۲۴/اردیبهشت/۹۶, ۱۴:۱۴
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
گروهها و جريانهاي مختلفي تا به امروز در در جمهوري اسلامي اعلام موجوديت كردهاند. از اصلاحطلب و اعتدالي گرفته تا اصولگرا و ... .بسم الله الرحمن الرحيم
بنابر فرمايش رهبر معظّم انقلاب، اين اسامي اهميت چنداني ندارند، آنچه كه اهميت دارد، رويكرد و موضع افراد و جريانها نسبت به يكسري از مفاهيم است كه عمده ريشه در مباحث فرهنگي - اعتقادي و ديني دارد و در نهايت به شكل جريانهاي سياسي نمود پيدا ميكند.
* موضع جريانهاي مختلف به نسبت انقلاب اسلامي با غربگرايي يكي از مهمترين اين مباحث است،
در كشور، جريانهاي مختلف سياسي و فرهنگي رويكردهاي متفاوتي به اين مطلب دارد، رهبر معظّم انقلاب، سردمدار جرياني هستند كه معتقد به اسلامي كردن علوم انساني هستند[1] در حالي كه برخي ديگر اين امر را مضحك و محال ميدانند.
* رهبر معظّم انقلاب سردمدار جرياني هستند كه معتقد به حضور حداكثري دين در عرصههاي مختلف مديريت نظام است در حالي كه عدهاي ديگر اين امر را محال و نا كارآمد ميدانند.
* رهبر معظّم انقلاب سردمدار جرياني هستند كه دوستي با استكبار جهاني را در تعارض كامل با ارزشهاي انقلاب ميدانند، عدهاي ديگر قائل به سپريشدن تاريخ مصرف اين سخنان هستند و معتقدند بايد دَمِ كدخدا را ديد.
* رهبر معظّم انقلاب سادهزيستي و پرهيز از تجمل و اشرافيگري را جزو لوازم غيرقابل اجتناب و لاينفك مسئولين نظام اسلامي ميدانند، عدهاي مطلقاً قائل به اين شرط نيستند.
*رهبر معظّم انقلاب توسعه بدون عدالت را مردود ميدانند ولي عدهاي قائل به توسعه هستند ولو به قيمت لهشدن اقشار جامعه زير چرخهاي توسعه.
* رهبر معظّم انقلاب، اولويت را محافظت از اقشار ضعيف و آسيبپذير جامعه ميدانند، در مقابل عدهاي اولويت را به امنيت صاحبان سرمايه ميدهند؛ نتيجه اين سياست ايشان هم افزايش شكاف طبقاتي و چاق شدن روز افزون سرمايهداراني است كه عمده منابع بانكي را بدون ضوابط لازم در اختيار دارند و فرار مالياتي اكثر ايشان هم...
* رهبر معظّم انقلاب احياي اقتصاد كشور را در اقتصاد مفاومتي ميدانند كه شاخصههاي مهمي چون: مبارزه با فساد، درونزا بودن، مبارزه با قاچاق، جلوگيري از واردات كالاهايي كه مشابه ايراني دارند، سامان بخشيدن به كشاورزي و دامداري، صنعت مبتني بر بنگاههاي دانشبنيان، مديريت درست منابع طبيعي و انساني و ...
در مقابل عدهاي هم كليد اصلي حل مشكلات اقتصادي را در وارد كردن سرمايه خارجي حتي به قيمت دست كشيدن از تمامي اهداف انقلاب ميدانند و هر كار ديگري را بدون وجود سرمايهگذار خارجي ناممكن ميدانند و شعارشان نميشود است!
* رهبر معظّم انقلاب، نظام اسلامي را موظّف به ايجاد بستر براي بهشتي شدن افراد جامعه ميدانند و از لوازم آن را نظارت كامل بر توليدات فرهنگي و مناسبات فرهنگي جامعه ميدانند در مقابل عدهاي قائل به اين نيستند كه نظام اسلامي موظف به ايجاد بستر سازي براي بهشتي شدن افراد است و در مقابل معتقد است مردم به قدر كافي ميفهمند كه از كدام توليد فرهنگي (فيلم و كتاب و ...) استفاده كنند و اگر خودشان صلاح بدانند آن را سانسور ميكنند و مناسبات فرهنگي جامعه نيز بايد به صورت خودجوش و فاقد نظارت و الزام براي حركت در چهارچوب دين و قانون باشد.
* رهبر انقلاب مبتني بر كلام وحي و سخنان معصومين عليهم السلام تمجيد، طرفداري، حمايت و هواخواهي دشمنان دين خدا و مستكبران و مفسيدن از شخصيتها و گروههاي داخل نظام را نشانهاي از انحراف ايشان ميداند و عدهاي در عين حال كه دم از دين، امام و پايبندي به ارزشهاي انقلاب ميزنند از اين دست حاميان خود برائت نميجويند.
حال شما در نظرسنجي شركت كنيد:
1. طرفدار طيفي هستم كه سردمدار آن رهبري است. (من انقلابيام)
2. طرفدار طيفي هستم كه آرا و نظراتش در تضاد با رهبري است. (من انقلابي نيستم.)
-----------------------------------
[1] البته بايد توجه داشت كه ساير علوم ارتباط تنگاتنگ با علوم اسلاميدارد، به عنوان مثال از جهانبيني مادي صرف، منطق ارسطويي و هندسه اقليدسي و فيزيك كلاسيك ناشي ميشود و از جهانبيني كه عالم را ماده و انرژي فرض ميكند، منطق فازي، هندسه نااقليدسي، رياضيات ديفرانسيل و فيزيك نسبيت و كوانتوم منتج ميشود، بنابر اين اگر جهانبيني تغيير كند و اصطلاحاً نگرش در علوم انساني تغيير يابد، دامنه اين تغييرات لاجرم به منطق، رياضي و فيزيك نيز كشيده خواهد شد كه البته در اين مجال بحث اصلي ما اين نيست.