شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۳۲)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
گفته آقای رحانی از یک جهت درسته و از یک جهت می تونه القای یک معنی نادرست کنه: ببینید، یه سری نیروهای پروژه ای در هر سازمانی وجود داره که مثلاً یک سال باهاشون قرارداد بسته میشه. اینطوری که رجانیوز نوشته، در دولت یازدهم با یک سری از پروژه ای قرارداد صوری نوشته شده تا به صورت پیمانی در بیان. اما بعدها این قراردادها تمدیدنشد:
http://www.rajanews.com/news/238152/%D9%...8%A7%DB%8C
قرارداد فرد یک مدت مشخصی داشته و اگر بخواد بیشتر بمونه، باید قرارداد جدید بنویسه یا قرارداد قبلی رو تمدید کنه. به عدم عقد قرارداد مجدد نمیگن "اخراج". این حق قانونی هر سازمانیه که بنا به نیازش تصمیم بگیره در این زمینه. خود رجانیوز هم اشاره کرده که جذب خیلی از این نیروها با اهداف سیاسی و با تصضمیمات یکباره بوده.
پس این که گفته میشه کسی اخراج نشده صحیحه.
جناب 313
جا داشت به اون پدیده ای که جلوی تحقیق و تفحص از شهرداری رو گرفته اما دم از شفافیت می زنه هم یه اشاره می کردید.
میگه اطلاعات دولت رو می خواد در اختیار مردم قرار بده، اما اطلاعات مالی شهرداری رو در اختیار اعضای شورای شهر هم نگذاشته ...
جناب سعدي ايشان خيلي راحت مثل يك ... دروغ گفته
شما چرا ماست مالي ميكني مسئله رو
ايشان گفته كسي بيكار نشده از دانشمندان هسته اي
رفيق من در حالي كه قرار داد داشته عدم نياز زده
خيلي راحت!
ادم اگه از يكي خوشش اومد كه ديگه اينقدر نبايد هر جوري شده فجايع رو ماست مالي كنه
خدا لعنت كنه دروغگو به ملت رو
با نام ویاد خدا
درود برشماوتشکر
بنده هنوز ادعای اخلاقمداری نکرده ام ولذا تلاش میکنم اول قانونمدار باشم بنابراین براساس قانون تشخیص دروغ از صدق با شورای نگهبان وقوه قضائیه است ولذا به تصمیم آنان احترام میگذارم گرچه درقلبم آنهارا قبول ندارم . بنابراین اگر مواردی دروغ است حتما به شورای نگهبان بنویسید تا اصلاح شود وبنده هم تبعیت کنم .بنده نوکر شما وحتی رهبری هم نیستم بنده تابع قانونم پیروز باشید
من ميگم اين مثل يك ... دروغ ميگه براي چي از كسي كه اينقدر راحت دروغ ميگه حمايت ميكني و ميگي اخلاقمدارم
حمايت از وقيح دروغگو اخلاقمداريه؟
جواب منو چرا نميدي؟
قطعاً يك انسان خيلي بايد بي شرف باشد كه اينقدر راحت به ملتش دروغ بگه
فيلمهاي كي گفتمش را مي خواهي لينك بگذارم
فيلمش هست گفته و بعد ميگه من كي گفتم
شما معلوم تابع چه چيز هستيد!
تابع چيزي هستيد كه باعث ميشه چشمتان را روي حقايق ببنديد و بگيد دولتي كه يك بيشرفي درش پست داره كه ميگه دزد بيت المال ذخيره نظام هست رو ميپسنديد و ازش تعريف مي كنيد
جواب اين سوال منو بده جناب تابع ...
براي چي از كسي كه اينقدر راحت دروغ ميگه حمايت ميكني و ميگي اخلاقمدارم
حمايت از وقيح دروغگو اخلاق مداريه؟
جناب 313
نفرمودید نظرتون درباره جلوگیری از تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری چیست؟
با نام ویاد خدا
درود برشما
باردیگر عرض میکنم بنده تابع قانونم واین کف اخلاقمداری است اگر شما مطالب خلاف دارید به مرجع صالحه بفرمائید وبجای توهین به همه اصرار بر درستی کلام خود نفرمائید که هرگز اخلاقی نیست پیروز باشید
شما جواب منو بده
اين شخص دروغ ميگه براي چي از دروغگو حمايت مي كني؟
با نام ویاد خدا
درود بردوستان
اگر ایشان دروغ میگوید از خودش بپرسید وبرای شورا هم گزارش بنویسید در پستو که نمی توان ایراد گرفت کار خاله زنکی نکنید تبعیت ازقانون کنید واتهام نزنید واهانت هم نکنید وفرد اصلح را برگزینید مانند بنده موفق باشید
اتهام
شما خاله زنكي كه به جاي جواب دادن به اين سوال ساده آسمون رو به زمين مي بافي كه در بري
اين وقيح خيلي راحت دروغ ميگه
دروغ قطعي
فيلمهايش هم هست
شما چرا به دروغگو علاقه داري؟
شما تا جواب منو ندي هر جاي اين تالار كه صحبت از طرفداري روحاني و انتخابات كني من در خدمتت خواهم بود و به دنبال پاسخ شما خواهم بود
با نام ویاد خدا
درود برشما
حالا که مواردی از دروغ را ننوشتید ویا گزارش بشورا ندادید بنده اعلام میکنم که همه افراد گاهی دروغ میگویند وآقای روحانی هم مستثنی نیست اما گاه دروغ مصلحتی است ومجاز وپاسخی به دروغگویان دیگر است اینجاست که ما نمیتوانیم وارد داوری شویم وبرعهده شورای نگهبان است . ضمنا آقای روحانی چندان مالی نیستند منتها از کوزه این نظام همین تراوش شده است ومن ازمیان این رشحات یکی را اصلح میبینم وبعبارت بهتر یکی کمتر از دیگران دروغگو می بینم پیروز باشید
اولاً با چه ملاكي ميگيد اين كمتر دورغ ميگه؟
دوماً دورغ مصلحتي موادش مشخص است و از اين مسخرهتر نميتوانستيد جواب ببافيد!
سوماً كسي كه مكرر در مكرر دورغ بين ميگه كه فيلمش موجود خيلي غلط مي كنه مدعي اينه كه بايد صادق بود!
چهارماً شما در نهايت يك دروغگو را اصلح ميدانيد آن هم نه به خاطر اينكه كمتر دورغ ميگويد كه مطلقاً چنين چيزي حرف باطل و پوچي است
اينكه چرا به چنين شخصي رأي ميدهيد البته مشخص هست چرا!
فقط خواستم نشان بدهم كه امثال فروتقه
تابع آن چيزي هستند كه با وجود امثال روحاني بيشتر دست بهش پيدا ميكنند
و اين مطلب مطلقاً ربطي به صداقت و پاك دستي نسبت به بيت المال و به فكر محرومان بودن و لياقت و اخلاق و ... ندارد!
موفق و پيروز باشيد
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۹)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود برشما
حالا که مواردی از دروغ را ننوشتید ویا گزارش بشورا ندادید بنده اعلام میکنم که همه افراد گاهی دروغ میگویند وآقای روحانی هم مستثنی نیست اما گاه دروغ مصلحتی است ومجاز وپاسخی به دروغگویان دیگر است اینجاست که ما نمیتوانیم وارد داوری شویم وبرعهده شورای نگهبان است . ضمنا آقای روحانی چندان مالی نیستند منتها از کوزه این نظام همین تراوش شده است ومن ازمیان این رشحات یکی را اصلح میبینم وبعبارت بهتر یکی کمتر از دیگران دروغگو می بینم پیروز باشید
همينكه اقرار كرديد كه دروغگو هست كانديداي محبوب شما كفايت ميكنه