۲۱/اسفند/۹۵, ۱۳:۱۲
بسم الله الرحمن الرحیم
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنْ جاءَکُمْ فاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصيبُوا قَوْماً بِجَهالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلي ما فَعَلْتُمْ نادِمينَ
ای کسانی که ایمان آورده اید ، اگر فاسقی برای شما خبری آورد بررسی و تحقیق کنید تا مبادا گروهی را به نادانی آسیب رسانید ، آن گاه از کرده خود پشیمان گردید.
حجرات 6
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنْ جاءَکُمْ فاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصيبُوا قَوْماً بِجَهالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلي ما فَعَلْتُمْ نادِمينَ
ای کسانی که ایمان آورده اید ، اگر فاسقی برای شما خبری آورد بررسی و تحقیق کنید تا مبادا گروهی را به نادانی آسیب رسانید ، آن گاه از کرده خود پشیمان گردید.
حجرات 6
(۲۱/اسفند/۹۵ ۱۲:۲۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]واقعا فک نمیکردم آی کیو ها تو این تالار تا این حد پایین باشهدلمون برای این کاراتون تنگ شده بود و خوب شد نزاشتین که یکسالی بگذره و اینکار را رو نکرده باشین .
پست قبلی من یه کنایه بود به حرف های خود شما ها که هر جابه نفع تون باشه از ویکی منبع میارید ولی وقتی من ویکی رو به عنوان منبع حرفم ارائه میدم میگید دروغه و ویکی منبع معتبر نیست
آخرش کدومش ?? ویکی خوبه یا نه ?? دروغ میگه یا راست ???
دیگه حالا بالا و پایین و راست و محکم به چپ و از این مسخره بازیا دیگه دورش تموم شده خانم محترم.
خیلی جالبه که وقتی من حرفی نزدم مخاطب قرار گرفتم
مرسی IQ و مرسی EQ
مرسی توقع بیجا = تعصب ناشی از .... .از قدیم این قاعده بود و البته چون شما از گذشته و قدیم ندیما فقط کوروش و زرتشت رو میشناسین و بقیه براتون پوسیده هستن و مزخرفات حق دارین که اینها رو ندونین که کسی که پیرو یک چیزی هست از همون براش مدک و سند میارن نه از غیر .

شما که دوتا کتاب ادرس نمیتونی بدی پس باید از ویکی بگردی و ما هم ( البته بنده که از کتاب میارم ولی دوستان از منبع اصلی شما و امثال شما براتون اوردن )از منابع خودتون . پس این کنایه یه جاخالی داشت و متاسفانه باید برای .... . دیگه اون سه نقطه رو هرکسی فهمید فهمید.
شما میتونی معتبر بدونی به شرط اینکه مستنداتش معتبر باشه و دستبردی درش صورت گرفته نشده باشه . شخصا مواردی رو دیدم که ادرس صحیح بوده ولی متن اورده شده جاهایی اصلاح ( البته درستش تحریفو برش خورده ) شده بود . دیگه این شوما و این ویکی .