تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ارتباط مامور ساواک و ایت الله شریعتمداری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

خاطرات پرویز ثابتی، مقام ارشد ساواک از ارتباطش با ایت الله سید کاظم شریعتمداری

پرویز ثابتی، رئیس اداره سوم ساواک و نام آشنا ترین مقام امنیتی رژیم طاغوت که بعد از انقلاب در خیل فراریان از کشور قرار گرفت، به دلایل مختلف تا چندی پیش زبان نگشوده بود ولی اخیراً کتاب خاطراتش به صورت مصاحبه‌ای مفصل در آمریکا منتشر شده است.

مصاحبه کننده این کتاب، که غیر از ثابتی با چندین مقام بلندپایه دیگر ساواک هم مستقیما گفت‌وگو داشته، از ثابتی میپرسد:
⚫️«واقعاً آیت‌الله شریعتمداری با ساواک همکاری می‌کرد؟»

?ثابتی در جواب می‌گوید:
«من با او ارتباط داشتم و هر سال دو بار او را می‌دیدم. ... قبل از اینکه عباسی دامادش، رابط ما بشود، زنجانی نامی که پیشکارش بود رابط با ساواک بود.

?شریعتمداری همیشه به من می‌گفت:«جلوی این خمینی چی‌ها را بگیرید.» بعد هم لیست اسامی خمینی چی‌ها یعنی طرفداران خمینی را عباسی می‌آورد به ما می‌داد که اینها کی هستند که برای خمینی دارند در شهرستان ها کار می‌کنند.»

⚫️ مصاحبه گر میپرسد:«از یکی از مقامات ساواک شنیده‌ام که حتی فکر کنم عید سال 57 بوده که [شریعتمداری] به شما یا یکی دیگر از مقامات ساواک گفته: «آقا گفتیم که این خمینی چی‌ها را جدی بگیرید که نگرفتید. من به شما می‌گویم، که من به عنوان یک مجتهد به شما می‌گویم که او دارد فتنه علیه اسلام می‌کند و قتلش واجب است و شما می‌توانید آدم بفرستید و این را بکشید

? ثابتی صریحا این گفته را تأیید کرده و میگوید: «به من این مطلب را گفت و من گفتم:«حضرت آیت‌الله، شما که این همه پیرو دارید، خب به یکی از اینها فتوای‌تان را بدهید. ما که نمی‌توانیم چنین کاری بکنیم.» گفت: «نه. من چرا بکنم؟ باید شما بکنید و شما مسئول امنیت هستید. برای اینکه امنیت مملکت را به هم زده.» یعنی تا این حد مخالف [امام خمینی] بود.»

?دردامگه حادثه، گفتگویی با پرویز ثابتی، به کوشش عرفان قانعی فرد، چاپ امریکا-۲۰۱۲ میلادی، صفحات ۵۷۴ و ۵۷۵.

https://t.me/rezabahaghighat/77
لعنت الله علیه

.
.
.
سلام به همه دوستان اهل دین و درود به رهبر انقلاب اسلامی
به لطف امام خمینی و رهبر معظم جمهوری اسلامی دیگر نشانه هایی از ظلم و استکبار شاهنشاهی دیده نمیشود
دیگر کسی صحبت از ساواک و شکنجه های آنان نمیکند
نسل این انسان نمایان (ساواک) به لطف جمهوری اسلامی از روی زمین برداشته شد
اما هستند آنهایی که در زیر شکنجه های این پست فطرتان سر خم نیاوردند و مردانه در برابر شکنجه های این مذدورین ایستادند
یادشان گرامی
دوست دارم فاتحه ای برای شادی روح این عزیزان بجا آورید
پدر من نیز یکی از این قهرمانان بوده است
آدرس های مرجع