۲۶/اسفند/۹۵, ۱۳:۰۷
(۲۵/اسفند/۹۵ ۲۳:۵۶)Nadia نوشته است: [ -> ]اولا: جر و دعوایی نبودسلام![]()
حاشیه را هم همفکران شما درست می کردند نه استارتر تاپیک.
خیلی جالبه وقتی که من یا خانم عایشه مناظره داشتیم و ناظران اینجا کم می آوردند و چندین نفری با بعضی کاربران شروع به فحاشی می کردند (5-6 صفحه) هیچ خبری از بستن و حذف پست یا تذکر نبود!! چرا؟ چون آن فحاشی ها سازماندهی شده برای خاتمه مناظرات بود. در نهایت وقتی ما با سکوت مدیریت تالار روبرو می شدیم ناچار میشدیم پاسخ بدیم که سریع شما وارد عمل شده و پستهای فحاشی ناظران و مدیرانتون را حذف می کردین و پستهای ما را باقی می ذاشتین!!!![]()
اینجا بدون اینکه بحثی یا دعوایی باشه صرفا بخاطر اینکه سخنان امام مخالف کژاندیشی های عده ای هست سریعا تاپیک بسته و حذف می شه.
ثانیا: استارتر هیچ جا به امام اهانت نکردن. ایشون سخنان امام را میارن """بدون نقد یا نظر شخصی"""
وقتی صحبتهای امام بدون هیچ نقد و نظری آورده میشه لحن تمسخرش کجاست؟!!
ثالثا: ایشون نه توهینی کردن نه صحبتی کات شده اوردن. سخنی از امام بود که همفکران شما گفتن کات شده است. سخنرانی کامل آورده شد که همون مفهوم جملات کات شده را داشت!
رابعا: بهتره با کاربرانی برخورد کنید که به راحتی انواع فحاشی را به دیگران (از جمله بنده) کردن و بجای برخورد با آنها بهشون عنوان""" اندیشه بیدار""" دادین.
**
اضافه کنم من اصلا برام مهم نیست که همفکران شما چه می کنند و چه می گن. فقط میخواستم از خودتون بخوام در خلوت خودتون فکر کنید و ببینید چرا اعتقاداتتون را تا جایی قبول دارین که با اندیشه هاتون تطبیق کنه؟؟
اگه ما سخن خدا و پیامبر و ... را بیاریم سریع تاپیک را می بندین. سخن امام بیاریم تاپیک را می بندین. جالبه که ما اون سخنان را بدون نقد و اندیشه خودمون میاریم. اما شما حتی سخن امام رو هم نمی تونین تحمل کنین.
کمی روی اندیشتون فکر کنید. روی اعتقاداتتون فکر کنید. ببینید چرا چنین شدید؟
ما گاهی شاید به اینجا سری بزنیم (الان وقت آزاد زیاد داریم و گرنه من گاهی ماهها هم به اینجا سر نمی زنم) ولی برای شما و همفکران شما نگرانم که در یک حلقه بسته و یک جمع کوچک موندین و حاضر به شنیدن مبانی اصلی دینتون نیستین مبادا مجبور به تغییر بشین!
در ضمن در گذشته می گفتن چند ماه بعد از اعتبار 40 تایی میتونید اعتبار بدهید. الان بیش از چند ماه گذشته و من نمیتونم اعتبار بدم. ممنون میشم رسیدگی کنید.
بیایید در سال جدید آینه دلمان را از کینه های قدیمی پاک کنیم و دشمنی های جدیدی آغاز کنیم.
به نوشته کاربر علی 59 در تاپیک فرازهايي از صحیفه امام خمینی ره دقت کنید که پاک شده است و مربوط به تاپیک اول است
"""""
من الان یه نگاهی به این تایپیک کوبندت انداختم،
و فکر میکنم ائمه کفر و نفاق بسیار باسواد تر از ائمه شما بودند!
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
من اگر بخوام صحبت های عرزشیون رو بزارم نیازی ندارم که زیرش به رنگ بک گراند بهشون فحش بدم،حرف خودشون بزرگترین فحش و توهینه.
کسانی که چنین عقایدی دارند نیازی به توهین ندارند،خودشون به خودشون توهین میکنند!
با این حال فعلا بزارید علی الحساب ما از صحبت های خمینی کبیر مستفیض بشیم؛
شاید مرضمان شما یافت.
اینم آدرس پست که پاک شده
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41860-post-377377.html#pid377377
کاملاً واضحه که این کاربر داره تخریب و تمسخر و توهین می کنه و خودش هم معترف هست
خود ايشون از نیت سو ای که دارن صحبت کردن
در ضمن سخنرانی های امام هرکدوم در زمانی بیان شدن و این سخنرانی هارو کامل قرار نمیدن استارتر تاپیک چون همونطور که خودشون اعتراف کردن که چه قصد و نیتی دارند
خوب جای حق و باطل رو تغییر میدید!!!
یکی از شگردهاي جنگ روانی بازی با واقعیت هست
یعنی حرف درسته ولی زمان و مکان و منظور رو تغییر میدیم و در نهایت نتیجه تغییر می کنه
یا قرار دادن 2 جمله که دقیقاً باهم تناقض دارن!
خب این هم خنده داره و هم تمسخر آمیز و هم توهین کننده
یعنی فهم این چیزها خیلی برای شما سخته!
خود استارتر تاپیک می دونن دارن چیکار می کنن ولی متاسفانه طبق معمول با ریاکاری دارن پیش میرن
حداقل مرد باش علی 59 حرفت رو روراست بگو نه اینطور
ما هرچی باشیم اینقدر مرد هستیم که حرفمون رو روراست بزنیم و نیازی نبینیم از این موارد حیله گرانه استفاده کنیم

(الهی سایه ی این کاربرا از تالار کم نشه
(ناموسا جدی گفتم)