۱۷/اردیبهشت/۹۶, ۱۳:۱۶
معتب ميگويد:
امام صادق عليه السلام به من فرمود: قيمتها در شهر مدينه دارد بالا ميرود، چقدر طعام (گندم) داريم؟
عرض كردم: تا چند ماه گندم داريد (نگران نباشيد).
حضرت فرمود: همه را بفروش و هر روز براي همان روز بخر (تا قيمتها بالا نرود)
آنگاه حضرت فرمود: اي معتب! نصف قوت من و عائلهام را گندم و نصف ديگر را جو قرار بده، هر چند توان آن را دارم كه هر روز نان گندم بخورم، ولي دوست دارم خداوند ببيند كه من در دخل و خرجم ميانهرو هستم!
وسائل شيعه (شيخ حر عاملي): ج17، ص 436
واقعاً چقدر سبك زندگي ما به پيشوايان ما شباهت داره؟
از اون مهمتر چقدر سبكزندگي مسئولين ما به كساني كه از ايشان دم ميزنند شباهت دارد؟
(بيچاره دختر وزير...)
پ.ن: از كسي كه از فلان كس متعصبانه حمايت ميكرد پرسيدم مسلماني؟
گفت شيعه اهل بيتم.
گفتم كدام اهل بيت؟
اهل بيت توهم خود
يا اهل بيت واقعي؟
شخصي به اميرالمؤمنين عليه السلام گفته بود هم تو را دوست دارم هم خليفه دوم را
حضرت پاسخ فرمودند:
اكنون يك چشمت بيناست، يا آن چشم ديگرت هم بينا ميشود و يا هر دو كور خواهند شد(كنايه از اينكه اين حال چون بر مبناي واقعيت نيست دير يا زود تغيير خواهد كرد به اينكه يا من را دوست داشته باشي يا او را كه محبت حقيقي به اين دو در يك دل جمع نميشود!.
امام صادق عليه السلام به من فرمود: قيمتها در شهر مدينه دارد بالا ميرود، چقدر طعام (گندم) داريم؟
عرض كردم: تا چند ماه گندم داريد (نگران نباشيد).
حضرت فرمود: همه را بفروش و هر روز براي همان روز بخر (تا قيمتها بالا نرود)
آنگاه حضرت فرمود: اي معتب! نصف قوت من و عائلهام را گندم و نصف ديگر را جو قرار بده، هر چند توان آن را دارم كه هر روز نان گندم بخورم، ولي دوست دارم خداوند ببيند كه من در دخل و خرجم ميانهرو هستم!
وسائل شيعه (شيخ حر عاملي): ج17، ص 436
واقعاً چقدر سبك زندگي ما به پيشوايان ما شباهت داره؟
از اون مهمتر چقدر سبكزندگي مسئولين ما به كساني كه از ايشان دم ميزنند شباهت دارد؟
(بيچاره دختر وزير...)
پ.ن: از كسي كه از فلان كس متعصبانه حمايت ميكرد پرسيدم مسلماني؟
گفت شيعه اهل بيتم.
گفتم كدام اهل بيت؟
اهل بيت توهم خود
يا اهل بيت واقعي؟
شخصي به اميرالمؤمنين عليه السلام گفته بود هم تو را دوست دارم هم خليفه دوم را
حضرت پاسخ فرمودند:
اكنون يك چشمت بيناست، يا آن چشم ديگرت هم بينا ميشود و يا هر دو كور خواهند شد(كنايه از اينكه اين حال چون بر مبناي واقعيت نيست دير يا زود تغيير خواهد كرد به اينكه يا من را دوست داشته باشي يا او را كه محبت حقيقي به اين دو در يك دل جمع نميشود!.