۹/اردیبهشت/۹۶, ۱۳:۲۳
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۳۸)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدادرود بربرادرم مهدی سینا وصبح بخیرخوشحالم که بار دیگر شمارا هم مباحث خود می بینم1-الان فصل انتخابات است و بخشی از این جریان بیان احساسات جوانان است وبنده هم مستثنی نیستم اما همیشه تلاش میکنم که احساساتم را با عقل بیامیزم ولذا در عرایضم راجع به تنها گزینه موجود عقلانیت را حاکم کرده ام واحساسم پیرو آن است. بهرحال چه میشود کرد شما هم همینگونه عمل کنید.2-در مورد پیشنهادی که به برادرم اقای محمد صدرا کرده ام چون ایشان به نتیجه گزینش شورای نگهبان معترض بودند وانتخاب آقای روحانی را بعنوان ابوموسی معرفی کردند واین امر اهانت به شورا ودرنهایت برهبری هست لذا چنین توصیه ای بایشان نوشتم والا بنده گزینش های شورای نگهبان را با توجه به قانون میپذیرم ولذا اعتراضی بدان ندارم تا نامه بنویسم3-در مورد نقد قانون اساسی وپیشنهاد اصلاح آن که در پست دیگری مطرح شد وجای بحث آن اینجا نیست نظر خودم را گفته ام ونیاز به نامه نگاری نیست ودر زمان مناسب بنده هم اقدام خودرا میکنم بهرحال قانون اساسی هم وحی منزل نیست وروزی باید اصلاح شود.در انتها بنده کاملا با مقررات سایت موافقم وتلاش میکنم مراعی باشم واگر مواردی هم پیش آمد با تذکر مدیریت حتما اصلاح میشود ولذا نیازی به تهدید نیست وتا کنون هم مطلب کذبی ازبنده دراین سایت منتشر نشده است پیرور باشید
مراقب سقف بالا سرتون باشین چون ....بنده هم بحث نشدم ، زیادی خوشحال نشید فقط خواستم یاد اوری کنم که چه گفته و چه میگید .
1-
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۳۸)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]1-الان فصل انتخابات است و بخشی از این جریان بیان احساسات جوانان است وبنده هم مستثنی نیستم اما همیشه تلاش میکنم که احساساتم را با عقل بیامیزم ولذا در عرایضم راجع به تنها گزینه موجود عقلانیت را حاکم کرده ام واحساسم پیرو آن است. بهرحال چه میشود کرد شما هم همینگونه عمل کنید.
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۱)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]تشویق به تهییج رو دوباره تکرار کردید که گرامیهمه به صندوق های رای یورش برید وبا آرای 40 میلیونی ایشان را برگزینید .اگر سرنوشت ایشان همانند اسلافشان نباشد ذخیره با ارزشی برای تداوم نظام خواهند بود.
جناب بار معنایی یورش رو اگه بلد نیستین لطف کنین یاد بگیرید وگرنه نگین از روی ... حکم کرده ام /2-
بله شمل برای دیگران زیبا نسخه پیچی میکنین ولی خودتون ...
شما هم در جای خودش معترض به نظر فقها و حقوقیون و حتی ... بودید و در نوشته های شما کم رویت نمیشه از مخالفت و ... . پس اول احترام بزارین به نگاه دیگران و قانون و بعد اگه شد پیشنهاد بدید .
3-
بله بحث اون موضوع اینجا نیست ولی قسمتهایی که مربوط به احترام و همچنین مباحث دیگه از تاپیکها ئ ارسالهایی دیگه از شما با اینجا ارتباط داره که فقط نمونه عرض کردم براتون تا اگه برای کسی پیشنهاد میدید بر نامه نگاری خودتونم اقدام کنین چون خودتون رو جدای از این کار میدونین .
بله وحی منزل نیست ولی ایا نظر فقهای جامعه هم نیست ؟ اگه اعلمیتشون رو قبول ندارید میتونین صادقانه بیان کنین نه اینکه کنایه وار صحبت کنین . مباحث پیشین که درباره قوانین مخصوصا قانون اساسی و ... بود رو حتما نگاه بندازین چون نمیخوام اینجا شلوغ بشه .
4- کسی شمارو تهدید نکرد گرامی ، بلکه تذکری بود که مثل برخی گرامیان اعتراض نداشته باشن چرا تذکر ندادید . بنده تذکر رو میدم خالا شخص میخواد پذیرا باشه یا اعتراض کنه به اون .
دیگه حرمت نگهداشتم و مطالب خلاف شما رو نگفتم سغی کنین زین پس صادقانه برخورد کنین .
موفق باشید .
جناب صدای گرامی شما هم مراقب باشین که در این ایام درگیر لفاظی و .. نشین چون هر شخصی که توهینی صورت بده طبق قانون برخورد میشه ، و باید بتونه اثبات کنه وگرنه ... .
ناظر این بخش و بخشهایی که مربوط به اتخابات هست و سیاسی کاری مراقب الفاظ باشن .