منظورم اینه که این مخالفتها بارها به طور علنی ابراز شده اند. این موضوعی نیست که اقلیتها ازش بی خبر باشند.
نحوه رسیدگی به درخواست اهل سنت (که حدود 9 درصد جمعیت ایران را شامل میشن) باید بخشی از برنامه های اعلامی کاندیداها باشه. اتفاقاً همین که ببینند رئیس جمهور کشورشون به درخواستشون اهمیت میده، می تونه اختلافها رو کاهش بده.
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۰:۱۹)سعدی نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که این مخالفتها بارها به طور علنی ابراز شده اند. این موضوعی نیست که اقلیتها ازش بی خبر باشند.
نحوه رسیدگی به درخواست اهل سنت (که حدود 9 درصد جمعیت ایران را شامل میشن) باید بخشی از برنامه های اعلامی کاندیداها باشه. اتفاقاً همین که ببینند رئیس جمهور کشورشون به درخواستشون اهمیت میده، می تونه اختلافها رو کاهش بده.
مگه درخواست اهل سنت چیزی غیر از اسلامه که شماها انقدر بابتش نگرانید؟
فردا هم میشه درخواست یهود و بهائیت و ...
اینها دلشون برای اهل سنت نمیسوزه بلکه دشمن امیرالمومنین هستن
اهل سنت هم اگر هشیار باشن باید بفهمن چه خبره
نقل قول:مگه درخواست اهل سنت چیزی غیر از اسلامه که شماها انقدر بابتش نگرانید؟
سلام
جناب عبدالرحمن، این لینک رو بخونید:
http://www.asriran.com/fa/news/332408/%D...9%86%D8%AF
گفته شده که اهل سنت نباید جذب هیئت علمی دانشگاه بشن، وگرنه توقعشون بالا میره و درخواست وزیر و وکیل شدن هم می کنند. خودتون رو جای فردی بگذارید که توانایی علمی کافی رو داره و می خواد استاد دانشگاه بشه. قانون هم منعی برای جذب این فرد نگذاشته اما از جذبش خودداری میشه تا مبادا توقعش بالا بره و سایر حقوق شهروندی خودش رو هم طلب کنه.
اگر این فرد درخواست تغییر این شرایط رو داشته باشه، آیا درخواستش بر خلاف اسلامه؟ اگر هشیار باشه باید از خواسته اش کوتاه بیاد؟
راه از بین بردن اختلافها اینه که به این درخواست اهمیت داده بشه و این کاریه که دولت آقای روحانی به دنبال انجام اون هست.
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۹:۰۴)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
گفته شده که اهل سنت نباید جذب هیئت علمی دانشگاه بشن، وگرنه توقعشون بالا میره و درخواست وزیر و وکیل شدن هم می کنند. خودتون رو جای فردی بگذارید که توانایی علمی کافی رو داره و می خواد استاد دانشگاه بشه. قانون هم منعی برای جذب این فرد نگذاشته اما از جذبش خودداری میشه تا مبادا توقعش بالا بره و سایر حقوق شهروندی خودش رو هم طلب کنه.
اگر این فرد درخواست تغییر این شرایط رو داشته باشه، آیا درخواستش بر خلاف اسلامه؟ اگر هشیار باشه باید از خواسته اش کوتاه بیاد؟
راه از بین بردن اختلافها اینه که به این درخواست اهمیت داده بشه و این کاریه که دولت آقای روحانی به دنبال انجام اون هست.
ما هیئت علمی مسیحی هم داریم
و ای کاش اینهایی که هستن واقعا شیعه باشن
این مظلوم نمایی های شماها واقعا تابلو شده
اهل سنت هم شدن وسیله دست برخی صهیونیست داخلی (تو سیاسیون)
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۹:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ما هیئت علمی مسیحی هم داریم
آقرین
وقتی میبینید مخالفت وجود داره، پس حتماً افرادی جلوی این مخالفتها ایستادگی کرده اند و نگذاشته اند یه خواسته غیر قانونی به کرسی بشینه.
بله ما فرماندار زن سنی هم داریم. علی رغم همه مخالفتها.
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۹:۰۴)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
این دروغ محضه من عضو هیات علمی هستم در منظقه شیعه نشینی از کشور هستم که بیشترین دانسیته سنی رو داره کلی همکار سنی داریم و بدون محدودیت جذب میشن
این دروغ محضه.
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۹:۴۹)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]این دروغ محضه من عضو هیات علمی هستم در منظقه شیعه نشینی از کشور هستم که بیشترین دانسیته سنی رو داره کلی همکار سنی داریم و بدون محدودیت جذب میشن
این دروغ محضه.
عذرخواهی می کنم. چون دیدم مخالفت وجود داره تصور کردم که محدودیت هم هست. بی دقتی از طرف بنده بود.
به هر حال این نشون میده به مخالفتهای غیر قانونی که وجود داره (و در لینک معرفی شده نمونه اش رو دیدید) چندان اهمیت داده نشده. باید قدردان زحمات مسئولانی باشیم که برای حاکم شدن قانون در کشور تلاش کرده اند.
جواب منو ندادی
نقل قول:مگه درخواست اهل سنت چیزی غیر از اسلامه که شماها انقدر بابتش نگرانید؟
؟؟
اون فرق چیه که شماها دارید براش له له میزنید؟
سلام
درخواست اینه که دولت باید جلوی خواسته های غیر قانونی رو بگیره. مثل همون موردی که لینک داده شد، یا در خواست غیر قانونی که اخیرا برای جلوگیری از ورود اقلیتها به شورای شهر مطرح شد و خوشبختانه با درایت مسئولین ناکام ماند.
حالا رابطه این درخواست با اسلام چیه؟ فکر نمی کنم منافاتی وجود داشته باشه.
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۱)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
درخواست اینه که دولت باید جلوی خواسته های غیر قانونی رو بگیره. مثل همون موردی که لینک داده شد، یا در خواست غیر قانونی که اخیرا برای جلوگیری از ورود اقلیتها به شورای شهر مطرح شد و خوشبختانه با درایت مسئولین ناکام ماند.
حالا رابطه این درخواست با اسلام چیه؟ فکر نمی کنم منافاتی وجود داشته باشه.
ینی باور کنم شما دغدغت قانونه؟