تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرفداران روحانی (دروغگو!) پاسخ دهند!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
کسانی که سنگ آدمی به اسم حسن روحانی را که با وقاحت تمام تو چشم دوربین نگاه می کند و مثل یک ... دروغ میگه رو به سینه می زنن جواب منو بدن!

برای چی باید به این موجود خبیث که با وقاحت میگه هیچ دانشمند هسته ای بی کار نشده رأی داد. (اطلاع کاملاً موثق دارم از اخراج دستجمعی و یکباره یه تعدادیشون که از رفقای منم بینشون بودن!)

آدمی که اینقدر راحت به ملتش دروغ میگه جز لعنت چیزی دیگری لیاقتش هست؟
چون اقای روحانی خیلی طرفدار دارن ولی وقت نمیکنن جواب بدنBig Grin بنده به نمایندگی از اونها جواب میدم
چرا نباید به ایشون رای بدیم
بابا امروز ما رکود داریم
بیکاری داریم
حقوق های نجومی داریم
قاچاق داریم
اختلاف شدید طبقاتی داریم
بدبختی داریم
چرا شکر نعمت نمیکنید
به ایشون رای بدید تا این دستاوردها همچنان یه قوت خودش باقی بمونه
سلام

معاویه با مردم فریبی یکی از بهترین خلایق خداوند متعال که حضرت علی علیه السلام بودند رو اونجور خراب کرد اينا که جای خود دارند!

فریب و دروغ رو به کمال رسوندن آنوقت با وقاحت تمام منتقدان خودشون رو به شعار دادن محکوم می کنن

مومنان دعا کنید و تلاش کنید و دیگران رو هم توصیه کنید تا دعا و تلاش کنن تا این مردم فريبان رای نیارن که اگر بيارن فاتحه اسلام خوندس

امان از منافق
دیگه میرسلیم آخر مناظره از شدت دروغ هاش سرشو تکون میداد. نه چپ نه راست

دوستانی دارم که اصل نظام رو قبول ندارن و اصلا تابحال رای ندادن اما بخاطر وقاحت روحانی میخوان بیان شرکت کنن Blush
من در دوره قبل، سال 92، قبل از اینکه این منافق رای بیاره گفتم آینه تمام نمای ابوموسی اشعریه و الان هم همین نظر رو دارم. روز به روز که میگذره درست بودن نظر من بیشتر عیان میشه.

ولی خداوند این اشعری رو به بدترین شکلی تو این مناظرات رسوا کرد. خداون کاری کرد ذات پلیدش رو برای مردم به نمایش بگذاره.

در مناظرات به رفتارها تمسخر آمیزش در برابر سخنان کاندیداهای دیگه توجه کنید. چهار سال با مردم هم همینطور رفتار کردند. رفتاری آکنده از کبر و غرور و خود برتر بینی همراه با حقیر شمردن مردم.
يكي از اين سينه چاكان روحاني جواب منو بده

چرا اين بي شرف ملت خر فرض كنه و مثل ... توي دوربين نگاه مي‌كنه و دروغ ميگه به ملت

دروغ بَيِّن
يك جو شرف و مردانگي تو وجود اين مردك خبيث نيست

چقدر راحت

با وقاحت تمام ميگه حتي يك نفر از دانشمندان هسته اي بيكار نشدن

يكي نيست بهش بگه آخه احمق فكر نمي كني چندنفر فاميلو رفيقشون از اين دانشمندان هسته اي باشن متوجه اين دروغ كثيف تو بشن؟

البته وقتي پليدي و خباثت و پستي از يه حدي گذشت ديگه براي آدم اين چيزا مهم نيست خيلي
با توجه به حجم بالای وعده های حبابی حسن آقو امکان گذاشتن متن نبود

لطفا این مطلب رو بخونید

دو تا کامیون باید آورد اینا رو برد ....
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۸:۴۲)III I III نوشته است: [ -> ]يكي از اين سينه چاكان روحاني جواب منو بده

چرا اين بي شرف ملت خر فرض كنه و مثل ... توي دوربين نگاه مي‌كنه و دروغ ميگه به ملت

دروغ بَيِّن
يك جو شرف و مردانگي تو وجود اين مردك خبيث نيست

چقدر راحت

با وقاحت تمام ميگه حتي يك نفر از دانشمندان هسته اي بيكار نشدن

يكي نيست بهش بگه آخه احمق فكر نمي كني چندنفر فاميلو رفيقشون از اين دانشمندان هسته اي باشن متوجه اين دروغ كثيف تو بشن؟

البته وقتي پليدي و خباثت و پستي از يه حدي گذشت ديگه براي آدم اين چيزا مهم نيست خيلي

وقتی فکر کنی دیگران عوامن و تو خواصی

وقتی فکر کنی از دیگران بیشتر می فهمی و دیگران رو نفهم فرض کنی همین میشه که می بینی. حق آشکار رو نمی تونی تو روز روشن درک کنی.

وقتی خواسته ی نفسم بر اسلام و کشور تقدم پیدا کنه. وای از قیامت من ...
---
علنا این آقا و طرفدارهاش شرمی از این موضوع ندارن که دین و مملکت رو تقدیم غرب کنن. آدم هایی که همیشه توی زندگی شخصیشون هم باج میدن تا راحت زندگی کنن.

[تصویر: 8e2731182782c1bea36d3b213b8529a0.jpg]
[تصویر: w535]

به نام خدا

وای به حال مردمی که گزینه اشان شخصی مانند روحانی باشد، اینها مستحق عذاب الهی هستند بخاطر تزویر و خیانت و کرنش در برابر استکبار و استعمار.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع