تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تنها گزینه برای ملت بزرگ ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۳۸)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]
با نام ویاد خدا
درود بربرادرم مهدی سینا وصبح بخیر
خوشحالم که بار دیگر شمارا هم مباحث خود می بینم
1-الان فصل انتخابات است و بخشی از این جریان بیان احساسات جوانان است وبنده هم مستثنی نیستم اما همیشه تلاش میکنم که احساساتم را با عقل بیامیزم ولذا در عرایضم راجع به تنها گزینه موجود عقلانیت را حاکم کرده ام واحساسم پیرو آن است. بهرحال چه میشود کرد شما هم همینگونه عمل کنید.
2-در مورد پیشنهادی که به برادرم اقای محمد صدرا کرده ام چون ایشان به نتیجه گزینش شورای نگهبان معترض بودند وانتخاب آقای روحانی را بعنوان ابوموسی معرفی کردند واین امر اهانت به شورا ودرنهایت برهبری هست لذا چنین توصیه ای بایشان نوشتم والا بنده گزینش های شورای نگهبان را با توجه به قانون میپذیرم ولذا اعتراضی بدان ندارم تا نامه بنویسم
3-در مورد نقد قانون اساسی وپیشنهاد اصلاح آن که در پست دیگری مطرح شد وجای بحث آن اینجا نیست نظر خودم را گفته ام ونیاز به نامه نگاری نیست ودر زمان مناسب بنده هم اقدام خودرا میکنم بهرحال قانون اساسی هم وحی منزل نیست وروزی باید اصلاح شود.
در انتها بنده کاملا با مقررات سایت موافقم وتلاش میکنم مراعی باشم واگر مواردی هم پیش آمد با تذکر مدیریت حتما اصلاح میشود ولذا نیازی به تهدید نیست وتا کنون هم مطلب کذبی ازبنده دراین سایت منتشر نشده است پیرور باشید

Blush مراقب سقف بالا سرتون باشین چون ....
بنده هم بحث نشدم ، زیادی خوشحال نشید فقط خواستم یاد اوری کنم که چه گفته و چه میگید .
1-
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۳۸)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]
1-الان فصل انتخابات است و بخشی از این جریان بیان احساسات جوانان است وبنده هم مستثنی نیستم اما همیشه تلاش میکنم که احساساتم را با عقل بیامیزم ولذا در عرایضم راجع به تنها گزینه موجود عقلانیت را حاکم کرده ام واحساسم پیرو آن است. بهرحال چه میشود کرد شما هم همینگونه عمل کنید.
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۱)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]
همه به صندوق های رای یورش برید وبا آرای 40 میلیونی ایشان را برگزینید .اگر سرنوشت ایشان همانند اسلافشان نباشد ذخیره با ارزشی برای تداوم نظام خواهند بود.
تشویق به تهییج رو دوباره تکرار کردید که گرامی Dodgy جناب بار معنایی یورش رو اگه بلد نیستین لطف کنین یاد بگیرید وگرنه نگین از روی ... حکم کرده ام /

2-
بله شمل برای دیگران زیبا نسخه پیچی میکنین ولی خودتون ...
شما هم در جای خودش معترض به نظر فقها و حقوقیون و حتی ... بودید و در نوشته های شما کم رویت نمیشه از مخالفت و ... . پس اول احترام بزارین به نگاه دیگران و قانون و بعد اگه شد پیشنهاد بدید .
3-
بله بحث اون موضوع اینجا نیست ولی قسمتهایی که مربوط به احترام و همچنین مباحث دیگه از تاپیکها ئ ارسالهایی دیگه از شما با اینجا ارتباط داره که فقط نمونه عرض کردم براتون تا اگه برای کسی پیشنهاد میدید بر نامه نگاری خودتونم اقدام کنین چون خودتون رو جدای از این کار میدونین .
بله وحی منزل نیست ولی ایا نظر فقهای جامعه هم نیست ؟ اگه اعلمیتشون رو قبول ندارید میتونین صادقانه بیان کنین نه اینکه کنایه وار صحبت کنین . مباحث پیشین که درباره قوانین مخصوصا قانون اساسی و ... بود رو حتما نگاه بندازین چون نمیخوام اینجا شلوغ بشه .
4- کسی شمارو تهدید نکرد گرامی ، بلکه تذکری بود که مثل برخی گرامیان اعتراض نداشته باشن چرا تذکر ندادید . بنده تذکر رو میدم خالا شخص میخواد پذیرا باشه یا اعتراض کنه به اون .
دیگه حرمت نگهداشتم و مطالب خلاف شما رو نگفتم سغی کنین زین پس صادقانه برخورد کنین .
موفق باشید .

جناب صدای گرامی شما هم مراقب باشین که در این ایام درگیر لفاظی و .. نشین چون هر شخصی که توهینی صورت بده طبق قانون برخورد میشه ، و باید بتونه اثبات کنه وگرنه ... .

Blush ناظر این بخش و بخشهایی که مربوط به اتخابات هست و سیاسی کاری مراقب الفاظ باشن .
به نظر من مناسب نيست انسان به كسي رأي بدهد كه با وقاحت تمام به دوربين و در چشم ملت نگاه مي‌كند و دروغ مي‌گويد و گفته‌هاي پيشين خود را با اين از آن فيلم موجود است انكار مي‌كند!

به نظر من مناسب نيست انسان به كسي رأي بدهد كه كسي را كه دزد بيت المال را ذخيره نظام مي‌داند از كابينه‌اش اخراج نكند!

و من اينقدر احساس حماقت در خودم نمي‌كنم كه به چنين شخصي رأي بدهم
با نام ویاد خدا
دورود بردوستان
برادر مهدی سینا در مطلب جدیدتان نکته جدیدی نبود الا اینکه تصور کردید من دوباره کلمه (یورش) را بکار برده ام .خیر شما دقت کنید تنها همان اول بکار برده شد وتکرار نشده است .اما مراد از آن هجوم(یورش) به صندوق های رای است که در کلام رهبری بارها آمده است.
در مورد مطالب سایر پستها درهمان جاها مطرح فرمائید ضمنا بنده هرگز بکسی اهانت نمیکنم واهل نقد عقلانی هستم .اگر مواردی کذب یا اهانت بود حتما تذکر بدهید تا اصلاح کنم مرام من پیروی از اهلبیت است که حرمت دشمن خودرا نیز نمیشکند.
در پایان ضمن تشکر از تذکری که به یکی از دوستان دادید به این دوست جدید(1111111) هم تذکر بفرمائید که با ذکر کلمات توهین آمیز به شخص منتخب شورای نگهبان که منصوب رهبری هستند اهانت نکنند . والبته هرکس آزاد است بهر کس که دوست دارد رای دهد .پیروز باشید
نامزد اصلح
افشاگری‌های سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در ۹۲: "بازی بود" / جمله‌ها را من به روحانی یاد دادم

حسین دهباشی زوایای جالبی از سناریوی تبلیغاتی حجت‌الاسلام روحانی در رقابت‌های انتخاباتی سال ۹۲ افشا کرده است.

به گزارش تسنیم، حسین دهباشی سازنده فیلم‌های تبلیغاتی حجت‌الاسلام روحانی در سال 92 که منجر به ریاست‌جمهوری او شد، در گفت‌وگویی که اخیراً انجام داده زوایای جالبی از این فیلم‌های تبلیغاتی و به طور کلی سناریوی تبلیغاتی حجـت‌الاسلام روحانی در سال 92 افشا کرده است.

او در بخشی از این گفت‌وگو می‌گوید: "هیچ کس تصور نمی‌کرد آقای روحانی رئیس‌جمهور شود بنابراین کسی اطراف او نبود چون کسی احتمال نمی‌داد رئیس جمهور شود لذا من رئیس تبلیغات شدم؛ چون کسی طمع در این نداشت که با آقای روحانی عکس یادگاری داشته باشد چون تصور نمی‌کرد اقبالی داشته باشد."

دهباشی همچنین با این بیان که متن‌های سخنرانی حجت‌الاسلام روحانی را در سال 92 می‌نوشته است، خاطرنشان می‌کند: 27-28 جمله طراحی شده بود که قرار بود آقای روحانی بگوید. مثلاً جمله‌ی "هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد هم چرخ زندگی مردم" را من طراحی کرده بودم و می‌خواستیم به هر صورت که شده آقای روحانی بگوید. همچنین من جمله‌ی "من سردار نیستم، وکیلم" را طراحی کرده بودم که آقای روحانی کمی آن را اصلاح کرد و گفت: "من سرهنگ نیستم، حقوقدانم" این جملات برای من بود.

دهباشی همچنین به روز حضور حجت‌الاسلام روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو اشاره می‌کند و می‌گوید: در این برنامه بنایمان این بود که وقتی مقابل آقای عابدینی(مجری) قرار گرفت، هرچه عابدینی می‌گوید رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم.

سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92 همچنین تاکید می‌کند که برخی موارد به نظر او ابتدا ضدتبلیغ می آمده ولی بعدا فهمیده اشتباه کرده است.

دهباشی معتقد است که اصرار بر «کلید» خوب نبود و به جوک تبدیل شد؛ او همچنین روایت می‌کند که حجت‌الاسلام روحانی "وقتی منزل بودیم و صحبت می‌‌کردیم، اشاره کردند با رنجیدگی به برخی افراد و می‌گفتند کار «خیلی لوس»ی بود".

مسئول تبلیغات ستاد روحانی در سال 92 در ادامه نکته بسیار مهمی راجع به جملاتی که حجت‌الاسلام روحانی در فیلمی که در ماشین نشسته و جملاتی راجع به جامعه می‌گوید، بیان کرده است. او اولاً می گوید که روحانی پیشنهاد من در این زمینه را قبول کرد، ابتدا میخواستیم خودش پشت فرمان بنشیند ولی گفت که خیلی وقت است پشت فرمان ننشسته لذا من پشت فرمان نشستم.

دهباشی درباره این جمله روحانی در آن فیلم که می‌گفت "من سالهاست که وقتی بین منزل و اداره تردد می کنم و مردم را می بینم و چهره‌ها را مطالعه می‌کنم می بینم چقدر گرفته و چقدر عبوس است و خنده در چهره‌ها نیست"؛ تاکید می‌کند که این جمله هم متعلق به روحانی و واقعی نبوده بلکه این جمله را خودش (دهباشی) به او یاد داده است تا بگوید.
وی در بخش دیگری از این گفت‌وگوی خود رسما تاکید می‌کند که روز به روز و با سیطره رسانه‌ها ادمهایی انتخاب می‌شوند که به شومن و بازیگرد نزدیک‌تراند تا یک سیاستمدار.

دهباشی نهایتاً تاکید می‌کند که اگر سال 92 دوباره بازمیگشت شاید اساساً فیلمی برای روحانی نمی‌ساخت!
بانام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
هنرمندان از این دست هرطرف باد بیاد میروند زیاد به آنان فکر نکنید خرد خورا بکارگیرید که اسیر دست اینگونه هنربندان نشویدوالا باید تحقیق کنید که بدیگر نامزدان چه آموخته اند؟ پیروز باشید
حسن روحانی: اساس سخن این است که آیا می‌خواهیم دو مرتبه تقابل با جهان را آغاز کنیم و سایۀ شوم جنگ را به کشور برگردانیم؟

استاد پناهیان: این بازی خطرناکی است که بعضی‌ها شروع می‌کنند، بازی جنگ و صلح! از ماه‌ها قبل از انتخابات معلوم بود، بر اساس گراهایی که سرویس‌ها در رسانه‌های خودشان می‌دادند. این دفعه یک عده‌ای می‌خواهند بازی جنگ و صلح راه بیندازند. بگویند چی؟ بگویند اگر جنگ نمی‌خواهید باید به ما رأی بدهید، اگر به آنها رأی بدهید جنگ می‌شود. این دروغ بسیار بزرگ است. آنها اگر می‌توانستند جنگ راه بیندازند، علیه یک گروه بدون پادگان بدون دولت بدون حصار به نام حزب‌الله لبنان که در کوه‌های مختصر لبنان مخفی هستند جنگ راه می‌انداختند، که موشک‌ها را از دست آنها بگیرند. آنها هیچ غلطی نه علیه گروه حزب‌الله لبنان بلکه علیه نوچه‌های حزب‌الله لبنان نتوانستند انجام بدهند، آن‌وقت جنگ را به ما تحمیل کنند؟!
هر موقع غربگراها در این کشور قدرت پیدا کنند، پایگاه اجتماعی پیدا کنند! نه اینکه بر مسند قدرت بنشینند! احتمال جنگ، تحریم و فشار بر این مملکت اضافه می‌شود. در آغاز وقتی غربگراهای لیبرال در دولت بازرگان کار را به عهده گرفتند این کشور داشت تجزیه می‌شد. وقتی دلت غربزدۀ بنی‌صدر و دولت لیبرال بنی‌صدر حاکم شد، جنگ تحمیلی به این کشور تحمیل شد. اگر دولت بنی‌صدر حاکم نبود و اگر لیبرال‌ها حاکم نبودند، ابدا قدرت‌ها غلط می‌کردند جنگ را به این کشور تحمیل بکنند! جنگ جنایتی بود که لیبرال‌ها در حقّ این کشور انجام دادند.
کِی شهرهای ما را شروع کردند شیمیایی زدن و هواپیمای مسافری ما را زدند؟ فشار خودشان را رسماً در جنگ اضافه کردند؛ وقتی بوی سازش از میان لیبرال‌ها در زمان حضرت امام به مشام آنها رسید. و الّا غلط می‌کردند هواپیمای مسافری ما را بزنند! غلط می‌کردند شهرهای ما را شیمیایی بزنند! کِی جنایتکاران منافق تروریست شروع کردند به حمله کردن در عملیات مرصاد که به خیال خام احمقانۀ خودشان به تهران برسند؟ وقتی یک کسی نامه نوشت به امام، که امام دیگر کسی حاضر نیست به جبهه برود و به دروغ تحلیل کرد و به امام نامه داد.
هر موقع در میان سیاسیون این کشور غربزدگی، لیبرال‌منشی فراوان شده یا جنگ تحمیل شده یا خونریزی شده یا جنایت‌های مختلف صورت گرفته. تحریم‌های اخیر کِِی تشدید شد؟ زمان تکنوکرات‌هایی که حاکم بودند. زمان دولت سازندگی تحریم‌ها شدّت گرفت. چون امید به منش لیبرال‌گونۀ آنها داشتند! و بعد زمان دولت اصلاحات تحریم‌ها تشدید شد! چون به غربزدگی آنها امید داشتند. و بعد در فتنۀ 88 آنها یک قدرت اجتماعی از خودشان نشان دادند تحریم‌ها دو سه برابر شد. بروید برای مردم خودتان این حرف را جا بیاندازید. می‌خواهید مشکلات این مملکت از جانب اجانب کم بشود، یک دانه به اینها رأی ندهید ببینید چه‌جوری آمریکا در مقابل شما تواضع خواهد کرد.
مقام معظم رهبری: جنگ تحمیلی به خاطر این اتفاق افتاد که دشمن در ما احساس ضعف کرد. اگر دشمن بعثی و محرّکینش خاطر جمع نبودند که سر چند روز به تهران خواهند رسید، این جنگ انجام نمی‌گرفت. آنها در ما احساس ضعف کردند. احساس ضعف شما موجب تشویق دشمن به حملۀ به شماست. این یک قاعدۀ کلّی است.
استاد پناهیان: هر موقع در میان سیاسیون این کشور، غربزدگی، لیبرال‌منشی فراوان شده، یا جنگ تحمیل شده یا جنایت‌های مختلف صورت گرفته!

و البته و صد البته هر فرد در انتخاب خود آزاد است و انتخاب هر شخص

بر اساس عقل و درک

هر شخص انجام میپذیرد.
با نام ویاد خدا
درود برشما
بله هرکس براساس خرد خود تصمیم میگیرد موفق باشید
موفق و پیروز باشید و در پناه حق
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع