی دوستان از منبع اصلی شما و امثال شما براتون اوردن )از منابع خودتون . پس این کنایه یه جاخالی داشت و متاسفانه باید برای .... . دیگه اون سه نقطه رو هرکسی فهمید فهمید.
شما میتونی معتبر بدونی به شرط اینکه مستنداتش معتبر باشه و دستبردی درش صورت گرفته نشده باشه . شخصا مواردی رو دیدم که ادرس صحیح بوده ولی متن اورده شده جاهایی اصلاح ( البته درستش تحریفو برش خورده ) شده بود . دیگه این شوما و این ویکی .
(۲۱/اسفند/۹۵ ۱۲:۲۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]واقعا فک نمی‌کردم آی کیو ها تو این تالار تا این حد پایین باشه
پست قبلی من یه کنایه بود به حرف های خود شما ها که هر جابه نفع تون باشه از ویکی منبع میارید ولی وقتی من ویکی رو به عنوان منبع حرفم ارائه میدم میگید دروغه و ویکی منبع معتبر نیست
آخرش کدومش ?? ویکی خوبه یا نه ?? دروغ میگه یا راست ???

خب هوش کسی پایین است که نمی فهمه و هنوز نمیدونه وقتی کسی چیزی رو ظاهرا قبول داره از همون براش سند ارائه می کنند نه از منبعی دیگر

(۲۱/اسفند/۹۵ ۱۲:۴۱)پارمیس نوشته است: [ -> ]واااای خدا Big Grin
ایشون دانشیار هم هستنBig Grin

چی تدریس میکنن ??
معادله های یک مجهولی و چند مجهولی ????

SadSmileDodgyConfusedBig Grin

حسادت به یک رییس جمهوری که کنار رفته؟

یعنی شما نمی دونستید که ایشون از قبل از ریاست جمهوری دانشیار بودند؟

اینقدر نسبت به رییس جمهور کشور خودتون بی اطلاع هستید؟

حرف زدن درباره رییس جمهور سابق که قصد دخالت در انتخابات رو هم نداره چه فایده ای داره؟

مشکل مردم دزدیهای دولت روحانی از مردم است

مالیات های عجیب و غریب بهشون تاحالا دقت کردید؟

همین الان قبض اومد 555 هزار و خورده ای باید پرداخت کنیم! بدون هیچ دلیلی

رستوران میری باید 9 هزار تومن مالیات پرداخت کنی فقط

خرید شارژ اینترنت و موبایل و...
انتقال پول

مثلا قرضت رو اگه میخوای ادا کنی هنگام انتقال پول ازت میکشن!

میخوای میوه بخری اگه از کارت خوان استفاده کنی مالیات میگیرن

دولت کسری بودجه اش رو از مردم داره به زور میکشه
(۲۰/اسفند/۹۵ ۵:۲۴)Islam نوشته است: [ -> ]اگر نخوندید از کجا فهمیدید بی محتواست؟Huh
از اسم نویسندش
شما کتابهای سلمان رشدی خوندی که فهمیدی بی محتواس؟یا از روی نویسنده اش قضاوت کردی؟
(۲۰/اسفند/۹۵ ۱۴:۰۶)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]کسی که دنبال حق و حقیقت باشه حوصله داره Wink

قطعا از انگلیس با زبان فارسی دکترا نگرفته Big Grin
کلمه حقیقت و احمدی نژاد دوتا معنی متضاد هستنWink
علت رفتارهای اخیر م.ا رو باید در انتخابات پیدا کرد.
حاکمیت با یک انتخابات خنثی رو به روست.مطمئنا نمیتونه از دو قطبی مثل 88 جان سالم به در ببره و دلش هم نمیخواد با درصد پایین مشارکت یک آبروریزی به بار بیاد.

بنابراین چند وقتیه که این مهره سوخته فعال شده و سعی میکنه با تخریب دولت و معرفی فردی مثل بقایی تنور انتخابات رو گرم کنه.
همین
(۲۰/اسفند/۹۵ ۱۵:۳۴)Islam نوشته است: [ -> ]خیر.

ولی حالا چه ربطی داشت مومن؟ ایشون گفت من نخوندم ولی خیلی بی محتوا بود! Big Grin خب این دو تا کلمه ناقض یکدیگر هستند. چطور میشه ادم چیزی رو نخواند و بعد بگوید بی محتواست؟!

سالی که نکوست از بهارش پیداست. ادم یک کتاب رو که دست میگیره چند صفحه را میخونه می فهمه ارزش خوندن داره یا نه.
این نامه رو من اول با جدیت شروع به خوندن کردم چند خط که خوندم دیدم از بی محتوا و بی ارزش فراتره!!!

لذا من هم وقتمو برای کامل خوندنش تلف نکردم!
البته از کسی که ادبیاتش : اون ... را لولو برد و آب بریز فلان جا و .. بیشتراز این انتظاری نیست!

(۲۰/اسفند/۹۵ ۲۳:۳۹)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]سر و ته یه کرباس نیستند که اگه بودند چهار دولت علیه یک دولت موضع نمی گرفت Wink

نگید جنگ زرگری اینها رو باور کردید که باور نمیکنم حرفتون رو ..Big Grin

اخه تو کشوری که احزاب مختلف و ارای مختلف حق حضور ندارن، چطور فکر می کنین که دولتها با هم فرق می کنن؟
اینها همه یکی هستند و فیلمهایی که بازی می کنن برای ارام نگه داشتن مردم هست....

(۲۱/اسفند/۹۵ ۱۳:۱۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]کسی که پیرو یک چیزی هست از همون براش مدک و سند میارن نه از غیر .

بنده الان سالیان طولانی هست که در این تالار عضوم و از بحث بی نتیجه با شمایان ! به جایی نرسیدم.

از قران براتون آیه میاریم میگین این منظورش چیز دیگه است. تفسیرش چیز دیگه است.
از نهج البلاغه حدیث می یاریم میگین نه این منظورش یه شخص خاصه. کلی نگفته!
از بحارالانوار حدیث میاریم میگین معتبر نیست!
از نهج الفصاحه حدیث میاریم میگین این مربوط به همه زنان نمیشه و تفسیر داره!
از اصول کافی مطلب میاریم میگین تو دینهای دیگه بدتر از اینها هم هست!
از وسایل شیعه و ... مطلب میاریم میگین منظورش چیز دیگه بوده.
از تاریخ طبری می نویسیم میگین چون یه جاش از امامان بد گفته دیگه کل تاریخ معتبر نیست!

از انجایی که هیچ کدام از منابع بالا برای شما معتبر نیست من منتظر نشستم روزی که منابعی که از نظر شما معتبره تحریر بشه بیام خدمتتون بحث کنم!Big GrinBig Grin

(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۶:۵۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]علت رفتارهای اخیر م.ا رو باید در انتخابات پیدا کرد.
حاکمیت با یک انتخابات خنثی رو به روست.مطمئنا نمیتونه از دو قطبی مثل 88 جان سالم به در ببره و دلش هم نمیخواد با درصد پایین مشارکت یک آبروریزی به بار بیاد.

بنابراین چند وقتیه که این مهره سوخته فعال شده و سعی میکنه با تخریب دولت و معرفی فردی مثل بقایی تنور انتخابات رو گرم کنه.
همین

همین چندوقته وزارت علوم به دانشجویان ایمیل می زنه و به نحو نرم ازشون اطلاعات میکشه.
مثلا عنوان نظر سنجی فضای مجازی هست ولی بین سوالات الکی که پرسیده سوال اصلیش را گنجانده بود که در دانشگاه شما همکلاسیهاتون قصد شرکت در انتخابات اتی را دارن یا نه؟
رژیم فهمیده مردم از همه دولتها خسته شدن و فهمیدن که این دولتها هیچکدام به فکرشون نیستن و همه مثل هم هستن.

تعجبی نداره که برای مشارکت دادن مردم بیاد اونها را بترسونه که اگه رای ندادن یه همفکر احمدی نژاد ر وی کار میاد . احمدی نژاد هم که پایه حاشیه و جنجاله باهاشون همراهی میکنه Big Grin
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۰۸)Nadia نوشته است: [ -> ]Big Grin Big GrinBig Grin

همین چندوقته وزارت علوم به دانشجویان ایمیل می زنه و به نحو نرم ازشون اطلاعات میکشه.
مثلا عنوان نظر سنجی فضای مجازی هست ولی بین سوالات الکی که پرسیده سوال
اصلیش را گنجانده بود که در دانشگاه شما همکلاسیهاتون قصد شرکت در انتخابات اتی را دارن یا نه؟

تو سوال بعدی ش مثلا میپرسه:
خب اون همکلاسی تون که نمیخواد شرکت کنه تو انتخابات موهاش چه رنگیه ??? دختره یا پسر???
بعدش میرن برا اعمال قانون Big Grin

(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۰۸)Nadia نوشته است: [ -> ]تعجبی نداره که برای مشارکت دادن مردم بیاد اونها را بترسونه که اگه رای ندادن یه همفکر احمدی نژاد ر وی کار میاد . احمدی نژاد هم که پایه حاشیه و جنجاله باهاشون همراهی میکنه Big Grin

اگه رای ندید لولو میادشBig Grin
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۰۸)Nadia نوشته است: [ -> ]بنده الان سالیان طولانی هست که در این تالار عضوم و از بحث بی نتیجه با شمایان ! به جایی نرسیدم.

از قران براتون آیه میاریم میگین این منظورش چیز دیگه است. تفسیرش چیز دیگه است.
از نهج البلاغه حدیث می یاریم میگین نه این منظورش یه شخص خاصه. کلی نگفته!
از بحارالانوار حدیث میاریم میگین معتبر نیست!
از نهج الفصاحه حدیث میاریم میگین این مربوط به همه زنان نمیشه و تفسیر داره!
از اصول کافی مطلب میاریم میگین تو دینهای دیگه بدتر از اینها هم هست!
از وسایل شیعه و ... مطلب میاریم میگین منظورش چیز دیگه بوده.
از تاریخ طبری می نویسیم میگین چون یه جاش از امامان بد گفته دیگه کل تاریخ معتبر نیست!

از انجایی که هیچ کدام از منابع بالا برای شما معتبر نیست من منتظر نشستم روزی که منابعی که از نظر شما معتبره تحریر بشه بیام خدمتتون بحث کنم!Big GrinBig Grin
سلام خدمت نادیای گرامی /
شما از قران میاری بر چه اساس میاری ؟
و بقیه موارد .
شما وقتی میخوای گلچین وار بگی منم پاسخ مناسب به گلچینوار بودن تقدیم شما میکنم . اگه واقعا اهل بحث و مباحثه هستین بفرمایید منم تا جایی که بتونم پاسخ متناسب به سوالای شما میدم . دقت کنین .
گرامی شما وقتی بحث کردن بلد نیستین من ایا باید پاسخگو باشم؟منم از بخاری برای شما سند میاوردم ولی شما چه پاسخ میدادی ؟ یادتون رفته ؟ از مادرتون عایشه نقل قول اوردم گفتین درجا دروغه . و حال اینکه از بخاری بود . براتون نظر علمای درجه یک شما رو که روش قسمی میخوردن که روی پیامبر نمیخوردن اوردم ولی شما چه کردی؟
پس بجای شلوغ کاری و ... پایدار باشین روی حرفتون.
اگه حرفی از مباحث پیش ناراحتتون میکنه بگین تا دوباره روش کار کنیم .
ایام عید هم هست وقت خوبی دوباره مطالب رو کاوشی مجدد کنیم .
(۲۰/اسفند/۹۵ ۱۷:۲۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]برا من اهمیتی کی از انگلیس مدرک گرفته چون از نظر من اینا همشون سر وته یه کرباسن
نظر شما محترمه ، اما خاک تو سر اونایی که با کف و سوت امسال شما کل تاریخچشونو منهدم کردم ....

به نظرم ریشه های عمیق درخت دموکراسی تو این تاپیک در حال پرپرشدنه Sad
شایدم کلا دموکراسی چیز پر پری هستSmile

واقعا جالبه یه عده از اسم احمدی نژاد هم میترسنHuh

اما من توصیه میکنم از حالا بشینید و غصه بخورید ! چون این انتخابات هم پرشور برگزار میشه و ما رو یه قدم جلو میبره(همون طور که در 88 بحث پیدایش انقلاب رنگی و در انتخابات 92 بحث وسوسه ی رابطه با امریکا برای همیشه حل شد) ، اگه از الان شروع کنید به غصه خوردن احتمال دق مرگ شدنتون با دیدن نتیجه ی انتخابات پایین تر میاد Heart
(۲۲/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]اما من توصیه میکنم از حالا بشینید و غصه بخورید ! چون این انتخابات هم پرشور برگزار میشه و ما رو یه قدم جلو میبره(همون طور که در 88 بحث پیدایش انقلاب رنگی و در انتخابات 92 بحث وسوسه ی رابطه با امریکا برای همیشه حل شد) ، اگه از الان شروع کنید به غصه خوردن احتمال دق مرگ شدنتون با دیدن نتیجه ی انتخابات پایین تر میاد Heart

احسنتم
(۲۲/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]نظر شما محترمه ، اما خاک تو سر اونایی که با کف و سوت امسال شما کل تاریخچشونو منهدم کردم ....

به نظرم ریشه های عمیق درخت دموکراسی تو این تاپیک در حال پرپرشدنه Sad
شایدم کلا دموکراسی چیز پر پری هستSmile

واقعا جالبه یه عده از اسم احمدی نژاد هم میترسنHuh

اما من توصیه میکنم از حالا بشینید و غصه بخورید ! چون این انتخابات هم پرشور برگزار میشه و ما رو یه قدم جلو میبره(همون طور که در 88 بحث پیدایش انقلاب رنگی و در انتخابات 92 بحث وسوسه ی رابطه با امریکا برای همیشه حل شد) ، اگه از الان شروع کنید به غصه خوردن احتمال دق مرگ شدنتون با دیدن نتیجه ی انتخابات پایین تر میاد Heart

از احمدی نژاد میترسیم چون بی لیاقته چون هشت سال گند زد به کشور چون مرز آبی ایران ایرانو تقدیم روسیه کرد میترسیم دوباره بیاد و اینا تکرار بشه
حرف زدن با جاهل هایی که ابراز برائت از احمدی نژاد رو حسادت به این آدم میدونن چه فایده داره ???

راجع به پاراگراف آخرتون از نظر من سگ زرد برادر شغاله یعنی اینا هیچ کدوم شون برا من فرقی ندارن چون سرشون تو یه آ.........
بنابراین هر کدوم بیان بالا من دق مرگ نمیشم چون برا من فرقی ندارن ولی مسلما برا شما فرق دارن
پس شما حواستون باشه که دققققق مرگ نشید چون احتمالش زیاده آخه این سری نمیتونید مثل قبل تقلب کنید که اح.....ی نژاد بیاد بالا Big Grin

در ضمن امضام برای شماست خوب بخونیدش
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع